PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de már lecsökkent az ára 29900ft-ra
és jár hozzá egy keménytok ami plüssbélésû
+usb kábel
pár gamma
és jár hozzá egy keménytok ami plüssbélésû
+usb kábel
pár gamma
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Tudom <#hamm>#hamm>
nekem pont ilyen van
csak én több mindent adok hozzá
és szép állapotú és olcsóbb
csak én több mindent adok hozzá
és szép állapotú és olcsóbb
ja és a pluginokat le kell tiltani
csak tiszta rendszerre lehet
csak tiszta rendszerre lehet
én azt raktam fel, mert az a legújabb
Ne félj! Legközelebb egybõl törlöm az ilyen jellegû HSZ-eket!
De azokat is, kik válaszolnak rá!
De azokat is, kik válaszolnak rá!
nem, ez nem neked szolt. de nemtudom, ti eszrevettetek-e, hogy miota megjelent ez az 5.55/6.00-s FW-t igenylo jatekok problemaja azota eleg sokan jottek ide azzal a problemaval, hogy nekik nem latja a jatekot a psp, pedi ok frissitettek 6.00ra mert a jatek azt kerte, es megse megy. na kb azota nem jarok ide surjen, mert az ilyeneken konnyen felidegesitem magam. elotte egy csomot targyaltunk a megjeleno jatekokrol. azokat az idoket sirom vissza 😛
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Eladó minimálisan karcos ezüst színû PSP Slim, legújabb CFW-vel, minden játékot visz memóriakártyáról. +2Gbyte memóriakártya, doboz, töltõ, adatkábel. Kérésre tudok képeket küldeni. Ár: 30000 Ft
Személyes átvétel Debrecenben.
Személyes átvétel Debrecenben.
Necro
"Infókon is híreken kívül nem kérsz és nem adsz leírást feltörésrõl!"
Korrekciót kérnék. <#vigyor3>#vigyor3>
Korrekciót kérnék. <#vigyor3>#vigyor3>
fõleg a lusta warezolókat kellene BANNOLNI!
A PSP fw barmolása még épphogy megtûrt, ezért van ott a bannerban, de ha szoftverkalózkodásról van szó, meg torrentlinkes buzulásról akkor röpülsz! Semmi ellentmondás nincs itt.
igen...de itt senki nem mondta ki egy az egyben hogy "fel akarom törni" meg vagy "lopni" akarom ajátékprobramokat
csak simán feltételes móban, elméleti szinten cseverésztem, csak érdekel egy téma és a felöl érdeklõdök 😊
és a warez mint olyan inkább a "100 forintért tölts le 3 napig" kategória
már a forum is ezzel kezdõdik, hogy CSAK informál hogy mi a legujabb firmware, nem mondja hogy tedd fel, törd fel a géped 😊
csak simán feltételes móban, elméleti szinten cseverésztem, csak érdekel egy téma és a felöl érdeklõdök 😊
és a warez mint olyan inkább a "100 forintért tölts le 3 napig" kategória
már a forum is ezzel kezdõdik, hogy CSAK informál hogy mi a legujabb firmware, nem mondja hogy tedd fel, törd fel a géped 😊
warez tiltott
és ne legyen lusta visszaolvasni
és ne legyen lusta visszaolvasni
jogos, csak kissé ellentmondásos a banner...
LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE
5.50GEN-B2
ez meg disznek van ott.
LEGÚJABB CUSTOM FIRMWARE
5.50GEN-B2
ez meg disznek van ott.
azért cseszted el mert nem olvastál utána
build-4est kell felrakni
utána gen-b
és gen-b2
build-4est kell felrakni
utána gen-b
és gen-b2
"simán, mégis kiakadt elõzõleg 99% nál"
Gép típusa? Alaplap típusa? Kártya márkája? Kártya eredetisége? Formáztad elõtte? Egyáltalán helyesen frissítetted-e (fw egymásra épülése szempontjából)?
Rengeteg dologtól függ, ha elrontod a frissítést.
