PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Kb 1 oldallal ezelõtt linkeltem egy remek képet, amin rajta van, hogy hol kell megnézni, egészen konkrétan itt: #16639

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

dunga
Mondtam neki, h kéne tudni alaplapjának ezt az adatát, meg hogy milyen FW-je van. Gépet bekapcsolta, megmutatta, hogy 2.6-os. Mondtam neki, h kéne alaplapról is info, és mondta, h nem tudja, h merre kell megnézni, és nem fogja itt szétszedni. Én sem tudtam, h hogyan kell meglesni ezt rajta, de ezt a használt cuccot nem veszem meg 30napos garanciával...

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

ColdFire
lál 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

scorpeeon
Közben hál'istennek megtaláltam egy 30%-os save-emet a gépen VCS-hez, így "csak" az utolsó (és egyben legnehezebb) 11 pályát kellett megcsinálnom, hogy újra végigvigyem. De már túlvagyok rajta, másodszorra már jóval könnyebb volt, egyet kivéve (hát persze h a Light my pyre- ez csak másodszorra ment) sikerült az összes elsõre. Ezek után persze gyorsan lementettem gépre is a mentést, nehogy megint kezdhessem elõlrõl 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
"Alaplapját mondta, h nem mutatja meg, mert nem akarja szétszedni... "

Úgy érted, hogy nem akarja kinyitni az UMD meghajtót? <#idiota>

scorpeeon
"ez tuti hamisitvány ilyenem van/volt nem olvasta be semmi( én is a konzolstudio-ba vettem) vissza vittem és nem cserélik pedig garis szoval ezt b*szhatom most vehetek egy ujjat addig meg szaros rippelt VCS az 1gb-on😞((((("

na ne csináld már 😊 árulj már el egypár dolgot, mert rámijesztesz 😊 1.Nekem kifogástalanul mûködött (és mûködik most is), az, hogy neked nem mûködött, az mért jelentené azt, hogy hamisítvány? Lehet, hogy kifogtál egy szar darabot...
2.Ha egyszer garanciális, és meghibásodott, akkor mi az, hogy nem cserélik vissza?

Mibõl veszed 100%-ra, hogy hamisítvány? A konzolstúdió nem árul "kamionról lesett v. fake" árukat 😊 Korrekt (nem irreálisan olcsó) áraik vannak, rendes szép kis bolt, nem hiszem h hamísítványt adnának...

Rip
Nem igaz, olvass már vissza egy fél oldalt...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
lyesz

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

tcs007
egyebet nemtok elmondani kérem kapcsolja ki 😄

tcs007
elvileg neked fut rajta a másolt játék
www.pspfilez.atw.hu itt olvass utána hogyan

sWbFII
fontos lenne,hogy másolt is fusson,mert 5rugóért akarják megcsinálni nekem ,de én sokallom....nomeg ha én is megtudnám,akkor minek csináltassam pénzért?

"Not Weaken.... Weeeaken"

Crazyn
THX a válaszért.
Akkor végülis mind1 milyen gépet veszek 2.71 alatt ami nem TA-082-es, csak max upgradelni kell a downgrade elott és ugyanott vok mindegyikkel.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

sWbFII
sorry hogy én ilyen töketlen vok,de nem vok tisztában a fogalmakkal....
IC6001 ???ez van a gépembe írva,de nem tom,hogy mit jelent,milyen kategória? vagy a 2.01? a nagyobb vagy a kisebb szám a jobb? bocsi ,csak aggódok,mert 1 hónapos használtan vettem és félek ,hogy netán vmi baja van
És valaki meg tudja mondani,hogy másolt játékokat,hogy tudok lejáccani?1000köszi<#conf>

"Not Weaken.... Weeeaken"

Banyapapa
Én speciel a consolecorner-ben vettem,teljesen korrektek voltak (igaz alapbol 1.5 volt,1gb-s memmel,és fehér).
De simán le engedték csekkolni,van-e pixelhiba,meg hogy télleg 1.5-e.
Bár nem olyan olcsok mint auchan.

lolman
ez tuti hamisitvány ilyenem van/volt nem olvasta be semmi( én is a konzolstudio-ba vettem) vissza vittem és nem cserélik pedig garis szoval ezt b*szhatom most vehetek egy ujjat addig meg szaros rippelt VCS az 1gb-on😞(((((

Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)

Rip
Nem.

