PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
nem tud valaki olyan progit ami feltöri a szomszéd wifijét és a psp-röl lehet használni?<#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz>
nfo-t megnézted egyébként?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
http://pspfilez.extra.hu/
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
az elsõ file-t keresd meg a total commanderben (001) arra dupla katt és másold ki valahová...ennyi
ha nem menne akkor töltsd le a legújabb winrar-t és azzal tömörítsd ki(kb ugyanezzel a módszerrel)
http://pspfilez.extra.hu/
szokták így is csinálni.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Üdv:
Szike
Szikeman: próbáld 266-on, 300-on vagy 333-on...
Field Commander és a Ratchet nem indult el 64 játékból amit kipróbáltam, illetve a Tokobot-ból is volt egy verzió ami nem ment, de aztán egy másik ment...A Ratchet-hez mondták, hogy 266MHz kell úgy hogy gondolom az is fog menni, esetleg a Field is.
A Burnout legends-et nem tudom elindítani a töltõ csík úgy 80%-nál megáll...
Van valakinek valami ötlete..?
Már több iso val is probáltam..
Az sw:3.03 OE-c
Köszönöm:
Szike
viszont jó játék mint a tenger:
Killzone, Loco Roco, Ratchet and Clank, GTA, Burnout, Mortál, Tekken, de ha stratégia kell akkor feltéltenül OpenTTD...
Melyik jatekot ajanljatok, ami tobb napra is lekoti az embert? Nincsen valamilyen jo kis strategiai? Probalkoztam tobbel is, amit eredetileg PS1-re irtak, de csak a Red Alert indult el, ff7 nem 😞
csak kiváncsiságból, mi hiányzik belõle (mondjuk olyasmin kívül hogy nem tud pl flac-et játszani?)
Kedves lowdog, tudnal ajanlani valamilyen fain mp3 lejatszo programot? Mert a gyari eleg szegenyes, a psp radiot meg nem tudom megbuheralni, meg leiras alapjan sem.
egyébként vannak akik egyszerûen letiltják a DHCP-t, de ha Manual-ra kapcsolsz és eltalálod a subnet maskot és a gateway-t, akkor megy a dolog... persze kell vele próbálkozni, nekem alapból több teszt kapcsolat van beállítva amiket végig próbálok ha net kellene, és sokszor bejön... 😊
a security csak a wireless encryption-re vonatkozik, onnantól hálózati hitelesítéstõl kezdve mac szûrésig minden lehet, így a téves az az elképzelés, miszerint security:none == szabad szörfözgetés
egyébként nem tom mi lehet a baj...
Szegeden tanulok es az egyik ter eleg jol el van latva Wi-Fi lehetoseggel; volt vagy negy kontakt a szkenneles utan, en a T-Comra nyomtam, leven a Security ala a None volt irva, es (ha jol gondolom) az azt jelenti, hogy szabadon lehet rajta szorfozgetni. Beallitottam Easy-re a dolgokat, mindent automatikusra hagytam meg, majd Test Connection, letre is jott, fasza.
Azonban: beirom a bongeszobe, hogy index.hu vagy origo.hu, nem tortenik semmi vagy fel percig, csak az ures bongeszot mutatja, majd kiirja, hogy a csatlakozas a routerhez failed, es hogy keresgeljek a DNS tajekon.
Hat ennyi lenne. Valaki meg tudna mondani, mi lehet a gaz? Nem igazan ertek a temahoz. Elore is koszi!