40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#38514 asziszem ha a slim-nél ilyen van akkor "kuka" -
janzol #38513 és azt nem tudod h másnak a flash memóriáját áttudom e másolni, h azzal jó lenne e? -
#38512 hát én úgy tudom hogy csak a fat gépeket lehet pandorázni:S nekem is nemrég volt...szerencsére fat-om van -
janzol #38511 vagy úgy h másik pspről nem lehet átmenteni? -
janzol #38510 most akkor pandorával se lehet visszahozni?:S -
#38509 Inkább szántál volna rá pár ezer ft-ot,most már b@szhatod! -
Madball #38508 ez jo kép, csak kicsit drága téglának :) -
Már csak maltert kell szerezned valahonnan. -
#38506 pandorazd megegyszer. -
janzol #38505 Üdv!
lenne egy nagy gondom...meg elég fontos lenne hogy gyors megtudjam csinálni...
elszállt a flash0 és a flash1 is ...:S
slim a gép és felakartuk törni..sikerült is de mikor a legújabbat akartuk rátenni akkor kivágott és azóta nem kapcsol be....
ha valaki tudna vmit mondani akkor lécc dobjon egy emailt.....
kösssz szépen
[email protected] -
Madball #38504 Figyelj te milliomos palánta!Sztem mindenkinek van eredeti játéka, kinek erre, kinek arra!De mi a faszért van az,hogy jo pár oldalt visszanézve nem nagyon látom a nevedet sehol. Vagy csak most pont idetévedtél, és gondoltad kötekedsz egyet?Szerintem nem mindenki teheti meg, hogy mindent megvegyen. Én kereső ember vagyok, de mégsem tehetem meg azt, hogy havonta vegyek 2játékot!Ami nagyon kell megveszem, amit csak kiprobálnék mi a fasznak vegyem meg. Te megvennéd, mert te egy kibaszott pénzeszsák vagy.Azt ne mond nekem, hogy te minden filmet, meg játékot meg zenét megveszel, mert ezt senki nem fogja neked elhinni. Ha pedig letöltöd, akkor ugyanolyan "varezoloka" vagy te is. Ha Leventének bajön a játék, és megjelenik itthon is, akkor biztos megveszi:). Te meg maradj meg magadnak,aztán rendelgesdd csak a kurvasok pénzeden a dolgokat külföldről, de ne itt okoskodj, meg oszd az észt!
Nemcsak warez miatt kéne tiltani, hanem kötekedés miatt is. Én biztos kibasználak. -
#38503 huzzál már a picsába azt csapjad ki az eredeti játékaidra te álszent buzi
leventével 110%ig egyet érte, nekem is van eredeti játékom mind pc-re mind psp-re, de nem vagyok kereső ember, nem tehetem meg h mindent megvegyek amit szeretnék
unalmasak vagytok bazki, nézzetek már szét, kelet europában vagyunk nem a kibebaszott amerikában -
#38502 te meg ugy csinalsz mintha a polcodon csak erdeti jatekok lennenek. en egy szoval sem mondtam, hogy nincs eredeti jatekom, es hogy nem veszek eredeti jatekot, csak nincs penzem, hogy az osszeset megvegyem amit szeretnek jatszani, foleg egy olyan jatekot ami a kontinensen nem is jelent meg es nem is fog megjelenni. de ha te olyan kurva okos vagy akkor legyszives keress mar nekem egy roman oldalt ahol tudok importalni. kosz. -
rnd #38501 Nagyon gáz ez a duma. Azért lopsz mert kényelmes, otthon a fotelből kattintassz kettőt és lopva van a cucc, nem látja senki, "nem okozol kárt" (egyébként qrvanagy kárt okozol, nézed meg mennyire döglődik a psp, MIATTAD is, kedves varezoló mókus). Akkor is lopnál ha a boltba kéne bemenni és a polcról lenyúlni?
