40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
amúgy a sony is kínában gyártat már 1 jó évtizede 95%-ban -
tihibaby #38313 Final Fantasy,Midnight Club mentésekkel is ez a helyzet sajna. -
PSP csajom -
Akárcsak szinte az összes neten forgalmazott! Nem értem gyárit miért nem árulnak hisz a Sony név a piacon! Csak hát kis hazánk mindenből a legsz*rabbat hozatja a népnek! Na mindegy azért rendeltem egyet ha a "gyárim" már behalt! -
ezek is kínából rendelt fosok -
SZERINTED hülyeség, de valójában nem az...
Silent Hill, Warriors of the Lost Empire, God of War és Infected mentéseimmel ez lett.
3-asról 5m valahányra frissítettem. GEN esetén nem tudom, hogy van-e ilyen. -
Egyszerű, csinálsz egy "SEPLUGINS" mappát a memóriakártyád gyökerébe, utána pedig beleteszel két üres txt fájlt, egy VSH.txt és egy GAME.txt nevűt. Ezek után csak követned kell az adott plugin leírását. -
"Isntall data mire jó szerintetek?"
A memóriakártyára tudod menteni az UMD-n lévő adatokat (vagy egy részét) a gyorsabb betöltés érdekében.
-
meg ezenis: -
a seplugins mappád a Psp gyökerében van o.O'
A VHS is valahol arra...
-
ez szerintem hülyeség -
atinho10 #38303 csá all. A pes 2010 nagyon jól megcsinálták főleg a bl-t csak egy bajom van vele miért csak 1 stadion van benne? Isntall data mire jó szerintetek? -
ssk3 #38302 az igaz, hogy ha frissítem a CFW-t akkor a régi játékmentéseim nem lesznek használhatóak?
vagy ez hülyeség és mindent folytathatok amikor jólesik?
3.80m33am van, és 5.50 genD2 ig frissíteném. És akkor ha frissítem akkor 5.50genA 5.50genB 5.50genB2 5.50genC 5.50genD 5.50genD2?? Nem hagytam ki egyet sem? Muszáj az összes közbeeső frissítést felrakni?
Remélem válaszol valaki az összes kérdésemre. előre is kösz! -
OK! Köszi majd ránézek! -
Cyberdevil #38300 Úgy tudom igen, de psphungaryn bővebb infót találsz. -
Nem azért, de szépen el lettünk látva programokkal az elmúlt hetekben, és hogy a 3000-es széria is alkalmassá vált rájuk, hát az külön öröm! :)
A PES-t próbálta valaki vagy a NBA 2K10-t? Nekem már nincs hely a kártyámon pedig a java még csak most jön! :))
A GT viszont tényleg csalódás, a nagy konzolhoz képest, nem akartam elhinni, amikor írták! :(( -
"Gyártó: Sony
Kompatibilitás: PSP Slim"
és 5000 Ft
Ne kérdezz hülyeségeket... -
Itt: Kínai a gyártmány de vajon fake e? Valaki adhatna linket ahol eredeti 1200mah lehet venni Slimhez! Thanks! -
Itt: eredeti vagy fake lehet a Slim akku? Állítólag Japcsi gyártmányú? Szerintetek? -
sziasztok!
ezt ha én rárakom a 3000es gépemre amin chickhen van (5.03MHU) akkor működni fog? -
Cyberdevil #38294 Istenem, épp előtted írtam h az új Gen-b progival minden játékot tudsz futtatni amit a netről szedtél. Egyébként bannerba ezt is ki lehetne írni, h az új gépekre is kijött már egy frissítés. -
Most nekiveselkedtem ennek a képmentős progi dolognak,de megint csak arra jutottam,hogy felbasztam az agyam azon,hogy megint egy totál érthetetlen,hiányos fos psp leírással van dolgom..
"Letöltés után a total kommanderrel a kiterjesztést nevezd át jpg helyett rar-ra! Csomagold ki.
Az így kapott cfe mappát a psp kariján a seplugins mappába kell másolni."
Na ilyen mappa,hogy seplugins SEHOL nincs a psp-men...
"VHS és GAME txt-be ezt kell írni: ms0:/seplugins/cfe/cfe_vsh.prx 1"
Erről meg már nem is beszélve,ezt a két file-t sehol nem látom,fogalmam nincs miről van szó.. -
Kurt97 #38292 sziastok, a psp 3000-est már fel lehet törni? sok helyen olvastam, hogy nem de mind 2008-as cikk/fórutopik volt, szal azóta változott-e valami? arról is hallottam hogy van egy mód, ami működik, csak azt minden bekapcsoláskor meg kell csinálni. egyébként ti ma milyen psp-t vennétek? én a slim felé hajlok, de ha a 3000 már feltörhető, akkor a jobb kijelző miatt talán inkább azt venném. -
Cyberdevil #38291 Nem tudom h tudjátok-e, de kijött az 5.03 GEN-B, új alaplapos és 3000es gépekre, asszem 5.55-ig támogatja játékokat. -
Köszi a tippet!!! Kipróbáltam és működik!Ja és köszi a banner frissítést rnd!+azt hogy a gta cw is bekerült!
