PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
leszunk baratok?😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

vennek a baratomnak karira egy psp-t
mire figyeljek? milyet vegyek? hasznalttal megjarhatom?
koszi a valaszt
ColdFire
lál xD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

tcs007
lolman hogy csomagolsz be 700megát 200ba?? 😄

lolman
köszi😊
respect all!

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

ColdFire
2007. augusztus 11-12-én lesz állítólag bemutató

tcs007
coldfire biztos tudja 😄

DnP
En tok mashhol lakom, de eccer voltam mar Kecskemeten. Repcsinapcsin. 😊 Iden lesz? vagyis 2007 ben? Mintha 2 evente lenne, es most nem volt...

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

lamase
énis

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

ColdFire
merthogy? 😄

lamase
meglep

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

ColdFire
énis 😉
Petõfiváros 😉

tcs007
lo_Ol én is kecsói vok 😄

lamase
kecskemét

macselek
jaaj, de smucigok vagytok<#hehe><#idiota><#nevetes1>

aabelus
Hello! Akarok venni egy psp-t,es abszolut nem ertek hozza,szoval lenne par kerdesem!! Megmondom oszinten,nem akarok egy jatekert 10ezret adni,de hallottam,hogy mashogy is lehet tenni jatekot,mspd-re! Ha valaki akar segiteni adja meg az email cimet,vagy messengert,please! Koszi

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

plas
sztem sokak nevében: respect to you!
<#worship>

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

VLB
http://www.gamespot.com/psp/puzzle/bytehell2000/index.html?q=wtf

Lalikum

scorpeeon
A console news nem tudja vki h mért van mostanában lemaradva? pl. Sonic Rivals is kint van már elméletileg 1 napja, ott meg nincs kint..

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

öregharcsa
na egy kis játékteszt...

kameleon (logikai)

lényeg röviden:adva van x színû hatszögletû alakzat amit a te lépésedben átválthatsz másik színûre és ezáltal terjeszkedhetsz.
következõképpen néz ki a dolog...
a bal sarokból indulsz(vagy a gép kezd vagy te)villog a hatszögletû alakzat...nyomsz egy x-et ekkor bead egy választható színlistát(vigyázz idõre megy!!)..célszerû olyat választani amivel nagyobb területet tudsz foglalni, csak úgy tudsz terjeszkedni ha hozzáér tehát szomszédos alakzatot választasz ki....az mindegy hány darabból áll.
léteznek speciális "lépések" is amit a háromszög és a kör gombokkal aktiválhatsz.(én nem próbálkoztam vele sokat)
az nyer akinek nagyobb területe van(elõször)
léteznek más típusú pályák is....pl:"capture the flag".
egy bibi van a játékkal , de az qrwa nagy!!!
mocskosmód csal a gép!!!!
ha te 1 alakzatra vagy a gyõzelemtõl neked letiltja azt a színt amit elkell foglalnod...a gépnek soha!!!
amikor már szétb@sznád a géped akkor végre enged egy partit nyerni majd kezdi elõlrõl az egészet....mocskos csaló gépezet.
már a végén direkt csak arra mentem hogy mikor és milyen helyzetekben csal..érdekes hogy amikor már csak 1-2 alakzatom volt hátra akkor õ megtáltosodik engem letilt és símán nyer...pl:foglald el a királyságot pályákon....(2db-ot kell a nyeréshez)
rohadt módon idegesítõ , pedig egy nagyon jó játék lenne....

sajnálom hogy így csinálták meg...

http://pspfilez.extra.hu/

scorpeeon
Mármint ez a WTF egy játék? 1-2 minijátékot én is próbáltam már, a Doom 1-nek egy teljes epizódját is végigvittem PSP-n, van 1-2 jó kis homebrew. Mindenesetre nálam a VCS most az elsõ, gépen is nagyon szerettem, itt is ott van a toppon.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Hát, pont ilyen az ország, hogy mindenki leszarja a másikat, épp ezért jó h van 1-2 valaki, aki nem szar le mindenkit, és "ad is valamit". 😊 Van itt 1-2 hatalmas láma, de ezek nem mi vagyunk hálistennek.

VLB
és akkor mondok olyat hogy WTF.
Ez egy játék PSP-re mielött mindenki félreértené.
Adjatok neki egy esélyt, próbáljatok megszerezni minnél több minilyátékot, és álljatok hozzá a leg elvontabb állapotokban, garantáltan nem fogtok csalódni. A legtöbb minijátékának több értelme van, mint az új 10000000000000poligonos játékoknak.

