40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Pitypang18
    Köszi!
  • LeventeV
    jatszotta mar valakli kozuletek a need for speed shift-et? mi a velemenyetek? szerintem nagyon nagy.
  • Verseghy
    Hajrá BB7!:)
  • baaka
    Még azon sem fut a motorstrom!
  • maffioso
    előbb gen-a kell és utána gen-b és én 5.00 m33rol csináltam szal igen
  • Pitypang18
    sziasztok!
    Az 5.50 gen-b telepíthető közvetlenül 5.0 m33-ra?
    Ha jól tudom a motorstorm csak azon fut...
  • jaszy
    5.50 m33 létezik fix verzióban? Nem a chiken re gondolok! Olyan ami nem törlődik le.
  • baaka
    A mostani memóriakínaltnál 32gb-ig kezeli! ez azt jelenti hogy egy átalakító és 2x16gb
  • NecroJoe
    Meg tudná valaki mondani mekkora méretig kezeli a PSP a memóriakártyákat? 8 vagy 16 giga?
  • baaka
    nincsmit
  • ssk3
    oké, kösz mindnet
  • baaka
    Mikor belekattintasz egy box-ba az interneten mint pl:a google-nél a kereső mezőbe akkor bejön a PSP-n egy billentyűzet(a képen) ott szépen bepötyögöd(mint a telefonokon) amit akarsz és kész.
  • ssk3
    szóval játszani, filmet nézni, zenét hallgatni... elég nekem a fat is ha jól értem. Tényleg egy kérdés... amire még nem jöttem rá... hogy lehet írni a psp-n? mert a netezéshez azért kéne azt is.
  • BB7
    Igaz, igaz! Elnézést!
    S nem említettem, hogy Slimen van Skype lehetőség!
  • Prince of Máté
    Fat 32, Slim 64.
  • BB7
    Jól tudod!
    Több memória! Pontosan a duplája...
    Míg a Fat 16, a Slim 32MB memóriával rendelkezik!
    Ez nem befolyásolja a játékot, maximum gyorsabb töltési idő és gyorsabban bírsz vele netezni [Nagy csodára a Slimtől se számíts!]
  • ssk3
    nagyjából, amiket olvastam... több mwmória vagy mi... meg tv kimenet... utóbbit nem használnám. Elsősorban a játékok miatt érdekelne a dolog, hogy teljesítményben mennyivel jobb a slim mint a sima
  • BB7
    Mire kéne?

Tudod, hogy mi a difi a két széria között?
  • BB7
    Na hát végül mégis lett HG csere!
    Ha bárkinek van valami ötlete bannert illetően.. akkor írjon ide, vagy nekem!
  • ssk3
    Üdv!

Psp-t készülök venni, használtat. Egész hívogatónak tünik a "psp fat" mive laz 25000 körül megvan.... De kérdezem én hogy megéri-e sajnálnom azt a pár plusz ezrest... Szóval mit javasoltok, fat-et vegyek vagy slimet?? megéri a slim azt a pár ezrest?
  • n000rbi
    Ha valakit érdekel:

Policenauts
  • Verseghy
    Zsír.
  • LeventeV
    ok
  • Verseghy
    Banner ok?
  • LeventeV
    erdekes, hogy ugyanaz az IGN aki a previewjebe szarradicserte a Dirt 2 psp-s valtozatat, most a reviewjebe 4.2(poor)/10 ertekelest ad neki...
  • Prince of Máté
    DiRT.2.EUR.PSP-GLoBAL
  • baaka
    Nem tud külön feliratot kezelni, de a virtual dub nevezetű programmal könnyen ráégetheted a feliratot, majd a sok konvertáló közül letöltesz egyet és átkonvertálod a vidit vagy filmet aztán pedig enjoy.
  • ViniSoundz
    perszehogy az. bocsesz, nem ide akartam előző 2 kommentet.
  • Valentino
    Sziasztok!

Mostanság szeretnék egy venni egy PSP-t... érdekelne hogy lehetséges úgy lejátszani vele avi-t hogy hosszáteszi a feliratot vagy feliratot csak akkor fogok látni ha bele van "égetve" az avi-ba?

Ha újan veszek egyet akkor arra felmegy CFW vagy érdemes inkább régebbi (2000-es) változatot vagy használtat venni?
  • BB7
    Eredeti?
  • ViniSoundz
    már mint arctic edge, bocsesz :)
  • ViniSoundz
    váá, nem hiszem el, hogy nem indul el. rohadtul vártam pedig ez a gémet. most itt van és semmi...
  • Totis
    Sziasztok!
    Rendeltetek már a DealExtreme-ről PSP komplett házat? Csavarokat is adnak hozzá? A PSP-mből hiányzik pár csavar. Ezeket szeretném pótolni.
  • LeventeV
    asszem, hogy van olyan slim amelyik nem szeresse... (par 2000es model es a 3000)
  • baaka
    Sziasztok!
    Már teljesen kiépítettem a PSP-s honlapomat és szívesen várnám vállalkozó szellemű emberek jelentkezését admin és moderátori posztokra.ITT megtekinthetitek a honlapot! Jelentkezettek bátran!
    itt:MSN:[email protected]
    Vagy írhattok a honlapra is!

Üdv..:baaka
  • Pilutika
    Grand Theft Autovalameik részét megvenném ha valaki eladja.
  • ViniSoundz
    nahmsot gyerekek az 5.50Gen-B firmware is müxik a slimen? lassan fel kéne rakni egy újat, mert itt a soul calibur is, meg nemsokára lehet valami dirtösködés is és fel kéne készíteni a kis psp-t.
  • dunga
    Unbound Saga, 8. pálya vége. Fejlesztgetem a karik cuccait, nyomom a startot, erre lefagy
    Jóvót'
  • Totis
    Killzone Liberation
    Szerintem ezt is érdemes kipróbálni.
  • Anubys
    Meg még:

Castlevania
    Silent Hill: Origins (meg most jön a S.H.: Shattered Memories is)
    Warriors of the Lost Empire
    Class of Heroes
    Infected
    Mortal Kombat Unchained