Rip
Ahhoz, hogy megnézd, milyen az alaplap benne, nem kell szétszedni. mindössze ki kell nyitni az UMD lemez tartóját, és rögtön látszik. Hogy mi? Lentebb ott a kép + a magyarázat.

tcs007
veszed neki a gamekat?? 😄

kisgabo
ha nem jó az alaplapja, használod gyári gémekkel, eszedbe se jut? <#eplus2>

dunga
Jaj. Nem pixmania, hanem 'globalgame'.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

dunga
Hát ja, jogos.

Én is most akarok PSP-t venni, helyi GameBox nevû boltban van egy olyan, h vki beadta, de 'nem használta'. 43-ért vmi kis játékkal, mem kártya nélkül. Garancia 30nap... az FW 2.6. Alaplapját mondta, h nem mutatja meg, mert nem akarja szétszedni...

De ha Auchanos PSP-nek nem jó az alaplapja, akkor már nem tudom mit csináljak. :]

Gondoltam veszek/rendelek vagy konzolstúdiótól vagy pixmania-tól.

Ötletek?

tcs007
ahol nemengedik ott ne vedd meg 😄 azé ahogy egy elõttem szóló mondta nem boci csokit veszel 😄

dunga
Jó, de szted hol engedik szétszedni a gépet, hogy megnézd? :$

DnP
😊 en valamibol nagyon kimaradtam 😊 Nem kell GTA a downgrade-hez mar?

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

plas
ha valakit érdekel játékügyben itt is körülnézhet:
dreamwiz
Most találtam... van egy két elõ link rajta.

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

scorpeeon
Ha megnézed elõtte, hogy az-e, akkor 0%! 😊

Ha most veszek PSP-t mennyi az esély arra , hogy az a bizonyos alaplap lesz benne?
VLB
melyik a legjobban mûködõ gba és snes emu psp-re. Zeldáni szeretnéj, ahhoz kéne.

Lalikum

Rip
Ja igen, ez 2.71-es FW-ig mûködik. Nyílván, ha 2.71 van, akkor az upgrade nem kell. (1-es pont)

scorpeeon
Ha jól veszem ki, akkor a PSX emulátor flash0-ra írását kihasználva tudják megcsinálni. De ebben a legnagyobb szám az, hogy flash0-t lehet írni, olvasni.
Flash0 hozzáféréssel, jópár dolgot meglehet variálni 😊

Rip
Ok, egyszer leírtam valakinek, hogy megy ez az egész "kiütés", meg egyéb mágikus dolgok. Ezt most bemásolom, mindenki lássa, mi az a módszer, ami biztosan mûködik.
Ismétlem, ez csak egy verzió, kb 2 hónapja csináltam, azóta biztos van más is, én egyelõre ezt használom, és nincs semmi problémám.

Íme:

"Ami fog kelleni:
- Egy eredeti UMD lemez (egy bármilyen játék vagy a DEMO lemez), film nem jó.
- Aksi

1.) Töltsd le a 2,71 FW-t innen:
http://pspfilez.atw.hu/fw/2.71/EBOOT.PBP
(20 mega körüli file)
Ezt másold a memory stickedre az alábbi mappába:
PSP/GAME/UPDATE
Ha megvan, índítsd el, és meglesz a 2,71-es PSP-d.

2.) Töltsd le a downgradert innen:
http://pspfilez.atw.hu/downdater/Downgrader2.71FULL.zip
Ez egy .exe file, csak el kell indítani, és mindent elmagyaráz (persze angol).
Elõtte ezt olvasd el mindenképp: http://pspfilez.atw.hu/userguide/DA_Downdater271_leiras.htm Az 1-es pont nem érint.

Figyelem: Ha esetleg TA-082-es az alaplapod (erre az esély minimális), akkor sajna csak 2,5-ig lehet downgrade-olni, tehát ezt a file-t ne használd. Azt, hogy hogyan állapítod ezt meg, le van írva a fórumban, keress rá erre: TA-082
Lesz egy kép, hogy hol lehet látni.

Néhány próba után (piros képernyõ effekt), meglesz az 1,5-ös PSP-d.

