40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • atinho10
    értettem uram!!! amugy se tenném fel a játékok fontosabbak mint a store nem vagyok bolond amugy kösz hogy előre szóltál!
  • janzol
    üdv!
    aki vágja a pandorát az légyszíves vegyen fel msnre kéne kis segítség ...nagyon fontos lenne:)
    köszönöm...
    msn: [email protected]
  • LeventeV
    cfw-je van, szoval ott a bibi. NE TEGYEL FEL UJ FW-T MERT NEM TUDSZ MAJD FUTTATNI HOMEBREW PROGIKAT!!!
  • Rip
    Eredeti FW-ed van?
    Csak a legújabb eredeti FW-bel enged be.
  • LeventeV
    mivel nem vagyok regisztralva ezert a valaszra varnod kell egy keveset XD
  • atinho10
    na akkor kérdezek! miért nem tok felmenni a playstation storerA??? pedig regisztráltam nem tom mi lehet a baj!
  • LeventeV
    szivesen maskor is
  • atinho10
    mekkora vagy !!! köszi hogy segitettél!! király vagy!!!!
  • LeventeV
    vedd ki az aksit. dugd a psp-t toltore majd kapcsold be. aztan tedd vissza az aksit, de kozbe a psp maradjon bekapcsolva. aztan SELECT, majd make normal battery. probald meg, ez lehet mukodni fog.
  • underground2
    elnézést kérek mindenkitől, most néztem a multiformat honlapján, hogy a 2Gb-os memó kártya nem az én 3004 Slim gépembe, mert a kártya az csak a sima vagyis a FAT változatba jó! Lakik valaki Dunakeszin, mert akinek vanfelesleges kaija 3000-es Slim modelbe való karija azzal szívesen cserélek!
  • atinho10
    de viszont egy másik aksival megy a psp- lehet a saját aski lemerült??, vagy mi lehet?
  • underground2
    szerintetek ha a Konzol Stúdióba elmegyek és megkérdezem, hogy megnézik -e szerintetek, megvizsgálják a memó kártyát amit a Multiformatban vettem?
  • BB7
    Először is másutt is kipróbálni, más PSPben, kártyaolvasóban...
    Majd ha a probléma fennáll, akkor visszavinni a Multiformat-ba!
  • atinho10
    sziasztok! ma egy új versiót kértem 5.50 GEN-D2 és van egy problémám! játszottam sokat vele és kikapcsoltam teljesen aksit kivettem és betettem és egyből zölden világit, nem is tom bekapcsolni meg semmi. Mi lehet a baj??? irjátok meg privátba !
  • underground2
    Sziasztok! Egy 2GB-os memó kártyát vettem 3 ezerrért a MULTIFORMATNÁL! Beraktam a PSP-m be de nem akarja beolvasni, mi ilyenkor a teendő? Multiformat
  • tomo05
    pl gta vcs és az lcs vel lehet?amúgy nem rémeket akartam írni hanem rámek-et
  • amdrula
    Szólni kell a rémeknek, akik keresnek szerókat és akkor jáccizhatsz...
  • tomo05
    és az hogy működik?csak rémek a multiplay-re (wifi on) és meg is találja a szerókat?
  • Madball
    neten multiban játszani tudsz a backup játékokkal is.Én pl a Medal Of Honor-t szoktam nyomni, meg a CoD-ot. Néha egy kis NFS is jöhet :)
  • tomo05
    nekem lenne egy olyan kérdésem hogy lehet e vmeik psp game-mel neten multizni...gondolom csak max eredetivel lehet nem?
  • Rip
    Katt a linkekre, ott van leírás, hogyan kell. Nem bonyolult.
    Le kell tölteni a CFW-t, rátenni a memkarira, elindítani, és máris mennek a homebrew játékok (readme.txt-k segítenek).
  • Madball
    Custom Firmware kell rá.
  • Madball
    Azt még nem probáltam, de a gta chinatown,fifa10, meg a gt megy simán, azt bizt.
  • tomo05
    Ja bocsi összekevertem mert az MX vs ATV Reflex-nek kell a 6.10
  • maffioso
    nekemis megy, csak jot kell leszedni
  • Empty
    A jó verziót kell leszedni és működik!
  • Empty
    Tévedsz! Igen is működik az említett CFW-n! Nekem megvan!
  • tomo05
    Azért mert 6.10-es fw kell neki(D2-őn se megy)...vagy újabb decrypter kell ami még úgy tudom h nincs.
  • Gideon Wieth
    nekem a Tekken nem indul :D
  • kovbla
    Sziasztok nekem csak az lenne a kérdésem hogy mi kell a sony psp-re hogy menjenek rajta a nem jogtiszta játékok.
    Mi ennek a folyamata...........
    Mármint mitől döglik légy.
  • Tujalevel
    hello
    nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy az 5.51-es fw-t lehet e törni(hogy vigye a memről a játékokt)??? :)
    köszi
  • Madball
    Ez így van!
  • NecroJoe
    Eladó PSP 2000 teljes fehér készülékház gombsorral és csavarhúzóval, bontatlan, 4000 Ft
  • Gideon Wieth
    5.50 GEN -D2ben mi az új ? Viszi az új gameket mindenféle eboot decryptolás nélkül ? :)
  • ssk3
    Sajnos nagy problémám van!
    Úgy kezdődött az egész, hogy a psp select gombja úgymond néha magától "lenyomódott" majd teljesen beragadt, hát szét szedtem a psp-t és megnéztem azt a gombot. Hát sajnos semmire nem jutottam, csak arra hogy most már a menü teljesen meg van fagyva ha bekapcsolom, egyáltalán semmire nem reagál. Csak a fényerőt tudom állítani meg a hangot.... mit tegyek? De a recovery menüben minden gomb(már amit ott használni lehet) működik. Próbáltam a flash1 et is formázni, meg mindent visszaállítani, de amikor bekapcsol és el kellene végezni a szükséges beállításokat, akkor sem működik. Szóval nagyjából ennyi lenen a bajom. Ha valaki segítene nagyon megköszönném.
  • Prince of Máté
    warezod
  • ZTM
    Sziasztok!
    Kéne egy kis segítség, szeretném a DOOM 1-et és a 2-őt felpakolni a PSP-mre futattható formában, de sajna eddig nem táláltam meg hogy milyen programok kellenek az emulálásra!
    Ha valaki tud akkor segítsen!
    köszönöm!
  • maffioso
    jo erre neked nemtudok mit mondani-.- ennyi erővel az is warz hogy számitogépen custom os, meg games mappa
    nem fogok neked érvelgetni ha nem érted meg h hülyeséget szoltál akk szologassál csak
  • MaSzKa
    ISO mappa
    CFW.....

:D

ez mi volt?
  • maffioso
    warez szoba se került-.- figyeljél már magadra