40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#37911 az csak info nem warez -
#37910 warez tiltott
és ne legyen lusta visszaolvasni
-
#37909 jogos, csak kissé ellentmondásos a banner...
LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE
5.50GEN-B2
ez meg disznek van ott. -
#37908 azért cseszted el mert nem olvastál utána
build-4est kell felrakni
utána gen-b
és gen-b2 -
#37907 "simán, mégis kiakadt előzőleg 99% nál"
Gép típusa? Alaplap típusa? Kártya márkája? Kártya eredetisége? Formáztad előtte? Egyáltalán helyesen frissítetted-e (fw egymásra épülése szempontjából)?
Rengeteg dologtól függ, ha elrontod a frissítést. -
#37906 itt warezért BAN jár -
#37905 "nem akarok csak úgy össze vissza fórumokról informálódni, ha már megtehetem itt is."
Ja, csak, hogy itt nem túl megengedett a warez!
De az istenért is, idegesít, hogy a warez tiltva van.. mármint! Szerintem nincs jól megfogalmazva! Valamit majd ki kéne találnom! -
#37904 simán, mégis kiakadt előzőleg 99% nál, és hello. gombnyomihoz nem kell ész, tény, de valami beütött, nem ráztam közben a gépet, v nem simogattam?
ennyire hüje nemvok. de a probléma megvolt. -
#37903 Ilyen PSP-s weboldalakból valóban annyi van mint égen a csillag, teljesen egyetértek veled, de a lent linkelt PSP-hacks.com épphogy azon kevés megbízható oldalak közé tartozik, amelyekről bátran letölthetsz.
"máshol már 6.00 valamiröl beszélnek"
A legújabb hivatalos SONY
update a 6.10-es (OFW), valószínüleg ezzel kevered.
A legújabb hackelt firmware (CFW) a 5.50 GEN-B2. -
Akuman #37902 jah igen, köszi a válasz :) ez kimaradt -
Akuman #37901 értem, és mennyire megbízhatóak ezek? az hogy "psp hack" weboldal annyi van mint égen a csillag, egy olyan oldal nem sok bizalmat kelt, azért itt kérdezem mert nemakarok csak úgy össze vissze forumokról informálodni, ha már megtehetem itt is.
máshol már 6.00 valamiröl beszélnek, ezért kell az info -
#37900 A szám mellet lévő rövidítés a hacker-csapat neve/jelölése. Ez jelöli, hogy nem eretei SONY firmware.
m33 már nincs helyette van GEN.
Sorrendben: 5.50 GEN-A --> 5.50 GEN-B --> 5.50 GEN-B2
#37893-as hsz-t ajánlom elolvasásra. -
#37899 A leírása szerint 4.01 m33-2-je van, arra simán ráteheti a GEN-A-t (5.50). Link adott, rámásolni a karira gondolom rátudja, elindítása egy gombnyomás, aztán onnan minden automatikus ill. OK-zni kell. Ezt még 2-szer megteszi (GEN-B, GEN-B2) és máris kész van.
Ahhoz, hogy ezt elrontsa nagyon hülyének kell lenni. -
Akuman #37898 Sziasztok
kérdésem lenne:
nagyon nem kellet foglalkozom a különféle firmware-ékkel mostanában, mert ment minden amit akartam, de most eljött az idő, hogy kéne valami frissítés, de nemtudom hogy meik a legmegbízgatóbb illetve a legujabb
báttam 5.50 Bgen (gen az mit jelöl?) meg a-t meg bgen full, stb-stb
illetve ez a bgen visszefele kompatibilis? pl a 5.00 m33-3 illetve 6-al?
soha nem kellet ezzel foglalkoznom mindig megcsináltattam, szóval úgy kérném a magyarázatot ha lehet
köszi -
#37897 ha ez nekem szólt, akkor nyasgem . 4 éve van psp, agybafőbe frissitettem, és mégis utoljára szétrbrikkelte az 5 ös a gépem.
