40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
atinho10 #38474 értettem uram!!! amugy se tenném fel a játékok fontosabbak mint a store nem vagyok bolond amugy kösz hogy előre szóltál! -
janzol #38473 üdv!
aki vágja a pandorát az légyszíves vegyen fel msnre kéne kis segítség ...nagyon fontos lenne:)
köszönöm...
msn: [email protected] -
#38472 cfw-je van, szoval ott a bibi. NE TEGYEL FEL UJ FW-T MERT NEM TUDSZ MAJD FUTTATNI HOMEBREW PROGIKAT!!! -
#38471 Eredeti FW-ed van?
Csak a legújabb eredeti FW-bel enged be. -
#38470 mivel nem vagyok regisztralva ezert a valaszra varnod kell egy keveset XD -
atinho10 #38469 na akkor kérdezek! miért nem tok felmenni a playstation storerA??? pedig regisztráltam nem tom mi lehet a baj! -
#38468 szivesen maskor is -
atinho10 #38467 mekkora vagy !!! köszi hogy segitettél!! király vagy!!!! -
#38466 vedd ki az aksit. dugd a psp-t toltore majd kapcsold be. aztan tedd vissza az aksit, de kozbe a psp maradjon bekapcsolva. aztan SELECT, majd make normal battery. probald meg, ez lehet mukodni fog. -
#38465 elnézést kérek mindenkitől, most néztem a multiformat honlapján, hogy a 2Gb-os memó kártya nem az én 3004 Slim gépembe, mert a kártya az csak a sima vagyis a FAT változatba jó! Lakik valaki Dunakeszin, mert akinek vanfelesleges kaija 3000-es Slim modelbe való karija azzal szívesen cserélek! -
atinho10 #38464 de viszont egy másik aksival megy a psp- lehet a saját aski lemerült??, vagy mi lehet? -
#38463 szerintetek ha a Konzol Stúdióba elmegyek és megkérdezem, hogy megnézik -e szerintetek, megvizsgálják a memó kártyát amit a Multiformatban vettem? -
#38462 Először is másutt is kipróbálni, más PSPben, kártyaolvasóban...
Majd ha a probléma fennáll, akkor visszavinni a Multiformat-ba!
-
atinho10 #38461 sziasztok! ma egy új versiót kértem 5.50 GEN-D2 és van egy problémám! játszottam sokat vele és kikapcsoltam teljesen aksit kivettem és betettem és egyből zölden világit, nem is tom bekapcsolni meg semmi. Mi lehet a baj??? irjátok meg privátba ! -
#38460 Sziasztok! Egy 2GB-os memó kártyát vettem 3 ezerrért a MULTIFORMATNÁL! Beraktam a PSP-m be de nem akarja beolvasni, mi ilyenkor a teendő? Multiformat -
#38459 pl gta vcs és az lcs vel lehet?amúgy nem rémeket akartam írni hanem rámek-et -
amdrula #38458 Szólni kell a rémeknek, akik keresnek szerókat és akkor jáccizhatsz... -
#38457 és az hogy működik?csak rémek a multiplay-re (wifi on) és meg is találja a szerókat? -
Madball #38456 neten multiban játszani tudsz a backup játékokkal is.Én pl a Medal Of Honor-t szoktam nyomni, meg a CoD-ot. Néha egy kis NFS is jöhet :) -
#38455 nekem lenne egy olyan kérdésem hogy lehet e vmeik psp game-mel neten multizni...gondolom csak max eredetivel lehet nem? -
#38454 Katt a linkekre, ott van leírás, hogyan kell. Nem bonyolult.
Le kell tölteni a CFW-t, rátenni a memkarira, elindítani, és máris mennek a homebrew játékok (readme.txt-k segítenek). -
Madball #38453 Custom Firmware kell rá. -
Madball #38452 Azt még nem probáltam, de a gta chinatown,fifa10, meg a gt megy simán, azt bizt. -
#38451 Ja bocsi összekevertem mert az MX vs ATV Reflex-nek kell a 6.10 -
#38450 nekemis megy, csak jot kell leszedni -
#38449 A jó verziót kell leszedni és működik! -
#38448 Tévedsz! Igen is működik az említett CFW-n! Nekem megvan! -
#38447 Azért mert 6.10-es fw kell neki(D2-őn se megy)...vagy újabb decrypter kell ami még úgy tudom h nincs. -
#38446 nekem a Tekken nem indul :D -
kovbla #38445 Sziasztok nekem csak az lenne a kérdésem hogy mi kell a sony psp-re hogy menjenek rajta a nem jogtiszta játékok.
Mi ennek a folyamata...........
Mármint mitől döglik légy. -
Tujalevel #38444 hello
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy az 5.51-es fw-t lehet e törni(hogy vigye a memről a játékokt)??? :)
köszi -
Madball #38443 Ez így van! -
#38442 Eladó PSP 2000 teljes fehér készülékház gombsorral és csavarhúzóval, bontatlan, 4000 Ft -
#38441 5.50 GEN -D2ben mi az új ? Viszi az új gameket mindenféle eboot decryptolás nélkül ? :) -
ssk3 #38440 Sajnos nagy problémám van!
Úgy kezdődött az egész, hogy a psp select gombja úgymond néha magától "lenyomódott" majd teljesen beragadt, hát szét szedtem a psp-t és megnéztem azt a gombot. Hát sajnos semmire nem jutottam, csak arra hogy most már a menü teljesen meg van fagyva ha bekapcsolom, egyáltalán semmire nem reagál. Csak a fényerőt tudom állítani meg a hangot.... mit tegyek? De a recovery menüben minden gomb(már amit ott használni lehet) működik. Próbáltam a flash1 et is formázni, meg mindent visszaállítani, de amikor bekapcsol és el kellene végezni a szükséges beállításokat, akkor sem működik. Szóval nagyjából ennyi lenen a bajom. Ha valaki segítene nagyon megköszönném. -
#38439 warezod -
#38438 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség, szeretném a DOOM 1-et és a 2-őt felpakolni a PSP-mre futattható formában, de sajna eddig nem táláltam meg hogy milyen programok kellenek az emulálásra!
Ha valaki tud akkor segítsen!
köszönöm! -
#38437 jo erre neked nemtudok mit mondani-.- ennyi erővel az is warz hogy számitogépen custom os, meg games mappa
nem fogok neked érvelgetni ha nem érted meg h hülyeséget szoltál akk szologassál csak -
#38436 ISO mappa
CFW.....
:D
ez mi volt? -
#38435 warez szoba se került-.- figyeljél már magadra