PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DnP
en koszi hogy kint lehet 😊

Ripkit? Valaki?

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

ColdFire
thx bannör

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Az a gond hogy a magyar féle boltokban, az eladó sokszor azt sem tudja mit akarok, nemhogy milyen FW van rajta. Ilyesmi érdekel hogy ezt írja-e a dobozn, vagy a gépen kell megnézni?
Ez tök állat 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

DnP
hmm oda hogyan is kell? Sohasenemsem toltogettem meg oda semmitsenemsem..

Ripkit valaki?
hanem lesz akkor cickozom.. de ugy szaggatni fog ugye?

jóóóó, de én legalább felpörgetem ezt a tocsogó topicot 😄
DnP

SHADOWEYES7
én nem értek hozzá!!
de legalább nem pofázok baromságot !!!!
és innestõl kezdve kuzsé!!!!!!!!!!!!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

reeedman
elnézést én nem anyáztam senkit csak megjegyeztem h anyukád mekkora "tehetséget" hozott a világra h egybõl igy tud pofázni.bár sztem ha te olyan spiller vagy akkor tudnál is segíteni de amikor a kulturát osztották biztos kimaradtál. menjél a tesco-ba most le van akciózva te vegyél azt én meg agyat

ColdFire
vg stfu <#duma><#crazya>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Te mi a faszért nem magyarázod el? 😄 te aztán kurvára nomális ember vagy!!! 😄
SHADOWEYES7
de legalább szólnál rá,csak te inditottad a topikot,idejön kérdezni valaki és õ egybõl bunóskodik vele!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

kisgabo
nekem van, 743 mega. 😊 és megy devhook-al.

ColdFire
DnP majd sg.hura toltsd a bannert, mert ez már el is tunt...

SHADOWEYES7
azért te kis agyas mert ------Segítség a jártasabbaknaK----érted???????????
õ nem jártas!!
ennyi,rövid agyú......

ColdFire
mert nicns jogom rá 😄
csak törölni tudok, nem vagyok modi :|

SHADOWEYES7
nefoglalkozz a lámával,majd jön normális ember,és elmagyarázza!!

Akkor miért nem tudod elolvasni a faq-t te pöcs? (anyázni pedig csak a leggyengébbek tudnak!)
A feni FAQot meg már elolvastam, csak nem kaptam mindenre választ.
DnP
na akkor picit meg finomitunk... addig egy kerdes... GTA VCS hez van ripkit valakinek? sajna 1 gigas karim van csak es cickozni nem akarom.. valahol olvastam hogy ripkit pont egy gigara huzza ossze szegenyket.. ha valaki tudna egy linket dobni hozza megkoszonnem...

reeedman
senkise kérte h töröld ki a picsám mert sztem még a tiedet se tudod ekkora pofával..és mennyivel lenne nehezebb normális választ adni mint oltogatni az embert..biztos te ugy jöttél ki anyádból h mindent tudtál.én kérek elnézést amiért engem nem így szültek majd anyámékat jól lebaszom érte...

Nem nagyon érdekelt eddig a PSP, és hallottam már ezt-azt róla, nem mindegy milyen FW, milyen hallott pixel ilyesmi.
SHADOWEYES7
Cold az ilyeneket miért nem baszod ki??????,,

ColdFire
kéne egykis háttérbeolvadás :\
azé jó

Szivesen! Sajnálom, de nem vagyok az anyád, hogy kitöröljem a segged! Ott van fent az a kurva faq!
SHADOWEYES7
most mér vagy bunkó mindenkivel??
normálisan idejönnek kérdezni,te meg itt köcsög vagy!!!!

Köszi a segítséget, még jó hogy ilyen segítõkész emberek is vannak.
DnP
picit PS ben hozzanyultam.. 😊 ime:

.: logo2 :.

😊

ColdFire
thx logot, bar alul és fölül is beleolvadhatott volna a szinbe 😉

Szia! Lehet kapni egész olcsón agyat a tesco-ban, vegyél te is, szükséged van rá!
vumar ne vegye semmit! ilyen hozzáállásal inkább agyat vásárolj magadnak!
reeedman
hello mindenki
kérdésem és egyben kérésem is lenne: kezdõ psp-s vok és szeretném megtudni h h tudnék játszani biztonsági másolatos játékokkal.aki tud nekem segíteni az kérem h válaszoljon és segítsen.jó nekem pm-ben is...
elõre is köszönöm

Látszik, és szerintem is rakják be fentre, mer sokkal jobb mintha nem lenne semmi.

DnP
😊 latszik valami a kepbol? mert nalam semmi..
na mindenesetre belinkelem ide is. Ez csak fel oras 3dsmax.. szal ne fuckoljatok tulzottan..

.:logo:.

ha tetszik bedobhatjatok fentre.

<S3!!

nah egy kis segítségre lenne szükségem... elõször is mihez kell downgradelni és ha olvastam h 2.5ös FW-seket downgradelik 1.5re nah azzal ugyazanzt érem el mintha 1.5ös FW-s gépet vennék. Jah és szeretnék játszani letöltött játékokkal is azt h tudom elindítani?

Kéne egy kis segítség. Vennék egy PSPt, csak nem tudom pontosan mire kell figyelni. Szétnézek holnap, használtra is gondoltam. Mire kell odafigyelni? Eredeti játékkal játszanék, de akarok rajta filmet nézni, zenét hallgatni, és emulátotorral régi retros játékokat játszani.
Köszönöm elõre a válaszokat.
amennyit akarsz!!!

ok. ez meg van és most hogy nyissam meg a PSPrõl????

ColdFire
kenny még hány hszed toroljem?

scorpeeon
1 biztos: én egy ilyen progi használata közben/után nem mentenék soha, mindig loadolnék.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

SHADOWEYES7
<#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>te már megküzdöttél vele???

torrente
Hosszantartó szenvedés lesz!

fasza azt majd én is megveszem, meg a mohaat meg a vcsét esetleg:scarface

SHADOWEYES7
50 Cent Bulletproff (G Unit Edition)--ma vettem meg!!<#smile><#smile><#smile><#smile>

ColdFire
vki nem szeretne csinálni logot? 😊

öregharcsa
Rush USA PSP pSyPSP
Lumines II USA PSP-SUSHi
Every Extend Extra USA PSP-pSyPSP

http://pspfilez.extra.hu/

ColdFire
énse használom, csak ezt a videos meg screenshotos részt...
sztem ettol a devicetol a statban 0.0%ot ir ki a jatek vagynemtom 😄DD
me nekem azt irja... 😞

Gascoigne
Kösz! <#nevetes1>

Ps3 ID: Gascoigne74

MoLc
Segítsen már valaki GTA-ban ! 2órája csak építkezek,és semmi küldetés <#duma> Valaki segítsen mááár

torrente
Az olyan játékok, amelyek 3 részbõl állnak és közöttük van egy "X" könyvtár, azok RunUmd-vel indulnak el 1.50-en (tehát vissza kell állítani az emulált 2.71-rõl)!!