PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvastam a neten ,hogy fel lehet törni a psp3000-et.Szeretnék neki is veselkedni de sajna nem tudom,hogyan kell.Lenne szivess vki leirni lépésröl lépésre mit kell csinálni mintha egy hülyegyereknek kellene elmagyarázni?!😊
Elöre is köszönöm😊
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
PSN: berghold
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
ha chickhen volt rajta akkor baxhatod egy darabig
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nem bonyolult 3D-s stuffok kellenének PSP-re, meg nagygépes butított átiratok amikbõl jelenleg a PSP játékkínálatának a nagyja áll, hanem olyan (!)egyedi(!) játékok mint amiket pl. az Xbox LIVE Marketpace-en (Arcade) vagy a Store-ban árulnak. Gondolok itt pl. az ilyenekre mint PoP, Braid, Castle Crashers, Geometry Wars, stb. Amikor ezzekel játszottam szinte ordított, hogy ezt kézikonzolra szánták és csapkodtam a térdem, hogy "Na basz, hát PSP ilyen miért nincs???"... <#falbav>#falbav>
Az a baj, hogy nagyon sok butított port vagy átirat közül csak kevés igazán jó van, pl. GoW vagy Killzone. A KZ-t is támadták anno, hogy miért nem FPS, na vajon miért nem? Én nagyon örültem neki, hogy egy felülnézetes TPS lett, mert erre való a PSP, hogy ha nagygépes játékot vagy sorozatot ültetünk át PSP-re akkor ne az legyen már a koncepció, hogy visszaveszünk a graf.-ból, átszabjuk a gombkiosztást, kap pár új pályát, aztán mehet az anyag a sokszorosítóba...
PSP-re vagy nagyobb játékok/sorozatok kifejezetten "pöttöm" változatai vagy a fennt említett Arcade játékokhoz hasonló egyedi stuffok kellenek. Kár, hogy pont ezekbõl van nagyon kevés PSP-re, ha több hasonló lenne, akkor tényleg egy olyan kézikonzol lenne, amit bárhol/bármikor elõkaphatsz és "Pick Up and Play" módon játszhatsz, mert tele lenne a játékkínálat egyedi, egyszerû, csak a könnyû szórakoztatásra koncentráló Arcade "minijátékokkal". Nem kell bonyolult történet, félórás pályák, maximumig kitolt graf ami úgyse érheti el a ma elvárható szintet, el kéne szakadni attól, hogy asztali konzolokra tervezett játékokat próbáljanak atültetni egy hordozható konzolra, mert ezzel a koncepcióval van a fõ probléma.
Szerintem egyébként még így is épp elég pöpec a játék,és soksok órát,hetet el fogunk vele tölteni örömteli játékkal. Nomeg ne legyünk telhetetlenek.. gondoltátok volna,vagy inkább mertétek volna gondolni anno mikor a gt4-et toltuk ps2-n,hogy valaha majd a két kezünk között játszunk vele,a wc-n,az ágyban,a buszon,matekórán vagy bárhol?😊 szerintem már csak ez is sokmindenért kárpótol
autós motoros játékokra gondolok 1.sorban
viszont van olyan játék ami gyorsan fut de mintha minden 2. képkocka lenne csak kiszámolva mátrixosan
figyeljétek meg
trükköznek ezek
én észreveszem és zavar
Az irányítás direkt lett ilyen, egy interjúban mondták, hogy ezt a GT-t nem egy PSP folytatásnak vagy átiratnak tervezték, hanem inkább egy "Pick Up and Play"-játéknak, valószínüleg ezért lett olyan az irányítás amilyen ill. ezzel magyarázták a tuning és a GT Mode/License hiányát (amik mellesleg nekem is hiányoznak). Amúgy hol a fotómód vagy a sorozat "védjegyévé" vált kocsimosó? <#boxer>#boxer>
PSN: berghold
akkor várhatsz 1 darabig mire meg lehet csinálni
5.50GEN-B2
felraktam ezt
a B2-öt is de nem írja ki a system informationsba hogy B2 csak azt hogy
5.50GEN-B (Full)
más is így van ezzel?
a Gran Turismo sztem grafikailag 1 fos lett sajnos
az irányíthatóság is inkább árkédos
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
\"If in doubt, flat out!\"
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Akkor pandora
Minek nyúlnak olyanok a géphez "felrakni" fw-ket,akik azt sem tudják mit csinálnak?
Felraktad a legújabb GYÁRI fw-t a gépedre,a buherált fw helyett.Nem olyan "mintha",hanem mostmár nincs kiütve!Keress valakit aki le tudja pandorázni,majd az visszateszi a "stabil verziót".
Gratulálok!
Úristen... <#falbav>#falbav>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Felraktam a legujjab fw-t a 6.00-át,és eltûntek a játékaim ,de a memoriakártyán rajta vannak...
Olyan mintha nem letne kiütve....
Ilyenkor mit tudok csinálni?
Hogyan tudom visszaálítani a stabil verziót?
Elõre is köszönöm a segítséget
5.50gen b2, psp-hacksre felmész és ott van minden
bocsi akit zavar, nem hirdetésnek szántam csak infonak ilyen gépem van:
SonyPSP Slim Ezüst + Kemény Tok + 4GB és 2GB MemorySick + USB Kábel (PSP-2004)
szép állapotban
5.50 Gen-B FW-vel ISO/CSO
akkor talán
van eredeti Sandisk 2 Ultrám 15MB/s
de az drága mert 5év garis számlás
Megvenném szívesen, de ahhoz elõször el kéne adnom a Fehér FAT PSP-met + 2gb-os karit hozzá. :S
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter