PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vixo
Én egyáltalán nem siratom a PSP GO-t,mot komolyan van,aki beruházna egy olyanra? Az elõzõ PSP-k azok milliószor jobbak annál az izénél és ráadásul pofátlanul drága,egy Wii is olcsóbb,sõt amit pláne nem értek,h még a PS3 slimet is olcsóbban kínálja a Sony,mint a GO-t,nem tudom ez miért volt jó nekik,én akkor már inkább PS3 Slimre ruháznék be,mint GO-ra,ha vkinek meg nagyon PSP kell,akkor meg jóval olcsóbban megkapja a régebbi szériákat,amiknek a GO a nyomába sem ér...
Én maradok a jó öreg 2000zres szériás PSP Black Piano Slim-emnél,a legjobb!!! Nem válnék meg tõle semmiért! ^^

Am mindjárt kipróbálom a Soul Calibur Broken Destiny japán verzióját,végre jönnek a jó játékok!!! 😄

LeventeV
nem lesz PSP Go magyarorszagon, mert nincs store. szivas.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

https://www.paypal.com/hu

PSN: berghold

Ittmeg ennyi tényleg.Dealextreme-n meg ahogy BB7 is jelezte,még ennek is a fele.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

MaSzKa
hogy lehet innen vásárolni?
mi az a playpal

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
szólhattál volna elõbb

bontatlanul vetted?

MaSzKa
az szerintem nem ez
mert ez elvileg japán és 2db megy bele

rendeltem 1et majd beszámolok
2800Ft volt legolcsóbban

kisgabo
fat.

de nem az a gond, berakom a karit, format, látja, rá 2 tucat poresz, megy, egy darabig.... aztán off.

kari ki, be, újra megy egy darabig. vékony mûanyag xar, nincs tartása.

Tyler Durden
Fat vagy Slim psp-t használsz?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

kisgabo
ezt a cr 5400-at meg ne vedd, nekem van egy vadi új, 2* próbáltam, eleinte megy, aztán nem látja a karit a psp, tiszta kontakthibás szar... 7 dollár volt, féláron viheted. 😊

inkább szimpla karis megoldás, ahol sok a jó értékelés...

Van valaki akinek megvan és megy is a Dynasty Warriors Strikeforce?
ha igen milyen szoftveren?
köszi

5c0rp330n
hát ezaz :S fõleg ha még játék is van mellette.. nekem is kéne egy nagyobb kártya mán.. meg aksi.

BB7
Nekem se sokkal kevesebb! 😛
maffioso
nekem 117 giga 😛

\"If in doubt, flat out!\"

BB7
2Gb?
Az nagyon kevés pronó! :/
LeventeV
azert van itt aki mast is tesz ra... 😛

Nekem 2Gb-os van benne, de ennél többre még nem volt szükség, pedig van rajta egy csomó zene, videó, no meg demó.
Tiszta sor,ez általában így van.
Csak jeleztem,hogy Vaterán is fellelhetõ már egy ideje.
Aki meg nem Deal-ezik annak jó alternatva ez is. <#wink>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

BB7
Nem túlságosan bízok a Vaterában!
Na meg meg kell vallani, hogy drágább is, hiszen:
16 Gigás ~ 650Ft
32 Gigás ~ 900Ft
baaka
Gyertek és teszteljetek!!ITT!!

Miley Cyrus
nekem is jol jönne Pspbe az a 32giga<#hehe>

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

Vaterán 1700 ft.

3.71 M33-4-el megy tényleg! <#papakacsint>

MaSzKa
beszarás már ilyet is kapni:

Memory stick pro duo-vá alakítja a microSD, microSDHC kártyát amibõl akár ketõt is bele lehet tenni ami max 2X16Gb=32Gb.
Ideális PSP, PS3 és egyéb más készülékekbe ami a Memory Stick Pro Duo szabványt támogatja

MaSzKa
valaki próbált ilyenbe 16GB-os Class6-os MicroSDHC-t rakni

-mûködött?
-mind a 16GB-ot tudta használni?
-gyors volt?
-fagyott -e?
-mik a hátrányai?

Megoldottam a gondomat. Nem volt semmi baj a memóriával csak egy "kapcsolót" elfelejtettem átállítani. Így tökéletesen fut most már minden cucc.<#taps><#taps>
kisgabo
firristettem 5*. nem volt gond, de az 5-ös odapörkölt.

szal ne nézz lámának, mert csúnya vége lesz. <#nevetes1><#gunyos1>

Miley Cyrus
Akuman, menj fel ide: www.pspfilez.extra.hu
regelj, és menj be a Hack-ekbe vagy nemtomhova és ott az 5.00M33-6+1.50kernel, levan irva h rakd fel öket...
csináld meg.

