PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én maradok a jó öreg 2000zres szériás PSP Black Piano Slim-emnél,a legjobb!!! Nem válnék meg tõle semmiért! ^^
Am mindjárt kipróbálom a Soul Calibur Broken Destiny japán verzióját,végre jönnek a jó játékok!!! 😄
PSN: berghold
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
mi az a playpal
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
bontatlanul vetted?
mert ez elvileg japán és 2db megy bele
rendeltem 1et majd beszámolok
2800Ft volt legolcsóbban
de nem az a gond, berakom a karit, format, látja, rá 2 tucat poresz, megy, egy darabig.... aztán off.
kari ki, be, újra megy egy darabig. vékony mûanyag xar, nincs tartása.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
inkább szimpla karis megoldás, ahol sok a jó értékelés...
ha igen milyen szoftveren?
köszi
Csak jeleztem,hogy Vaterán is fellelhetõ már egy ideje.
Aki meg nem Deal-ezik annak jó alternatva ez is. <#wink>#wink>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Na meg meg kell vallani, hogy drágább is, hiszen:
16 Gigás ~ 650Ft
32 Gigás ~ 900Ft
Memory stick pro duo-vá alakítja a microSD, microSDHC kártyát amibõl akár ketõt is bele lehet tenni ami max 2X16Gb=32Gb.
Ideális PSP, PS3 és egyéb más készülékekbe ami a Memory Stick Pro Duo szabványt támogatja
-mûködött?
-mind a 16GB-ot tudta használni?
-gyors volt?
-fagyott -e?
-mik a hátrányai?
szal ne nézz lámának, mert csúnya vége lesz. <#nevetes1>#nevetes1><#gunyos1>#gunyos1>
regelj, és menj be a Hack-ekbe vagy nemtomhova és ott az 5.00M33-6+1.50kernel, levan irva h rakd fel öket...
csináld meg.
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
((már igény van rá, mert a japán verzió egy idõ után kifog rejtem, lévén, hogy nemtudom mi van a tárgyakra írva..bár igy is kijátszottam amit lehetett, csak jóval macerásabb volt))
5.00m33
5.00m33-2
5.00m33-3
5.00m33-5
5,50 stb-stb
fene tudja meik micsoda 😊
meg lehet, hogy hozzáértõre kell bírni, nem kísérletezni sajátkezüleg.
Kis segítségre lenne szükségem, egy hozzáértõ személytõl.
psp-men jelenleg 4.01 m33-2-es dolog van, és már pár játék igényelne 5. valamit. Kérdés, hogy hogyan tudom updatelni ezeket? Szóval aki tudna némi információval szolgálni, illetve ki tudna segíteni 1-2 hasznos tanáccsal, azt megköszönném. Privátban kérném a válaszokat ha lehetséges, köszönöm
a psp-t lehet használni pc-hez wifi vevõnek?
ha igen hol van hozzá driver?
mert nem találtam infót róla eddig
Egyébként windows alatt ellenõriztem a memóriakártyákat ( chkdsk ) és nem talált hibát
Nincs valami progi amivel helyre lehet állítani a szektorhibákat? Vagy elképzelhetõ, hogy maga a psp nem olvassa?
5.00 M33-6 fw jelenleg a gépen. Én arra gondoltam, hogy a Pandora akku nem megfelelõen érintkezett és ez okozhatta a galibát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Van olyan hibája ami egyszer minden gépet elér?
Õszre megpróbálok szert tenni egyre😊