PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Silent Hill: Shattered memories <#puszis>#puszis>
Sziasztok.
Találtam a dealextreme-en a psp-mhez egy bekapcsoló panelt de azt irják h for psp sw-445. megnéztem a régi bekapcs. panelt és arra az van ráirva hogy sw 480. most akkor ez nem jó a fat psp-mhez?
Találtam a dealextreme-en a psp-mhez egy bekapcsoló panelt de azt irják h for psp sw-445. megnéztem a régi bekapcs. panelt és arra az van ráirva hogy sw 480. most akkor ez nem jó a fat psp-mhez?
ha még nem lett volna: GT PSP új gameplay
Még mindig keresek modikat a honlapomhoz!Akinek van kedve csatlakozzon.ITT és írjon nekem mailt!
eredeti illetve microSD-MSPD adapter mindkettõnél hiát jelez pedig jó volt mindkettõ
miért cseszi el a gépem a memóriakártyákat? Az eddig jól mûködõk kis idõ múlva szektorhibásként kezeli.
lehet, hogy elhalasztottak a megjelenest, csak a Gamespot nem frissitette az infokat a jatekrol. nem ez lenne az elso jatek, es sajnos nem is az utolso amelyiket elhalasztottak. 😞
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
nezd meg, hogy eredetibe lehet-e mar kapni. ha igen akkor meg varj kicsit, ha nem, akkor meg nem jelent meg.
ha WaReZon keresed akkor várj...
a Hannah Montana játék is 3-4nappal a megjelenés után ment fel..
a Hannah Montana játék is 3-4nappal a megjelenés után ment fel..
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Nem tudja vki,hogy mi van a Brave: A Warrior’s Tale c. játékkal?,ami elvileg már megjelent:
http://www.vgreleases.com/psp/
Egyszerûen sehol nem találni :S
http://www.vgreleases.com/psp/
Egyszerûen sehol nem találni :S
na most olvasd el a kerdest figyelmesen es nezd meg a szar megfogalmazasat... nekem ugy jott le mint a filmekbe szokott lenni, hogy van egy haverom aki nem tud mit kezdeni a felallo farkaval.. szerinted mit kene tegyek... vagyis a haverom mit kene tegyen.
xd beszarok ezenxddddd:
'te kell ott tartsd a te psp-d csuszkajat, vagy a haverod a Fat-jenek?'
am ja, nekemse müködött régen, de valhogy megoldották...
'te kell ott tartsd a te psp-d csuszkajat, vagy a haverod a Fat-jenek?'
am ja, nekemse müködött régen, de valhogy megoldották...
Ez gyakori hiba a FAT PSP-nél,kikopik a gomb,ragaszdd oda v cseréld ki.
lehet hulye kerdes, de a kerdesed fogalmazasabol ez jon le: te kell ott tartsd a te psp-d csuszkajat, vagy a haverod a Fat-jenek?
Kéne egy kis segítség.
Haveromnak egy már lassan 3 éves Fat-je van, és az utóbbi idõkben elkezdett hibázni. Mikor multizni akarunk, folyton megszakad a kapcsolat azzal a címszóval, hogy kikapcsolt a W-lan. Valami érzékelési hiba lehet, mert ha ott tartom a Wlan csúszkát, akkor megy rendesen, de 1 kézzel nem lehet játszani.
Mit lehet vele kezdeni?
Haveromnak egy már lassan 3 éves Fat-je van, és az utóbbi idõkben elkezdett hibázni. Mikor multizni akarunk, folyton megszakad a kapcsolat azzal a címszóval, hogy kikapcsolt a W-lan. Valami érzékelési hiba lehet, mert ha ott tartom a Wlan csúszkát, akkor megy rendesen, de 1 kézzel nem lehet játszani.
Mit lehet vele kezdeni?
Ez a kijelzõ sima phat psp-hez való? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3217
Mindent lehet rendelni onnan! 😊
Nem használtat sóznak rád... csak kínai! Nem egy termékem onnan van, van ami a mai napig bírja, s van ami sajnos pár hét múlva megadta magát!
Effektív zsákbamacska...
Nem használtat sóznak rád... csak kínai! Nem egy termékem onnan van, van ami a mai napig bírja, s van ami sajnos pár hét múlva megadta magát!
Effektív zsákbamacska...
Szaisztok. érdemes Dealextremerök kijelzõt rendelni psp-hez. nem valami használt vackot sóznak rám. Ha érdemes rendelni akkor valaki segítene majd regisztrációnál kitölteni az adatlapot? jah és még valami: bekapcsolópanelt lehet onnan rendelni?
Üdv!
Nem nagyon konyítok még ehhez a PSP témához, így lehet idióta a kérdésem, de azé megkérdem:
Az esetleges nagyobb aksi fogyasztáson kívül káros e a PSPre ha 333/166 –on használom?
Köszönöm!
