PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi!nincs esetleg Veszprém megye->Veszprémbõl való emberke? ha van pm-t dobjon
kösz
elitehun
THX
tomo05
torrent oldal vagy keresgess google-ba.csak simán rámásolod a Themes mappába és kész.sok sikert!<#email>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

elitehun
2 kérdés
1. Honnan tudok leszedni ingyen témákat?
2. A témákat simán rá lehet rakni nem kell meghackelni ugye?
tomo05
Gratulálok!<#eljen><#hawaii>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

elitehun
Megvan a PSP 😄
vixo
Full Metal Alchemist megjelent,új védelemmel! :S

Gideon Wieth
Két új játék jött most ki. Diabolik és Obscure. Utóbbinak nagygépes változata is van, ami akkor nem tetszett, mert nem követett a társam, de ez most jónak néz ki. Mindkettõ próba lesz 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Melyik szoftver a jobb? 5.50 GEN-B2 vagy 5.00 M33-6?
Fabio Capello
Kéne valami új játék... JAvaslatok? 😄

PoisonChihuahua
A PSP egy operációs rendszerrel mûködik amit firmware-nek hívnak. A hivatalosat OFW-nek, a buheráltat CFW-nek (C = custom) nevezzük. Amikor egy rendszert felteszünk PSP-re (akár OFW, akár CFW), vagyis amikor a telepítõ a file-okat a PSP flash-memóriájába rakja, azt hívjuk "flash-elésnek". Ha frissíted a firmware-t, akkor miért "szállna el a flash"??? Éppen hogy te magad "flash-eled" fel ilyenkor az új rendszert.
F@szságokat ne kérdezgessünk már plz... <#lama>
maffioso
hát sztem ninc shátránya, én gen-bvel tolom és tökéletes

\"If in doubt, flat out!\"

oks köszi megpróbálom!
am megéri frissíteni vay inkább hanyagoljam?
maffioso
hát nem ha télleg 5.50 gen-a ra rakod
mert h 5.55-s nincs

tehát akkor nem száll el a flash?
maffioso
mind a kettõ cfw

hello

fashelt gépen ha szoftverfrissíést(5.00 M33-4-rõl 5.55 GEN-A) csinálok, akkor elszáll róla a flash?
Anubys
Nem megy, bár talán van valamilyen converter hozzá, én "csak" a Silent Hill-lel szívtam meg, bár megvan eredetiben is, de a biztonsági másolatot végigtoltam egyszer mire megvettem, így a mentéseim hekkelt gépen voltak. A 3. végigjátszás közepén voltam. Az uccsó endsequence-et végül youtube-on néztem meg... :/

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

ZTM
Na egy komoly kérdés, félig meddig bár Warezos de megkockáztatom, ha már ezt tudom akkor már minden világos és már csak a vásárlás van hátra😊
Szóval, van ugye a 2004-es slim amirõl tudni lehetett hogy miután kapott új alaplapot azt nem lehetett feltörni, most haverom azt mondta hogy teljes mértékben alaplap és FIRMWARE-tõl függetlenül törhetõ, namost akkor melyik az igaz?
Megbízok a haveromba de írásos bizonyítékot nem találtam a neten...

ZTM
Ja bocs nem olvastam:S

elitehun
Mert a sandisk M2-es -.-
ZTM
HY!
Megtudnátok mondani hogy itt a 16Gb-os Sony memo kártya miért csak 11000Ft és a feletelévõ SanDisk-es 8Gb-os miért drágább?
Mert én venném a 16Gb-osat majd de érdekel hogy megéri-e...

Hát kössz szépen! Akkor hiába másolom ki a mentéseket, meg vissza?? Ez szívás... sok elkezdett, de be nem fejezett játékom van :/ Mert nemrég szereztem be psp-t és sok mindent elkezdtem.

Anubys
"3.80m33 as FW-m van... eddig szinte minden ment vele.. és szerintem most sem az a baj"

Ne lottózz, mert nem tudsz tippelni... 😉
Ugyanezt csinálja pl. az Alien VS Predator is 3.80m33-as FW-rel. Frissíts, nekem is azt kellett. Csak a mentéseid fognak elszállni, szóval tolj végig mindent elõbb.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Hello
Van aki játszik a Disgaea 2-vel? Egy ki info kéne az ottani karakter králálában.
Köszi

BB7
Szedj le egy másik verziót!
MaSzKa
elõbb utána kellett volna olvasni

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

hello!

Olvastam róla hogy a patapon egy érdekes és jó játék. Ezen felbátorodva utánajártam, megkerestem letöltöttem.
A gáz hogy az elsõ rész, az elején még be sem töltött maga a játék, a loding nál megáll.

