PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tcs007
a srác azt irta hogy ta-082 alaplap volt a psp-be amit az ósanba vett :S francba

MoLc
Én meg játékosokat akik játszanának wifin 😄

Hali

Egy olyan kérdésem lenne, hogyan lehet aktiválni a WMA lejátszást a PSPn?
Fenn van most a SE-B, csak WiFi-n kersztül nem mertem aktiválni nehogy valamit variáljanak.
Köszönöm válaszaitokat!
lamase
12ezerért tudok + 300 a postaköltség

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

biziclop
Csá!
Keresek megvételre 2 gb-os Kártyát psp-be Zala megyébõl!!!!!!!!
Please Help!

lamase
fõtéren is van, meg itt a sás utca közelébe

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Crazyn
DevHook meg stb meg lett találva, csak sztem szokásomhoz hiven megint hülyén tettem fel a kérdést 😄

Keressek 1.5-ös kütyüt vagy 2.5 meg akármi is jó?
Én azt szûröm le az olvasottakból, hogy végülis mind1 mit veszek egészen addig amig 2.7 alatt van a verziószám, mert pár helyen pár ezer Ft-ért "kiütik" nekem.
Javits ki, ha rosszul szûr9m le 😉
THX

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Rip
Mégsem olvastál utána elég alaposan. Ugyanis sok utánaolvasást nem igényel, hogy ráakadj a DevHookra, ami gyakorlatilag az elsõ számú program, ha warez szóba jön...

És mielõtt még megkérdeznéd, hogy mi az, írd ide be a keresõbe alulra, és mindent megtalálsz, ami érdekel.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Crazyn
Hali!
Utánaolvastam (tudjátok f.a.q. meg minden meg sok-sok egyáb homepage), de még mindig nem tiszta pár dolog.
Mit kell csinálni ahhoz, hogy egy 1.5-ös gépen rendesen tudjak iso-s játékkal játszani meg rendesen netezni, és mit kell egy magassabb verzióju firmware-rel árult géppel tenni ugyanezért?
Melyikkel járok jobban hosszutávon? 1.5 vagy magasabb?

Amugy Giga Pack-ot szeretnék veni valszeg a jövõ héten, igy nagyon megköszönném a gyors válaszokat 😉

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

scorpeeon
na az volt az a küldi ami kb másfél óra alatt jött össze. Uzival lõni folyamatosan oldalra a mocskokat. Ha valahogy összejön, akkor Mendez házába a legjobb nem úgy bejutni h kiszállsz és ölsz mert sosem fogynak el sztem, sokadjára rájöttem h az a legjobb, ha ki se szállsz a kocsiból, lendülettel bemész. Bemész az ajtón, ott körbe körbe szaladgálsz a lángszóró elõl (vigyázz, ha egyszer elkap, nagy eséllyel véged van) és közben a gépfegyós emberekkel ne törõdj, mivel te is körbe szaladgálsz így a lángszórós gyújtja fel õket. Aztán ha sikerült kinyírni, ott a küldi vége 😊

Most loadolnám be a mentésemet, erre vmi hibát kiír, h sérült adat. Gépen megnézem és másonám át gépre, ott is azt mondja h sérült adat :S Kicsikét ideges vagyok, kb 10-20 órát játszhattam ezzel a mentésemmel, erre most elszaródik? 😞 Nem is értem, hogy mitõl lehetett...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

tcs007
auchan ha érkezik de az még nembiztos elvileg jövöhéten hoznak de ezt már mondták 2hete is 😄

tcs007
akkor most jó a 4gb-os memkari psp-be vagy nem??

LAMASE:adnál msn-t havernak lehet kelle 2gb-os kari!!!

Banyapapa
hogyne engednék kibontani,ha meg nem ott kell hagyni.
én is ugy vettem,kukk elöször.
Ez nem egy boci csoki😛

koszi a valaszt
megnezem majd ha tudom (felek, hogy nem engedik kibontani)
esetleg van tanacsod hol vegyem, hol olcso?
nna. Akkor lenne még egy remélhetõleg utolsó kérdésem. Mert most olvasok itt ilyen alaplap mizériákról is. Szóval ha mondjuk holnap veszek egy PSP-t akkor annak milyen szoftvere van? 2.6-2.7 ?Meg milyen alaplap? Én már nem tudom. A kérdés az , hogy ezt tudom-e downgradeelni?
ColdFire
jaja

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

scorpeeon
Hát, nemtom. 100%-ra nagyon nehéz megcsinálni, a történet végigjátszása után 35%-ot ír, ami azt jelenti, hogy rengetek dogog maradt még. Biztosan sokat fogok vele játszani így is még, nem teszem le egy végigjátszás után.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

macselek
Omg!!! ti már a végén vagytok???De azér 100%ra megcsináljátok ugye?

scorpeeon
A Light my pyre-re gondolsz? (Amikor megy motorral elõre, mint az õrült és lövik folyamatosan)

ColdFire
amikor lancet kell megvédeni azt hugy csinátad?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

scorpeeon
Pont most játszottam végig a VCS-t, nagyon király a vége. 3adszorra sikerült. Elsõre is már eljutottam a végsõ leszámolás színhelyéhez, de vhogy ellámáztam, 2szer is. Nehezebb volt azért a Light my pyre 😊

scorpeeon
menyj átfesteni a kocsidat! 😊

scorpeeon
40k auchan

kisgabo
lopjál...

macselek
megoldották már..