Nem nagyon konyítok még ehhez a PSP témához, így lehet idióta a kérdésem, de azé megkérdem:
Az esetleges nagyobb aksi fogyasztáson kívül káros e a PSPre ha 333/166 –on használom?
Köszönöm!
jaj persze... ps1tol azert messze jobb grafikaja van mind wii-nek, mind ps2-nek, mind psp-nek.
Nem, a silent hillt wiirõl portolják lefelé ps2re, ugyanúgy mint a tenchu4et pspre, ettõl még nem lesz rosszabb a wii verzió...
A
Sajnos -gyakorló Wii-sként tapasztalatból mondom- Wii-re a játékok nagyobb része PS2 port, minden felturbózás nélkül (csak az irányítást cserélik ki), pedig már a Gamecube is jóval póverebb volt, mint a PS2. Van pár exkluzív cím, amik azért megmutatják, mire képes a kis fehér tégla (Conduit, House of the Dead Overkill, stb). Egész sokáig az új Silent Hill is ilyennek nézett ki, amíg be nem jelentették, hogy multiplatform lesz, éss persze PS2-re is jön. Na vajon honnan portolják majd a Wii verziót? 😞
Kár érte, mert nagyon jó kis gép lenne, ha több olyan cuccot csinálnának rá, ami kihasználja a teljesítményét.
No, de back to PSP.
Kár érte, mert nagyon jó kis gép lenne, ha több olyan cuccot csinálnának rá, ami kihasználja a teljesítményét.
No, de back to PSP.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Annyira nekem sem, mégis e szerint (is) õ a király a nem handheld konzolok között 😊 Na de vissza a PSP-hez.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Pont hogy nem lehet eladni, sok kiadó azt hiszi, hogy olcsón megcsinál egy xart, aztán kiabálják a vakvilágba, hogy nem fogynak a HC játékok wiire, aztán volt már 6 millió példányban eldadott zeldaTP, de pl most jelent meg a capcom monster hunter 3a, valószínû, hogy 3 hét alatt meg lesz az egymillió, és még csak japánban jelent meg...
A
én a Wii-t anno a Mammut 2-ben levö Saturn-ban toltam😄
öregem ehhez kajak egyetemi végzettség kell Nintendo szakon h irányitani tudd...a menüje is nagyon izés😄
öregem ehhez kajak egyetemi végzettség kell Nintendo szakon h irányitani tudd...a menüje is nagyon izés😄
nekem annyira nem jon at a Wii feeling es azt a magas arat se ertem, tekintve, hogy emnnyibe kerul a gyartas...
Szerintem aki Wii-t vesz, azt pont nem a grafika érdekli, és nem kimondottan autós játékok miatt veszi meg azt.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
szerintem a wii-s dirt-nek szarabb a grafikaja mint a WRC Evolved-nak ami anno jelent meg ps2-re.
Azért ez messze jobb egy PS1-es játéknál. Maradjunk a realitás talaján, ez inkább PS2 színvonal, esetleg picivel felette van. (Nézd meg a linkelt videót.)
Ami azt illeti a wii-s is elég gázul néz ki,kb ps1-en néztek ki így anno a játékok..nem is értem hogy lehet ilyet manapság eladni
Az a baj, hogy régebben, a colin2005 idejében az ilyen multiplatform játékok fõ platformja a ps2 volt, azokat a verziókat okosították fel xboxra és gamercubera, és amikor kijött a psp, kb ugyanazt bírta. Ez most olyan dolog, hogy sokkal szebbek voltak a gamecubes call of dutyk, mint a wiis cod5, pedig a wii egy feltuningolt gamecube (ugyanez volt, hogy a gamecubes star wars játékok is szépek voltak, bezzeg a wii sw force unleashed ronda lett), hiába a mai multiplatform játékok fõ platformja a ps3/x360, ezeket butítani pspre nem túl szép, régen a ps2/gamcecube/xbox volt, ezekhez jött a ps2nél alig gyengébb psp, ami pspn is jól mutatott...
A
Láttátok már a psp Go angol oldalát? Eléggé "érdekes"...
pspgo.co.uk ^^
pspgo.co.uk ^^
A
Múlt héten jött ki ez a videó, én csak most láttam, de szerintem már érthetõ miért néz ki a Dirt2 PSP-n úgy ahogy. Egy Wii portról beszélünk.
Itt van két kép összehasonlítás gyanánt (a Wii kép nem pontos, mert a videóból lõttem (1:13)):
Bár a teljes igazsághoz hozzá tartozik, hogy a PSP-s változat biztos javulni fog. Majd mozgásban meglátjuk.
Itt van két kép összehasonlítás gyanánt (a Wii kép nem pontos, mert a videóból lõttem (1:13)):
Bár a teljes igazsághoz hozzá tartozik, hogy a PSP-s változat biztos javulni fog. Majd mozgásban meglátjuk.