PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én ugy tudom ilyen nincs.... Ha lenne... Mi lenne?????Úristen!!!<#violent>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

lemike
hello

nem tud valaki olyan progit ami feltöri a szomszéd wifijét és a psp-röl lehet használni?<#eplus2><#banplz>

DraKescrum
jaja mûkösik..király játék

DraKescrum
õõõ...megvan már...asszem...nem pont ugycsináltam ahogy mondtad de köszi...

konkrétan mi történik amikor belemész abba akönyvtárba ahol a játék van és kiírja a sok 001 002 stb fájlt és ráklikkolsz duplán az elsûre?

nfo-t megnézted egyébként?

DraKescrum
nem nyitja meg

scorpeeon
Prince of Persia Rival Swords EUR MULTI5 PSP-LIGHTFORCE

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

elég ha megnyitod a WinRAR-t és abból nyitod meg a 001 fájlt...

öregharcsa
igen hülyeség...bal gombal kattints 2-öt(akkor belelépsz a file-ba)és csak másold ki...ennyi(vagy amit írtam még "Winrar")

http://pspfilez.extra.hu/

DraKescrum
mármint a végére rar-t írok!

DraKescrum
jobb gombbal rákattintok nincs ott h kicsomagolás...szted ha átnevezem az hülyeség?

pedig szellemes név az is<#vigyor1>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

scorpeeon
rescue menü? 😊 Inkább maradjunk a recovery-nél 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

öregharcsa
az rar file!

az elsõ file-t keresd meg a total commanderben (001) arra dupla katt és másold ki valahová...ennyi
ha nem menne akkor töltsd le a legújabb winrar-t és azzal tömörítsd ki(kb ugyanezzel a módszerrel)

http://pspfilez.extra.hu/

CrucifX
Esetleg tudtok mondani Budapesten ahol nagyon jó árban van 2 vagy 4 gigás, játékhoz ideális Memory Stick? Mindegy, hogy Sony vagy Sandisk, talán még az sem baj, ha nem eredeti, csak ne akadjon, ne legyn vele probléma. 15-ért néztem ki 2 GB-osat (Sony).

az is rar lesz.
szokták így is csinálni.

testerlnx
Furcsa, idáig pedig rar-okkal találkoztam amik így voltak darabolva. Olvasd el az nfo file-t, szerintem írni fogják, hogy hogy van csomagolva.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Használhatsz WinRAR-t is, de én spec a parancssorban szoktam matatni azért is írtam, innen leszedheted ha akarod: http://unxutils.sourceforge.net/.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

DraKescrum
jaaaa h csomagoljam ki? mert azt nem lehet!

DraKescrum
milyent akartam

DraKescrum
hogy? bocs de nem vok pro és nem értem...miléyen unrar?

testerlnx
Használ vki "SanDisk MemoryStick Pro Duo Extreme III"-et a psp-hez, egy játéknál átjön vhogy a "18MB/sec" sebesség, pl a TDU-nál?

testerlnx
R + power, a rescue menu 3.03oe-c fw-n, és abban van az egyik menüpont alatt a CPU freq ha jól emlékszem.

testerlnx
De az rar, "unrar x lfc-xml2.001" azt jó napot.

DraKescrum
hello! lenne egy kérdésem...letöltöttem az x-men-t és nem tom h mit kell azzal a fájllal csinálni...ez az elsõ fájl: lfc-xml2.001 nem rar szal nem tom kicsomagolni...ilyennel még nem találkoztam mindig rar volt...megtudná vki mondani h mit kell csinálni? amugy télleg nem vmi nagy szám a COD...tegnap a 300at töltöttem le! nagyon király

Na, letoltottem az OpenTTD-t, de meg nem volt idom jatszani vele. Az, hogy atallitja a CPU-t (legalabbis mintha azt irta volna ki) onmagaban meg nem zavar, de valoban vissza is allitja? Ezt a menuben en hol tudom allitgatni?
Köszönöm..de ez sem jött be... 😞

Üdv:

Szike
ratchet megy 266-on ezt én is alátámasztom.

Szikeman: próbáld 266-on, 300-on vagy 333-on...

testerlnx
Nekem ment simán, és 3.03oe-c -em van nekem is. Csak ezek nem mentek:
Field Commander és a Ratchet nem indult el 64 játékból amit kipróbáltam, illetve a Tokobot-ból is volt egy verzió ami nem ment, de aztán egy másik ment...A Ratchet-hez mondták, hogy 266MHz kell úgy hogy gondolom az is fog menni, esetleg a Field is.

Sziasztok!

