PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kösz
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
1. Honnan tudok leszedni ingyen témákat?
2. A témákat simán rá lehet rakni nem kell meghackelni ugye?
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
F@szságokat ne kérdezgessünk már plz... <#lama>#lama>
am megéri frissíteni vay inkább hanyagoljam?
fashelt gépen ha szoftverfrissíést(5.00 M33-4-rõl 5.55 GEN-A) csinálok, akkor elszáll róla a flash?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Szóval, van ugye a 2004-es slim amirõl tudni lehetett hogy miután kapott új alaplapot azt nem lehetett feltörni, most haverom azt mondta hogy teljes mértékben alaplap és FIRMWARE-tõl függetlenül törhetõ, namost akkor melyik az igaz?
Megbízok a haveromba de írásos bizonyítékot nem találtam a neten...
Megtudnátok mondani hogy itt a 16Gb-os Sony memo kártya miért csak 11000Ft és a feletelévõ SanDisk-es 8Gb-os miért drágább?
Mert én venném a 16Gb-osat majd de érdekel hogy megéri-e...
Ne lottózz, mert nem tudsz tippelni... 😉
Ugyanezt csinálja pl. az Alien VS Predator is 3.80m33-as FW-rel. Frissíts, nekem is azt kellett. Csak a mentéseid fognak elszállni, szóval tolj végig mindent elõbb.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Van aki játszik a Disgaea 2-vel? Egy ki info kéne az ottani karakter králálában.
Köszi
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Olvastam róla hogy a patapon egy érdekes és jó játék. Ezen felbátorodva utánajártam, megkerestem letöltöttem.
A gáz hogy az elsõ rész, az elején még be sem töltött maga a játék, a loding nál megáll.
A második résznél pedig az elsõ küldetés után a mission complite résznél ugye O-t vagy X-t kell nyomni, utána a loading-nál az is megáll sajnos. A második részt több helyrõl is szedtem már le, de mindig ez történt.
3.80m33 as FW-m van... eddig szinte minden ment vele.. és szerintem most sem az a baj, mivel a játék elindul, csak késõbb hal meg.
30 perccel kevesebb ideig bírja az akksi a jobb kijelzõ miatt. és ennyi. Sztem az infra nem fog zavarni és az a 30 perc sem vészes 😊
Nos, ebbõl következik hogy 3004-es lesz!
Pár kérdés ezzel kapcsolatban:Mikor megjelent ez a masina úgy hallottam hogy valami probléma volt a kijelzõvel, késés vagy mi na mind1, ezt a hibát azóta javították, vagy megjavul magától, vagy örökre úgy marad?
A másik kérdésem hogy ezen kívül van e valami gondja?
De lenne még két kérdésem.
1. PSP Slim v3-asra rakott 5.50GEN-A tönkretette a gépet. Szintén fekete minden, se recovery, semmi. Ugye itt derült ki, hogy TA...v3-as a gép. Ezt hogyan lehetne a legegyszerûbben megcsinálni.
2. Másik egy ismerõsöm nem tudta, hogy nem szabad 5.50ig felvinni a gépét. PSP1004ese van. Hogyan lehetne ezt vissza csinálni, hogy esetleg neki is 5.50GEN-B2je legyen?
Köszi még egyszer az elõbbi segítségért. Örök hála.
Nekem ha tényleg minden jól megy akkor 25.-én megrendelem, kivéve ha van a környéken valahol, Euronicsba nincs és nem is lesz, még a Tescot nem néztem, és van egy info bolt is oda is be kell tekintenem, ha van valamelyikbe akkor valszleg 26.-án megyek érte😛
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Tegye fel a kezét aki többet játszott például az NFS Shifttel PSPn mint az elõbb említettekkel... <#buck>#buck><#vigyor2>#vigyor2>