PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
"The game is looking pretty good and running smoothly."

Mennyit fizethetetett neki a codemasters ezért a mondatért?

Jó mondjuk azért ezek között:
Civic SiR-II ('92)
Civic SiR-II ('93)
Civic SiR-II ('95)

Nem túl sok eltérés akad <#buck>

maffioso
hát pont h kurvára sok és h ennyi civic meg sti legyen benne azt álmodni se mertem volna

\"If in doubt, flat out!\"

LeventeV
es a "good car models"-hez mit szolsz?
de ha nem lesz benne sima rally akkor akarmilyen grafikaja lehet en nem nyulok hozza.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

De gáz. A srác meg még azt írja a kép alá, hogy "The game is looking pretty good" hát no comment... Ezeknek el lehet adni, akkor ezt is.

BB7
Kevés?
maffioso
ez most nem komoly ugye?

\"If in doubt, flat out!\"

LeventeV
itt a rally masters iPhone-ra... no comment

LeventeV
az a baj, hogy az ign-en mar van cikk a jatekrol. az egyik ign-es srac kiprobalta a psp-s dirt-ot es rakott fel egy pat kepet... es az a baj, hogy igy nez ki.
ITT A CIKK

LeventeV
te felreertettel engem. az ujabb jatekoknak mar 5.55os firmware fog kelleni es a Sony nem adta ki letoltesre, hanem az UMD lemezekre rakjak fel. az UMD-n nem egy .PBP fajl a firmware, hanem tobb fajlbol all. ezert igy nem tudjak elkesziteni a CFW-t. tehat ha nem akarsz varni akkor kenytelen leszel eredetibe megvenni a jatekot es felrakni az 5.55os OFW-t. erted?

Tinman
Te mirõl beszélsz?

CFW-m van, saját magam oldottam meg már az elején (3 éjszakám ráment) és term. az eredeti UMD lemezekkel is jól elvagyok. Miért kellene OFW rá?
Fõleg, ha van 5.50GEN-B CFW?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

5c0rp330n
nem feltétlenül fake. egy lenne a néhányszáz/ezer igénytelen multiplatform címbõl, amit kizárólag a neve ad el, és a minimum elvárható szintet is csak alulról karistolja..

Doomista
Ez a kép egyértelmûen fake.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

GP2100
Reméljük, mert ez így csak egy kicsit lenne nevetséges...

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Denes888
Az egy fake kép vagy nem végleges. Biztos hogy így nem adják ki a játékot. Nem kell fosni...

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

LeventeV
visszaterve egy kicsit a colin temara... engem nem hagy nyugodni az a grafika.

COLIN MCRAE 2005

COLIN MCRAE DIRT 2

letezik, hogy 4 ev alatt nemhogy javult volna a grafika, meg rosszabbodott??? WTF???

LeventeV
igen-igen, megveszed, de ha felrakod az ofw-t akkor utana sirankozhatsz a cfw utan.

Tinman
Miért kár? 5.50 GEN-B nem jó hozzá?

Amúgy FF-et meg meg kell venni...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

És mintha úgy olvastam volna h a Final Fantasy Dissidiának, ami elég nagy kár... Remélem csak rosszul emlékszem

Anubys
Mer' a Dzíálydzsónak már 5.50 kell... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Miley Cyrus
majd ha kijön az uj Ofw/Cfw<a G.I Joe-val együt lesz az UMD-n# akkor majd lehet...addig ne probálkozz..

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

Sziasztok!
Rég néztem már be ide...hogy vagytok?
Meg tudja valaki mondani, hogy a g.i. joe miért nem indul el nekem? Indítás után egybõl visszalép a menübe, és hibát ír ki.
Firmware: 5.00 M33
kabel15
Oké köszönöm!
Csak nem akartam haza vágni az aksit.

BattleTag: kabel15#2672

5c0rp330n
intelligens módon ahogy laptopoknál, a psp-nél is az van, hogy ha hálózaton van a gép, akkor onnan megy a játék is, az aksi ezidõalatt nincs használva, legfeljebb külön töltõdik.

Sir Quno Jedi
Szvsz. tökmind1, nyugodtan játszhatsz töltés közben is, nem kell soha kivenni az aksit.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kabel15
Hogy jobb játszani?
Tegyük fel lemerült a PSP-m rádugom tölteni akkor játszhatok vele? Úgy hogy ne legyen károsodás?
Vagy vegyem ki az akut és úgy tegyem hálózatra és úgy játszak?

Ja és aki nélkül hálózatról nektek van hang?

Miley Cyrus
ha a matricát visszatudod 'hihetöen' rakni, akkor tudni fogják a csavarokbol h szétszedted-e<#eplus2><#idiota>

Azért egy psp és egy asztali pc szétszedése között van egy kis különbség. Én eddig kétszer kellet szétszedjem a psp-met. De 10 csavarból már csak kb. 5 megy a helyére, mert a többinek kikészült a menete (pedig nem húztam túl õket). Ezeket a miniatûr silány minõségû, mûanyag cuccokat nem érdemes szétszedni (csak, ha muszály pl.kijelzõcsere). Úgy azt már sose lehet összerakni, ahogy gyárilag volt.

