PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudja valaki hogy a Worms Open Warfare, amit az isohuntról és a mininováról lehet letölteni (rar fájl), az kitömörítve iso lesz? (2 fajta van, az egyik 160 valamennyi mega, a másik 202 asszem)

Mer nekem az a verzió, amit az egyik fizetõs oldalról szedtem le, nem iso lett, hanem kaptam 3 mappát amit fel kellett másolni, de nem mûködött, szal mindenképpen iso vagy cso kéne.

MoLc
Már elfoglaltam pár ilyen cuccot,dehát nem kapok küldetést 😞

lolman
nem errõl fog szolni csak ez egy ilyen kiegészitõ dolog de sztem jó dolog felépiteni egy ilyen Drog üzemet😄

Scorpeeon: sztem az esõ szigeten ahol most vagy foglald el és akkor már nem kell vussza jönnöd csak megjavitani ha megrongálják...

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

MoLc
Most komolyan errõl fog szólni az egész GTA hogy építményeket foglalok el ???? Amugy nincs valami free look a játékba? Mert már unom hogy mindig baseball ütõvel verem szét a jármûveket a területeknél :S

scorpeeon
De amíg át sem mehetek a másik szigetre, nem érdemes elkezdeni, nem? Mert úgysem tudom a felét elfoglalni...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

lolman
ColdFire te kis cheater én egyet se irtam még be😛 nem hogy cheatdevice😊

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

lolman
nekem is ez volt!
én ugy csinálom hogy elfoglalok 3 helyet és mire kiirja hogy megtámadták a területed mentesz gyorsan és betöltöd az elmentett játékot...
ezután békén hagynak és ezután már csak megkell javitanod a területed!

scorpeeon
De mind a 30 még meg sem lehet, hiszen át sem mehetek még a másik szigetre, meg ha folyamatosan támadnak és védekeznem kell, akkor eleve nincs is idõ támadni, csak védekezni. Emiatt a 2 dolog miatt ha akarnám sem tudnám elfoglalni õket. De még megvédeni sem tudom...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ColdFire
ez van, ha mind a 30 ház megvan nem támadnak 😄DD
nállam is ez volt

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

scorpeeon
GTA-ban nem tudja vki h miért támadják egyfolytában a területeimet? De szó szerint egyfolytában! Kiírta h támadás alatt van az egyik terület... 8 autónyi mocsok legyilkolása után kiírta h jól van, megvédtem. 5 másodperc nem telik el és kiírja h támadás alatt van egy másik terület is. Ezeket is kinyírtam, de már a fegyverem is elfogyott, ezért mentem ammunatonbe, félúton kiírja h megint megtámadtak, az ammunatoóionbe bemegyek azért mert semmi fegyverem nem volt, megyek visszafele, erre már elfoglalták. Ezek után 5 mp-el megint támadtak. Azt is megvédtem. Erre utána rögtön megint. Mondom: mentek már a f@szomba, már fél órája folyamatosan ölöm õket: hasztalan, nemhogy területet nem nyerek, de fogynak inkább, ráadásul a fegyver is fogy és az sem olcsó. Nektek volt ilyen? Mit lehet ez ellen csinálni?? Szó szerint élni nem hagynak! Ha jól emlékszem, az egész úgy kezdõdött, hogy vettem az egyik területemhez 8000 dollárért nagyfajta üzletet v. mit. Már nagyon elegem van, tõlem mostmár foglaljanak amit akarnak és nem foglalkozok velük többet. Van vmi megoldás?

scorpeeon
ROAD RASH!! 😊

ColdFire
PlayStation Portable apróságok

Folyamatosan folynak a pletykák egy újgenerációs PSP2-rõl, mely ha nem is feltétlenül hordoz gyökeres, hardware-es újitásokat, csiszolt megjelenésével, bõvitett képességeivel újra felveheti a versenyt a Lite verzió képében méretes hátszelet kapó Nintendo DS-sel.

A legutóbbi pletyka-adagot az amerikai PSM magazin inditotta el. Állitásuk szerint 2007 során várható a PSP2, mely 8GB méretû belsõ flash memóriát, csiszolt megjelenést (csökkentett súly, vékonyabb design) és kamerát (valószinûleg fényképezésre és/vagy videotelefonálásra) fog tartalmazni. Egy Sony szóvivõ azonban menetrendszerûen cáfolta a GamesIndustry-nak az értesülést, és a már jól ismert mantrát mondta el: "Pillanatnyilag nincsen tervbe véve más PSP verzió kiadása".

Más. A Famitsuban közöltek alapján a Sony Computer Enterntainment Japan bejelentette a marokkonzol GPS és kamera kiegészitõinek árát és megjelenését. Ez alapján Japánba a kamera november 2-án érkezhet meg a boltok polcaira, 5000 Yenes árcédulával (~33 euro), mig a GPS 6000 Yenes árával (~40 EUR) december 7-étõl lesz megvásárolható. Mindkét kiegészitõrõl és a játékokban való használatukról bõvebbet a Tokyo Game Show alatt árul el a Sony, még e hónapban.

