40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • ssk3
    a pataponban csak a vadászattal lehet pénzt szerezni? nem lehet valahogy eladni a fölösleges tárgyakat? meg ha az elején csak az alap alapanyagokból csináltam a pataponokat, azokat nem lehet valahogy jobb fajtákra cserélni?
  • MaSzKa
    100ból 1-et ami régi alaplapos
  • Prince of Máté
    Ennek örülök, válasz?
  • LeventeV
    szerintem a cfw fogalma nem szamit wareznek sem az, hogy hogyan telepitheted azt fel. cfw nem azert lett kitalalva, hogy .iso es .cso fajlokat futtathassunk (ez egy mellektermek :P) hanem hogy homebrew progikat futtathassunk es ezaltal sokoldalubba tegyuk a psp-t(lasd divx filmek lejatszasa, mas mp3 lejatszok es egyeb otletes otthon keszitett jatekok).
  • Prince of Máté
    Tudom, hogy nincs warez, ezért spoilerbe írom:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az új PSP-ket (amik már 4.01 vagy afölötti FW-rel jöttek ki, fel lehet törni?)
  • triplet
    Mennyi frissítést tölt le ez a PSN? mert már kétszer tölt le 28 megát, és a little big planet-nél a menüben kiírja amikor connecteltem hogy: sikeresen csatlakoztam, de nem történik semmi. ötlet?
  • Totti5
    van már arra valami lehetőség hogy buta módon v6os fwre felápdételt 3000es PSPmen futtathassak CFWt? esetleg visszaállítani 5ös fwre ( bár ahogy olvastama ez nem lehetséges )
  • maffioso
    ez igy van, anno 15 évesen is megtudtam csinálni magamtol, amit akkor kellett, bár emulálás volt akkor még csak
    de cfw-t felrakni szintén nem okozott nagy feltörést
  • LeventeV
    egy fenet... aki egy cseppet konyit hozza az megcsinalja maga. en is sajat erobol hackeltem anno a psp-m.
  • tomo05
    Úgy tudom hogy flash-elést csak boltban(szervizben) csinálnak.Hogy mi kell hozzá azt nem tom.De amúgy megéri az a Slim 30eft-ért. Én is vennék de nekem már van meg drága nekem a flash-elés meg egy min. 2GB kari bele.Sok sikert!
  • skyli991
    Hello!
    Ha veszek az auchanban psp-t akkor arra otthon rá tudom rakni a custom firmware-t? Vagy kell hozzá egy olyan psp amin már custom firmware van, vagy mi kell hozzá?
  • Empty
    Kinnt van a Tekken 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ssk3
    a psp hez lehet letölteni valahonnan valami naptár vagy határidőnapló szerű alkalmazást?
  • dzsedi
    Fw-t kell frissítened és akkor ott lesz a menüben (lásd link gomb fent).
    Ha cfw-d (link/google) van akkor szerintem nem tudsz csatlakozni mert a legújabb fw a 6.20-as. Ha csak eredeti lemezekkel játszol és semmi emulátor, warez akkor gyári frissítés. Ha bármilyen okból kifolyólag cfw-t hsználsz akkor várni kell egy új cfw-t.
  • vixo
    a Dirt pont olyan,amilyennek az xbox 360-at jellemezted...
  • triplet
    PSP-n PS Network-re hogy csatlakozom fel? mert nem találtam meg a menüben, csak a sima internet böngészőt. jah és: ha van router, akkor a PSN-re fel tudok menni? mert a sima internetre igen.
  • Miley Cyrus
    Szegény PSP eléggé kihalt lett mostanában:S
    Pedig elég jo konzol.
    Az Xbox 360 nagyrakás sz*r xD.
    Amugy a Dirt milyen?(pspn)
  • MaSzKa
    odavissza 3-4óra volt az út +4eft a benzin :(
  • BB7
    Imádom, én is, mikor az ügyfélszolgálaton a rib*c a 6 általánosával néz rád a nagy kifestett szemeivel, s hülyének néz, majd mikor rájön, nem juttok dűlőre, felhívja az osztályvezetőt [Jobb esetben valami főnököt] kinek már 8 [!] általánosa van! S majd akkor a telefonos segítséget nagyban igénybe véve rájössz, hogy az ég világon semmi értelme ebben az országban kommunikálni! Most írhatnám, hogy mit kéne csinálni, de akkor banán, meg amúgy is:

[ON]
  • MaSzKa
    valami főnőkkel beszéltem ott meg a műszaki osztályossal

látszik milyen "okos" embereket vesznek fel oda éhbérért, mint a teszkúba
  • Sir Quno Jedi
    Mer butus vagy. AZ ő fejükkel kell gondolkodni (aka laikus istenbarma). Biztosra kell menni. Én számos olyan keresztkérdést el szoktam helyezni, amire bárhogy is válaszolnak, kiderül az igazság.
  • tomo05
    Na már én is 5.50GEN-D2 user lettem!
  • MaSzKa
    én felhívtam őket
    azt mondták van

persze, hogy volt ps2
    barmok félretájékoztattak
  • Prince of Máté
    Én két éve vettem Auchanban 40 ezerért a PSP Slimet, az is akció volt.
    És még mindig 40 vagy afölött van az ára.
  • Sir Quno Jedi
    Ez mán csak így szokott lenni. Én szinte sosenem dőlök be az ilyen nagydobravert "akcijóknak". Jelzem VAN telefon a világon, én mindenhova odatelcsizek előtte (igen az auchanba is, működik).

Xaturn, electrovilág, meg hasonló rablók, akiknek sosincs semmilyük amit meghirdetnek szuperakcióba, azok szóba sem jöhetnek. Persze basztatásnak fel szoktam őket is hívni, ha valami olyat akcióznak, ami érdekelne, de mint az várható SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ÉPPEN NEM VOLT ÉS PERSZE NEM IS LETT az a valami amit venni akartam, bármi is legyen. Tudjukmiért. Feljelenteni meg már felesleges őket...
  • MaSzKa
    ja csak 1 db sincs

eljátszották ezt 2-3éve is

feleslegesen utaztam 100+km-t :( a k anyjukat
  • Empty
    Hát az F1 2009-től nem vagyok elszállva nagyon! Irányítása talán jobb mint az előzőeknek de a grafika kissé furcsának tűnik! 652 MB ISO-ban amúgy. Akit érdekel keresse vagy vegye meg!
  • Sir Quno Jedi
    auchanban akcijós a psp2000 asszem 30k
  • Empty
    Hello! Az Assasin multi 6-ban, hogy lehet nyelvet váltani? Vagy csak az origin működik eme funkció?
  • Verseghy
    Na el is mentem ma a helyi 576-ba és megvettem. Eddig határozottan minden bejön. Kellett ez a kis bíztatás, hogy megvegyem, tehát mindenkinek köszi!:)
  • tomo05
    Nem fogsz csalódni!
  • Verseghy
    Najó, rávettetek, megveszem.^^
  • MaSzKa
    how to install cxmb for 5.50 GEN A & GEN B/B2 OR GEN-D/D2

http://www.youtube.com/watch?v=zuW_Y4BvPbI

• tomo05
    sztem atom jó gameee!!!egy nagatívum van benne hogy a rádióállomások túl rövidek(hússzor hallom ugyan azt):)de a játékmenet és a lehetőségek nagyon látványossá teszik a játékot!
  • toza #38360
    ja...

lbp teljessen uaz mint ps3 mon csak kicsibe?Vagy zsir uj mappok?
  • amdrula
    Felülnézet az "igazi" GTA feeling...
  • ssk3
    Hát köszönöm szépen a segítséget!!! észre sem vettem a hogy a nyilak kapcsolódnak a lenti vonalakhoz. Nem találtam neten h a persona3 portable mikor lesz angolul...

Az új GTA meg nagyon jó!!! Hihetetlen módon rá tudtam kattanni, mindenképpen ajánlom!
  • LeventeV
    ha jatszottad a GTA 2-t anno es tetszett akkor erdemes megvenned, sot szinte mar kotelezo, ha nem akkor esetleg probald ki eloszor gepen a gta 2-t es azutan donts.
  • Verseghy
    Próbálta valaki az új GTA-t? Szar ez felülnézet? Mennyire van meg így az igazi GTA feeling? Megéri megvenni?
  • atinho10
    szia én játszok vele és tudok segiteni! Ugye van 4 nyilacska amit ha kövesz akkor ott lessz az állat képe na és ugyanigy min a négyet rakd ki ennyi. ÉS nem tod mikor jön ki apersona 3 portable angolul?