Az a bajotok varezolókáim, hogy a megjelenés napján itt akartok nyálcsorgatni, hogy ti már ki is pörgettétek a játékot. Kétszer. Másfelől egy játék se kerül 80 dollárba. 19-29-39 dolláros árcimkével jelenik meg minden játék. Tök mindegy, aki csak lop, ezt nem tudhatja. És sztem el se tudod képzelni mennyire sok játékot lehet beszerezni 10 dollárért. Szóval a dumád megható, de erősen kamu.
Ráadásul: a kenyér meg a tej, az "must have", egy videójáték sose lesz az!
A másik: szeggyétek ki a "varez = ban" feliratot föntről, ha ilyen nagy dicsőség itt nyíltan varezolni... szegények vagyunk na... lopni muszájság... -
#38500 kosz szepen. jo tudni, hogy van aki egyetert velem. -
atinho10 #38499 igatatok van!! én azért nem veszem meg eredetibe mer nincs annyi pénzem! még 16 vok de apám meg nem fogja megvenni nekem a gameket! de egy segitség kellene! hogy kell használni a psptube progit? mer nekem is megvan de nem ad be videokat valaki help!! -
#38498 "megha alkalmazom is akkor azt azert mert nincs annyi penzem, hogy minden jatekot eredetibe vegyek meg"
Erre azt fogják írni, [tapasztalatból] hogy: akkor ne is játsszál vele, s ne is legyen PSP-d!
Ez akkora egy hülyenagy felfogás, de komolyan mondom!
100%-ig igazad van! Szánalmas, hogy még csak Erdélybe se kell elmenni, itt Mo.n- is sincs meg mindig egy heti munka árából egy játék, míg más országokban tényleg egy nap [Tán, se..]
És, most jönnek majd a kommentek, hogy ha nincs pénzed, nem kell játszani... Rendben! Ha nincs fontos mondanivalód, kommentelni se kötelező... -
#38497 mondjuk azert, mert erdelyi vagyok, ami Romania resze, ami egy olyan szar orszag, hogy nem importalnak olyan jatekot ami csak Japanba jelent meg, mert azok japan nyelven irodtak es csak azok vennek akiket nagyon erdekel. szerintem keves olyan ember lenne itt aki szereti a Bleachet es van psp-je is, talan egy kezemen megtudnam szamolni. a szallitas tobbe kerulne mint maga a jatek aminek kovetkezteben tenyleg csak a legfanatikusabbak vennek meg, marha importalna valaki. ezert arra vagyok raszorulva, hogy sajat modszerrel importaljam a jatekot. es miert mondod azt, hogy nem adnek erte penzt mikor a hszembe vilagosan leirtam ,hogy ha lehetne kapni akkor tuti megvennem. amugy meg miert kell csak azert bejarni, hogy leoltsd a masikat. nem vagyok warez parti. megha alkalmazom is akkor azt azert mert nincs annyi penzem, hogy minden jatekot eredetibe vegyek meg (nem jelenti, hogy egy eredeti jatekom sincs). itt 3 jatek arabol 1 honapig el lehet elni, sot van aki nem keres ennyit egy honap alatt. szerintem nagy igazsagtalansag az, hogy egy jatek 80$ ott is ahol 10$-t kapsz egy orai munkaert, (vagyis egy napi munka alatt megvan a jatek ara) es 80$ ott is ahol 10$-t kapsz egy heti munkaert. -
Punisher33 #38496 Psp eredeti fóliás játékok!
