40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • kisgabo
    hol kell hogy szaggasson?
  • jax
    Srácok, nincs olyan progi amivel "le lehet fényképezni" azt ami épp a képen van és kimenteni?
  • VLB
    A mi 4 gigás kariink is hamisak, de máshog néznek ki mint a tied, úgyhogy lécci tedd fel rá a full usa vice city-t és nézd meg hogy szaggat-e(giga felett legyen az iso mérete)
  • Banyapapa
    ez?
  • Gomber
    van egy tök jó honlap ahol psp játék magyarosítások vannak fenn! régebben voltam is ott de nem emlékszek a címére!! nem segítenétek ki?
  • ColdFire
    ok
  • skinnyman
    GoW-al együtt jönne ha ez minden igaz. Ejj, de messze van az még...
  • skajwa
    És honnan tudom letölteni a 3.60-as fw-hez szükséges kiegészítést? Tényleg annyi lesz h rámásolom a memokarira? Csak akkor akarok újat venni ha meg tudom csinálni a moddolást.
  • öregharcsa
    okés...elhiszem neked hogy megy faszán, de többeknek nem igazán müxik úgy ahogy kellene...
  • csum666
    ezt az enyémről csináltam... de akkor hamis lényegtelen attól még megy faszán...
  • öregharcsa
    igen lehet kapni de az nem igazi(mint a legtöbb kártyát ezt is hamisítják és a sony ebből nem adott ki high speed-es kártyát)...képet meg én is tudok berakni róla...
  • skajwa
    a console sorner boltról vki tud vmit mondani? 46-ért van náluk zsír új slim.
  • csum666
    4 GB high speed
  • csum666
  • VLB
    think again.
  • csum666
    Nekem sony memory stick pro duo high speed 4 gb os van és nem akadnak a játékok... és létezik..
  • aabyssx
    Angol nyelvű Crisis Core még csak bejelentve sincs...
  • Banyapapa
    Nem tudom mennyire megbizhatoak ezek az oldalak,de ezt irják.
    gamestop
    play asia
  • VLB
    vannak játékok amikben alapból van infrastructure mod, ezekhez nem kell kai. xlinkkai csak akkor kell, ha olyan játékkal akarsz játsazni, amiben alapőbűl nincs internetes játék, csak ad-hoc.
  • amdrula
    Nemtom, de ma valszeg veszek egyet :D, pedig lehet jobb 5let lenne gépet fejleszteni ennyiből xD
  • skajwa
    Szóval akkor csak bemásolom és telepíti magát? Érdemes megvenni a slimet 47-ért újan?
  • skinnyman
    Downgrader nincs még rá csak M33 CFW. Így nincs is szükség downgraderre :)
  • skajwa
    Elolvastam a faq-ot! Azt írtátok, h a slimnek 3.6-os firm-je van és még nincs downgrader hozzá. Azóta adtak már ki? Ha nem találok jót használtan, akkor újan már slimet szeretnék..
  • macselek #23309
    Nem, a régi a lassabb.
  • skajwa
    A videón, ha jól olvastam, akkor a lassabb volt a slim, ugye?
  • öregharcsa
    Sony 4gb-os kariban nincs High speed-es! azért lett ajánlva a sandisk..
    a sony 4gb-os karin akadnak az iso játékok a sandisk-en meg nem...
  • Silius
    Ezzel elvileg lehet:
    http://www.teamxlink.co.uk/
    csak kevés a játékos...
  • the1gabor
    Sziasztok!
    Szoktatok neten jáccani PSPvel?(lehet e egyáltalán?:D) HA igen akkor mivel mert akkkor megszervezhetnénk valamikorra sok embert jáccani(akár valahová: Meki, mammut, ha nincs net).
  • Sund
    Sziasztok! Eladó egy fél éves fekete színű psp dobozában, akksival és töltővel. Van hozzá egy 2GB-os eredeti Sony memóriakártya is. Nagyon szép állapotban. Árban megegyezünk, írjatok privátot.
  • kisgabo
    látható némi difi.... hány embert érint az umd töltési sebesség a fórumon?
  • Banyapapa
    hmm,de durva,de memorol ha mehetne az origi is,a idö ugyanannyi mint slimnél (illetve szerintem egy hajszálal gyorsabb is a memo:P)
  • aabyssx
    Ide is: PSP Slim töltésidő összehasonlítás.
  • CaviaR
    privi ment
  • skajwa
    csaj helyett csak-ot akartam írni!:) Amúgy melyik psp jobb? A sima vagy a slim?
  • skinnyman
    Hmm, egész jó kis hátteret találtam:
    klikk (csak linkelem, mert 12+-os, és ide járhatnak kisfiúk is :))
    Itt meg sok-sok többi :)
  • Gomber
    mostmár mindegy! Banyapapa segített! de köszI!
  • skinnyman
    Ki mondott ilyet?

"és akkor most downgradel-jem visza 1.5-re? :S:S:S:S"

"nem,leirást tessék elolvasni,az leir mindent frankon"

Amúgy meg azon a fórumon tényleg minden ilyen kérdésedre megtalálod a választ, nem véletlenül csinálták meg ilyen szépen összerendezetten magyar nyelven. Pontosan ezért csinálták meg, hogy az ilyen kérdések elkerülhetőek legyenek, amiket te folyamatosan kérdezgetsz itt.
  • Gomber
    amugy keresgélem a fórumok között olyat hogy 3.40 OE-ról 3.50 OE-ra! de nem találok! már a felénél tartok!
  • Gomber
    háát én nem akarom viszarakni! de te mondtad hogy csak ugy tudom feltenni 3.50 OE-re ha viszateszem 1.5re!szval nekem tök mindegy hogy mit kel csinlni csak 3.5 legyen! és most teljessen belezavarodtam!
  • Banyapapa
    nem értem minek visszarakni 1.50re a gépet,de itt egy részlet

"idézet a FAQ-ból !

Recovery mód (3.XX FW visszabutítása 1.5-re) használata:
    3.XX OE-FW-en Windows rendszeren:
    0, PSP akksiját töltsük fel legalább 75%-ra.
    1, Csatlakoztassuk a PSP-t a PC-hez USB-kábel segítségével.
    2, JOBB KAR nyomvatartása mellett bekapcsoljuk a PSP-t. Bejön a Recovery mode (Visszahozó Mód).
    3, Válasszuk ki a Toggle USB-t. (Ilyenkor megjelenik a Sajátgépben vagy a Total Commanderben egy új meghajtó).
    4, Az új (PSP) meghajtó "gyökerébe" másoljuk be az alább letölthető Recovery pack tartalmát. /Normális esetben ezután a "Recovery" mappa a "PSP/GAME/" almappában kell helyetfoglaljon./
    5, Másolás után menjünk rá megint a Toggle USB-re (kapcsolatot bontjuk vele).
    6, A PSP Recovery menüjében ezután rá kell menni a Run program at PSP/GAME/Recovery/eBoot.pbp-re. A PSP ezután gyorsan újraindul, és megkezdődik az 1.5-re való visszabutítás... Manuálisan restartolod ha kész a folyamat.
    7, Erre utána mehet rá a 3.03OE-C, vagy amit akarsz"

amugy a pspfilez oldalon a topic cime -3.03 OEC-ről vissza 1.50-re-