Gép típusa? Alaplap típusa? Kártya márkája? Kártya eredetisége? Formáztad elõtte? Egyáltalán helyesen frissítetted-e (fw egymásra épülése szempontjából)?
Rengeteg dologtól függ, ha elrontod a frissítést.
"nem akarok csak úgy össze vissza fórumokról informálódni, ha már megtehetem itt is."
Ja, csak, hogy itt nem túl megengedett a warez!
De az istenért is, idegesít, hogy a warez tiltva van.. mármint! Szerintem nincs jól megfogalmazva! Valamit majd ki kéne találnom!
Ja, csak, hogy itt nem túl megengedett a warez!
De az istenért is, idegesít, hogy a warez tiltva van.. mármint! Szerintem nincs jól megfogalmazva! Valamit majd ki kéne találnom!
simán, mégis kiakadt elõzõleg 99% nál, és hello. gombnyomihoz nem kell ész, tény, de valami beütött, nem ráztam közben a gépet, v nem simogattam?
ennyire hüje nemvok. de a probléma megvolt.
ennyire hüje nemvok. de a probléma megvolt.
Ilyen PSP-s weboldalakból valóban annyi van mint égen a csillag, teljesen egyetértek veled, de a lent linkelt PSP-hacks.com épphogy azon kevés megbízható oldalak közé tartozik, amelyekrõl bátran letölthetsz.
"máshol már 6.00 valamiröl beszélnek"
A legújabb hivatalos SONY
update a 6.10-es (OFW), valószínüleg ezzel kevered.
A legújabb hackelt firmware (CFW) a 5.50 GEN-B2.
"máshol már 6.00 valamiröl beszélnek"
A legújabb hivatalos SONY
update a 6.10-es (OFW), valószínüleg ezzel kevered.
A legújabb hackelt firmware (CFW) a 5.50 GEN-B2.
jah igen, köszi a válasz 😊 ez kimaradt
értem, és mennyire megbízhatóak ezek? az hogy "psp hack" weboldal annyi van mint égen a csillag, egy olyan oldal nem sok bizalmat kelt, azért itt kérdezem mert nemakarok csak úgy össze vissze forumokról informálodni, ha már megtehetem itt is.
máshol már 6.00 valamiröl beszélnek, ezért kell az info
máshol már 6.00 valamiröl beszélnek, ezért kell az info
A szám mellet lévõ rövidítés a hacker-csapat neve/jelölése. Ez jelöli, hogy nem eretei SONY firmware.
m33 már nincs helyette van GEN.
Sorrendben: 5.50 GEN-A --> 5.50 GEN-B --> 5.50 GEN-B2
#37893-as hsz-t ajánlom elolvasásra.
m33 már nincs helyette van GEN.
Sorrendben: 5.50 GEN-A --> 5.50 GEN-B --> 5.50 GEN-B2
#37893-as hsz-t ajánlom elolvasásra.
A leírása szerint 4.01 m33-2-je van, arra simán ráteheti a GEN-A-t (5.50). Link adott, rámásolni a karira gondolom rátudja, elindítása egy gombnyomás, aztán onnan minden automatikus ill. OK-zni kell. Ezt még 2-szer megteszi (GEN-B, GEN-B2) és máris kész van.
Ahhoz, hogy ezt elrontsa nagyon hülyének kell lenni.
Ahhoz, hogy ezt elrontsa nagyon hülyének kell lenni.
Sziasztok
kérdésem lenne:
nagyon nem kellet foglalkozom a különféle firmware-ékkel mostanában, mert ment minden amit akartam, de most eljött az idõ, hogy kéne valami frissítés, de nemtudom hogy meik a legmegbízgatóbb illetve a legujabb
báttam 5.50 Bgen (gen az mit jelöl?) meg a-t meg bgen full, stb-stb
illetve ez a bgen visszefele kompatibilis? pl a 5.00 m33-3 illetve 6-al?