-
Kell hozzá számítógép, mert [elméletben] csak akkor jön össze, ha rá van dugva a gépre! :D
A nevét már nem tudom... Google-ztam össze vissza... egy csomó tutorialt találtam, angolul, s németül, de egyik se vállt be! :/ -
Viszont egy elég érdekes problémát produkál nálam a játék!
A megoldásra elég hamar rájöttem, megosztom veletek is, hátha valakinek van/lesz ilyen problémája!
Ha játék közben kikapcsolod a PSP-t, visszakapcsolás után kiírja, hogy:
"Please wait. Checking media..."
1perc után meg hozzád vágja, hogy:
"Grand Theft Auto:Chinatown Wars
media not found, Please re-insert media."
A megoldás hihetetlen könnyű, a VSH menu, UMD ISO Mode beállítás alatt állítsd át: Sony NP9660 -ra! :) -
Köszi!
Felvételt mivel próbáltál készíteni? -
Elméletben lehet valahogy videót is felvenni a marokgépen készített képernyőről, de nekem még sosem sikerült! [Pedig jó párszor próbálkoztam![#szomoru1]]
Képet ki tudsz menteni, sőt, köztes megoldás is van! GIF-et bírsz készíteni! :)
link -
Azért nagyon örülök az átiratoknak is, a GTA:LCS-el nagyon jól elvagyok, MoH:H2 is tetszett, és nagyon várom az Assassins Creedet is, és persze a Motorstromról sem szabad megfeletkezni, bár most az Undead Knights-ba vok belebolondulva:) -
Jaj mielőtt elfelejtem: milyen progival lehet psp-n játék közben kimenteni képeket? Létezik olyan amivel felvenni is lehet amolyan fraps szerűen a játszódást? -
"megértette, hogy nem nagykonzolról kell átportolni, hanem handheldekre csinálni!"
Na végre valaki akinek van esze. -
Mondom én,nagyon jól összerakták:) -
Ma reggel óta a Chinatoen Wars-on függök! :)
Olyan ötletek vannak benne, és igen! A Rockstar megértette, hogy nem nagykonzolról kell átportolni, hanem handheldekre csinálni!
Sokáig azért nem próbáltam ki, mert féltem tőle... hisz ez is egy port, csak nem éppen nagykonzolról, hanem DS-ről, aminek ugye 2képernyője van, s az egyik érintős!
Csalódtam, de kellemesen! Egész szépen át lett hidalva az összes olyan egyedileg DS-re szánt elem, melytől féltem! -
Ctrl+F5
[Gyorsítótár ürítésével együtt frissít] -
rnd #38279 Frissíts párszor, a böngésződ cache-ből nyomja valszeg... -
Verseghy #38278 Én nem látom.:/ -
rnd #38277 Cseréltem a banner képeit, remélem mindenki örül ^_^ Amik bekerültek:
Jak & Daxter
Invizimals
GTA Chinatown Wars
LocoRoco Midnight Carnival
Assasin's Creed Bloodlines
Little Big Planet
Tekken 6
MGS Peace Walker -
Drivert már frissítettem,de az sem segített:( Egyébként Geforce 8600 GT-m van.
Paulie86-nak gta-val kapcs.: Mikor anno az első képeket láttam neten róla,én is hasonlóképp vélekedtem mint te..Aztán megjelent a játék,feltettem a psp-re,és azóta rá vagyok akadva:) Bármennyire is furán hangzik,a grafika egyáltalán nem rossz,sőt! Valóban szakított a hagyományokkal (kicsit valóban fura a 3d után visszaállni a félig-meddig 2d-re ez igaz:D),és megint felülnézetes lett,de ennek ellenére abszolút ott van a szeren! Nem butított,egyszerűsített béna grafika,nagyonis odafigyeltek a részletekre. Nekem az egyik kedvencem pl. az,ahogy a rendőrautó szirénája visszaverődik a tárgyakon,autók szélvédőjén,épületek falán,stb. Totál életszerű,ezt még a gta4-ben is "kifelejtették"
Mindenképp próbáld ki a játékot,szerintem nem fogsz csalódni -
de amugy kibaszott gépzsiros, mindenképp szerezd be