40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#38434 WAREZ = azonnali BAN! -
#38433 10 percbe neked, otthon. -
#38432 Hi!
Régi alaplapos gépemen lévő CFW-t szeretném frissíteni egy 5.50 ra.
Van erre esetleg egy magyar leírás videó vagy valami? -
#38431 Azt mondtátok nem warez, akkor megkérdezem:
Van egy PSP Slim rajta OFW 4.01-el.
Chickent így lehet rárakni, vagy ez csak az újabb FW-ekhez jó? Link
Ha ezt megcsinálom, akkor gyökérkönyvtárba ISO mappa, aztán mehetnek az isok? -
#38430 kb semmibe ha megcsinálod magadnak, ami sztem célszerü ha értesz hozzá vmennyit
énis annyit tok csinálni vele amit neten leirnak a readme-be és elég is -
#38429 Sziasztok! Esetleg nem tudjátok hogy mennyibe kerülne a psp kicsippelése vagy ha jobban hangzik kiflesselése? (arrra szeretnék célozni hogy amit a netről leszedek játékot vigye..stb) -
#38428 Ez angolul nem jött ki? Zettai Zetsumei Toshi 3 -
#38427 Úristen egy ezressel adja olcsóbban, mint az Auchan a valódi PSP-t, csak éppen ez NEM AZ. -
#38426 "A 2 héten túl felmerülő hiba esetén visszaküldöm a gyártónak HongKong-ba cserére (ilyen még nem fordult elő egyébként). "
gyáááádetudtam hogy valami kínai koppintás :D:D -
#38425 http://www.vatera.hu/hordozhato_jatek_gep_8gb_4_3_mp3_mp4_mp5_fm_psp_157066823.html
-
laca70 #38424 Vevőnek nincs Paypal tax csak eladónak.
-
Verseghy #38423 Ez jól hangzik. Lehet hogy megpróbálom.
BB7 mennyi a PayPal TAX? Kb?:) Mert van accountom, de még nem használtam, ideje lenne:D -
#38422 Ááá, amúgy brutális a gyűjteményed! Napokig elmazsoláznék köztük :D -
#38421 Az első 3db, második 10db ára.
Tehát 570/db
vagy 171/db
-
#38420 Akkor még több:) -
#38419 Ne felejtsd el a PayPal TAX-okat! -
#38418 :D -
#38417 Az elsö amit linkelt: 3.99 British pounds = 1 199.62069 Hungarian forints
A második: 5.69 British pounds = 1 710.73727 Hungarian forints -
#38416 Vagy van olcsóbb is, ha mersz vásárolni keletről:
http://cgi.ebay.co.uk/10x-UMD-FIX-KIT-REPAIR-BROKEN-REPLACEMENT-CASE-For-PSP_W0QQitemZ300367335600QQcmdZViewItemQQptZUK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN?hash=item45ef49d0b0 -
#38415 3 db 5 font, kb 500 Ft-ra jön ki darabja:
http://cgi.ebay.co.uk/3x-sony-psp-umd-replacement-case-repair-your-games-x-3_W0QQitemZ370285004420QQcmdZViewItemQQptZUK_PC_Video_Games_Video_Games_JS?hash=item5636b4c684 -
toza #38414 prohardver.hu n siman eladod csak a leheto legalacsonyabb aron fog ez sikerulni,mert ott ertenek hozza sajnos :D -
Verseghy #38413 Akkor kidobhatom a picsába?:( Pedig szerettem ezt a játékot. (Még egy pont a wareznak..:D:D) -
#38412 Nekem is tört már szét UMD tokom, s mikor el akartam adni, boltban visszaadták, hogy ezt nem veszik be! o.O
Pedig a PSP vitte...
