40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#23333 hol kell hogy szaggasson? -
#23332 Srácok, nincs olyan progi amivel "le lehet fényképezni" azt ami épp a képen van és kimenteni? -
#23331 A mi 4 gigás kariink is hamisak, de máshog néznek ki mint a tied, úgyhogy lécci tedd fel rá a full usa vice city-t és nézd meg hogy szaggat-e(giga felett legyen az iso mérete) -
#23330 ez? -
#23329 van egy tök jó honlap ahol psp játék magyarosítások vannak fenn! régebben voltam is ott de nem emlékszek a címére!! nem segítenétek ki? -
#23328 ok -
#23326 GoW-al együtt jönne ha ez minden igaz. Ejj, de messze van az még... -
#23325 És honnan tudom letölteni a 3.60-as fw-hez szükséges kiegészítést? Tényleg annyi lesz h rámásolom a memokarira? Csak akkor akarok újat venni ha meg tudom csinálni a moddolást. -
#23324 okés...elhiszem neked hogy megy faszán, de többeknek nem igazán müxik úgy ahogy kellene... -
#23323 ezt az enyémről csináltam... de akkor hamis lényegtelen attól még megy faszán... -
#23322 igen lehet kapni de az nem igazi(mint a legtöbb kártyát ezt is hamisítják és a sony ebből nem adott ki high speed-es kártyát)...képet meg én is tudok berakni róla... -
#23321 a console sorner boltról vki tud vmit mondani? 46-ért van náluk zsír új slim. -
#23320 4 GB high speed -
#23319 -
#23318 think again. -
#23317 Nekem sony memory stick pro duo high speed 4 gb os van és nem akadnak a játékok... és létezik.. -
#23316 Angol nyelvű Crisis Core még csak bejelentve sincs... -
#23315 Nem tudom mennyire megbizhatoak ezek az oldalak,de ezt irják.
gamestop
play asia -
#23314 vannak játékok amikben alapból van infrastructure mod, ezekhez nem kell kai. xlinkkai csak akkor kell, ha olyan játékkal akarsz játsazni, amiben alapőbűl nincs internetes játék, csak ad-hoc. -
amdrula #23313 Nemtom, de ma valszeg veszek egyet :D, pedig lehet jobb 5let lenne gépet fejleszteni ennyiből xD -
#23312 Szóval akkor csak bemásolom és telepíti magát? Érdemes megvenni a slimet 47-ért újan? -
#23311 Downgrader nincs még rá csak M33 CFW. Így nincs is szükség downgraderre :) -
#23310 Elolvastam a faq-ot! Azt írtátok, h a slimnek 3.6-os firm-je van és még nincs downgrader hozzá. Azóta adtak már ki? Ha nem találok jót használtan, akkor újan már slimet szeretnék.. -
#23309 Nem, a régi a lassabb. -
#23308 A videón, ha jól olvastam, akkor a lassabb volt a slim, ugye? -
#23307 Sony 4gb-os kariban nincs High speed-es! azért lett ajánlva a sandisk..
a sony 4gb-os karin akadnak az iso játékok a sandisk-en meg nem... -
#23306 Ezzel elvileg lehet:
http://www.teamxlink.co.uk/
csak kevés a játékos... -
the1gabor #23305 Sziasztok!
Szoktatok neten jáccani PSPvel?(lehet e egyáltalán?:D) HA igen akkor mivel mert akkkor megszervezhetnénk valamikorra sok embert jáccani(akár valahová: Meki, mammut, ha nincs net). -
Sund #23304 Sziasztok! Eladó egy fél éves fekete színű psp dobozában, akksival és töltővel. Van hozzá egy 2GB-os eredeti Sony memóriakártya is. Nagyon szép állapotban. Árban megegyezünk, írjatok privátot. -
#23303 látható némi difi.... hány embert érint az umd töltési sebesség a fórumon? -
#23302 hmm,de durva,de memorol ha mehetne az origi is,a idö ugyanannyi mint slimnél (illetve szerintem egy hajszálal gyorsabb is a memo:P) -
#23301 Ide is: PSP Slim töltésidő összehasonlítás. -
#23300 privi ment -
#23299 csaj helyett csak-ot akartam írni!:) Amúgy melyik psp jobb? A sima vagy a slim? -
#23298 Hmm, egész jó kis hátteret találtam:
klikk (csak linkelem, mert 12+-os, és ide járhatnak kisfiúk is :))
Itt meg sok-sok többi :) -
#23297 mostmár mindegy! Banyapapa segített! de köszI! -
#23296 Ki mondott ilyet?
"és akkor most downgradel-jem visza 1.5-re? :S:S:S:S"
"nem,leirást tessék elolvasni,az leir mindent frankon"
Amúgy meg azon a fórumon tényleg minden ilyen kérdésedre megtalálod a választ, nem véletlenül csinálták meg ilyen szépen összerendezetten magyar nyelven. Pontosan ezért csinálták meg, hogy az ilyen kérdések elkerülhetőek legyenek, amiket te folyamatosan kérdezgetsz itt. -
#23295 amugy keresgélem a fórumok között olyat hogy 3.40 OE-ról 3.50 OE-ra! de nem találok! már a felénél tartok! -
#23294 háát én nem akarom viszarakni! de te mondtad hogy csak ugy tudom feltenni 3.50 OE-re ha viszateszem 1.5re!szval nekem tök mindegy hogy mit kel csinlni csak 3.5 legyen! és most teljessen belezavarodtam! -
#23293 nem értem minek visszarakni 1.50re a gépet,de itt egy részlet
"idézet a FAQ-ból !
Recovery mód (3.XX FW visszabutítása 1.5-re) használata:
3.XX OE-FW-en Windows rendszeren:
0, PSP akksiját töltsük fel legalább 75%-ra.
1, Csatlakoztassuk a PSP-t a PC-hez USB-kábel segítségével.
2, JOBB KAR nyomvatartása mellett bekapcsoljuk a PSP-t. Bejön a Recovery mode (Visszahozó Mód).
3, Válasszuk ki a Toggle USB-t. (Ilyenkor megjelenik a Sajátgépben vagy a Total Commanderben egy új meghajtó).
4, Az új (PSP) meghajtó "gyökerébe" másoljuk be az alább letölthető Recovery pack tartalmát. /Normális esetben ezután a "Recovery" mappa a "PSP/GAME/" almappában kell helyetfoglaljon./
5, Másolás után menjünk rá megint a Toggle USB-re (kapcsolatot bontjuk vele).
6, A PSP Recovery menüjében ezután rá kell menni a Run program at PSP/GAME/Recovery/eBoot.pbp-re. A PSP ezután gyorsan újraindul, és megkezdődik az 1.5-re való visszabutítás... Manuálisan restartolod ha kész a folyamat.
7, Erre utána mehet rá a 3.03OE-C, vagy amit akarsz"
amugy a pspfilez oldalon a topic cime -3.03 OEC-ről vissza 1.50-re-