PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5. lepesnel itt a link
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
1. torold a memoriakartyarol a MEMSTICK.IND es MSTK_PRO.IND fajlokat.
2. masold fel a jatekot (.CSO kiterjesztessel)
3. ha van mar SCBD mentesed a memkarin akkor torold ki.
4. inditsd el a jatekot esvalaszd a New Game-t. ird be a neved es nyomj Start-ot. aztan nyomj O-t.
mostmar tudsz jatszani, de nem tudsz menteni (ha mentel akkor ujra latod "a szamokat" 😄
5. ha 5.50 GEN-B van a gepeden akkor toltsd le ezt:
6. csomagold ki a letoltott fajlt. amia seplugin mappaba van azt masold a PSP seplugin mappajaba.
7. ha ez megvan akkor nyisd meg a game.txt-t a seplugin mappaba es ezt a ket sort ird be:
ms0:/seplugins/pspstatespatch.prx 1
ms0:/seplugins/pspstates.prx 1
8. inditsd el a jatekot es ha menteni akarsz akkor nyomd le a Home gombot aztan R+(O, X, haromszog, negyzet, start, fel, le, jobbra, balra)-ezek a gombok egy-egy slotot jelkepeznek amibe a mentesed kerul.
ha be akarod tolteni a mentesed akkor L+ az a gomb amelyik savet be akarod tolteni. pl. R+X slotot L+X-el toltheted be.
hatranya, hogy a menteseket nem lehet megosztani, illetve ha frissited a FW-d akkor nagy esellyel nem mennek majd a mentesek.
NE NEVEZD AT A JATEKOT, mert akkor szinten problemakba utkozhetsz a mentesekkel.
azt irjak, hogy sok idobe kerul a mentes, nekem a teszt soran 2-3 masodpercbe kerult a mentes es a toltes is. (Sandisk 2 Gb-os kartyaval tesztelve)
fake karival nem ajanljak a plugin hasznalatat, illetve a procit 333 Mhz-re erdemes huzni jatek kozbe.
torold ki a MEMSTICK.IND es MSTK_PRO.IND fajlokat a memokaridrol. kezdj New Game-t de mikor rakerdez a save-re a neved beirasa utan nyomj O-t.
mukodik, de nem lehet menteni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a PSP-d nincs feltörve, akkor OFW-vel
Ha mégis úgy döntesz, hogy akár csak a magyar menü miatt is feltöröd, akkor látogass el ide, ha bonyolult, akkor inkább kérj segítséget ... vagy használd tovább angol nyelvvel!
Minimum 2gb kéne. És CFW-z tetni kell a gépet hogy mennyenek rajta a letöltött játékok.
Szóval vásárlás után rögtön nem fogsz tudni vele játszani.
BattleTag: kabel15#2672
De köszönöm a válaszotokat!!!
Amugy, igen az ISO file az jo, meg a CSO és a DAX is...😊)
Ha Cfw-s a Psp-d akkor az ISO mappába másold.
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Letöltöttem egypár játékot, de torrentesek és van ami iso fileba jött le! Jók lesznek szerintetek a psp-hez? Vagy figyeljek még valamire hogy elfogadja a torrent játékokat?
Remélem kapok választ.....
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én most szeretnék venni PSP-t, de nem tudom mire kell figyelnem a tulajdonságaiban! PS1 volt már nagyon szerettem, de valami hordozható lenne a legjobb és így jött szóba a PSP.
Informatikában felhasználói szinten benne vagyok és mint említettem a PS játékokban is.
Valaki írjon nekem pár sort hogy mire figyeljek a PSP tulajdonságainál?!
Köszönöm!
Én spec. arra gondoltam várjuk meg az angolt.... <#awink>#awink>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Vagy az ment az újabb CFW-kkel is?
PSN: berghold
Mondjuk ha választani kéne, akkor valóban megéri a +50 dollárt a
PS3 😄
PSN: berghold
Nálam sajna nem jó a Soul Calibur,nekem 5.00ás fw-m van,de azt írták,ha jól láttam,h Gen B-n megy,szóval,ha neked az van fent a psp-den akkor megpróbálhatnád és megoszthatnád,h megy-e vagy sem.
a Soul Calibur-nak milyen FW kell?