PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyit fizethetetett neki a codemasters ezért a mondatért?
Civic SiR-II ('92)
Civic SiR-II ('93)
Civic SiR-II ('95)
Nem túl sok eltérés akad <#buck>#buck>
\"If in doubt, flat out!\"
de ha nem lesz benne sima rally akkor akarmilyen grafikaja lehet en nem nyulok hozza.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
ITT A CIKK
CFW-m van, saját magam oldottam meg már az elején (3 éjszakám ráment) és term. az eredeti UMD lemezekkel is jól elvagyok. Miért kellene OFW rá?
Fõleg, ha van 5.50GEN-B CFW?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
COLIN MCRAE 2005
COLIN MCRAE DIRT 2
letezik, hogy 4 ev alatt nemhogy javult volna a grafika, meg rosszabbodott??? WTF???
Amúgy FF-et meg meg kell venni...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Rég néztem már be ide...hogy vagytok?
Meg tudja valaki mondani, hogy a g.i. joe miért nem indul el nekem? Indítás után egybõl visszalép a menübe, és hibát ír ki.
Firmware: 5.00 M33
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tegyük fel lemerült a PSP-m rádugom tölteni akkor játszhatok vele? Úgy hogy ne legyen károsodás?
Vagy vegyem ki az akut és úgy tegyem hálózatra és úgy játszak?
Ja és aki nélkül hálózatról nektek van hang?
BattleTag: kabel15#2672
a psp bár karcos<csak a fémgyürü# viszont mindig havonta 2-3x szétszedem és kipucolom, a Plexit is tisztitom...
a Ps2-et is mindig tisztitom, karbantartom ahogy a Pc-met is..
ált sose szoktak tönkremenni😊)
Én is vigyázok a cuccaimra.
Mondjuk van egy IPODOM ami szegén agyon van már karcolva mert a tok elég vastag és nem fér be a zsebembe.
A PSP-m en meg van egy védõ folja vagyis a kihelzõjén ami védi a karcoktól.
Ahogy megvettem a gépet 2-3 napra rá raktam rá a fojlját.
Amúgy ez attól is függ hogy ki mennyire tehetõs.
Nekem egyik haverom vett egy új telefont és a régi telefonját. (ami szinte kifogástalan állapotban volt) levágta a földre és elkezdett vele focizni.
Ennyit errõl nem hogy becsûlnék meg amilyük van.
BattleTag: kabel15#2672
NFS felét sem éri...
Nekem is megvan a PS2-m már fú..szerintem vagy 7 éve,és még SOSEM kellett szervízbe vinni,annyi,hogy asszem 2x volt már fejtisztításon,ami ugye szükséges egy idõ után😊
Az egyik kontroller mondjuk nekem is tönkrement,pontosabban csak a "gomba" adta meg magát,nem tudni miért..
De potom pénzért vettem ebay-rõl egy újat,eredetit😊
HA EREDETIT AKARSZ VENNI AKKOR A Midnight Club LA Remixet vedd meg.
Privát.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Nfs Undercrover vs Grand Theft Auto: Liberty City Stories a jelenlegi verseny szerintetek melyiket vagy ha van ezeknél jobb írjátok le lécci
Aki meg régóta pöspézik az tudja,és vallja hogy a Fat-ek a legjobbak...azokból még nem spórolták ki az anyagot!
Plusz homebrew cuccokat is ez futtat a legprobléma mentesebben.
(3.71-4 M33CFW+Popsloader verhetetlen!) <#papakacsint>#papakacsint>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Anno voltak kiscsókák akiknél párhavonta mentek tönkre a gyári DS2 kontrollerek, nem véletlen adtak rájuk már csak fél év garit a hazai boltok. Érdekes, nálam ezek 3-5 évet lazén kibírnak gyri új állapotban és elõbb adom el, mint ahogy bármi probléma lehetne egyáltalán velük. Vajon miért is...
De mesélhetnék a folyton szarrá! karcolt gyári lemezekrõl, a havonta elromló olvasófejekrõl és hasonlókról. Vandáloknak, elmebetegeknek, pszichopatáknak minek gép?!?!?