Lalikum

lolman
oké legalább megértesz ez jó és sokat számit nekem aki állandoan csak tölt fel tölt tölt már kezdem azt hinni hogy nincs is más😄

na jó psp + vcs!

megpersze a haverok + csajok😊

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

VLB
szívesen, ez legyen a suta tanulság a mai napból...

Lalikum

VLB
õk tényleg lámák, nem kell bocsánatot kérned.
Amúgy egy mininova is van olyan gyors mint blackcats, ha "friss" a játék...

De nálad a sávszelésségem által nyujtott maximális sebességem letöltéskor stagnál, ami jó. Így tõled töltöm, ami kell (azon szégyenes játékfelhozatalból ami mostanában megjelenik psp-re), hisz valóban nem tart sokáig, ill. nem bonyolult fdm-el.

és ne kéregess bocsánatot, sokan sokmindenér húzzák a szájukat, pedig a legfontosabbról elfeledkeznek. Ez ingyé van.
és ha ingyé van akkor ide idéznék egy kis blöfföt: "Ha a kutyámnak oda dobok egy csontot, nem kérdem meg hogy ízlett-e neki"

Lalikum

lolman
Ebbõl kiindúlva gyakorlatilag te vagy a láma hát biztos igazad van ilyen hozzáálással mondjuk még nem találkoztam de mostmár tudom hogy ilyen is van köszönom VLB😊

lolman
jóvan igazad van dehát naponta 3 ilyen hsz...
közbe én csak jót akarok mert elhiehetitek egyikkel se jáccok csak gondoltam vki akar vele jácani és nem 3 napokat várni arra hogy lejöjjön torrentrõl.(pl aki nincs bent TLe-n Blackcats-en...)

de akkor én kérek bocsánatot hogy lamaknak szolitottam azt aki nem tud 15db fájlt letölteni...

torrente
Darabold fel õket! És most nem a letöltendõ cuccra gondoltam...

VLB
jesszus nálad komoly gondok vannak. én abszolút nem beszéltem iso-ról, hogy úgy tedd fel,tom hogy múxik a dolog, tom mér teszik fel több szeletben.

mielött tovább írnák, azt megjegyezném hogy csak a lámák lámáznak.

Tisztellek hogy teszel vmit psp körökben és feltöltögetsz játékokat, és segítesz azokon akik nem értenek bármely p2p progihoz, DE! Ha már így nekiállsz ennek akkor csináld jól. Mi nem! baszogatunk. Csupán a véleményet írtam le, amibõl tlaán tanulhatsz és jobbá teheted az oldalad...
Fdm-el nekem is megy, nincs vele gond csak idõigényesebb. Nem tehetem meg azt mind Fg-nél, hogy a böngészõbe nyomok egy ctrl+a -t és mindet behúzom a bedobó adblakába, a fölösleges dolgokat nem pipálom amit nem szeretnék tötteni, és már jön minden amit töttenék.
fdm-be csak a hivatkozásokat tod bevágni.
Sok fizetõs és nem fizetõs warez oldalakról töttögetek és érdekes ott mûxik fg-vel.

És most kicsit elvont dolog következik, de talán sokan sokat tanulhatnak belõle.
Nem merek túl burkoltan fogalmazni, mer lehet hogy a csip agyatokkal nem értenétek meg mondandomat.
Egy szép magyar közmondás mondja hogy "Jobb adni, mint kapni". Gyakorlatilag ez egy fatális hülyeség, ezt csupán olyan emberek állítják, akik esmeráldát néznek még a wc-bõl is, akiknek nincs racionális gondolkodásuk. Nem csûröm csavarom tovább mondandómat, az almát leszakítani a legjobb a fáról. Ebbõl kiindúlva gyakorlatilag te vagy a láma, mer ilyen hülyeségekkel baszod el az idõd, mint a feltöltögetés és segítség másokon, hát szívás. Kemény ez a qrva magyar valóság.
És a sok nyomorék noob aki itt nem tudja dáungrédelni, devhúközni péespéjét, kicsomgalni azt a megyannyi rar fájlt, lehet hogy nem is hülye. Csak egy 5 éves kisgyerek aki a kezében tartja a szüli napi ajándékát, egy kisautót, csak nem tudja kivenni a csomagolásból. Nekik a legjobb hidd el.

