40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Gomber
    igen és hogyan ? downgrader-er? és a leírásban hol írja kb.: közepén, vagy végén? mert én nem látom, itt
  • Banyapapa
    igen,a OE-t is lehet visszaállitani 1.50-re,és 3.40-röl is felrakhato a 3.50,leirásban benne van.
  • Gomber
    3.40 OE-a ra akarok 3.50 OE-a-t! tudtam hogy férreértettük egymást!
  • Gomber
    amugy az egydi fw-t is lehet downgradeéni? mert én nem találtam!
  • MaSzKa
    Gyakran Ismételt Kérdések
  • Banyapapa
    mivan?
    3.40oe-re akartál ujabbat,leirás nem csak 1.50 ir,ott van benne hogy "vagy ha SE/OE FW-t használsz"
  • MaSzKa
    ahohy nézem van már 3.71fw és hozzá psar dumper is :-)
  • Gomber
    ja igen! én is tisztelem őket hogy enyit fáradoznak! meg sztem ez egy nagyon jó leírás! de ott onnan kezdik h. "ha 1.5 fw van a gépeden"!
    én azt kérdeztem hogy ...na mindegy megoldom valahogy:D! köszi mindent!
  • MaSzKa
    Nézd mit találtam neked:
    Letölthető
    Super Nintendo Emulator For Slim PSP
  • MaSzKa
    köszi
    ha legközelebb arrajársz akkor jól lesd meg
    mert érdekelne engem

most akarok venni Sony 4GB-os High Speed-et apróneten 12eft+1eft
  • MaSzKa
    engem is
  • Kata
    psp-vel együtt csajt is? Nagyon-nagyon sokba fog az kerülni... :)
  • Kata
    Mammut Saturnban láttam, a márkáját nem tudom, de nem Sandisk volt, az biztos, mert azokat nézegettem (erősen javasoltátok). Árban 30ezer körül volt, ha jól emlékszem.
  • ColdFire
    csaj engem is érdekelne
  • skajwa
    Ha vki el akarja adni a psp-jét írjon! Csaj szép állapotu érdekel! Kártya minnd1 mekkora!
  • skinnyman
    Jó ki háttér:
  • MaSzKa
    hol láttál? engem is érdekelne sony volt vagy sandisk vagy miylen márka
    ? ft volt
  • öregharcsa
    pedig az van... csak el kellene olvasni a FAQ-t...húúú wazze nem értelek...eM82 és Ass széthajtja magát hogy mindenki ékes anyanyelvünkön élvezhesse ezeket a dolgokat, sőt esetleg még meg is értse, és te nem találod....
    mindegyik megjelent CFW-nek külön topicja van és az elején (1.hsz) ott a leírás + link a fileok-hoz...
    nem véletlenül ajánlgatja mindenki azt az oldalt...ott minden össze van szedve egy helyre....
  • Banyapapa
    nem,leirást tessék elolvasni,az leir mindent frankon
  • Gomber
    és akkor most downgradel-jem visza 1.5-re? :S:S:S:S
  • Gomber
    ja bocs....
  • Gomber
    kösz, itt már jártam csak leíást nem találtam!
  • skinnyman
    Ezen a fórumon mindent megtalálsz, amire szükséged lehet...
  • Gomber
    Letöltöttem a 3.52 M33 custom fw-t! nincs hozzá leírás, de a honlapról ahonnan letöltöttem azt írja hogy kell hozzá a 1.50-es és a 3.52-es OFFICIAL PSP FIRMWARE! Valakinek nincs egy leírása?
  • Gomber
    kapásból? okés köszi! szval simán leszedek egy Custom fw-r és rárakom a 3.40 re! oks! köszi szépen!
  • Gomber
    mivan? mi a gecinek? hát mondjuk azért mert nem indúl el az ISO játék csak 3.50 felett! amugy bocs, nem official psp akartam írni hanem, őőő hogy is hívják
    amivel fel lehet rakni Custom 3.5-re
  • Gomber
    ez de hülyén sikerűlt:D:D
  • skinnyman
    Ha sima 3.50-et akarsz rátenni, akkor vissza kell tenned 1.5-re a recovery-ből és onnan kell feltenni. Ha feltört M33 verziót akarsz, akkor nem kell visszatenni, mehet kapásból az OE-re.
  • macselek #23264
    És mégis mi a geciért akarod felrakni rá az offical 3.50-es firmwaret??
  • Gomber
    hellosztok!
    egy kérdésem lenne! nekem most 3.40 OE-a van a PSP-en! Na és az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám felrakni 3.50-re? Láttam a letöltéseknél egy olyat hogy Official PSP firmware onnan letöltöttem a 3.50-et és hát az lenne a kérdésem hogy még mi kell hozzá? valaki azt mondta hogy visza kell teni 1.5 re és onnan fel kell rakni 3.50-re ! ez igaz? és ha nem igaz akkor hogyan kell feltenni! azt már peóbáltam hogy beleraktam a Game-->Update mappába mappába a 3.50 es Official psp fw- fájlt, de úgy nem volt jó!
    Kérlek mindkit hogy aki tudja a választ azt legyen szíves segíteni!
    Előre köszönöm!
  • kisgabo
    én 30é árultam, szinte új állagban, priviben leugatott az egyik, hogy a slim 32é jön a boltba, ad érte egy húszast. mondom, akkor marad...
  • öregharcsa
    ez van a hírdetésében írva...én miért mondjak mást???
    és nem írtam hogy mivel adja....az új gépek nála 45e ft-ért mennek....ha kő kártya hozzá azt is tud ocsóé...én már vettem tőle régebben ..igaz akkor még drágább volt a gép, de akkor is ő volt a legolcsóbb...és ráadásul nála legalább volt nem úgy mint a faca konzolboltokban....
  • the1gabor
    Hali!
    Neten szoktatok jáccani psp-vel? ha igen akkor mivel?
  • CaviaR
    Az a 30e túlzás, kb fél éve nem ad 40 alatt, és ahoz még jön a memokártya. Egyáltalán nem olcsó..
  • amdrula
    FAQ:
    "Kompatibilis-e a 4GB/8GB-os Memory Stick a PSP-vel?
    A 3.0 v. a feletti FW-verzióval rendelkező PSP-k számára igen. Lehetőség szerint próbáld ki."
  • Kata
    Láttam 8 gigás memóriakártyát is. Azt is tudja kezelni a PSP, vagy a 4 gigás a plafon?
  • öregharcsa
    álapottól függ (karcos esetleg, vmi hiba..stb) ...nálunk (pspfilez) Pat koma szokott gépeket árulni 29.900ft-> (nézz be hátha van neki).....de mit akarsz egy 32MB-os kártyával??
    min 1GB-os kell, de jó ha 2GB esetleg 4GB-os kártyád van..(bár az utóbbiból csak a Sandisk márkanéven futó memókártyát érdemes megvenni)
  • Banyapapa
    ha télleg ilyen a gép,akkor visz mindent.

de hogy jo-e az neked,azt a franc se tudja
  • szabzol
    Na te vagy az én emberem:)

Ez neked nagyon jó, ha memkariról szeretnél játszani. Szükséged lesz egy .iso kiterjesztésű játékra (beszerzése tetszőleges:) és ezt kell a memóriakari iso mappájába másolnod. Ennek indulnia kell.

SATA kártya telepítésében otthon vagy?

Írhatsz privit is.
  • ColdFire
    FAQ