PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Úgy érted, hogy nem akarja kinyitni az UMD meghajtót? <#idiota>#idiota>
na ne csináld már 😊 árulj már el egypár dolgot, mert rámijesztesz 😊 1.Nekem kifogástalanul mûködött (és mûködik most is), az, hogy neked nem mûködött, az mért jelentené azt, hogy hamisítvány? Lehet, hogy kifogtál egy szar darabot...
2.Ha egyszer garanciális, és meghibásodott, akkor mi az, hogy nem cserélik vissza?
Mibõl veszed 100%-ra, hogy hamisítvány? A konzolstúdió nem árul "kamionról lesett v. fake" árukat 😊 Korrekt (nem irreálisan olcsó) áraik vannak, rendes szép kis bolt, nem hiszem h hamísítványt adnának...
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
"Not Weaken.... Weeeaken"
Akkor végülis mind1 milyen gépet veszek 2.71 alatt ami nem TA-082-es, csak max upgradelni kell a downgrade elott és ugyanott vok mindegyikkel.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
IC6001 ???ez van a gépembe írva,de nem tom,hogy mit jelent,milyen kategória? vagy a 2.01? a nagyobb vagy a kisebb szám a jobb? bocsi ,csak aggódok,mert 1 hónapos használtan vettem és félek ,hogy netán vmi baja van
És valaki meg tudja mondani,hogy másolt játékokat,hogy tudok lejáccani?1000köszi<#conf>#conf>
"Not Weaken.... Weeeaken"
De simán le engedték csekkolni,van-e pixelhiba,meg hogy télleg 1.5-e.
Bár nem olyan olcsok mint auchan.
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Én is most akarok PSP-t venni, helyi GameBox nevû boltban van egy olyan, h vki beadta, de 'nem használta'. 43-ért vmi kis játékkal, mem kártya nélkül. Garancia 30nap... az FW 2.6. Alaplapját mondta, h nem mutatja meg, mert nem akarja szétszedni...
De ha Auchanos PSP-nek nem jó az alaplapja, akkor már nem tudom mit csináljak. :]
Gondoltam veszek/rendelek vagy konzolstúdiótól vagy pixmania-tól.
Ötletek?
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
dreamwiz
Most találtam... van egy két elõ link rajta.
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Flash0 hozzáféréssel, jópár dolgot meglehet variálni 😊
Ismétlem, ez csak egy verzió, kb 2 hónapja csináltam, azóta biztos van más is, én egyelõre ezt használom, és nincs semmi problémám.
Íme:
"Ami fog kelleni:
- Egy eredeti UMD lemez (egy bármilyen játék vagy a DEMO lemez), film nem jó.
- Aksi
1.) Töltsd le a 2,71 FW-t innen:
http://pspfilez.atw.hu/fw/2.71/EBOOT.PBP
(20 mega körüli file)
Ezt másold a memory stickedre az alábbi mappába:
PSP/GAME/UPDATE
Ha megvan, índítsd el, és meglesz a 2,71-es PSP-d.
2.) Töltsd le a downgradert innen:
http://pspfilez.atw.hu/downdater/Downgrader2.71FULL.zip
Ez egy .exe file, csak el kell indítani, és mindent elmagyaráz (persze angol).
Elõtte ezt olvasd el mindenképp: http://pspfilez.atw.hu/userguide/DA_Downdater271_leiras.htm Az 1-es pont nem érint.
Figyelem: Ha esetleg TA-082-es az alaplapod (erre az esély minimális), akkor sajna csak 2,5-ig lehet downgrade-olni, tehát ezt a file-t ne használd. Azt, hogy hogyan állapítod ezt meg, le van írva a fórumban, keress rá erre: TA-082
Lesz egy kép, hogy hol lehet látni.
Néhány próba után (piros képernyõ effekt), meglesz az 1,5-ös PSP-d.
Eztuán DevHook progi telepítése, erre már van jófajta magyar leírás itt:
http://pspfilez.atw.hu/
Ezzel tudod emulálni a 2,71-es környezetet, ami kell a letöltött játékokhoz.
Sok sikert, ha valami gond lenne, írj nyugodtan.
U.i.: A downgrade közben nem kell félni, nem lesz semmi baja a gépnek. Ha esetleg "lefagyna", tartsd sokáig a kikapcsoló gombot (7-8mp), és utána gond nélkül újraindul). Az a bizonyos piros képernyõ pedig elõbb-utóbb be fog jönni, nekem vagy 15-ödjére sikerült. Ha 2-3 percig ilyen a kép, akkor jó. Érdekesség, hogy nekem egyszer bejött a piros, de csak néhány mp-ig, aztán leállt a psp, és még mindig 2,71 volt. Egyszerûen újra kellett próbálkozni, utána minden simán ment.
Rip"
msx-m2gn típusú.
A hologramm is rajta van, 20k-ért vettem konzolstúdióban még augusztusban. Elég szép a csomagolása is. Átalakító nincs benne, sztem nem is kéne benne lennie. Honnan lehet tudni, hogy hamisítvány? Nemhiszem hogy az lenne, Sonicstyle-on is kint láttam és ugyanúgy néz ki. Vagy ha hamisítvány, akkor a legprofibb, amit eddig láttam 😊
http://pspupdates.qj.net/category/Firmware/cid/57
PSP FW 2.00-->2.82-->3.03-->1.50-->3.03OE-C ..... (o__O) .....
1) hamis sony-k
2) kilopják a konvertert
Lalikum
2 Gb kapacitás, High Speed!!80 Mbps!!Sony mobiltelefonokhoz K750i, W800, P990 stb..
Fényképezõgépekhez, és Sony PSP játékgéphez! CSEREGARANCIA!
Vidékre postai utánvét(1000 Ft)! Illetve személyes átvétel budapesten a 11. kerületben!
Mindössze 11.490 Ft-os áron!
hívj: 0670-527-7935
vagy írj: [email protected]
Az igaz lenne hogy 1.50 es sw-n nem fognak indulni az uj jatekok? (egyik boltban ezt kozoltek velem)
Nem tudja senki merre járhat?esetleges felesleges Tl meghívó valakinél?Lolman neked köszi továbbra is az oldalad rengeteget segít gyors is és én is azt mondom fg rulez😊