PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
iá:64
Jimi Hendrix
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
!!!Fuck That Body!!!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
De szívesen megcxsinálnám a reggeléseket.
Azért kamu mert ha meghívsz valakit azért még nem jár kredit, csak ha az a valaki szarrá vásárolja magát.
http://bf2s.com/player/swy/
PSP Video 9 1.74 akarok feliratoa filmet konvertálni,de nem tudom mit írjak az avs fájlba!A F.A.Q. szerint probáltam,de nem megy!
www.sabian.com
www.sabian.com
Ezt a gamestar oldalán írják a 3.30-ról. De nemtom h honnan szedhették, mert máshol nem olvastam ilyet h a videókat lejátsza fullban. De DAX már úgyis megcsinálta nekünk, szóval mind1 végülis 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
vcs mappa->psp_game mappa, UMD_data BIN fájl
psp_game mappa->sysdir mappa,usrdir mappa stb.
a kérdésem,h melyik mappából csináljak ISO-t,h daemon tools-al beolvastatva igazi UMD(psp-s)lemeznek higgye(és vigye az emu???)
www.sabian.com
pl ez már jó:
Grand_Theft_Auto_Vice_City_Stories_EUR_PSP-pSyPSP
ebbõl lesz egy psy-gtavcs.iso
tehát ez a játék a Vice City Stories.van egy
vcs mappa->psp_game mappa, UMD_data BIN fájl
psp_game mappa->sysdir mappa,usrdir mappa stb.
a kérdésem,h melyik mappából csináljak ISO-t,h daemon tools-al beolvastatva igazi UMD(psp-s)lemeznek higgye(és vigye az emu???)
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
egyébként, USÁban ha felrakod a 3.30-at, 6 hónapig ingyen használhatod a T-Online HotSpotokat (USÁn belül természetesen)
szerintem ez királyság (bár én sokat repülök, lehet hogy sokaknak ez nem annyira elõny, de akár sztárbákkszból is lehet például ratchetezni online 😊)
feltételezem ez nagyban függ a kártyától, érdemes pl Sandisk-et venni, egy extreme már megfelelõ és az legalább biztos nem hamis... persze nem jön ki egy tizesbõl, de aki a játékokon akar spórolni az legalább a kártyára szánjon pénzt - ez az én véleményem...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
lehetséges, szükséged lesz hozzá egy laptopra, egy megfelelõ (PRISM alapú) wifi kártyára, valamint a megfelelõ szoftverekre (Auditor tökéletes, minden benne van ami kell és CD-rõl is bootolható).
windows alól ne is próbálkozz.
ja és egy jótanács, ha tényleg szeretnél valamit is elérni, akkor sok szorgalomra lesz szükséged!