GHOSBASTERS 7500
G-FORCE 6500
ARTHUR AND THE INVISIBLES 4500
BEN 10: PROTECTOR OF EARTH 5000
BURNOUT DOMINATOR 4000
CLOUDY WITH A CHANCE OF MEATBALLS 7000
COLIN MCRAE DIRT 2 7500
CRUSH 4500
DEATH JR 2: ROOT OF EVIL 4500
GRAN TURISMO 7500
GUILTY GEAR JUDGMENT 4500
INDIANA JONES AND THE STAFF OF KINGS 6500
INNOCDENT LIFE A FUTURISTIC HARVEST MOON 5500
MEDIEVIL RESURRECTION 4000
MOTORSTORM ARCTIC EDGE 7500
NEED FOR SPEED UNDERCOVER 5000
OUTRUN 2006 COAST 2 COAST 4500
SBK 09 6000
SECRET AGENT CLANK 4500
SEGA RALLY 5000
SHAUN WHITE SNOWBOARDING 5500
SHREK SMASH N' CRASH RACING 4500
SOCOM FIRETEAM BRAVO 2 4500
SOCOM : U.S. NAVY SEALS TACTICAL STRIKE 4500
SOULCALIBUR BROKEN DESTINY 7500
SPONGEBOB SGUAREPANTS: TTHE YELLOW AVENGER 4500
STAR WARS BATTLEFRONT: RENEGADE SQUADRON 5000
SUPER MONKEY BALL ADVENTURE 5000
SYPHON FILTER DARK MIRROR 4500
TOMB RAIDER DOUBLE PACK 6500
VIEWTIFUL JOE RED HOT RUMBLE 4000
WALL-E 5000
kb 170 cim! Cserebeszámitás!
T: 20/923-62-94
teljes listát privátban!!!
Mail: [email protected] -
rnd #38495 És akkor mivan ha csak ott jelent meg? Importáld, ha annyira "must buy". Jaaa... hogy azért pénzt mégse adnál érte? O_o -
#38494 kijott a jatek... mar toltom, es ezt most igy kimondom, mert csak japanba jelent meg (sajnos), pedig az elso utan nalam ez must buy jatek. -
#38493 a Bleach Soul Carnival 2-rol tudtok valamit? elmeletileg ma kellett volna kijojjon, de sehol semmi :( -
#38492 No problem!Azé köszi most már ezt is tudom! -
#38491 Bocs, nem vagyok ilyen.
Csak ideges voltam. -
#38490 jólvan nem kell izgulni felfogtam -
#38489 Nem fogtad fel h CSAK A SLIMET LEHET?
A fat-en nincs is olyan csatlakozo, ami arra jo.
Amit te mondasz, oda megy a Psp távirányitoja.(a füles része..) -
#38488 megnéztem-->pedig van a 3,5ös jack mellett egy hely ahova a tv kábel dugójának egyik része kell?! -
#38487 :S akkor csak a slimet lehet...de kár...:( -
#38486 nem lehet -
#38485 rá lehet kötni a psp-met(1004) a tv-mre kábellal?mert azt hallottam hogy nem.:S Köszi a választ! -
atinho10 #38484 nem tom milyen adapterem van! de a youtube progit nem tudja valaki hogy kell használni? favoritesbe kell tenni a youtube linket?
-
ssk3 #38483 hello!
Van itt valaki szegedi esetleg, aki ért komolyabban a psp-hez, vagy ami még jobb lenne, ha valaki mondana nekem egy szegedi szervizet. Az alsó gombsort kéne kicserélni.
-
#38482 milyen adapter?
M2-est vettél??? -
atinho10 #38481 sziasztok! 2 kérdésem van! az eggyik hogy hogy kell használni a psp-en a youtube programot? letöltöttem de semmi nem jó! a másik hogy néha lefagy pár játék nem tom miért! -
#38480 nincs, az érintőképernyó miatt nem is lesz. gba viszont van, elég jó. sőt zx spectrum is, az kifejezetten király. -
#38479 Sziasztok!! Megoldodott a dolog az adapterrel volt gond , és hála istennek kicserélték és minden rendben működik! -
#38478 nem hiszem, hogy valaha is lesz, 333 mhz-el emulálni egy 66+33 mhz-en működő teljesen más hardvert kín és szenvedés
valahol olvastam régebben, hogy normális emuláláshoz minimum 10-szer erősebb hardverre van szükség -
#38477 van mar epkezlab jol mukodo nintendo ds emulator psp-re? -
#38476 ezt én is megszivtam, a kedvenc gameboy emulátorom nem megy 5.5 ön, visszakéne tenni a 4.xx et valahogy. -
#38475 csak elovigyazatossagbol szoltam. az elmult honapban nem is tudod hogy hany hsz temaja volt az, hogy "frissitettem a fw-t es nem mennek a netrol letoltott jatekok"...