Eztuán DevHook progi telepítése, erre már van jófajta magyar leírás itt:
http://pspfilez.atw.hu/

Ezzel tudod emulálni a 2,71-es környezetet, ami kell a letöltött játékokhoz.

Sok sikert, ha valami gond lenne, írj nyugodtan.

U.i.: A downgrade közben nem kell félni, nem lesz semmi baja a gépnek. Ha esetleg "lefagyna", tartsd sokáig a kikapcsoló gombot (7-8mp), és utána gond nélkül újraindul). Az a bizonyos piros képernyõ pedig elõbb-utóbb be fog jönni, nekem vagy 15-ödjére sikerült. Ha 2-3 percig ilyen a kép, akkor jó. Érdekesség, hogy nekem egyszer bejött a piros, de csak néhány mp-ig, aztán leállt a psp, és még mindig 2,71 volt. Egyszerûen újra kellett próbálkozni, utána minden simán ment.

Rip"

scorpeeon
Nekem ilyen van: (link mert nagy)
msx-m2gn típusú.
A hologramm is rajta van, 20k-ért vettem konzolstúdióban még augusztusban. Elég szép a csomagolása is. Átalakító nincs benne, sztem nem is kéne benne lennie. Honnan lehet tudni, hogy hamisítvány? Nemhiszem hogy az lenne, Sonicstyle-on is kint láttam és ugyanúgy néz ki. Vagy ha hamisítvány, akkor a legprofibb, amit eddig láttam 😊

BECKHAM07
vagy nem?<#confused>

PSP FW 2.00-->2.82-->3.03-->1.50-->3.03OE-C ..... (o__O) .....

BECKHAM07
láttam neten ezt a videót és összezavarodtam....jól látom h 2.80-as fw-vel tudott volna iso játékot futtatnia srác??

http://pspupdates.qj.net/category/Firmware/cid/57

PSP FW 2.00-->2.82-->3.03-->1.50-->3.03OE-C ..... (o__O) .....

valaki a game sharingrol kicsit bovebb informaciot tudna mondani?
kisgabo
fura, ami hologrammal jön, legális helyrõl abban van, amit a piacon árulnak, abban nincs. feltételezés:

1) hamis sony-k
2) kilopják a konvertert

tcs007
pspfilez.atw.hu : #2,933 | 2006-11-20 02:04:39 | Pepea

Banyapapa
hol irta,ki irta?😛

VLB
nincs

Lalikum

kisgabo
van benne átalakító?

VLB
ami felfele ugye csak 20 mbps, de legalább occsó.

Lalikum

"kiütöm" én ingyen is (kezedbõl) 😊

VLB
Hát mi vagyunk páran, Nagykanizsa mellõl, kemény 6an egy kis faluba, kanizsán is van pár sárc akinek van, mi benne vagyunk. Jó találka heyl Kanizsán a Margaréta Pizzéria mer ott lövik a netet.

Lalikum

ÁRESÉS!!! A LEGOLCSÓBBAN NÁLAM! 2GB Sony Memory Stick Pro Duo,Új Bontatlan csomagban! Made in Japan!
2 Gb kapacitás, High Speed!!80 Mbps!!Sony mobiltelefonokhoz K750i, W800, P990 stb..
Fényképezõgépekhez, és Sony PSP játékgéphez! CSEREGARANCIA!
Vidékre postai utánvét(1000 Ft)! Illetve személyes átvétel budapesten a 11. kerületben!

Mindössze 11.490 Ft-os áron!

hívj: 0670-527-7935

vagy írj: [email protected]
valaki akinek van psp je, es ugy lett atteve 1.5 re, az pls vegyen fel msn re ^^ kökö cim : [email protected]
tcs007
ez már most is igaz de erre van a devhook ami beemulálja a 2.71-et 😄 psp-m sincs és én tudjam?? 😄

mibol gondolod?
kisgabo
igaz.

Hello

Az igaz lenne hogy 1.50 es sw-n nem fognak indulni az uj jatekok? (egyik boltban ezt kozoltek velem)
Tl-re meghivót igért Trip😞
Nem tudja senki merre járhat?esetleges felesleges Tl meghívó valakinél?Lolman neked köszi továbbra is az oldalad rengeteget segít gyors is és én is azt mondom fg rulez😊