40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • maffioso
    sajnos énsem találtam tuningot, viszont a driver challenge jo summát hoz ha megcsináljátok, hajrá
  • greg benz
    Ez engem is érdekelne,kár lenne érte ha kimaradna
  • tom235
    Amúgy tuningolni nem lehet a kocsikat? teljesítményre értem persze. Mert keresgéltem, hátha van ilyesmi de nem találtam csak vmi quick tune-t de az nem az igazi.
  • greg benz
    Egyébként nekem bejön eddig a játék így 3 verseny után
    Ha nagyon utánanézünk amúgy nem egészen "tűnt el" a karrier mód,most is egy lightos autóval kezdünk,szépen kell csinálgatni a versenyeket,először könnyebb majd nehezebb szinten,és így lesz több pénzünk,jobb kocsink
  • greg benz
    Biztosan így lesz ez az autós téma? Nem lehet,hogy szépen sorban megnyílnak majd az autók?Ez így elég elb*tt megoldás lenne
  • tomo05
    remélem a gta cw-nál is tudunk majd valamit csinálni ha nem lesz addigra 6.0.
  • WiZZaRD
    Talán a psp korlátai miatt lett ilyen. Mondjuk nekem nem tetszik az irányíthatóság:(
  • tom235
    A grafikára és az irányíthatóságra egy szavam sincs, azok nagyon el lettek találva csodás játék lett volna, ha a gt4-hez hasonlóra csinálják, nade most ez komolyan, hogy random ad be kocsikat, amit megvehetsz . Remélem azért lesz még egy második rész is, ami talán jobb lesz.
  • WiZZaRD
    Nem tudom, a Poliphonyt kell kérdezni:)
  • maffioso
    szerintem aranyos ötlet bár télleg zavaro h kibe kell lépkedni a menüből h lássuk mi a helyzet, és jobb is a régi rendszer de én a psphez képes megvok elégedve vele
    egyszer érdemes kiprobálni, pl dirt pályán 22b-vel alázok:P
  • tom235
    Most őszintén az plusz munkába lett volna, ha az összes kocsi bekerül a dealership-be?
  • WiZZaRD
    Kicsit hirtelen kellett elkészülnie...ha lehet hirtelenségről beszélni egy GT esetében :))
    Talán picit összecsapott lett:(
  • tom235
    OMG és ez mégis mi a picsáért jó? Most ez a játék direkt lett elszarva? szerintetek?
  • WiZZaRD
    Minden nap másik négy gyártó kocsijaiból válogathatsz.
  • Sipka
    dirt2-t még nem próbálta valaki megbütykölni?
  • tom235
    De most nem értem, akkor a 800 kocsiból csak 20-at lehet megvenni vagy mi? Mert a kereskedésben csak bentley, bugatti, sevi meg 1 forma 1-es van. Hová tűnt a többi verda?
  • maffioso
    igen ezt mondtam h hiányzik belőle nagyon de ennek ellenére számomra még élvezetes játék csak igy már nem hosszu távon
  • dienesoft
    Nagyon idegesít hogy nincs rendes karriermód. Végül is így a játékban leegyszerűsödött 2 dologra az egész: nyerj pénzt, hogy vegyél új autót...a versenyek már nem is számítanak? Az, hogy kupákat nyerj? Normális autóvásárlás már nincs is?:S...
  • GP2100
    Pont most lettem kész a saját verziómmal, erre itt a készen tölthető változat...
  • greg benz
    Van már pár torrent oldalon olyan GT ami fut 5-ös és 5.50-es cfw-n,lehet töltögetni
  • maffioso
    5.50 gen-b2m van és ezzel a kis iso modositással frankon fut, és a grafikája is bejövős, bár tényleg szar h nincs rendes karriermod de ellehet vele játszadozni

SIPKA: szerintem igen
  • greg benz
    5.50-es FW vagy CFW amiről beszélünk amúgy?
  • greg benz
    Na akkor asszem ennek neki fogok esni
  • Sipka
    jól értem, hogy ezzel a yoshihiros 5.55-6.00 games decrypterrel magát az iso fájlt módosítjuk?
    ha valaki megcsinál egy ilyen isot, akkor az másik psp-n is működő képes lehet? természetesen cfw-n gondoltam.
  • maffioso
    kiprobáltam a granturismot, szerencsére első nap egyből vehettem hodnát
    hát valoban nem olyan jo mint ps2,3n, abszolut hiányoznak a jellegzetes gt dolgok belőle, viszont ennek ellenére ugy gondolom nagyon jo kis időtöltés nekem bejön a játék, szerintem érdemes kiprobálni
    usa verzio indul 5.50en ezzel a yosiakármivel
  • atinho10
    sziasztok. EZ a motorstorm marha jóóóóóó tolom 1000rel . a versiom 3.71 m33
  • dzsedi
    Milyen játék, melyik verzióját próbáltad, milyen fw-n? Nem minden működik ezzel sem.

Itt le van írva, h eddig mi ment, és mi nem.
  • momoxp
    Hát úgy csináltam ahogy le van írva "yoshihiros 5.55-6.00 games decrypter" de nem igazán működik a dolog! Elindul a játék a reklámfeliratokig és annyi!
  • WiZZaRD
    Elvileg az eboot.bin fileok titkosítását tudja feltörni, így lehet azokat módosítani, hogy fussanak a régebbi cfw-ken is.
  • greg benz
    Mi is ez pontosan?
  • WiZZaRD
    Igen, ezzel egy időre megint vége a Sony féle védelemnek.
  • dzsedi
    Hallott már valaki a yoshihiros 5.55-6.00 games decrypter-ről?
  • maffioso
    ugy tünik most végre jo:O basszus else hiszem...150es pbp is kellett hozzá de jo végre
  • maffioso
    megvan psphacksről de nem jo, egy recovery ebootot nem tud vki küldeni nekem?nem a hellcat-ét hanem egy rendeset
  • maffioso
    tudna valaki linket hellcat 1.6hoz? nem találom sehol:(
  • Balázs 17
    kösz
    akkor ez nekem felejtős:(
  • BB7
    Köszönöm!
    Már tényleg azt hittem le kell írnom...
  • PoisonChihuahua
    Ezek un. homebrew azaz "házikészítésű" progik. A használatukhoz CFW (Custom FirmWare) azaz a PSP "operációs rendszerének" a megpiszkálása (a hivatalos gyári lecserélése) szükséges.

Bővebben itt.
  • Balázs 17
    és ezzel mit kell csinálni? kösz :)
  • tomo05
    Helotok!Én ki szeretném pucolni az előlap alatti részt és az lenne az kérdésem hogy ha azt a kis csavart kicsavarom az alján akkor utána csak le kell pattintani az előlapot és kész?Vagy ne próbálkozzak?Köszi a választ!