Miley Cyrus
én mindig vigyázok minden cuccomra...
a psp bár karcos<csak a fémgyürü# viszont mindig havonta 2-3x szétszedem és kipucolom, a Plexit is tisztitom...
a Ps2-et is mindig tisztitom, karbantartom ahogy a Pc-met is..
ált sose szoktak tönkremenni😊)

kabel15
Igazad van.
Én is vigyázok a cuccaimra.
Mondjuk van egy IPODOM ami szegén agyon van már karcolva mert a tok elég vastag és nem fér be a zsebembe.
A PSP-m en meg van egy védõ folja vagyis a kihelzõjén ami védi a karcoktól.
Ahogy megvettem a gépet 2-3 napra rá raktam rá a fojlját.
Amúgy ez attól is függ hogy ki mennyire tehetõs.
Nekem egyik haverom vett egy új telefont és a régi telefonját. (ami szinte kifogástalan állapotban volt) levágta a földre és elkezdett vele focizni.
Ennyit errõl nem hogy becsûlnék meg amilyük van.

kisgabo
nem, logitech tokban van, mióta nálam lakik. vigyázok a cuccaimra, ez a kulcsszó.

oké kössz minenkinek

Tinman
GTA.
NFS felét sem éri...

greg benz
Hát igen,sajnos vannak akikben meg sem fordul az,hogy vigyázzanak valamire😊
Nekem is megvan a PS2-m már fú..szerintem vagy 7 éve,és még SOSEM kellett szervízbe vinni,annyi,hogy asszem 2x volt már fejtisztításon,ami ugye szükséges egy idõ után😊
Az egyik kontroller mondjuk nekem is tönkrement,pontosabban csak a "gomba" adta meg magát,nem tudni miért..
De potom pénzért vettem ebay-rõl egy újat,eredetit😊

ViniSoundz
oks, köszi szépen!!
LeventeV
ha eredetit akarsz venni, de csak egyre van penzed vagy nem szansz sok penzt jatekra akkor vard meg a Gran Turismo-t.

LeventeV
Midnight Club 3, Midnight Club LA Remix, Burnout Legends/Dominator, Juiced 2(nekem PSP-re jott be a legjobban), NFS Carbon, TOCA es meg esetleg a WRC (bar ezzel a jatekkal kapcsolatban nagyon elteroek a velemenyek).

HA EREDETIT AKARSZ VENNI AKKOR A Midnight Club LA Remixet vedd meg.

Lehet nekem lesz egy eladó karcmentes GTA:LCS......
Privát.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

ViniSoundz
nekem valami fasza autóst ajánlhatnál akkor 😊 jöhet több is
LeventeV
ha a ketto kozul kell valasztani akkor a GTA-t vedd meg. autos jatek pedig van ezerszer jobb mint az Undercover.

Szerintetek milyen játékot vegyek 6000-ftért 576 és konzolstudion a legtöbb ennyi
Nfs Undercrover vs Grand Theft Auto: Liberty City Stories a jelenlegi verseny szerintetek melyiket vagy ha van ezeknél jobb írjátok le lécci

Nekem egy Fat PSP van ami kb.25K-ból jött ki (azért kb.,mert kaptam hozzá játékokat amiket elbizniszeltem,vagy beforgattam más egyébb psp-s cuccra).Most tehát van egy gépem ami anyagminõségben tökéletes,nincs pixelhibája,külcsinre is rendben van(karcmentes),egy 4gb-s Sandisk,és egy 8 gb-s Sony (igaz fake) kártyával,egy Logitech Playgear tokban,Hori védõfóliával,és igen mindez 25 K-ból.Igen van hozzá elõlapom bekészítve,meg gombsorom is,de egyelõre nem úgy néz ki hogy fel kellene használnom.
Aki meg régóta pöspézik az tudja,és vallja hogy a Fat-ek a legjobbak...azokból még nem spórolták ki az anyagot!
Plusz homebrew cuccokat is ez futtat a legprobléma mentesebben.
(3.71-4 M33CFW+Popsloader verhetetlen!) <#papakacsint>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Sir Quno Jedi
vettél rá új elõ-hátlapot, meg kijelzõt és gombokat??? 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kisgabo
nekem 4 éves a gép, és karcmentes... van kérdés? <#idiota>

Sir Quno Jedi
Kb. ezért nem vennék SOHA és SEMMILYEN körülmények között használt PSP-t (vagy bárminõ konzolt).

Anno voltak kiscsókák akiknél párhavonta mentek tönkre a gyári DS2 kontrollerek, nem véletlen adtak rájuk már csak fél év garit a hazai boltok. Érdekes, nálam ezek 3-5 évet lazén kibírnak gyri új állapotban és elõbb adom el, mint ahogy bármi probléma lehetne egyáltalán velük. Vajon miért is...

De mesélhetnék a folyton szarrá! karcolt gyári lemezekrõl, a havonta elromló olvasófejekrõl és hasonlókról. Vandáloknak, elmebetegeknek, pszichopatáknak minek gép?!?!?

greg benz
Szerintem van annyira értékes a psp,hogy a további barmolás helyett megvedd hozzá 2500 Ft-ért..legközelebb meg jobban vigyázol rá azt ennyi

LeventeV

ha nem menne akkor IGY

hi. a bekapcsolo panelröl letörtem véletlenül(tudom béna vagyok ne tegyetek megjegyzéseket köszönöm<#zavart1>) a csatlakozot amibe bedugom a psp also gombsorát(start selec stb..) megtudnám oldani valahogy a "visszaragasztását" mert ez igy pluszba 2500ft lessz...<#falbav>
kisgabo
nem mindegy mit olvasol, ha neked nincs gondod vele? használd.

kabel15
Hello!

Tegnap vettem egy 4gb sony memoria kártyát.
Az enyém még nem MARK2-es.
De mindenhol azt olvasom hogy az sokkal jobb.
Ez tényleg így van? És ha igen akkor miben és menyivel jobb mint a sima?