40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • MaSzKa
    WAREZ = azonnali BAN!
  • Rip
    10 percbe neked, otthon.
  • kabel15
    Hi!

Régi alaplapos gépemen lévő CFW-t szeretném frissíteni egy 5.50 ra.
    Van erre esetleg egy magyar leírás videó vagy valami?
  • Prince of Máté
    Azt mondtátok nem warez, akkor megkérdezem:
    Van egy PSP Slim rajta OFW 4.01-el.
    Chickent így lehet rárakni, vagy ez csak az újabb FW-ekhez jó? Link
    Ha ezt megcsinálom, akkor gyökérkönyvtárba ISO mappa, aztán mehetnek az isok?
  • maffioso
    kb semmibe ha megcsinálod magadnak, ami sztem célszerü ha értesz hozzá vmennyit
    énis annyit tok csinálni vele amit neten leirnak a readme-be és elég is
  • csipa94
    Sziasztok! Esetleg nem tudjátok hogy mennyibe kerülne a psp kicsippelése vagy ha jobban hangzik kiflesselése? (arrra szeretnék célozni hogy amit a netről leszedek játékot vigye..stb)
  • Empty
    Ez angolul nem jött ki? Zettai Zetsumei Toshi 3
  • Sir Quno Jedi
    Úristen egy ezressel adja olcsóbban, mint az Auchan a valódi PSP-t, csak éppen ez NEM AZ.
  • Fabio Capello
    "A 2 héten túl felmerülő hiba esetén visszaküldöm a gyártónak HongKong-ba cserére (ilyen még nem fordult elő egyébként). "

gyáááádetudtam hogy valami kínai koppintás :D:D
  • MaSzKa
    http://www.vatera.hu/hordozhato_jatek_gep_8gb_4_3_mp3_mp4_mp5_fm_psp_157066823.html

• laca70
    Vevőnek nincs Paypal tax csak eladónak.

• Verseghy
    Ez jól hangzik. Lehet hogy megpróbálom.

BB7 mennyi a PayPal TAX? Kb?:) Mert van accountom, de még nem használtam, ideje lenne:D
  • Rip
    Ááá, amúgy brutális a gyűjteményed! Napokig elmazsoláznék köztük :D
  • Rip
    Az első 3db, második 10db ára.
    Tehát 570/db
    vagy 171/db
  • Miley Cyrus
    Akkor még több:)
  • BB7
    Ne felejtsd el a PayPal TAX-okat!
  • BB7
    :D
  • Miley Cyrus
    Az elsö amit linkelt: 3.99 British pounds = 1 199.62069 Hungarian forints
    A második: 5.69 British pounds = 1 710.73727 Hungarian forints
  • Aramir
    Vagy van olcsóbb is, ha mersz vásárolni keletről:
    http://cgi.ebay.co.uk/10x-UMD-FIX-KIT-REPAIR-BROKEN-REPLACEMENT-CASE-For-PSP_W0QQitemZ300367335600QQcmdZViewItemQQptZUK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN?hash=item45ef49d0b0
  • Aramir
    3 db 5 font, kb 500 Ft-ra jön ki darabja:
    http://cgi.ebay.co.uk/3x-sony-psp-umd-replacement-case-repair-your-games-x-3_W0QQitemZ370285004420QQcmdZViewItemQQptZUK_PC_Video_Games_Video_Games_JS?hash=item5636b4c684
  • toza #38414
    prohardver.hu n siman eladod csak a leheto legalacsonyabb aron fog ez sikerulni,mert ott ertenek hozza sajnos :D
  • Verseghy
    Akkor kidobhatom a picsába?:( Pedig szerettem ezt a játékot. (Még egy pont a wareznak..:D:D)
  • BB7
    Nekem is tört már szét UMD tokom, s mikor el akartam adni, boltban visszaadták, hogy ezt nem veszik be! o.O
    Pedig a PSP vitte...
    Nézegettem UMD tokot [Mármint ugye az átlátszó műanyag lemeztartót, ami neked is kell, de Mo.-n nem is találtam, külföldről meg nem éri meg hozatni! :/
  • Verseghy
    Azokat utálom.:/
    Prohardveren hirdettem meg. Hátha..:D

Másik kérdésem, hogy törött UMD külsőt ki lehet cserélni valahol? Tehát árulnak csak lemez nélküli UMD-t? Beesett az eleje és így nem játssza le..:/
  • BB7
    Adtam már el játékot jatekaim.hu-n!