A második résznél pedig az elsõ küldetés után a mission complite résznél ugye O-t vagy X-t kell nyomni, utána a loading-nál az is megáll sajnos. A második részt több helyrõl is szedtem már le, de mindig ez történt.
3.80m33 as FW-m van... eddig szinte minden ment vele.. és szerintem most sem az a baj, mivel a játék elindul, csak késõbb hal meg.

ZTM
Egyetértek, az a -30 perc nemgond, az infrát meg nem is nagyon tudnám mire használni😊

elitehun
Azóta visszahívták a hibás szériát és már semmi baja a kijelzõnek. Hibái: Nincs rajta infra
30 perccel kevesebb ideig bírja az akksi a jobb kijelzõ miatt. és ennyi. Sztem az infra nem fog zavarni és az a 30 perc sem vészes 😊
ZTM
Mivel hosszas keresgélés után rájöttem hogy ne keressek 2004-es PSP-t mert nem nagyon van csak használtan:/
Nos, ebbõl következik hogy 3004-es lesz!
Pár kérdés ezzel kapcsolatban:Mikor megjelent ez a masina úgy hallottam hogy valami probléma volt a kijelzõvel, késés vagy mi na mind1, ezt a hibát azóta javították, vagy megjavul magától, vagy örökre úgy marad?
A másik kérdésem hogy ezen kívül van e valami gondja?

elitehun
Tudom ajánlani az überkonzolt. Én onnan rendelem
Igen közben magam is rájöttem. Köszi szépen a segítséget.

De lenne még két kérdésem.

1. PSP Slim v3-asra rakott 5.50GEN-A tönkretette a gépet. Szintén fekete minden, se recovery, semmi. Ugye itt derült ki, hogy TA...v3-as a gép. Ezt hogyan lehetne a legegyszerûbben megcsinálni.

2. Másik egy ismerõsöm nem tudta, hogy nem szabad 5.50ig felvinni a gépét. PSP1004ese van. Hogyan lehetne ezt vissza csinálni, hogy esetleg neki is 5.50GEN-B2je legyen?

Köszi még egyszer az elõbbi segítségért. Örök hála.
ZTM
😞

Nekem ha tényleg minden jól megy akkor 25.-én megrendelem, kivéve ha van a környéken valahol, Euronicsba nincs és nem is lesz, még a Tescot nem néztem, és van egy info bolt is oda is be kell tekintenem, ha van valamelyikbe akkor valszleg 26.-án megyek érte😛

LeventeV
ezt csinalja a pandora aksi. szedd ki az aksit, tedd ra toltore, kapcsold be a psp-t. aztan tedd bele az aksit, majd vsh menu es csinald vissza az aksit.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

elitehun
Sajnos csúszott a dolog jövõhétre mert nincs raktáron 😞
Helló! Segítségre lenne szükségem, mivel tönkrettem a PSP-m. 5.50 GEN-B2 vel csináltam pandora askit. Jelenleg ott tatok, hogy berakom az aksit zölden elkezd világítani a led. Képernyõ sötét marad és a recorey sem jön be. Meg van a Memstick tartlama a PCmen. Van rá bármi mód, hogy helyreállítsam vagy kuka? Esetleg tudtok ajánlani szervízt vagy leírást? Elõre is köszönök mindent. Üdv. Ati
LeventeV
BB7 bannerbe vele <#idiota><#vigyor>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

jaszy
Tényleg hülye kérdés! 😊 Mennek!

elitehun
A régebbi játékok is mennek az újabb PSP-ken ugye? (tudom hogy hülye kérdés)
ZTM
Az jó!<#vigyor3>

elitehun
Ha minden igaz holnap után meg lesz a PSP-m 😄
<#idiota>
fikoo
mindenképp <#bee1>

elitehun
Te jól elvagy?
fikoo
És hogy minden játékot külön kommentben említsek holvan még egy olyan jókis arcade játék szép grafikával mint a Wipeout Pulse? <#nyes>

fikoo
De hogy ne mindíg csak a Patapon/LocoRocoval példázzunk ottvan a Simpsons The Game is. 😄 Azis nagyon jó volt

elitehun
Nekem még az N+ tetszett nagyon ami szintén 2D-s, de nagyon szórakoztató. Cikk.
fikoo
Egyetértek, nem feltétlenül kell erõltetni a 3Ds nagykonzolos portokat... Ittvan például a Patapon és a LocoRoco. Eredeti ötlet, remek kézikonzolos játék, például ha PC-s lenne hozzá se nyúlnék de így.
Tegye fel a kezét aki többet játszott például az NFS Shifttel PSPn mint az elõbb említettekkel... <#buck><#vigyor2>

Ha csak az elõlapot akarod leszedni, azt tedd meg nyugodtan. Semmi baja nem lesz. Kipucolod rendesen és visszarakod. De tovább ne szedd szét, csak az elõlapig, mert onnantól kezdve el lehet ám barmolni.