PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
mert még több por megy be
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
PSN: berghold
kiszeretném ütni a gépet de nagyon nem megy....aki vágja azt a témát léccc vegyen fel msnre mert lassan megbolondulok😄
[email protected]
Csak azt nem értem mi a baj azzal hogy PSP-n 3D-s játékok vannak?
Ha ezek a játékok esetleg akadoznának vagy ilyenek megérteném, de így?:/
A GTA részek PSP-n tökéletesek, VCS,LCS mind jól meg van csinálva nekem tetszik...
Olvastam hogy a PSP nem FPS-re való, én ezt cáfolnám, bár valóban akár PS3 akár X360 akár PC könnyebb a játék, de ha egy kis idõt fordítasz rá meg lehet szokni PSP-n az irányítást, n például imádom a Medal Of Honor-t...
Ott van a GoW tökéletesen össze van rakva és 3D-s vagy a nemrég megjelent Motorstorm
A PSP egy kézi konzol, és nem atomerõmû, ilyen grafikára képes talán még egy hangyafaszányit jobbra is, és bizony én meg vagyok elégedve vele, bár még nincs PSP-m október végén veszek, ezeket a tapasztalatokat haverom PSP-jén szereztem, alig bírtam lerakni😄
Ez így jó ahogy van, akinek nem tetszik vegyen PS3-at vagy DS-t vagy akármi mást.
"a fejlesztõk 90%-a olyan játékstílusokat erõltet a platformra amik nem oda valók és itt nem kifejezetten az FPS-ekre gondolok, hanem szinte az összes 3D-s játékra" Hát erre meg most mit mondhatnék, az emberek 90%-a meg azért vesz psp-t (gondolom én), hogy azért a mobilos java alapú game-ek szintjénél "kicsit" többet kapjon.
"hogy egy 3D-s játék nem lehet jó, de PSP egyszerûen nem lehet az" Az elõbb még magad írtad, hogy tetszett a gow és a gt.
"a végerdmény így is, úgy is csak a jelenlegi szint ill. a már 9 éves PS2 platform aulmúlása." És ez miért baj? A ps2 még a mai napig egy jó kis masina, rengeteg kiváló játékkal. A psp-n is ki lehet alakítani nagyjából olyan szintû játékokat (persze kicsit gyengébb textúrákkal, ahogy írtad).
Énse akarlak meggyõzni semmirõl, de túlságosan alulértékeled a psp-t. Ha nem tetszenek a rá kiadott játékok, akkor mondd azt, azonban butaság azt állítani, hogy a psp-n egyszerûen élvezhetetlenek a 3d-s játékok, meghogy valójában nem is arra való.
az lenne a kérdésem, hogy egyjátékos módban találok-e valami karriert vagy bajnokságot vagy valamit?
driver challenge-t szinte kipörgettem, single playerben meg csak time trial, singel race, drift trial van?
kiválasztom a pályát, veszek autókat és ennyi???
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Egy kézikonzolra jelenjenek meg egyszerûen kezelhetõ minijáték-szerû vagy arcade, könnyed cuccok és ne nagygépre szánt bonyolult, komoly vasat igénylõ stuffok. " Ez csak a te egyéni véleményed, én speciel (és még sokan mások gondolom) ezt nem így látom.
"Elég csak egy játékstílusra például az FPS-ekre gondolni, PSP-n ez szinte kivitelezhetetlen, egyszerûen nem erre való a gép." Ez is szintén csak a te egyéni véleményed. Én például egész jól elvoltam a medal of honor-al vagy cod-al a psp-n. Egyébként meg ennyi erõvel a ps3 vagy az xbox 360 sem fps-re való, nem?
Mondtam már, ha neked ilyenek az igényeid, akkor inkább vegyél ds-t.
