40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#38033 "16GB-ost bírja de azt azért nem veszek mert nagyon belassítja a psp-t!"
lol WTF!? -
#38032 hahaha szar telo :D:D Nokia N82...nekem is sok kép van rajta amit nem törlök le mert fontosak...de valóban emiatt lassúl le...de arra van hogy használjam nem? -
#38031 van benen vmi, lehet pucolni kéne mert 2,8 giga szabad van a 8bol és nem mondanám h kurvalassu de érezhetően gyorsabb ha nincs bent kari -
#38030 nem fogod amit irok. NEM azert zudul sok giga a gepre egyszerre es nem azert lassul be kepnezegetesnel a telo, mert nagy kartyat hasznalsz. hanem azert, mert 800 kibaszott keped van rajta, ennyi. 800 kepet atmasolni/betolteni nyilvan sok ido. onmaga a nagy karta nem lassit rajta semmit, hanem a rajta levo adatmennyiseg nagy, amit hirtelen be akarsz tolteni. kb ugyanaz a szituacio, mintha azert mondanal jobbnak egy 2 megas vinyot egy 500 gigasnal, mert arra nem is lehet nagy dolgot masolni, igy nincs nagy adatatvitel sem, ami sokaig tartana.
egyebkent az 5800 nem rossz telo, es az sem lassul be sztem nagyobb kartyatol. -
#38029 az összes 5800 igy viselkedik, és nem hiszem h a nokia kezdő lenne
nem használok fos megjelenitőt, arrol van szo h ha belépek a galériába ne egyszerre zuduljon a sok giga a gépre
és mér ne lenne 800 kép a telefonomon?vagy ez igy tilos, alkotmányellenes v mi?:D -
#38028 miert kene beolvasni 5 giga adatot? vagy miert lenne feltetlenul 800 kep a telodon es miert egy fos kepmegjelenitovel nezned meg, aminek egyszerre kell mindet beolvasnia? onmagaban a nagy kartya miatt nem szabadna semmivel sem lassabbnak lennie. ha belassul, akkor az nem a nagy kartya miatt van, hanem azert mert 5 gigat akarsz beolvasni, es 5 giga beolvasasa altalaban hosszu ido. ugyanolyan hosszu ido lenne kisebb kartyarol is beolvasni annyit, csak arra nem is rakhatsz annyit. -
#38027 dehogyisnem, bekell olvasni nálam pl a 8bol 5 giga adatot, azért szerintem joval több erőforrást igényel, most képzeld el ha megnyitod a galériát és félorát töltene amig beolvassa a 800képemet ami rajta van -
#38026 ha a telod belassul a nagy kartyatol, akkor egy fos. semmi oka nincs belassulni tole, semmivel nem igenyel tobb eroforrast egy akarmilyen nagy kartya. -
#38025 mi a kártyáknál ez a markII cucc? és hány mb/s olvasási az optimális? -
#38024 nekem is 5800-m van és karival elég lassu, de kétlem ha psp belassulna, mégis csak erősebb picit -
#38023 elképzelhető -
#38022 hát én tartok rajta képet,zenét,vidit meg gémet is szóval így mindenre de a game az elsődleges -
#38021 Attól függ, ki mire használja a PSP-jét! -
#38020 jó oké van benne valami de én nekem akkor is elég a 8gb.remélem -
#38019 Azért valszeg van egy kis különbség a telőd és egy PSP között. -
#38018 Az a telefonod, ez meg PSP! :D -
#38017 mert a telómat is belassítja a 8gb os... -
#38016 lol, faszt lassitja be, mert lassitana? :S -
#38015 16GB-ost bírja de azt azért nem veszek mert nagyon belassítja a psp-t! -
#38014 mekkora a legnagyobb kártya amit a psp bir? -
ironhorses #38013 Akkor, ha 5.50 gen..-t rakok a pspmre lehet, hogy nem fognak indulni olyanok mint a snes emulator vagy a gpsp-? -
#38012 homebrew -
ssk3 #38011 a "programok" alatt játék programokra, vagy más egyéb homebrew programokra gondolsz? -
#38010 a 5.50gen-b2 az a tapasztalat. hogy amik eddig mentek régi programok 5.00 M33-6on azok nemigen mennek :( -
#38009 +1-2eft-étrt már van 16GB-os -
#38008 szerintetek egy új MS Pro Duo 8GB (Sony) megér 8000ft-ot???... -
#38007 Mit frissítsek rajta? :) -
#38006 Pandora ne legyen szerintem már téma, mert elég elavult!
CFW meg még nincs 3000-es gépekre!
ChickHen van rá, fut rajta minden, de mégse CFW, pusztán egy feltört környezet! -
#38005 Ja ésmég hogy: BB7, frissithetnéd a Bannert, a megjelenö játékokrol:) -
#38004 A pandora már rég elmult nem?
Tudtommal csak a Psp 1xxx és a 2xxx(nemtom melyik alaplaposok)-al lehetett a pandorát.
A 3000-re meg vannak a ChickHen vagy mi'francok, meg a Gen csapat.
De bb7 jobban tudja gondolom.. -
#38003 Hello!
Nem akarok itt warez témát behozni csak egy gyors kérdésem lenne.
A PSP 3004 szériát lehet már pandorázni és CFW-z ni?
Egyik barátommal ezen vitatkozunk már jó ideje de nem tudjuk eldönteni kinek van igaza.
-
ssk3 #38002 mert hát óvatos ember vagyok és addig nem akartam frissíteni a firmware-t amíg nincs egy rendes biztonsági mentésem. olvastam olyat is hogy talán az eLoader lesz hozzávaló, de az sem indítja el. -
ssk3 #38001 azt már próbáltam
-
#38000 Rakd a PSP/1.50-es mappába! [Talán] -
ssk3 #37999 jajj dehogynem... közben rájöttem... mert most próbáltam teljes biztonsági mentést csinálni... (sajnos csak félig jött össze, mert a nand tool nem indult el a slim pspm-en :( ) biztos akkor kavartam el valamit... Tényleg, a nandtool ra nincs valami gyógymód? mert annál is az előbb említett hibaüzenetet kapom. -
#37998 Nem nyomkodtad mostanság a SELECT-et a főmenüben? -
#37997 Bannerban benne van? :D -
#37996 5.51-re talált valaki cfw-t? -
ssk3 #37995 tulajdonképpen, most ahogy nézem a játékokat, oylan játékoknál is kapom ezt az üzenetet, amik eddig mentek... miért???? -
#37994 rakj ujabb cfw-t az segit. de ugyelj, hogy cfw-t rakj, nehogy officialt mert akkor oda a hack.