soha nem kellet ezzel foglalkoznom mindig megcsináltattam, szóval úgy kérném a magyarázatot ha lehet
köszi
kérdésem lenne:
nagyon nem kellet foglalkozom a különféle firmware-ékkel mostanában, mert ment minden amit akartam, de most eljött az idõ, hogy kéne valami frissítés, de nemtudom hogy meik a legmegbízgatóbb illetve a legujabb
báttam 5.50 Bgen (gen az mit jelöl?) meg a-t meg bgen full, stb-stb
illetve ez a bgen visszefele kompatibilis? pl a 5.00 m33-3 illetve 6-al?
soha nem kellet ezzel foglalkoznom mindig megcsináltattam, szóval úgy kérném a magyarázatot ha lehet
köszi
ha ez nekem szólt, akkor nyasgem <#bee1>#bee1>. 4 éve van psp, agybafõbe frissitettem, és mégis utoljára szétrbrikkelte az 5 ös a gépem.
olvastam eleget, aszittem van rutin, de ló... volt a hátsómba.
olvastam eleget, aszittem van rutin, de ló... volt a hátsómba.
csak hogy ne legyen az, hogy telepites kozben megakadt es brick lett belole, vagy, hogy "frissitettem, de eltunt az m33 a verzioszam mellol" (ez a leggyakoribb es meg most is kihozza belolem a facepalmot, pedig mar hozzaszokhattam volna 😛). aki ELOTTE UTANAOLVASOTT KICSIT A DOLGOKNAK es valami nem vilagos azt nyugodtan meg lehet kerdezni, valaszolunk. de aki abszolut lama a dologhoz, utanajaras utan sem erti az inkabb ne fogjon bele, hanem kerje hozzaerto segitseget. egy minimalis osszeg fejeben (bar szerintem egy sorbe is meg lehet egyezni, mert 5 perc az egesz) gond nelkul megcsinalja.
igen, olvastam közben, hogy azonnal mehet 4,01 re.
le is kaptam a psp oldalról a 5 gen a-t. leformázom a 32 megás eredeti kariját, ráa cucc, bedugom táp és go.
de a múltkor, igy, frissitésnél 99% nál lerohadt, brick...
mi lehetett, mire kõ figyizni.<#vigyor3>#vigyor3>
le is kaptam a psp oldalról a 5 gen a-t. leformázom a 32 megás eredeti kariját, ráa cucc, bedugom táp és go.
de a múltkor, igy, frissitésnél 99% nál lerohadt, brick...
mi lehetett, mire kõ figyizni.<#vigyor3>#vigyor3>
sg hszolvasasos tapasztalatombol mondom, hogy elotte erdemes ALAPOSAN UTANAJARNI a dolognak, kezdoknek a telepitesi utmutatot egy minimalis szinten bemagolni. most ezzel en nem akarok senkit ocsarolni, megszolni, leszidni, analfabetanak nevezni es megserteni. 😄
Igen, eredeti fw-nél rámész a "Network Update" menüpontra és leszedi az aktuális legújabb firmware-t.
ez a kòdolàs àtàllitás nem rossz, vhogy nem lehet állandósitani? Kicsit zavaró, hogy minden oldalnál újra be kell állítani... Elôre is köszi!
urak
meik a legújabb custom fw? (5.5)
hogy tudom rátenni 4.01 m33-2 re?
múltkor próbáltam rányomni 5-öst, de 92% nál kiakadt, és brick lett a vége.
megköszönném a segitséget...
meik a legújabb custom fw? (5.5)
hogy tudom rátenni 4.01 m33-2 re?
múltkor próbáltam rányomni 5-öst, de 92% nál kiakadt, és brick lett a vége.
megköszönném a segitséget...
Szövegírásnál? Selecttel váltasz a betûk típusai között.
Webböngészõnél olvasásnál Westernre tedd a szövegkódolást.
Webböngészõnél olvasásnál Westernre tedd a szövegkódolást.
ja es Fat es Slim gepekre ugyanaz a CFW. a firmware NEM gepfuggo. legalabbis idaig. a Go-val mar mas a helyzet (ugye nincs UMD de viszont van Bluetooth amit be kell hozni).