PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy olyan kérdésem lenne, hogyan lehet aktiválni a WMA lejátszást a PSPn?
Fenn van most a SE-B, csak WiFi-n kersztül nem mertem aktiválni nehogy valamit variáljanak.
Köszönöm válaszaitokat!
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Keressek 1.5-ös kütyüt vagy 2.5 meg akármi is jó?
Én azt szûröm le az olvasottakból, hogy végülis mind1 mit veszek egészen addig amig 2.7 alatt van a verziószám, mert pár helyen pár ezer Ft-ért "kiütik" nekem.
Javits ki, ha rosszul szûr9m le 😉
THX
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
És mielõtt még megkérdeznéd, hogy mi az, írd ide be a keresõbe alulra, és mindent megtalálsz, ami érdekel.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Utánaolvastam (tudjátok f.a.q. meg minden meg sok-sok egyáb homepage), de még mindig nem tiszta pár dolog.
Mit kell csinálni ahhoz, hogy egy 1.5-ös gépen rendesen tudjak iso-s játékkal játszani meg rendesen netezni, és mit kell egy magassabb verzióju firmware-rel árult géppel tenni ugyanezért?
Melyikkel járok jobban hosszutávon? 1.5 vagy magasabb?
Amugy Giga Pack-ot szeretnék veni valszeg a jövõ héten, igy nagyon megköszönném a gyors válaszokat 😉
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Most loadolnám be a mentésemet, erre vmi hibát kiír, h sérült adat. Gépen megnézem és másonám át gépre, ott is azt mondja h sérült adat :S Kicsikét ideges vagyok, kb 10-20 órát játszhattam ezzel a mentésemmel, erre most elszaródik? 😞 Nem is értem, hogy mitõl lehetett...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
LAMASE:adnál msn-t havernak lehet kelle 2gb-os kari!!!
én is ugy vettem,kukk elöször.
Ez nem egy boci csoki😛
megnezem majd ha tudom (felek, hogy nem engedik kibontani)
esetleg van tanacsod hol vegyem, hol olcso?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Azt szeretném megkérdezni , hogy hol lehet a legolcsóbban PSP-hez jutni?
Eddig 49.900 volt a legolcsóbb...
Ha ez a szám rajta van a képen bekeretezett helyen, akkor van gáz. Sztem nagyon kevés esélye van, hogy ilyet kifogsz. Ezenkívül a menü/ system settings/system informationsban a system software-nek maximum 2.71-nek szabad lennie, afölöttinek nem. Ha nincs rajta a szám a bekeretezett helyen, és max 2.71-es, akkor megveheted. Illetve még talán érdemes megnázni, hogy van-e rajta pixelhiba, de ez annyira nem lényeges, max 1-2 szokott lenni, amit észre sem venni.
ezt inkabb elkerulnem
kerdesem kifejezetten az olyan psp-re vonatkozik amin mennek a masolt jatekok
hol kapok ilyet? mirol ismerem meg a boltban? koszi a valaszt