PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

t0mmy
igen

Tudja valaki, hogy hogyan lehet windowst telepíteni psp-re??
van itt valaki??
torrente
Ha nem érdekli, akkor is kipróbálhatja a tiédet, így legalább tudja, hogy mit kap majd az Auchanban. <#ravasz1>

torrente
A dobozon, aksin, töltõn kívül semmi más nincs is benne? (kicsi memória, demó-lemez, fülhallgató).

t0mmy
40

scorpeeon
miért, mennyi ott most egy ilyen base pack?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Ha érdekel!
Persze, az enyémet is nyugodtan kipróbálhatod!
ez jólesettt😄
igazad van!!!de azért akarok ott vásárolni gépet emrt ott kapok most legolcsóban base packot:Sés most csak arra futtya meg 1gamere.....utána jön majd a 2giga kari stbstb.....😊))
Akkor az esélye, hogy TA-082es lesz, mintha 30cm-es farkad lenne...
torrente
Nehogy már te, a vevõ szégyellje magát, hogy több ezer Ft-ért megnézné, hogy mit vesz meg! Ahol meg nem engedik megnézni, nem kell vásárolni.
De miért nem veszed meg például Pitypangét? Szerintem õ meg is engedné, hogy kiprópáld! Régiben és újban is van TA-082-es; ez csak a szerencsén múik.

na ez egy tuti ötlet<#vigyor3>egy próbát megér😄😄😄 , de mekkora az esélye a TA-082es lesz?:S azokból sok van?
scorpeeon
Sztem mondd majd azt nekik h mielõtt megvennéd, megnéznéd azért hogy milyen, van-e rajta pixelhiba, és ha látod h nem stimmel az alaplap, azt mondod h nem tetszik vmiért 😊 Nemtom beválik-e, csak 1 tipp 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

és még annyit hogy a réegbbi fwjû pspk is lehetnek TA-082es alaplappal?vagy ezek csak az ujabbaknál vannak.
elõre is kösz<#worship>
plas
Ettõl olcsóbban megkapod, ha vadi újat veszel garanciával boltban... 49 a gép 9 az egygigás kártya. Najó nincs hozzá játék, de mire jó az ftp? 😊

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

szerintetek egy auchanban psp vásárlás elõtt megengedik h megnézzem az alaplapi kódot?<#conf>és ha nem mennyi az esélye h egy TA-082est fogok ki?<#confused>
Eladó egy fekete PSP 1.5-ös verzióval,(ezen futnak a letöltött játékok),USB kábellel, 1 gigás kártyával, töltõvel, fülhallgatóval, 22 db játékkal (GTA:LCS, GTA VCS, Scarface, Dragon Ball shin budokai, NFS Most wanted, NFSU rivals, NFS Carbon, The godfather...) A gép tökéletesen mûködik, az ára:62000 Ft. Ha valakit érdekli, akkor küldjön mailt:[email protected]
scorpeeon
Ez királyság! Hány % körül lehet átmenni a sziget másik oldalára? Ott találtad a helit, meg a hidroplant is?

köszönöm <#vigyor2>
elég sok filmen van magyar felirat. electro worldben szokott lenni pár umd-s film.
plas
tehát azt a FAQ-ban megadott downgrader módszerrel át lehet állítani másik FW-re. Gyakorlatilag akkor az összes FW ami 2.81 alatt van downgradelhetõ?! (...és nem azzal a GTA-s megoldással)
Köszönöm a választ😊

VLB
nyugodtan vegyél új gépet, mind 2.71 alatt van Mo-n, de ezt amõgy is tudod ellenõrizni a dobozán hogy valóban nem 2.81

Lalikum

Banyapapa
ez mi?
mikor,és hol?😛

ThugEdge
hát ez totál nem igaz,szinte minden marktban vagy worldben lehet kapni,aszem nincs rajta még magyar felírat sem,de 100% hogy lehet kapni

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

magyarországon nem árulnka umd filmeket!
megjelent az ape academy 2 demo!

Hello
A silent hill experience-en kívül lehet kapni umd filmet magyarországon?

HY lolman sztem emléxel rám de nemtom majd msnen elmondom ki vok csá. msnem:[email protected]
plas
Sziasztok,
csak hogy tisztán lássak, -mivel a FAQ-ban számomra nem teljesen egyértelmû dolgok is vannak- 2.71-re fel lehet updatelni a FW-t, és onnan a downgrader-er vissza lehet állítani olyan FW-re amelyeken mûködnek a homebrew cuccok?! (mármint nem kell azzal a GTA-s UMD-vel sz@rozni)
Most néztem a konzolstúdióban egy gépet + 2GB memo(nem tudom, hogy a vadi új gépek milyen FW-el jönnek) de szeretnék tisztában lenni a dolgokkal mielõtt megvenném. elõre is köszönöm a segítséget.

ColdFire
én 21.5%-nál járok 😄DD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
vcsbe az összes üzlet megvan, de a 2. szigeten van egy ház, ami elott nincsen auto/motor...
azthittem földözvágom a gépet, azon mulik hogy high legyen az osszes uzletem...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Unikum:Burnout Legends Prodigy Edition
Tracklist:
1 intro
2 break and enter
3 their law
4 full throttle
5 voodoo people
6 speedway
7 the heat
8 poison
9 no good
10 one love
11 3 kilos
12 skylined
13 claustraphobic
14 jericho
15 music reach
16 wind it up
17 your love
18 hyperspeed
19 charly
20 out of space
21 everybody into the place

t0mmy
sikerült?

Rip
Alul a keresõbe beírod, hogy doboz, és voilá, csodát fogsz látni.
Amúgy #10987.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

sziasztok.
meglehet a PSP FWjét tudni a dobozáról,vagy a doboz kibontása nélkül?
elõre is köszönöm
lolman
en nem, sot meg uszo/biciklizo rendorrel sem...

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

macselek
És találkozott már valaki hurrikánal avcsben?

lolman

bocsi a harmadik lemaradt😊

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

lolman
pár járgány a VCS-bõl😛

img]http://users.atw.hu/fr33wrz/vcs/skim04.bmp[/img]

22% tartok a játékba és az egész térkép bejárható...

t0mmy
ez csak egy driver install

SHADOWEYES7
<#eljen><#worship>nézem,ha megakadok szólok!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

t0mmy
azt hiszem ez
lesz jo neked a PC_ROOT\PSP-USB\PSP Type B Driver könyvtárban. ha ez sem jó akkor mennyé szoni ugyfélszolgálatni

öregharcsa
hát õ a guru...nemlátod????<#vigyor>

http://pspfilez.extra.hu/

lolman
te ki vagy?😄

SHADOWEYES7
köszi elõre is!!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

t0mmy
oké akkor megkeresem neked <#puszis>

SHADOWEYES7
<#fejvakaras><#fejvakaras>
köcce,megmondom a frankót,láma vok a géphez és azért jövök help-ért!!

Hali lolman mi az msn címed?Elõre is thx.ÜDV pspguru