40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#37871 -
amdrula #37870 Minden ami go-n megy, az megy régi psp-n is. -
#37869 Haloot már valaki valamit a PSP MINI cuccokról? Ezt csak PSP Go-val rendelkezők tudják majd leszedni, vagy menni fog régebbi modellel is? Csak mert van közte pár nagyon komoly cím, Pinball Fantasies pl. Persze mivel a Go nálunk nem lesz hivatalosan, így gondolom a letöltő csatorna sem lesz hozzáférhető:(. -
#37868 Pandora akksit gyártottam volna ha a türelmem meglett volna! És még a falból is kijött egy darab! Nem gond majd kb. 3 hét múlva jön a Pandora meg akkut is vehetek! De nem zavar úgysem nagyon használtam nagyon mostanság! -
#37867 milyen forrasztásról beszélsz? -
#37866 Háát, bennem is van már ilyen vágy az x360al kapcsolatban, vágnám már a földhözxDDDD -
#37865 Na ja rendeltettem akksit egy haverral! A forrasztás úgy felidegesített, hogy a régi akksit falhoz kúrtam! Nem ChickHen volt rajta! -
#37864 de milyen gép pontosan?
ha chickhen volt rajta akkor baxhatod egy darabig -
BuktaXbox360 #37863 pandora -
#37862 Elkúrtam a PSP-m! Valami GEN-A updater futott fekete képernyő majd kikapcsolt! Bekapcsol, fekete képernyő majd kikapcsol! ' évig használtam! Dobhatom el? Megoldás házilag? -
#37861 Jaja, ezt én is észre vettem. Sajnos ezzel nem tudunk mit csinálni, gyanítom, hogy ennek hardware-es korlátai vannak.
Nem bonyolult 3D-s stuffok kellenének PSP-re, meg nagygépes butított átiratok amikből jelenleg a PSP játékkínálatának a nagyja áll, hanem olyan (!)egyedi(!) játékok mint amiket pl. az Xbox LIVE Marketpace-en (Arcade) vagy a Store-ban árulnak. Gondolok itt pl. az ilyenekre mint PoP, Braid, Castle Crashers, Geometry Wars, stb. Amikor ezzekel játszottam szinte ordított, hogy ezt kézikonzolra szánták és csapkodtam a térdem, hogy "Na basz, hát PSP ilyen miért nincs???"...
Az a baj, hogy nagyon sok butított port vagy átirat közül csak kevés igazán jó van, pl. GoW vagy Killzone. A KZ-t is támadták anno, hogy miért nem FPS, na vajon miért nem? Én nagyon örültem neki, hogy egy felülnézetes TPS lett, mert erre való a PSP, hogy ha nagygépes játékot vagy sorozatot ültetünk át PSP-re akkor ne az legyen már a koncepció, hogy visszaveszünk a graf.-ból, átszabjuk a gombkiosztást, kap pár új pályát, aztán mehet az anyag a sokszorosítóba...
PSP-re vagy nagyobb játékok/sorozatok kifejezetten "pöttöm" változatai vagy a fennt említett Arcade játékokhoz hasonló egyedi stuffok kellenek. Kár, hogy pont ezekből van nagyon kevés PSP-re, ha több hasonló lenne, akkor tényleg egy olyan kézikonzol lenne, amit bárhol/bármikor előkaphatsz és "Pick Up and Play" módon játszhatsz, mert tele lenne a játékkínálat egyedi, egyszerű, csak a könnyű szórakoztatásra koncentráló Arcade "minijátékokkal". Nem kell bonyolult történet, félórás pályák, maximumig kitolt graf ami úgyse érheti el a ma elvárható szintet, el kéne szakadni attól, hogy asztali konzolokra tervezett játékokat próbáljanak atültetni egy hordozható konzolra, mert ezzel a koncepcióval van a fő probléma. -
#37860 A fotó mód szerintem evidens,hogy kimarad a butított (de szerintem psp játékfelhozatalban továbbra is jó) grafika miatt,a kocsimosó meg szimplán evidens,ha annál lényegesebb dolgokat is kihagytak:)
Szerintem egyébként még így is épp elég pöpec a játék,és soksok órát,hetet el fogunk vele tölteni örömteli játékkal. Nomeg ne legyünk telhetetlenek.. gondoltátok volna,vagy inkább mertétek volna gondolni anno mikor a gt4-et toltuk ps2-n,hogy valaha majd a két kezünk között játszunk vele,a wc-n,az ágyban,a buszon,matekórán vagy bárhol?:) szerintem már csak ez is sokmindenért kárpótol -
#37859 vannank játékok ahol szép a grafika de lassan fut
autós motoros játékokra gondolok 1.sorban
viszont van olyan játék ami gyorsan fut de mintha minden 2. képkocka lenne csak kiszámolva mátrixosan
figyeljétek meg
trükköznek ezek
én észreveszem és zavar -
#37858 A Pursuit Force: Extreme Justice-on kívül ti ismertek egyéb magyar szinkronos játékot? A FIFA 10-et néztem, de a szinkron a borítón csak elírás, sajnos. -
#37857 A GT-vel én is most játszok, a graffal szerintem nincs baj, a PSP ennyit bír sajnos, a GT4 "butított" grafikáját használja, de a kocsik így is nagyon szépen meg vannak csinálva. Azért azt el lehet mondani, hogy üt minden autós stuffot grafikában, de valóban nem annyira kirívóan.