Lalikum

scorpeeon
Vedd úgy, mintha ott sem lennének az ilyen kérdések... Vannak, akiknek nem megy ez úgy, mint másoknak 😊

lolman
jóvan köszi😊
hogy legyek nyugott ha percenknt jönnek a kérdések hogy töltsem le nem töltök tõled mert darabolt és nincs kedvem kattingatni...

macselek
Nyugi😊

lolman
kezditek fel baszni az agyam...
mi a baj már megint NEM FOGOM ISO-ba felrakni mert nincs olyan hülye aki igy rakná fel... ja bocsi 100mb-tes nettel ugy raknám fel de miután egy szar 12mb nettel tolom fel ezért nem fogok szaros 1.6gb isokkal baszakodni már bocsi! ennyi ha nem megy haggyad nem kötelezõ állandoan mondokatni a bajaidat...

amugy meg faszom csak az ilyen PSP arcok ilyen "LAMAK" a warez-hoz mert ha igen akkor lehet hagyni a picsába és lehet torrentezni mert nekem má igen csak felbassza az agyam hogy igy nem tom letölteni igy nem tom kicsomagolni...

errõl ennyit nem fogok többet ilyenre válaszolni észre se veszem!

amugy meg fdm-mel simán megy a letöltés!

biziclop
Csá!
Merre laksz?

scorpeeon
Most csináltam meg a Light my pyre nevû küldetést... Nem kívánok senkinek ilyet, több, mint 1 óráig próbálgattam újra-újra, mire sikerült. Volt még az LCS-ben egy küldetés, amikor láncfûrészesek jöttek minden oldalról és mindenki szídta h milyen kurv@nehéz 😊 Na, ez annál is háromszor nehezebb! 😊

Hi! A hová kell másolni a zenét, hogy tudjam hallgatni a VCS-ben? thx
scorpeeon
Küldetésben találkoztam jetskivel egypárszor, hogy simán hol lelhetõ fel, azt nemtom most. Megcsináltam a robotos küldetést, van benne fantázia! 😊 Az eddigi legegyedibb küldetés volt 😊 És a robotnak persze h volt mûbroki funciója is, kár, hogy azt nem kellett használni 😊

macselek
De király! Átjutottam a másik városba😄 Csak nem találok egy Jetskit se...😞 nem tud valaki mondani egyet?

VLB
flash gettel mér nem akar müxeni? már próbáltam sok beállítást rá, de nem tölti. fdm-el hogy a legegyszerübb letölteni? nem tom behúzni a bedobó ablakba eccerre az egészet, külön kell mindet. vagy van vmi megoldás? Jó lenne ha menne fg-el. ez az index php nem tetszhet neki. Muszály így feltenni?

Lalikum

R0sc0
nekem a beépitett az beszart, egyszeruen ha elinditom kifagy..

scorpeeon
Valaki nem tud homebrew böngészõrõl? A beépített nem rossz, csak az az érzésem, hogy kicsikét lassú. Nincs vmi olyan ami nem csicsás, viszont hasít? 😊

scorpeeon
Jah, nagy arc 😊 Az elején kis szemüveges szerencsétlen, rá sem ismertem, most viszont már egyre jobban kezd hasonlítani a Vice City-ben megszokott menõ Lance-re 😊

macselek
Nagyon ottvan a vcs😄 Lance nagyon nagy arc😄

scorpeeon
Van pl egy remek kiegészítõ FF-hez, DownThemAll a neve, én ezt szoktam használni ilyenekre...

Ez a Mortal tényleg gagyi kicsit. Az intró az elején viszonylag hosszú és igényes, de eléggé idióta a történet. Az egész harcrendszere sem jön be, gépen MK4-hez képest teljesen más... Olyan érzésem van, hogy mintha nem is én irányítanám a harcot, illetve nem tudok mit csinálni ha püföl az ellenség, a fele életemet leveszi egy combóból, én meg egyszerûen nem tudok mit csinálni, combóból meg van sok, de túl sok is talán, Gépen volt kb 6-8 db minden harcosnál, azok mindegyikét be lehetett jól tanulni. De itt van kb 30 és tök hülye kombinációkra jön elõ a legtöbbjük... Meg az egész hangulata is tök más, mint MK4-nél volt. Az egyszerû játék volt, de jó is, itt meg mintha túl lennének bonyolítva a dolgok... Amikor meg Liu Kanget megláttam mint zombi, nem tudtam mire vélni, mi történt 9 év alatt a Mortallal? 😊 Tök máshogy is néz ki szinte az összes szereplõ...

lolman
...😄

lamase
(új)

lamase
12 290 Ftért tudok

DnP
jajj az tul bonyolult 😊

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

biziclop
Hali!
Eladó eredeti Syphon Filter tokkal vonóval 5000 pénzért,továbbá 2 gigás kártyát vennék.
[email protected]