40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • ssk3
    Valaki játszik itt a little big planettal? Elakadtam sajnos, ott aho la sárkány tojását kéne visszaszerezni, de ahhoz hogy megkapd a tojást, ki kell találni a "zár kombinációját" (jaguár, kígyó, daru, sárkány). A segítség elvileg a 4 szobában elrejtett állatos szimbólum. De hiába agyalok a sorrendet sehogy sem megfelelő. valaki segítsen pls! és jó volna hogy ha a miértet is leírná... a logikát...
  • maffioso
    azért érzed te is a különbséget, és hgoy összesem hasonlithato a kettő egymással...ne legyetek már ennyire ostobák bazki
  • LeventeV
    kosz.
  • OptimusPrime
    Van valami Crazy Night akció, éjfélig mennek a nagyobb boltok, lehet lenézünk egy kis éjféli shoppingra! :)
  • prisz07
    Srácok!

Csak ma, 11.14-én szombaton, a Westend Media Marktban az összes Sony Playstation konzol,
    20% kedvezménnyel kapható, a 10éves a Westend alkalmából. Éjfélig nyitva lesznek.
    Biztos infó :))))
  • toza #38349
    psp go val tojja vki?ugyanojan kenyelmetnel a huvejkujjak szamara a hosszu tavu hasznalat mint sima pspnal?

de a keszitok igazabol fix pezt kapnak egy munka elvegzese utan,ami nem annyira biztos h rohatt sok vegulis..szal boven fedezi a jatek "koltsegeit"... a tobbi eladott jatek bevetele a ceg tulajdonosainak zsebebe megy amibol nyilvan a kovetkezo jatek is fejlesztodik,de igy se jarnak oan rohatt rosszul sztem..
    .megha te igazabol a mar korabban 1 vkik altal ellopott cuccost masolod csak le gyakorlatilag...de ettol fuggetlenul lopni csunya dolog...

• dexterZ
    Kinéztem magamnak egy tűzpiros Ferrarit, de ennnyi idős fejjel hogy vegyem meg? Akkor lopok egyet...
  • Cepee
    CXMB
  • LeventeV
    ki tudnatok segiteni? 5.50 gen-d2-re kene nekem az a custom theme plugin. mar nem emlekszem pontosan a nevere, meg 4es cfw-vel hasznaltam aztan memkari hijan nem volt hova felrakni aztan ez igy is maradt. tegnap frissitetetm a firmwaret aztan eszembe jutott, hogy jo lenne visszarakni. koszi elore is.
  • ssk3
    tud valaki valami jó psp emulátort pc re? egyet kettőt már találtam én is, de nem működtek, vagy én voltam béna... nemtudom...
  • maffioso
    én is lehülyézném a másikat amikor írni azért nem birok...egyes emberek annyira sokat képzelnek magukrol...azért érdekelne 17 éves fejjel hogy vegyem meg azokat a játékokat amikkel játszok
    ha hiszitek ha nem van eredeti játékom 5 v 6 darab de nem tudok hozzájutni mindhez, és mivel pont a rockband aminél ez a hiba jelentkezik, vkitől megkellett kérdezni
    érdekes hogy a multkor nem lettem lehurrogva hanem egyből segitett valaki...tipikus magyarság...mondjuk meg neki csakazért is, nehogy segitsünk, jolesik lebaszni, azért mert én megtehetem...szánalmas
  • MaSzKa
    a mondat végét támogatom
  • dexterZ
    Én is inkább megveszem a játékot, amivel játszok. Én sem szeretném, ha én programozó lennék, hogy az ilyen nagyszájú ingyenélők (mint az előtted szóló intelligens forumozó)ingyen használják az a munkámat. Egy csomó játék ezek miatt nem jön PSP-re. De gondolom Ő se dolgozna ingyen. Azért nem is igen szeretek erre a fórumra járni, mert itt annak ellenére, hogy piros betűkkel van feltüntetve csak a warez a téma.
  • rnd
    Ja, én ojan álszent idióta vagyok, hogy megveszem a játékokat amikkel játszok... ez van... ha már lopsz, legalább eszed legyen hozzá...
  • maffioso
    kössz az épitő jellegü hozzászolást-.- remélem majd neked is lesz vmi gondod és te is azt kapod h dugd fel magadnak a szarságodat...utálom az ilyen álszent idiota embereket
    LeventeV: neked meg köszi kiprobálom majd
  • LeventeV
    masolj egy akarmilyen filet a jatekok koze (akar egy ures txt-t vagy egy kepet). ez elmeletileg mukodik. nem jatszottam a rockbanddel szoval nem tudom.
  • MaSzKa
    nincs 1.5 az újon
  • rnd
    Nagyon egyszerű: megveszed a játékot és nem varezolsz...
  • maffioso
    bocsi h megint kérdezem de a kereső nem dobja ki, amikor a rockband miatt eltünik a játék akk pontosan mi is a teendő?sajnos formáztam és azota megint rosszalkodik
  • Miley Cyrus
    Ehh:D
    Grat xDD
  • LeventeV
    hurra!!! most "rendeltem" meg a little big planet-et es az assassins creed-et. szerintem par percen belul ki is hozza a futar :P
  • ledó
    hello szerintetek miért van az hogy olyan mintha lefagyna(akármit nyomok nem csínál semmit) a játék és kikapcsol de kikapcsolás köznem egy fura katanást is hallani!:S ötleteket várok:S
  • tomo05
    mostmár értem...
  • maffioso
    tört játékra értik
  • amdrula
    Akkor meg minek kérdezel, ha úgysem érted a választ?
  • tomo05
    Bocsi de ezt nem nagyon értem.
  • NEOreg3
    ha akarsz az újabb játékok biztonsági másolatával játszani, akkor igen
  • tomo05
    Szerintetek érdemes 5.0 M33-6 ra 5.50GEN-D2 őt rakni?Mert lehet holnap segít az egyik haverom.Köszi a választ!
  • LeventeV
    WTF?!
  • Cyberdevil
    Szereti a kihívásokat. :D
  • Gideon Wieth
    A psp 3.00-t ki lehet már flashelni ? Örökérvényűen ?
  • Empty
    Én simán az ISO-t rakom a mappába és megy a játék? Miért akarod komplikálni?
  • atinho10
    sziasztok! Loco Roco Midnight Carnival:ezt hogy kell feltenni a psp-re ? Csinálok egy mappát seplugins és oda bemásolok egy txt fájlt és ennyi? Meg hogy kikapcsolom a psp teljesen aztán R hosszan és plugin enable?
  • tomo05
    5.0 M33-6
  • MaSzKa
    WAREZ = azonnali BAN!
    Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • BB7
    Az attól függ, hányas verziószámmal rendelkezik az a CFW!
  • BB7
    Ki-be kapcsolgatnám egész nap!
  • tomo05
    Nekem is lenne egy kérdésem: nehéz magyarosítani a cfw-met?mert angol menüs ami persze nem olyan nagy baj de azért mégis..
  • vigyori14
    Hy,
    Nekem van egy psp3000 es gépem, és 5.02 es fw van rajta, bevittem nyiregyházán egy helyre ahol állítólag tudnak rá cfw-t tenni de aztmondták bent hogy az 5.02 est nemlehet még megcsinálni.
    Ez ténleg igaz? vagy keressek egy másik helyet ahol jobban értenek hozzá?
  • tomo05
    Hattalmass kééép!!!