Az irányítás direkt lett ilyen, egy interjúban mondták, hogy ezt a GT-t nem egy PSP folytatásnak vagy átiratnak tervezték, hanem inkább egy "Pick Up and Play"-játéknak, valószínüleg ezért lett olyan az irányítás amilyen ill. ezzel magyarázták a tuning és a GT Mode/License hiányát (amik mellesleg nekem is hiányoznak). Amúgy hol a fotómód vagy a sorozat "védjegyévé" vált kocsimosó? -
#37856 Ha nem is ilyen verzióban, de valamit kiírok! -
amdrula #37855 Nálam sem írja a 2-est system infoban, de fent van elméletileg :D -
#37854 ha eddig chikhen volt rajta akkor rácsesztél ha nem pandorázható a psp-d
akkor várhatsz 1 darabig mire meg lehet csinálni -
#37853 LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE
5.50GEN-B2
felraktam ezt
a B2-öt is de nem írja ki a system informationsba hogy B2 csak azt hogy
5.50GEN-B (Full)
más is így van ezzel?
a Gran Turismo sztem grafikailag 1 fos lett sajnos
az irányíthatóság is inkább árkédos -
#37852 -
#37851 szerintem nagyobb legyen mint a warez felirat és villogjon mint az állat h az is kapjon epilepsziát aki amugy vegetál -
#37850 eskuszom, hogy faj ide jarni. irjuk ki bannerba, hogy ne nyuljon a firmwarehez az aki nem ert hozza, esetleg a GYIK betumeretet megnovelni es beszinezni. megsporolnank egy csomo hsz-t es a fejemet se vernem olyan gyakran a falba. -
#37849 -
tihibaby #37848 Pontosan... -
huszti3300 #37847 Ezt én is tudom,de a legfőbb kérdés hogy lehet visszaálítani...
Akkor pandora -
tihibaby #37846 Úristen...
Minek nyúlnak olyanok a géphez "felrakni" fw-ket,akik azt sem tudják mit csinálnak?
Felraktad a legújabb GYÁRI fw-t a gépedre,a buherált fw helyett.Nem olyan "mintha",hanem mostmár nincs kiütve!Keress valakit aki le tudja pandorázni,majd az visszateszi a "stabil verziót".
Gratulálok!
Úristen... -
huszti3300 #37845 Sziasztok nekem ez lenne a problémám!
Felraktam a legujjab fw-t a 6.00-át,és eltűntek a játékaim ,de a memoriakártyán rajta vannak...
Olyan mintha nem letne kiütve....
Ilyenkor mit tudok csinálni?
Hogyan tudom visszaálítani a stabil verziót?
Előre is köszönöm a segítséget -
#37844 oda van irva a banner alá
5.50gen b2, psp-hacksre felmész és ott van minden -
#37843 ja ezt elfelejtettem írni:
bocsi akit zavar, nem hirdetésnek szántam csak infonak ilyen gépem van:
SonyPSP Slim Ezüst + Kemény Tok + 4GB és 2GB MemorySick + USB Kábel (PSP-2004)
szép állapotban
5.50 Gen-B FW-vel ISO/CSO -
#37842 ha nem megy el egybe
akkor talán
van eredeti Sandisk 2 Ultrám 15MB/s
de az drága mert 5év garis számlás
-
ledó #37841 Hello segítsetek nekem légyszi! Milyen FW kell a legújabb játékokhoz, mint pl.: Fifa10,Gran Turismo 5. És honnan tudom letölteni, meg hogyan lehet feltenni! Kösszi -
#37840 Szia!
Megvenném szívesen, de ahhoz először el kéne adnom a Fehér FAT PSP-met + 2gb-os karit hozzá. :S -
#37839 Maszka engem a 4gb-os kari érdekelne. -
#37838 Visszavonom, pár kör után egészen kellemes az irányítás:). -
#37837 de azt elárulhatom, hogy áron alul -
#37836 privit írtam, mert itt nem lehet hirdetni sajnos -
#37835 Mönnyi? -
#37834 vinné el már valaki a gépemet:
-
#37833 én nem panaszkodtam rá lényegesen, ki lehet birni de azért a 800 autobol a röno espace meg a citroen kacsa netom minek számit:D -
#37832 Nincs tuning!
De van 800 megvásárolható autó, tessék betelni azokkal! :D
[Most számítsuk le ezt a sz*r vásárlási rendszert! -.-]