Az az igazság, hogy amit az elmúlt 1-2 évben kiadtak psp-re (néhány gyöngyszemet kivéve, mint például GOW vagy most a GT) az egyszerûen gyalázat. Jóval többre lenne képes a psp. Ott van például a dirt2 is. A 4 éves colin 2005 (igen van psp-re és alig gyengébb grafikailag, mint a ps2-es verzió) simán alázza. Pedig 4 évvel ezelõtt készült, és még az sem használta ki maximálisan a psp-t. Egész egyszerûen lusták a játékfejlesztõk, mindenféle ds-es meg wii-s portokat adnak ki a psp-re, mondván úgyis a 90%-a warezol, a többi meg megveszi, akármilyen szar. Nekem ez a véleményem.
Hurrá! Akkor már csak 4-5 évvel lennénk lemaradva... <#eljen>#eljen>
A PSP 3D képes, de ez nem azt jelenti, hogy 3D-s stuffoknak is kéne megjelenni rá. Értem ez alatt azt, hogy ha valamiben nem vagy nagyon jó akkor inkább ne is próbálkozz vele.
Példaképp itt van az Assassin's Creed majdani PSP változata. Fogják az eredeti nagygépes változatot és addig-addig vesznek vissza a grafikából, amíg az képes nem lesz futni PSP-n. A gond az, hogy egy kézikonzolos játék fejlesztéséhez nem így kéne hozzá állni.
A Chinatown Wars 0-ról lett fejlesztve a DS változatból kifejezetten PSP-re és épp ebben rejlik a különlegessége és remeke. Több ilyen kéne, sõt ha igazából bele gondol az ember, csak ilyeneknek kellett volna megjelenniük PSP-re.
Mit mondjak, ha neked ilyenek az igényeid,akkor vegyél ds-t. Nekem speciel megfelelnek a nagygépes, butított verziók. Sõt én még azt sem ellenezném, ha a sony végre kiadna egy jóval erõsebb hardvert, mondjuk psp2 néven, ami hozzná vagy akár túllépné a ps2-es szintet.
Már régebben is írtam, hogy sokkal szívesebben látnék egy Braid vagy Castle Crashers féle játékokat PSP-n, mert egy kézikonzol erre való, nem arra, hogy végletekig butított szarokkal játszak amik úgyse érhetik el az eredeti szintjét.
Amúgy én is egy LCS vagy egy VCS tipusú gammára számítottam,de engem a trailer meggyõzött. Nagyon hangulatos gamma lex,bejövõsek ezek a minijátékok és visszaidézi a régi gta hangulatot is,már nagyon várom!!! ^_^
PSN: berghold
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
amugy én most kiviszem a challengeket godlra utána megveszem az összes japánautot és sztem készis leszek, nincs benne nagyon kihivás
\"If in doubt, flat out!\"
Rock Band-ezik még valaki
Bár most "motiváció hiánya" miatt (nincs mit megnyitni benne) egy idõre hanyagolom a PSP-s GT-t, inkább Wolverinezek 360-on, valamiért újra kedvet kaptam hozzá.
\"If in doubt, flat out!\"
Itt lehet csemegézni 😄
Végszóra: SE powa! <#idiota>#idiota>
A slim normális videókimenete miatt mostanában már nemigen látok ilyen progikat, mondjuk az lényegesen jobb minõségre ad lehetõséget mint bármelyik homebrew.
De várom a kommenteket, hátha valakinek valami megy! 😊
Mindennek van valami ára!
OFF:
Nem mondanám, hogy Nokia ellenes vagyok, de javarészt csak Sony E.-okat használok!
A SE képnézegetõje nem tölti be az összes képet egyszerre
Ha a telefonod egyszerre tölti be a képeket, akkor ajánlom, hogy rendezd mappákba a képeid! Hidd el, 'gyorsabb' lesz! 😊
ON.
Van olyan program amivel a PSP-n történõ dolgokat tudom felvenni?
Szóval hogyha egy játék videót szeretnék csinálni ne kelljen hozzá kamerával szórakozni?
BattleTag: kabel15#2672