PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mer nekem az a verzió, amit az egyik fizetõs oldalról szedtem le, nem iso lett, hanem kaptam 3 mappát amit fel kellett másolni, de nem mûködött, szal mindenképpen iso vagy cso kéne.
Scorpeeon: sztem az esõ szigeten ahol most vagy foglald el és akkor már nem kell vussza jönnöd csak megjavitani ha megrongálják...
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
én ugy csinálom hogy elfoglalok 3 helyet és mire kiirja hogy megtámadták a területed mentesz gyorsan és betöltöd az elmentett játékot...
ezután békén hagynak és ezután már csak megkell javitanod a területed!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
nállam is ez volt
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Folyamatosan folynak a pletykák egy újgenerációs PSP2-rõl, mely ha nem is feltétlenül hordoz gyökeres, hardware-es újitásokat, csiszolt megjelenésével, bõvitett képességeivel újra felveheti a versenyt a Lite verzió képében méretes hátszelet kapó Nintendo DS-sel.
A legutóbbi pletyka-adagot az amerikai PSM magazin inditotta el. Állitásuk szerint 2007 során várható a PSP2, mely 8GB méretû belsõ flash memóriát, csiszolt megjelenést (csökkentett súly, vékonyabb design) és kamerát (valószinûleg fényképezésre és/vagy videotelefonálásra) fog tartalmazni. Egy Sony szóvivõ azonban menetrendszerûen cáfolta a GamesIndustry-nak az értesülést, és a már jól ismert mantrát mondta el: "Pillanatnyilag nincsen tervbe véve más PSP verzió kiadása".
Más. A Famitsuban közöltek alapján a Sony Computer Enterntainment Japan bejelentette a marokkonzol GPS és kamera kiegészitõinek árát és megjelenését. Ez alapján Japánba a kamera november 2-án érkezhet meg a boltok polcaira, 5000 Yenes árcédulával (~33 euro), mig a GPS 6000 Yenes árával (~40 EUR) december 7-étõl lesz megvásárolható. Mindkét kiegészitõrõl és a játékokban való használatukról bõvebbet a Tokyo Game Show alatt árul el a Sony, még e hónapban.
Forrás: hardwired.hu
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Bocs Gascoigne! <#awink>#awink>
Jövöhéten!
rohadt jó a game amugy... már szinte az egész Vice city az enyém
ott még nem járok, de megvan mind a 30 üzlet, és mind high-roller
És aki kicsit elõrébb tart a VCS-ben: Nem tudjátok, h a sziget közepén azt a szép nagy házat itt is megkapjuk-e majd, mint a sima Vice City-ben? (amiben van pl kis magán helikopterfelszállóhely) 😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
és összedugom a kábelt,és semmi!!<#szomoru1>#szomoru1>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
oda is kapcsolok a usb-kapcsolatra,és semmi!!
hmmmm<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Szerintem másnál is igy ment,más usb eszköz megy?
És egy kérdésem is lenne ha tudja valaki.
Filmet konvertélnák át (igaz nero egyik progijával),és wmv-t nem akarja megcsinálni (a psp progise csinálta meg),van erre valami gyoccer esetleg?😛
Lalikum
mi a fasz lehet ,hogy nem ismeri fel a PC-a psp-t????????????,