Ja, és még az lenne a kérdésem , ha veszek egyet újonnan akkor azon gondolom az új firmware van amivel tudok netezni stb.... de tört játékkal nem tudok játszani. De ugye vissza lehet rá erõltetni az 1.5-öt. Namost az a kérdésem , hogy a kettõ kombinációját még nem oldották meg? (új szoftver , de mégis lehet játszani...)
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni , hogy hol lehet a legolcsóbban PSP-hez jutni?
Eddig 49.900 volt a legolcsóbb...
macselek
Jaajj, de elakadtam.. Lance ad egy küldit, hogy antennákat robbantsak fel RPGvel... meg is volt, de kiirta hogy rázzam le a zsarukat!!!! 5-ös csillagon???? Hogyan? Segítsééég plííz

MoLc
Énis zalaegerszeg 😊

biziclop
Én meg Zalaegerszeg.
Végülis nincs is olyan messze. 😊

tcs007
azt látom hogy megkérdezted csak még válasz nemjött 😄 közbe meg itt ajánlgatod Beá-nak mikor lehet hogy 100ezer lesz az ára 😄

ColdFire
énvagyok a Lala 😄

ColdFire
nézdmeg a hozzászólásokat... 😄

tcs007
és ennek menyi az ára?? 😄

öregharcsa
látom nem adod fel...<#vigyor1><#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

scorpeeon
Akkor viszont meg kell nézned ezt:

Ha ez a szám rajta van a képen bekeretezett helyen, akkor van gáz. Sztem nagyon kevés esélye van, hogy ilyet kifogsz. Ezenkívül a menü/ system settings/system informationsban a system software-nek maximum 2.71-nek szabad lennie, afölöttinek nem. Ha nincs rajta a szám a bekeretezett helyen, és max 2.71-es, akkor megveheted. Illetve még talán érdemes megnázni, hogy van-e rajta pixelhiba, de ez annyira nem lényeges, max 1-2 szokott lenni, amit észre sem venni.

Telefonszám: 06/30/386-4224
! Eladó egy fekete PSP 1.5-ös verzióval,(ezen futnak a letöltött játékok),USB kábellel, 1 gigás kártyával, töltõvel, fülhallgatóval, 22 db játékkal (GTA:LCS, GTA VCS, Scarface, Dragon Ball shin budokai, NFS Most wanted, NFSU rivals, NFS Carbon, The godfather...) A gép tökéletesen mûködik, az ára:62000 Ft. Ha valakit érdekli, akkor küldjön mailt:[email protected]
ColdFire
olyan gyorsan hogy lehet az egyik ismerõsöm vezsi meg 😉

ColdFire
Bea ezt gyorsan vedd meg: http://iwiw.hu/pages/listing/listing.jsp?listingID=572828

igy is fel lehet fogni, de akkor meg majd azt fogja mondani, hogy "ez a hulye picsa olyat vett amin nem megy a masolt jatek"
ezt inkabb elkerulnem
kerdesem kifejezetten az olyan psp-re vonatkozik amin mennek a masolt jatekok
hol kapok ilyet? mirol ismerem meg a boltban? koszi a valaszt
scorpeeon
Ha használtat veszel, mindenképpen nézd meg elõtte jól. Ha újat veszel, akkor csak akkor kell figyelned, ha a barátod nem csak eredeti játékokkal akar játszani. De ez már legyen az õ gondja, ha már kap egy PSP-t 😊

scorpeeon
Hát, ez attól függ, hogy mennyire van tömörítve eleve az, amit be akarsz tömöríteni. Én már olyat is láttam (ez PC-n volt), hogy 10 megás nem volt meg egy file becsomagolva, kicsomagolva 3GB. Ez a 3GB (vagy éppen az elõzõ példámban az 1 G😎 99%-a teljesen felesleges adat. A felesleges adat betömörítve meg gyakorlatilag semmit nem foglal. Nemtom, hogy miért jó nekik ennyi felesleges adatot beletenni, talán azért, hogy ne tûnjön olyan gáznak a játék, hogy csak 100 megát foglal, mert ilyenkor sokan azt gonsdolják, hogy az már csak komolytalan lehet. De nem valószínû, hogy emiatt csinálják, hiszen elsõsorban UMD-re adják ki a játékokat, nem ISO-ra 😊 Inkább amiatt csinálhatják, hogy egy UMD-re így is, úgy is 1,8 giga fér fel, és akkor tök mind1, hogy mennyit foglal a játék, csak 1,8giga alatt legyen. Ha viszont többet foglal, akkor azt több idõ letölteni azoknak akik így játszanak, így akarnak talán kicseszni a devhookkal játszókkal. De torrenten úgyis mindent betömörítenek, szóval max kicsomagolni több idõ egy kicsit emiatt, de letölteni ugyanolyan kevés idõ 😊

ColdFire
malomba, meg énekes u 98/b mogott 😄DDD

fogtok segiteni is? 😊
lamase
van itt valahol nem lejelszavazott hotspot?

lamase
sztem ha beának hívják akkor lány lehet

tcs007
jójó nem az csak pl a dave mirra 10db 20megás rar vagy hogy van és a benne lévõ iso meg 700 mega,ha én meg becsomagolok valamit alig nyerek rajta pedig maxon tömöritem

scorpeeon
EA Replay ISO-ban 1GB, CISO-ban 100 mega 😊

tcs007
<#buck><#buck><#buck><#buck><#buck>