A Burnout legends-et nem tudom elindítani a töltõ csík úgy 80%-nál megáll...
Van valakinek valami ötlete..?
Már több iso val is probáltam..
Az sw:3.03 OE-c

Köszönöm:

Szike
Kokesz02
Baze mekora szivás ez a CoD, pedig tökre vártam.

kokesz

pimpstreamer szerintem jó 😊 bár programot nehéz tetszés alapján ajánlani, inkább feladathoz érdemes rendelni 😊 de gondolom kezdõk lelkesedése 😊

õszintén szólva fogalmam sincs, tud-e playlist-et, de valóban hasznos bír(na) lenni...

viszont jó játék mint a tenger:
Killzone, Loco Roco, Ratchet and Clank, GTA, Burnout, Mortál, Tekken, de ha stratégia kell akkor feltéltenül OpenTTD...

burnout legends (crash party)

Ja es kulonbozo programok is jol jonnenek... Bongeszos kepnezegeto, meg barmi, ami nektek is tetszett 😊
Lehet, hogy en nezem rosszul, de egesz egyszeruen szeretnek egy playlistet, amiben tudok ugralni a szam cimet beirva. Ha lehet, akkor nem szoltam 😊

Melyik jatekot ajanljatok, ami tobb napra is lekoti az embert? Nincsen valamilyen jo kis strategiai? Probalkoztam tobbel is, amit eredetileg PS1-re irtak, de csak a Red Alert indult el, ff7 nem 😞
Megeri.
joshua
Hellósztok! Egy psp value pack + 4gigás kártya + Ridge Racer megér 70et a media marktba? Nemtom hányas fw van rajta csak újságban láttam😄

Lacc
A Worms-ön és a Sudokun kívül tud még valaki olyan játékot mondani, amiben többen lehet játszani egy géppel?
sajnos nem igazán, nekem bõven megfelel a gyári, lévén külön eszközt használok erre a célra 😊

csak kiváncsiságból, mi hiányzik belõle (mondjuk olyasmin kívül hogy nem tud pl flac-et játszani?)

Na, akkor legalabb ezt is megtudtam 😊

Kedves lowdog, tudnal ajanlani valamilyen fain mp3 lejatszo programot? Mert a gyari eleg szegenyes, a psp radiot meg nem tudom megbuheralni, meg leiras alapjan sem.
most már tudod 😊

egyébként vannak akik egyszerûen letiltják a DHCP-t, de ha Manual-ra kapcsolsz és eltalálod a subnet maskot és a gateway-t, akkor megy a dolog... persze kell vele próbálkozni, nekem alapból több teszt kapcsolat van beállítva amiket végig próbálok ha net kellene, és sokszor bejön... 😊

a t-com (vagy inkább t-online) hotspot általában fizetõs, bár nincs kódolva a hálózat. ez azt jelenti hogy a t-online oldalát tudod elérni (ahol fizetés után továbbléphetsz bárhová), és esetleg néhány ingyenes oldalt amit a t-online dönt el.

a security csak a wireless encryption-re vonatkozik, onnantól hálózati hitelesítéstõl kezdve mac szûrésig minden lehet, így a téves az az elképzelés, miszerint security:none == szabad szörfözgetés

Hát ilyen nekem is volt már.... és szerintem az hogy none van irva a védelemhez az még nem 100% hogy tucc is netezni...legalábbis tapasztalatból mondhatom...

egyébként nem tom mi lehet a baj...

bár én még nem próbáltam psp-n (csak pc-n) a scummvm-et, valoszinuleg a PSP/GAME150 alá kell betenni, a játék image-t meg valahová a memóriakártyára (akár mellé), és a scummvm-bõl betölteni...

Sziasztok!

Szegeden tanulok es az egyik ter eleg jol el van latva Wi-Fi lehetoseggel; volt vagy negy kontakt a szkenneles utan, en a T-Comra nyomtam, leven a Security ala a None volt irva, es (ha jol gondolom) az azt jelenti, hogy szabadon lehet rajta szorfozgetni. Beallitottam Easy-re a dolgokat, mindent automatikusra hagytam meg, majd Test Connection, letre is jott, fasza.

Azonban: beirom a bongeszobe, hogy index.hu vagy origo.hu, nem tortenik semmi vagy fel percig, csak az ures bongeszot mutatja, majd kiirja, hogy a csatlakozas a routerhez failed, es hogy keresgeljek a DNS tajekon.
Hat ennyi lenne. Valaki meg tudna mondani, mi lehet a gaz? Nem igazan ertek a temahoz. Elore is koszi!
scorpeeon
Bizony, sokkal-sokkal jobb. PSP-n legalábbis biztosan.

Kokesz02
A ProEvolutionSoccer2007 szerintem jobb mint a fifa.

kokesz

CrucifX
Gyakorlati tapasztalata van valakinek a ScummVM-el? Újdonsült PSP tulaj vagyok, FAQ-ot többször átnyálaztam de mivel a fórum jelenleg nem megy, itt kérnék segítségét a pontos telepítést illetõen. 3.02 OE-A-m van, readmet elolvastam, azt írja, úgy kell feltenni mint a többi homebrewt de mivel még egyet sem próbáltam ezért nem ismerem a folyamatot. Tudom, ezerszer feltett kérdés de egy újszülöttnek... 😊 Elõre is köszönöm!

Hát igazából teljesen ugyanaz mint a FIFA eddigi próbálkozásai.... De én szeretem a BL-t ezért teccik.... szóval szvsz ugyanaz, jobb grafikával... de hát ugyanz csinálta majdnem ugyanakkor<#zavart1>