PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze az aprítás is jól néz ki,amikor megnézed,h mit tud a kreálmányod ^^
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Majd egyszer csak azt veszed észre, hogy Te vagy a házigazda.😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És kihagytam!
Régebb óta regisztráltam? Nem mindig számít az!
Nyugodtan kérdezz rá! Ha holnapig nem nagyon kapsz választ bepróbálkozok!
kár hogy semmi kedvem házigazda lenni
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Lenne egy két banner átalakítás ötletem!
De nem csapom le LeventeV kezérõl, kicsit szemét dolog lenne!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ja és a SC BD EUR változata tényleg megy 5.50 GEN-B-n, de csak phat psp-n. A recovery menu-ben az advance settings-ben engedélyezni kell a Use Boot.BIN opciót. Slimen nem mûködik.
Jó játék. Kötelezõ elõrendelés. A polcon a helye.
Aki akar házigazda lenni és más is hozzájárul szivesen átadom!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nekem lefagy töltés közben...
5.00 M33-6
UI:te vagy Caverinha a psphungaryrol? mert ha igen akkor oda mar nem irom be ezeket a valaszokat.