Ha más nem, ott vannak az aukciós portálok!
  • maffioso
    fizikai tuti nem, de winben sem lehet formázni, viszont akk csere lesz
  • Verseghy
    Üdv
    Van egykét eladó PSP játékom és nem tudom hol hirdessem meg. Van ez a jatekaim.hu, de ott egyszerűen pangás van.. Tudtok valami ajánlani?

(Ha valakit érdekel itt a lista és privizzen rám, szerintem meg tudunk egyezni egy jó árba^^)
    The Sims 2
    Call of Duty: Roads to Victory
    The Godfather
  • atinho10
    hy! de én nem eredetibe vettem meg hanem letöltöttem de az a baj hogy elkezdek játszani a játékkal és folyamatosan mennek a roundok és elnyomom akko egy másik round jön.
  • toza #38406
    ha kette torod kiugrik belolle egy kis mano,es attol kell kivanni 3 mat..

ha van garanciad,akkor csere,vagy probald formazni megis,vindozban,vagy pspban. de valszeg masolas kozben megmakkant,esetleg nem megfeleloen tavolitottad el usb bol es kozben halt meg,vagy csak fizikai serules es kuka amennyiben nincs meg a blok..
  • maffioso
    nekem az agondom h van egy 8gigás karim, ami valszeg hamis, de ettől még müködnie kéne
    1-2 napig fasza is volt gyors is és jo is, ma felmásoltam a tekken 6 biztonsági másolatát és azota mintha bentse lenne, azt irja h can't read memory card, v nincs bent meg stb, formázi se tom ötlet?:( cseréltessem a faszival?
  • Anubys
    Vidd vissza a boltba, ahonnan vetted, hogy cseréljék ki. ;)
  • atinho10
    hy! nemtudjátok mi lehet a baj a tekken 6-al??? ha valaki tudja segitsen köszi!!
  • MaSzKa
    sokat nem kapsz érte

a hamis 4gb-os új bontatlan 2500ft
  • wordsworth
    Sziasztok!
    Tudnátok abban segíteni, hogy mennyibe kerül egy 512MB-os Sandisk Memory Stick PRO Duo
    illetve egy 1GB-os SONY Memory Stick PRO Duo?
    Mindkettő eredeti, el szeretnem adni őket :)
  • atinho10
    sziasztok! megvan a tekken6 de egy baja van nem akar belépni a menübe mindig get ready the next battlet ir és ha elnyomom jön egy másik menet. Mi lehet a baj?
  • MaSzKa
    XboxKlub Karácsonyi Adományozási Akció 2009

most olvastam és gondoltam berakom, mert szép dolog segíteni azokon aki rászorul

100Ft is segítség!

nem reklám/ nem warez/nem flame!
  • Kenworth
    Hello!
    PSX játékot akarok átkonvertálni PSP-re. Megvan a konvertprogi, de valamit nem értek!
    Kérlek titeket segitsetek! MSN: [email protected]

• maffioso
    ne legyetek ilyenek, ott a nagy karika, a matrica pont ráillik
    ahol matricázni kell ott ilyen barna gány van és matrciaformáju
  • triplet
    Na, én itt is szívtam. Ha megnyomod a négyzetet, akkor kijön ugye menü. Stickers-et kiválasztod és ott van egy olyan matrica mint a szúnyog. azzal tapaszd ki az egész területet(lehet nem kell az összeset, de én így próbáltam). aztán a béka kiölti a nyelvét, és átmehetsz azon a füstös faszon.
  • Gideon Wieth
    Little Big planetnél az első küldit csinálom és van egy nagy béka ami azt írja hogy régóta vár nhány mozzie-ra mert nagyon éhes.Előtte meg ha leugrok kezdhetem újból mert megégek. Mit kell itt csinálni ?