Nézegettem UMD tokot [Mármint ugye az átlátszó műanyag lemeztartót, ami neked is kell, de Mo.-n nem is találtam, külföldről meg nem éri meg hozatni! :/ -
Verseghy #38411 Azokat utálom.:/
Prohardveren hirdettem meg. Hátha..:D
Másik kérdésem, hogy törött UMD külsőt ki lehet cserélni valahol? Tehát árulnak csak lemez nélküli UMD-t? Beesett az eleje és így nem játssza le..:/ -
#38410 Adtam már el játékot jatekaim.hu-n!
Ha más nem, ott vannak az aukciós portálok! -
#38409 fizikai tuti nem, de winben sem lehet formázni, viszont akk csere lesz -
Verseghy #38408 Üdv
Van egykét eladó PSP játékom és nem tudom hol hirdessem meg. Van ez a jatekaim.hu, de ott egyszerűen pangás van.. Tudtok valami ajánlani?
(Ha valakit érdekel itt a lista és privizzen rám, szerintem meg tudunk egyezni egy jó árba^^)
The Sims 2
Call of Duty: Roads to Victory
The Godfather -
atinho10 #38407 hy! de én nem eredetibe vettem meg hanem letöltöttem de az a baj hogy elkezdek játszani a játékkal és folyamatosan mennek a roundok és elnyomom akko egy másik round jön. -
toza #38406 ha kette torod kiugrik belolle egy kis mano,es attol kell kivanni 3 mat..
ha van garanciad,akkor csere,vagy probald formazni megis,vindozban,vagy pspban. de valszeg masolas kozben megmakkant,esetleg nem megfeleloen tavolitottad el usb bol es kozben halt meg,vagy csak fizikai serules es kuka amennyiben nincs meg a blok.. -
#38405 nekem az agondom h van egy 8gigás karim, ami valszeg hamis, de ettől még müködnie kéne
1-2 napig fasza is volt gyors is és jo is, ma felmásoltam a tekken 6 biztonsági másolatát és azota mintha bentse lenne, azt irja h can't read memory card, v nincs bent meg stb, formázi se tom ötlet?:( cseréltessem a faszival? -
#38404 Vidd vissza a boltba, ahonnan vetted, hogy cseréljék ki. ;) -
atinho10 #38403 hy! nemtudjátok mi lehet a baj a tekken 6-al??? ha valaki tudja segitsen köszi!! -
#38402 sokat nem kapsz érte
a hamis 4gb-os új bontatlan 2500ft -
#38401 Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy mennyibe kerül egy 512MB-os Sandisk Memory Stick PRO Duo
illetve egy 1GB-os SONY Memory Stick PRO Duo?
Mindkettő eredeti, el szeretnem adni őket :) -
atinho10 #38400 sziasztok! megvan a tekken6 de egy baja van nem akar belépni a menübe mindig get ready the next battlet ir és ha elnyomom jön egy másik menet. Mi lehet a baj? -
#38399 XboxKlub Karácsonyi Adományozási Akció 2009
most olvastam és gondoltam berakom, mert szép dolog segíteni azokon aki rászorul
100Ft is segítség!
nem reklám/ nem warez/nem flame! -
Kenworth #38398 Hello!
PSX játékot akarok átkonvertálni PSP-re. Megvan a konvertprogi, de valamit nem értek!
Kérlek titeket segitsetek! MSN: [email protected]
-
#38397 ne legyetek ilyenek, ott a nagy karika, a matrica pont ráillik
ahol matricázni kell ott ilyen barna gány van és matrciaformáju -
#38396 Na, én itt is szívtam. Ha megnyomod a négyzetet, akkor kijön ugye menü. Stickers-et kiválasztod és ott van egy olyan matrica mint a szúnyog. azzal tapaszd ki az egész területet(lehet nem kell az összeset, de én így próbáltam). aztán a béka kiölti a nyelvét, és átmehetsz azon a füstös faszon. -
#38395 Little Big planetnél az első küldit csinálom és van egy nagy béka ami azt írja hogy régóta vár nhány mozzie-ra mert nagyon éhes.Előtte meg ha leugrok kezdhetem újból mert megégek. Mit kell itt csinálni ?