PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
De miért nem veszed meg például Pitypangét? Szerintem õ meg is engedné, hogy kiprópáld! Régiben és újban is van TA-082-es; ez csak a szerencsén múik.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
elõre is kösz<#worship>#worship>
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Köszönöm a választ😊
Lalikum
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
megjelent az ape academy 2 demo!
A silent hill experience-en kívül lehet kapni umd filmet magyarországon?
csak hogy tisztán lássak, -mivel a FAQ-ban számomra nem teljesen egyértelmû dolgok is vannak- 2.71-re fel lehet updatelni a FW-t, és onnan a downgrader-er vissza lehet állítani olyan FW-re amelyeken mûködnek a homebrew cuccok?! (mármint nem kell azzal a GTA-s UMD-vel sz@rozni)
Most néztem a konzolstúdióban egy gépet + 2GB memo(nem tudom, hogy a vadi új gépek milyen FW-el jönnek) de szeretnék tisztában lenni a dolgokkal mielõtt megvenném. elõre is köszönöm a segítséget.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
azthittem földözvágom a gépet, azon mulik hogy high legyen az osszes uzletem...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Tracklist:
1 intro
2 break and enter
3 their law
4 full throttle
5 voodoo people
6 speedway
7 the heat
8 poison
9 no good
10 one love
11 3 kilos
12 skylined
13 claustraphobic
14 jericho
15 music reach
16 wind it up
17 your love
18 hyperspeed
19 charly
20 out of space
21 everybody into the place
Amúgy #10987.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
meglehet a PSP FWjét tudni a dobozáról,vagy a doboz kibontása nélkül?
elõre is köszönöm
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
bocsi a harmadik lemaradt😊
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
img]http://users.atw.hu/fr33wrz/vcs/skim04.bmp[/img]
22% tartok a játékba és az egész térkép bejárható...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
lesz jo neked a PC_ROOT\PSP-USB\PSP Type B Driver könyvtárban. ha ez sem jó akkor mennyé szoni ugyfélszolgálatni
köszi elõre is!!!!Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
köcce,megmondom a frankót,láma vok a géphez és azért jövök help-ért!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.