Forrás: hardwired.hu

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

torrente
A Mutant League Football-ban csak a magyar bajnokság lesz? <#vigyor1>
Bocs Gascoigne! <#awink>

ColdFire
desert strike jeee

Jövöhéten!
MoLc
Medal.of.Honor.Heroes-USA-UMDRiP-SINGLEPLAYER.ONLY-SKULLZ --> Ezt használja vki?

ColdFire
törölt hozzászólás

ColdFire
és hogy kell hasznalni? 😄

scorpeeon
Sztem ja.

MoLc
Sziasztok ! A custom soundtracks az mûkõdõképes a VCSben ?

ColdFire
hát ugy még csak egy bevétel jött, 50vhány ezer

scorpeeon
mennyi szokott lenni a bevétel? 😊

ColdFire
nekem az egész az enyém és az összes high 😛

lolman
én most tartok 30%-NÁL ÉS SEMMI dolgom nincs azon a szigeten nem hogy annál a háznál😊 amugy az a Salvatore háza ugye?

rohadt jó a game amugy... már szinte az egész Vice city az enyém

ColdFire
cheatdeviceben van egy olyan mod...
ott még nem járok, de megvan mind a 30 üzlet, és mind high-roller

scorpeeon
Állat 😊 Ezeket a videókat mivel veszed amúgy fel?
És aki kicsit elõrébb tart a VCS-ben: Nem tudjátok, h a sziget közepén azt a szép nagy házat itt is megkapjuk-e majd, mint a sima Vice City-ben? (amiben van pl kis magán helikopterfelszállóhely) 😊

Szia! Inkább agyat kellene neked tenni, mert az nem sok van!
ColdFire
törölt hozzászólás

SZIASZTOK! Ha valaki tudja han lehet windowst tenni psp-re, vagy van egy 2gbos vagy annál nagyobb eladó Kártáyja PSPhez az légyszi írjon e-mailt vagy vegyen fel menen: [email protected]! Elõre is köszi
scorpeeon
Nekem SP-k nélkül is látta a PSP-t, csak lassú volt, nem tudott USB2.0-t használni, az SP2-vel már ment az USB 2.0. Nálam ezt oldotta meg. Mindenesetre tedd fel vmelyik SP-t, egy próbát megér.

SHADOWEYES7
okk,megpróbálom

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

XP-re tedd fel a Service Pack 1-et, aztán az alaplapodhoz való USB drivert. Nekem megoldotta a dolgot.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Meg vagy átkozva, keress valami boszorkányt aki leveszi rólad ezt az átkot!
SHADOWEYES7
usb-connection-ezt kapcsolom be!
és összedugom a kábelt,és semmi!!<#szomoru1>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Elöbb a psp-n is kapcsold be az usb connect opcíót... odd van bal oldalt, középen... csak úgy megy.
SHADOWEYES7
igen más usb-megy csak ezt nem ismeri fel!!
oda is kapcsolok a usb-kapcsolatra,és semmi!!
hmmmm<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Banyapapa
Nem tudom,nekem XP van,bedugtam a usb-t a gépbe,aztán a PSP-be,benyomtam hogy usb-re csatlakozon a psp-be,és ment is.
Szerintem másnál is igy ment,más usb eszköz megy?

És egy kérdésem is lenne ha tudja valaki.
Filmet konvertélnák át (igaz nero egyik progijával),és wmv-t nem akarja megcsinálni (a psp progise csinálta meg),van erre valami gyoccer esetleg?😛

VLB
2,71rõl legegyszerübb downgradelni, és nem kell hozzá semi extra, csak egy psp és pc

Lalikum

VLB
én megelõlegezem a bizalmamat 30centis farok ügyben, inkább tisztán megmondom a frankót, nem fogtok ilyen ta akárhányas alaplaposat kapni, ha akarnátok szerintem akkor se menne itt Mo.-n boltban.

Lalikum

SHADOWEYES7
nemigaz,eggyáltalán nem tudom használni a PSP-t a számitógéppel összecsatlakoztatva!!!
mi a fasz lehet ,hogy nem ismeri fel a PC-a psp-t????????????,

kisgabo
tény, hogy van 1-2 ultrasötét itt... <#idiota>

Rip
Még nem.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

mivan már mindenki alszik!!!???😄
scorpeeon
<#idiota>

Birka, a Windows Vista-ban már alapból benne van a PSP installálás is!
eza uj majmos demo shit! csak 1 gombot kell nyomogatni egy folytába...

A windows engem is érdekelne! Ugyan úgy mûködne mint gépen, vagy ez csak egy theme?
Banyapapa
na azt meg minek?

kössz mindent de sztem majd megpróbálom kideríteni az alaplapi verziót a boltban😄ha meg nem sikerül sztem nem kockáztatok maradok console cornernél vagy vmelyik kiskernél aki tisztában van vele h tört ön szeretnék játszani<#ravasz1><#vigyor2>