olvastam eleget, aszittem van rutin, de ló... volt a hátsómba. -
#37896 csak hogy ne legyen az, hogy telepites kozben megakadt es brick lett belole, vagy, hogy "frissitettem, de eltunt az m33 a verzioszam mellol" (ez a leggyakoribb es meg most is kihozza belolem a facepalmot, pedig mar hozzaszokhattam volna :P). aki ELOTTE UTANAOLVASOTT KICSIT A DOLGOKNAK es valami nem vilagos azt nyugodtan meg lehet kerdezni, valaszolunk. de aki abszolut lama a dologhoz, utanajaras utan sem erti az inkabb ne fogjon bele, hanem kerje hozzaerto segitseget. egy minimalis osszeg fejeben (bar szerintem egy sorbe is meg lehet egyezni, mert 5 perc az egesz) gond nelkul megcsinalja. -
#37895 igen, olvastam közben, hogy azonnal mehet 4,01 re.
le is kaptam a psp oldalról a 5 gen a-t. leformázom a 32 megás eredeti kariját, ráa cucc, bedugom táp és go.
de a múltkor, igy, frissitésnél 99% nál lerohadt, brick...
mi lehetett, mire kő figyizni. -
#37894 sg hszolvasasos tapasztalatombol mondom, hogy elotte erdemes ALAPOSAN UTANAJARNI a dolognak, kezdoknek a telepitesi utmutatot egy minimalis szinten bemagolni. most ezzel en nem akarok senkit ocsarolni, megszolni, leszidni, analfabetanak nevezni es megserteni. :D -
#37893 1. 5.50GEN-B2
2. 3.52 M33-ról vagy afölöttiről közvetlenül frissítheted GEN-A-ra, majd GEN-B-re és végül GEN-B2-re. (PSP-1000 vagy 2000 [v1 és v2])
-
#37892 Sajnos nem lehet, állítani kell minden oldalletöltésnél. -
#37891 Igen, eredeti fw-nél rámész a "Network Update" menüpontra és leszedi az aktuális legújabb firmware-t. -
#37890 ez a kòdolàs àtàllitás nem rossz, vhogy nem lehet állandósitani? Kicsit zavaró, hogy minden oldalnál újra be kell állítani... Előre is köszi! -
#37889 urak
meik a legújabb custom fw? (5.5)
hogy tudom rátenni 4.01 m33-2 re?
múltkor próbáltam rányomni 5-öst, de 92% nál kiakadt, és brick lett a vége.
megköszönném a segitséget... -
#37888 Természetesen a gyárira gondolok nem az egyedire -
#37887 Magától frissíti a firmware-t? -
#37886 király, ismét köszi :) -
#37885 Szövegírásnál? Selecttel váltasz a betűk típusai között.
Webböngészőnél olvasásnál Westernre tedd a szövegkódolást. -
#37884 Ékezettámogatást lehet valahogy a PSP-re varázsolni? -
#37883 ja es Fat es Slim gepekre ugyanaz a CFW. a firmware NEM gepfuggo. legalabbis idaig. a Go-val mar mas a helyzet (ugye nincs UMD de viszont van Bluetooth amit be kell hozni). -
#37882 5.50 GEN-B2 a banner alatt is irja pirossal -
Cyberdevil #37881 Gyors kérdés, PSP Slimre melyik a legújabb CFW? -
#37880 http://pspfilez.extra.hu/ -
silver72 #37879 Sziasztok!
Olvastam a neten ,hogy fel lehet törni a psp3000-et.Szeretnék neki is veselkedni de sajna nem tudom,hogyan kell.Lenne szivess vki leirni lépésröl lépésre mit kell csinálni mintha egy hülyegyereknek kellene elmagyarázni?!:)
Elöre is köszönöm:) -
#37878 zsír, köszi :) -
#37877 négyzet + analog -
#37876 Máris egy gyors kérdés: a böngészőben van valami mód a görgetésre, vagy csak az hogy ugrálok linkről linkre a kurzorral? -
#37875 gratulalok!!! -
#37874 PSP tulaj lettem :) -
#37873 gamefaqs.com -
momoxp #37872 Ha valakinek van egy jó mentése Gran Turismo-hoz az igazán megosthatná!:)