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

tényleg megy a 5 alatt a dissidia? ugytudtam hogy annak minimum az 5 kell.
((már igény van rá, mert a japán verzió egy idõ után kifog rejtem, lévén, hogy nemtudom mi van a tárgyakra írva..bár igy is kijátszottam amit lehetett, csak jóval macerásabb volt))

sziasztok. meg van nekem a dissidia angolul fullba és marha jó 3.71 m33 version megy. A játék nagyszerû final 1-10 ig van a játék most tartok az 1 nél de marha hosszú. Remélek megy madj a gran turismo a 3.71 m33 on meg a többi játék ami ebbe az évbe fog megjelenni.
gondolom sok féle 5-ös van. Van a környezetemben olyan, akiknek 5-ös van, de Õk már úgy verték át, szóval nemtudnak segíteni.
5.00m33
5.00m33-2
5.00m33-3
5.00m33-5
5,50 stb-stb
fene tudja meik micsoda 😊

meg lehet, hogy hozzáértõre kell bírni, nem kísérletezni sajátkezüleg.

kisgabo
nekem is ez volt, majd próbáltam 5-re tolni, és brick. valamit benéztem, amit eddig nem, azóta kerülöm 5 öst.

Sziasztok
Kis segítségre lenne szükségem, egy hozzáértõ személytõl.
psp-men jelenleg 4.01 m33-2-es dolog van, és már pár játék igényelne 5. valamit. Kérdés, hogy hogyan tudom updatelni ezeket? Szóval aki tudna némi információval szolgálni, illetve ki tudna segíteni 1-2 hasznos tanáccsal, azt megköszönném. Privátban kérném a válaszokat ha lehetséges, köszönöm

Lefutattam egy memóriaellenõrzõ progit és semmilyen hibát nem talált a memóriakártyán. Szerintetek mi lehet vele akkor a gond?
kisgabo
nekem 4 éves, ha nem volt pixelgond, nem is lesz. umd meg megóvható...

PoisonChihuahua
Hivatalosan ilyen nincs benne, de ha technikailag lehetséges, akkor valószínû, hogy írtak hozzá valamilyen homebrew progit.
MaSzKa
sziasztok

a psp-t lehet használni pc-hez wifi vevõnek?
ha igen hol van hozzá driver?

mert nem találtam infót róla eddig

Sajna nincs meg az eredetije. Akartam csinálni egy Pandora akku-t aztán elcsesztem.
Egyébként windows alatt ellenõriztem a memóriakártyákat ( chkdsk ) és nem talált hibát
ZTM
Most már igen, nem voltam tájékozott a PSP hardver szerkezetérõl és ennek hibáiról.Mostmár minden világos😄

látom tájékozott vagy<#integet2>

LeventeV
de miert a pandoras aksit hasznalod ha ott az eredeti?

Szóval a történet: (ha warez akkor tötöljétek.) PSP 4 gigás MS Pro Duo val. Feltettem a gyári fw-t persze nem mentek a játékok. Pesten megcsinálták és adtak egy Pandora-s akkut is ( jelenleg ez van a gépben )aztán a gép elkezdett szrakozni. A játékok nem indultak el. "cmd" lefutatása során szektorhibák. Ezután az adapteres micro is elszállt aztán egy másik 2 gigás is.
Nincs valami progi amivel helyre lehet állítani a szektorhibákat? Vagy elképzelhetõ, hogy maga a psp nem olvassa?
5.00 M33-6 fw jelenleg a gépen. Én arra gondoltam, hogy a Pandora akku nem megfelelõen érintkezett és ez okozhatta a galibát.
ZTM
Akkor nincs nagy gond...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem az UMD olasóra nem hiszem hogy nagy szükségem lesz

NEOreg3
UMD olvasó romlik el bennük leginkább, na meg a pixelhibák...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ZTM
Osztálytársamnak van FAT, de láttam már Slimet is, mekkora eséllyel romlanak el ezek a kütyük?
Van olyan hibája ami egyszer minden gépet elér?
Õszre megpróbálok szert tenni egyre😊

5c0rp330n
ezt nem mondtam. fele annyi ramod lesz (némely játék töltési idejében mutatkozik meg valamennyire fõleg), nehezebb, vastagabb, többet fogyasztó cuccod lesz. viszont jobban össze van rakva, jobb minõségû, van rajta infra 😊

ZTM
Szóval ha Slim helyett csak FAT-hoz jutok abból nem lesz számomra semmi veszteség?

Iszonyat jó. Belsõ nézetbe még tükör is. Nem semmi. Így kell megírni egy psp-s játékot. Remélem az irányításban sem fogunk csalódni.

5c0rp330n
mindegyiken fut minden játék, pont ez a lényege, ettõl konzol.

ZTM
A PSP-k közt, fõleg a FAT és Slim között van "teljesítménybeli külömbség"?
Vagy ugyan úgy fut rajta minden játék?