40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • amdrula
    Tudom, de amúgy jó bele, majd kitömöm valamivel aztán jó lesz. :D

Nekem ami fura az az, hogy a kijelző nem frissít valami gyorsan, ilyen csíkot húz a dolog, mint a régi monitorok :D (de szokható:P)

UMD nekem nem kellett bele, eddig 3 játékot próbáltam...
  • skinnyman
    Jah, eléggé. :)
  • wordsworth
    Jah már törték? :D
  • skinnyman
    Azt már lekésted :)
  • wordsworth
    sztem amig nem törik slimet.. addig nem veszek :D
  • skajwa
    Ha moddolva van a firmware, akkor is lehet h kell betenni umd-t a játékokhoz, vagy ez most h van?
  • skinnyman
    Nyilván nagy rá, mert fat psp-hez csinálják, slimhez még nincs :)
  • amdrula
    Vettem ma egy slim-et m33-as FW-vel+logitech tokkal, ami kicsit nagy rá :D
  • ColdFire
    amit adtak azon JÁTÉK MAGYAROSÍTÁS van... :c
  • Gomber
    előre is köszi!
  • PoisonChihuahua
    PSP-hez lehet kapni bluetooth "jeladót" amivel a bluetooth-os fejhallgatókat lehet használni, persze azt külön kell megvenni...
    Az is lehet, hogy olyat használt.

Itt a link
  • Devil Alien
    3.50-es fw-t lehet downgradelni gta:lcs -vel???
    koszonom!
  • wordsworth
    azért köszi a válaszokat :(
  • szabzol
    Valószinűleg vezetékes volt, de ha jól tudom ennek csak az egyik oldalához csatlakozik a vezeték, és Te lehet hogy a másik oldalon álltál. Az igazság odaát volt:) (bocs)

Viszont ezeknek a cuccoknak a jeladó része külön energíát igényel, tehát szerintem felejtős azt is mobilizálni. Gondolj bele: legalább 2 ceruzaelemmel menne, az azért már elég csúnyán mutatna a PSP alján. Akkor inkább vezeték.
  • skinnyman
    Kifejezetten hozzá nem tudok ilyenről (ettől függetlenül lehet h van) de mivel szabvány hangkimenete van, így nem kell kifejezetten hozzá készített ilyet venni, lehet akármilyet ami belemegy. Az is lehet, hogy a pólója alatt futott, azért hitted, hogy vezetéknélküli :) Biztosan létezik ilyen, de biztosan tölteni kell vele, meg hasonló bajok lehetnek vele.
  • wordsworth
    Hali, létezik PSP-hez valami olyan füles ami vezeték nélküli? mert ma reggel mentem 6os villamoson, gyerek fején egy fekete logitech fejhallgatü volt ilyen hátul elmenős (remélem értitek, hogy értem :D )
    És nem volt vezeték hozzá, de PSPről tolta, mert elővette és hallottam mikor váltotta a zenéket..
    Szal help plz :P
  • Kata
    köszi! :)
  • ColdFire
    ha jól emlékszem, az majd küldetés lesz ;)
  • Kata
    Ha már vájcici sztoriz, nem emlékszik valaki, hogyan kell az összes épületet elfoglalni? Mindet elfoglaltam, kivéve egyet, ami a motoros bandáé, de nincs jármű a telken, amit szétlőve meg tudnám indítani az elfoglalását.
  • Gomber
    na nem tud senki PSP JÁTÉKOK MAGYAROSÍTÁS letöltéseket? valaki adna egy lin ket? bármilyen jó, csak legyen benne pPS magyarosítások! köszi!
  • csum666
    Ez nem az én karim de biztos szar:)
  • csum666
    nem mondtam hogy eredeti igazából tök midn1 milyen ha faxán jó:D
  • skinnyman
    fake, vagyis hamisítvány, ettől még lehet gyors
  • CaviaR
    hagyjad már.. :D
  • csum666
    hogy érted hogy fake? a képet én csináltam nekem ez van és a gta se szaggat vele szal nekem tökéletesen megfelel..
  • Gomber
    JA MÁR TOM!!! bocsi ! UMD kell betenni!
    :D:D:D
  • Gomber
    hellosztok! volna egy kis gondom! vetteme egy 2gb memo és ráraktam a GTA-at!(a kernel 3.52 van) és ezt írja ki: "The Game could not be started"
    ez mi?
  • Gomber
    nem, de azért köszi! én nekem JÁTÉK magyarosítás kell! nem emxékszek pedig nagyon jó oldal!
  • csum666
    Grand_Theft_Auto_Liberty_City_Stories_v_3_USA_READNFO_PSP-Googlecus 1,16 GB és nem akad rajta
  • kisgabo
    a stewardesst...
  • VLB
    3,40 oe-n nekem megy
  • Coooper
    A Sega Rally Revo-nak melyik firmware kell? Nekem 3.51 M33 alatt nam fut.
  • Kata
    nyomkodod a stewardesshívót
  • skajwa
    Szia! Csak egy a baj! Nincs régi psp-m! A slimnek 1200-as akksija van. Ha veszek egy 2200-ast, akkor azt is rá tudom tenni? A 2200-as sztem sima psp-re való..
  • skinnyman
    Nyugodtan vedd meg. Itt van minden tudnivaló.
  • skajwa
    De azért akarok venni, mert 10 óra a repülő ú t és muszáj vmit csinálnom...
  • kisgabo
    nem lehet, 100.
  • Kata
    vegyél ott, lehet még olcsóbb is
  • skajwa
    Lenne vki szíves segíteni végre? Jövő kedden repülök New Yorkba és még a héten kell szereznem psp-t!
  • kisgabo
    ez héccentség, hogy fake cucc.