PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vixo
nézz be a psphungaryra 😛

BB7
Érdekes!
Idáig nem halottam ilyen verziós játékról!
vixo
Számomra nem is a verekedés a lényeg a Soul Calibur-ban,hanem a karakter csinálás,olyan mint annó a legózás volt,azt is jobb volt építgetni,mint játszani vele 😄
Persze az aprítás is jól néz ki,amikor megnézed,h mit tud a kreálmányod ^^

Empty
Ez egy olyan verzió amibõl kivették azon "elemeket" amik miatt nem indult Slim "hagyományos" CFW-n. Semmi variálás nem kell vele! Csak letölt és ISO mappába helyez! <#nyes>

LeventeV
mar regi hir. tegnap delelott mar leirtak a psphungary-n a soul calibur forumba. ott nezz utanna.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

BB7
Slimre?
Na az meg hogy lehet?
Empty
Na igen én sem annyira favorizálom! Csak gondoltam, hogy akit komolyabban érdekel az már megtalálhatja a mûködõképes verziót ha UMD discre nincs pénze! Boulder Dash Rocks! vajon ki lesz adva PSP-re? Díjaznám!

dienesoft
Én biztos kinõttem ezekbõl a játékokból, semmi élvezetet nem ad az, hogy szétverhetem a gép pofáját. Max neten, de csak ad-hoc van benne...:S

Empty
Már tölthetõ a Soul Calibur IV slimre mûködõképesen CSO kiterjesztésben! Nálam mûködik is!<#wink>

PoisonChihuahua
Nah, erre vártam, hogy valakinek leessen. 😊 😊 😊
Lehet, hogy világvége😊
Majd egyszer csak azt veszed észre, hogy Te vagy a házigazda.😊
LeventeV
hat elkuldtem a kerelmet, meg a ket hsz linkjet (amelyikbe Verseghy lem,ond, es en irom, hogy vallalom) de nem tudom, hogy mi lesz.

BB7
Várunk...
LeventeV
kuldtem e-mailt az sg-nek, majd meglatjuk, hogy mi lesz.

LeventeV
az Fat. a phat valami nagyzo paraszt kitalacioja. Fat=Kover. a fat psp vastagabb es nehezebb mint a Slim.

Sir Quno Jedi
me kövér vaze

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Döntsétek el..😊
PoisonChihuahua
És az mitõl "phat"?
5c0rp330n
psp-1000

PoisonChihuahua
Mi az a "phat psp" ?
BB7
Mekkora ték! 😄
És kihagytam!

Régebb óta regisztráltam? Nem mindig számít az!
Nyugodtan kérdezz rá! Ha holnapig nem nagyon kapsz választ bepróbálkozok!
NEOreg3
ahogy elnézem Verseghy után itt én vagyok a rangidõs, szóval...!<#idiota>

kár hogy semmi kedvem házigazda lenni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LeventeV
TEK

legyel te. sokkal regebb ota regisztraltal sg-re.

BB7
Én is nagyon szívesen elvállalom ha kell...
Lenne egy két banner átalakítás ötletem!

De nem csapom le LeventeV kezérõl, kicsit szemét dolog lenne!
Linkeld be neki a hsz-t amit írtam, hogy legyen már, meg amit írtál hogy leszel te, meg más elfogdta meg az adatlapod meg az enyém és kész. Majd egyszer csak te leszel😄
LeventeV
csak lazan kerjem meg oket, hogy legyek en a hazigazda?

Küldj mailt SGnek aztán hajrá!😊
Ennyi erõvel csinálhattál volna már egy PSP warez topikot,szerintem...

BB7
😄
Doomista
Nem mutatja a PSP izé felett a másik banner izét !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

dzsedi
Személy szerint jobban szeretem iso-ban a játékokat, mert így több van a gépen egyszerre és nem kell a lemezeket "cipelni", cserélni (azért nem olyan nehéz, de mégis macera). Csere esetén pedig jól jön a makulátlan doboz, és lemez). Nem véletlenül találták ki a psp go koncepciót. De ezt döntse el ki-ki magának.
Ja és a SC BD EUR változata tényleg megy 5.50 GEN-B-n, de csak phat psp-n. A recovery menu-ben az advance settings-ben engedélyezni kell a Use Boot.BIN opciót. Slimen nem mûködik.
Jó játék. Kötelezõ elõrendelés. A polcon a helye.

LeventeV
es nem hagyom, hogy warez topic legyen belole.

LeventeV
en vallalom.

Nincs nekem idõm, hogy hülyegyerekeket pesztráljak.
Aki akar házigazda lenni és más is hozzájárul szivesen átadom!
5c0rp330n
jó, ez oké, csak szvsz itt már kezdtek túlságosan elburjánzani az ilyen dolgok, ennél lehet ezt kicsit diszkrétebben is csinálni.

LeventeV
kivancsisagbol. meg aztan en nem adom fel konnyen.

NEOreg3
de azért is hihetetlen, mert bár valóban gyorsabb és akkumlátorbarátabb memory stickrõl játszani, de ha már megvan eredetiben, akkor miért szarakodnál vele ennyit, hogy ráadásul még menteni se lehessen benne?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
képet az UMD-rõl<#ravasz1>

LeventeV
most miert lenne warez topic. arra nem is gondolsz, hogy megvan az UMD es azert tettem fel inkabb iso-ba, hogy kimeljem a lemezt, a meghajtot, es sporoljak az aksival?

NEOreg3
igen

Most mit tegyek, töröljek ki mindent?😄
5c0rp330n
akkor most ez az új wareztopic? <#wow3>

Soul Calibur Broken Destiny futtatasa PSP FAT gepeken?
Nekem lefagy töltés közben...
5.00 M33-6

vixo
oksa,köszi szépen!

LeventeV
rejtett fajlok. a memkari gyokerkonyvtaraba (ott ahol az ISO, PSP, MUSIC stb mappak vannak)

vixo
aham,én vagyok 😄

am a 2 fájl hol található azt leírnád,mert sehol sem találom õket :S

LeventeV
nekem eddig tokeletesen fut, de azert felraktam a gepre a fontosabb adatokat a memkarirol. amugy sima formatalassal visszajon a ket file.

UI:te vagy Caverinha a psphungaryrol? mert ha igen akkor oda mar nem irom be ezeket a valaszokat.

vixo
értem és ha törlöm az a két fájlt a memkarimról, a késõbbiekben a hiányuk ugye nem fog semmi gondot okozni? ^^

LeventeV
nem tudom. majd ha kijon meg valami akkor kiprobalom azon is. altalanositani nem hinnem hogy lehet. lasd Soul Calibur japan verzioja igy nem mukodik, cask az europai. es ugyanarrol a jatekrol van szo.

vixo
és ez a többi magasabb fw-t igénylõ gammánál is mûködik vagy csak a soul calibur-nál?