40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • MaSzKa
    az csak info nem warez
  • MaSzKa
    warez tiltott

és ne legyen lusta visszaolvasni
  • kisgabo
    jogos, csak kissé ellentmondásos a banner...

LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE
    5.50GEN-B2

ez meg disznek van ott.
  • MaSzKa
    azért cseszted el mert nem olvastál utána

build-4est kell felrakni
    utána gen-b
    és gen-b2
  • PoisonChihuahua
    "simán, mégis kiakadt előzőleg 99% nál"
    Gép típusa? Alaplap típusa? Kártya márkája? Kártya eredetisége? Formáztad előtte? Egyáltalán helyesen frissítetted-e (fw egymásra épülése szempontjából)?
    Rengeteg dologtól függ, ha elrontod a frissítést.
  • MaSzKa
    itt warezért BAN jár
  • BB7
    "nem akarok csak úgy össze vissza fórumokról informálódni, ha már megtehetem itt is."
    Ja, csak, hogy itt nem túl megengedett a warez!
    De az istenért is, idegesít, hogy a warez tiltva van.. mármint! Szerintem nincs jól megfogalmazva! Valamit majd ki kéne találnom!
  • kisgabo
    simán, mégis kiakadt előzőleg 99% nál, és hello. gombnyomihoz nem kell ész, tény, de valami beütött, nem ráztam közben a gépet, v nem simogattam?

ennyire hüje nemvok. de a probléma megvolt.
  • PoisonChihuahua
    Ilyen PSP-s weboldalakból valóban annyi van mint égen a csillag, teljesen egyetértek veled, de a lent linkelt PSP-hacks.com épphogy azon kevés megbízható oldalak közé tartozik, amelyekről bátran letölthetsz.

"máshol már 6.00 valamiröl beszélnek"
    A legújabb hivatalos SONY
    update a 6.10-es (OFW), valószínüleg ezzel kevered.
    A legújabb hackelt firmware (CFW) a 5.50 GEN-B2.
  • Akuman
    jah igen, köszi a válasz :) ez kimaradt
  • Akuman
    értem, és mennyire megbízhatóak ezek? az hogy "psp hack" weboldal annyi van mint égen a csillag, egy olyan oldal nem sok bizalmat kelt, azért itt kérdezem mert nemakarok csak úgy össze vissze forumokról informálodni, ha már megtehetem itt is.
    máshol már 6.00 valamiröl beszélnek, ezért kell az info
  • PoisonChihuahua
    A szám mellet lévő rövidítés a hacker-csapat neve/jelölése. Ez jelöli, hogy nem eretei SONY firmware.
    m33 már nincs helyette van GEN.
    Sorrendben: 5.50 GEN-A --> 5.50 GEN-B --> 5.50 GEN-B2

#37893-as hsz-t ajánlom elolvasásra.
  • PoisonChihuahua
    A leírása szerint 4.01 m33-2-je van, arra simán ráteheti a GEN-A-t (5.50). Link adott, rámásolni a karira gondolom rátudja, elindítása egy gombnyomás, aztán onnan minden automatikus ill. OK-zni kell. Ezt még 2-szer megteszi (GEN-B, GEN-B2) és máris kész van.
    Ahhoz, hogy ezt elrontsa nagyon hülyének kell lenni.
  • Akuman
    Sziasztok

kérdésem lenne:

nagyon nem kellet foglalkozom a különféle firmware-ékkel mostanában, mert ment minden amit akartam, de most eljött az idő, hogy kéne valami frissítés, de nemtudom hogy meik a legmegbízgatóbb illetve a legujabb

báttam 5.50 Bgen (gen az mit jelöl?) meg a-t meg bgen full, stb-stb

illetve ez a bgen visszefele kompatibilis? pl a 5.00 m33-3 illetve 6-al?
    soha nem kellet ezzel foglalkoznom mindig megcsináltattam, szóval úgy kérném a magyarázatot ha lehet

köszi
  • kisgabo
    ha ez nekem szólt, akkor nyasgem . 4 éve van psp, agybafőbe frissitettem, és mégis utoljára szétrbrikkelte az 5 ös a gépem.

olvastam eleget, aszittem van rutin, de ló... volt a hátsómba.
  • LeventeV
    csak hogy ne legyen az, hogy telepites kozben megakadt es brick lett belole, vagy, hogy "frissitettem, de eltunt az m33 a verzioszam mellol" (ez a leggyakoribb es meg most is kihozza belolem a facepalmot, pedig mar hozzaszokhattam volna :P). aki ELOTTE UTANAOLVASOTT KICSIT A DOLGOKNAK es valami nem vilagos azt nyugodtan meg lehet kerdezni, valaszolunk. de aki abszolut lama a dologhoz, utanajaras utan sem erti az inkabb ne fogjon bele, hanem kerje hozzaerto segitseget. egy minimalis osszeg fejeben (bar szerintem egy sorbe is meg lehet egyezni, mert 5 perc az egesz) gond nelkul megcsinalja.
  • kisgabo
    igen, olvastam közben, hogy azonnal mehet 4,01 re.

le is kaptam a psp oldalról a 5 gen a-t. leformázom a 32 megás eredeti kariját, ráa cucc, bedugom táp és go.

de a múltkor, igy, frissitésnél 99% nál lerohadt, brick...

mi lehetett, mire kő figyizni.
  • LeventeV
    sg hszolvasasos tapasztalatombol mondom, hogy elotte erdemes ALAPOSAN UTANAJARNI a dolognak, kezdoknek a telepitesi utmutatot egy minimalis szinten bemagolni. most ezzel en nem akarok senkit ocsarolni, megszolni, leszidni, analfabetanak nevezni es megserteni. :D
  • PoisonChihuahua
    1. 5.50GEN-B2
    2. 3.52 M33-ról vagy afölöttiről közvetlenül frissítheted GEN-A-ra, majd GEN-B-re és végül GEN-B2-re. (PSP-1000 vagy 2000 [v1 és v2])

• PoisonChihuahua
    Sajnos nem lehet, állítani kell minden oldalletöltésnél.
  • PoisonChihuahua
    Igen, eredeti fw-nél rámész a "Network Update" menüpontra és leszedi az aktuális legújabb firmware-t.
  • Fabio Capello
    ez a kòdolàs àtàllitás nem rossz, vhogy nem lehet állandósitani? Kicsit zavaró, hogy minden oldalnál újra be kell állítani... Előre is köszi!
  • kisgabo
    urak

meik a legújabb custom fw? (5.5)

hogy tudom rátenni 4.01 m33-2 re?

múltkor próbáltam rányomni 5-öst, de 92% nál kiakadt, és brick lett a vége.

megköszönném a segitséget...
  • elitehun
    Természetesen a gyárira gondolok nem az egyedire
  • elitehun
    Magától frissíti a firmware-t?
  • Fabio Capello
    király, ismét köszi :)
  • Prince of Máté
    Szövegírásnál? Selecttel váltasz a betűk típusai között.
    Webböngészőnél olvasásnál Westernre tedd a szövegkódolást.
  • Fabio Capello
    Ékezettámogatást lehet valahogy a PSP-re varázsolni?
  • LeventeV
    ja es Fat es Slim gepekre ugyanaz a CFW. a firmware NEM gepfuggo. legalabbis idaig. a Go-val mar mas a helyzet (ugye nincs UMD de viszont van Bluetooth amit be kell hozni).
  • LeventeV
    5.50 GEN-B2 a banner alatt is irja pirossal
  • Cyberdevil
    Gyors kérdés, PSP Slimre melyik a legújabb CFW?
  • PoisonChihuahua
    http://pspfilez.extra.hu/
  • silver72
    Sziasztok!

Olvastam a neten ,hogy fel lehet törni a psp3000-et.Szeretnék neki is veselkedni de sajna nem tudom,hogyan kell.Lenne szivess vki leirni lépésröl lépésre mit kell csinálni mintha egy hülyegyereknek kellene elmagyarázni?!:)
    Elöre is köszönöm:)
  • Fabio Capello
    zsír, köszi :)
  • Prince of Máté
    négyzet + analog
  • Fabio Capello
    Máris egy gyors kérdés: a böngészőben van valami mód a görgetésre, vagy csak az hogy ugrálok linkről linkre a kurzorral?
  • LeventeV
    gratulalok!!!
  • Fabio Capello
    PSP tulaj lettem :)
  • Prince of Máté
    gamefaqs.com
  • momoxp
    Ha valakinek van egy jó mentése Gran Turismo-hoz az igazán megosthatná!:)