40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • narumon
    Valaki próbálta már a Squad Commandot? Jó lött?
  • Prypiat
    Nálunk egyszer haverék kibérelték egy hétvégére a sulijuk auláját és ott tartottunk egy hatalmas lan partyt. Volt erősítő hangfalak,és rengeteg arc. Sokkal nagyobb élmény egy ilyen helyen tolni mint otthon köntösben a félhomályban a gép előtt egyedül online.

De egyébként egy sörözőben psp-vel is fasza lehet.
  • skinnyman
    Akár :) De most biztos elijesztetted, szóval mostmár ne is számíts rá, hogy eljön. :) PSP-vel én még nem voltam (W)LANparty-zni, 2szer voltam sima LANpartyzni haverokkal: először beültünk egy helyre, ettünk egy jót, lecsúszott pár sör, aztán betankolva este 10-től (sötétedéstől) nyomtuk hajnali (reggel) 5-ig, amikor befejeztük, már világosodott :) Jó poén, közben lehet egymást oltani rendesen.
  • wordsworth
    Hét én azér bejátszanám, csinálnánk pár jó kis cigit, hogy úgy romon legyünk azt go neki, szigeten futva PSP-zni xD
  • Prypiat
    A lan partyk is hangulatosak nem úgy van az,hogy mindenki csak kockul a gép előtt magában. :)
  • ColdFire
    Te ezt úgy is hiszed hogy mindenki játszik és meg se szólal? ^^
    Az én elképzelésem hogy megismerlek, iszunk, játszunk, megtörténik a romantikus csók, este is játszunk, csak mást, utánna felkelünk (hozod nekem az ágyba a reggelit), elveszlek feleségül mert tudsz főzni, és boldogan élünk míg el nem romlik a képzelő erőm :D
  • wordsworth
    Én is szivesen beneveznék egy rózsaszinre, mennék vele partyzni xD
  • Kata
    Én speciel nem tudok elképzelni ilyen psp-találkozót, hogy mindenki fogja a kis gépét, és leszegett fejjel nyomkodja a gombokat.
  • Kata
    Figy imádom a rózsaszínt, de ilyen kis komoly ketyerében még én sem veszek rózsaszínt. Az enyém szép piano-black. :)
  • Prypiat
    Egyébként pont erre gondoltam én is,hogy vajon szokott e lenni néha ilyen psp-lan party szerüség. Nem lehet rossz egy ilyen. Élőben sokkal feelingesebbek a multiplayer játékok mint online.
  • skinnyman
    És sör? :)
  • ColdFire
    Am egy találkozó nem lenne rossz, majd összedobok vmit nyári szünetbe, csak juttassátok eszembe!
    Lesz ingyen kóla! :D
  • ColdFire
    :D

Nem vagyok buzi, de azért mekkora má, rózsaszínűje sincs sok embernek :D
    a belső a fontos nem a külső :P
  • Prypiat
    És mivel játszunk majd? Sims - Gay house orgy?
  • torrente
    Majd jövőre nyomunk egy jó psp-partit a Szigeten, a Szivárvány sátorban.
  • ColdFire
    akárki csinálhat ám uj bannert :o
    :D
  • ColdFire
    eh.. :D
  • kisgabo
    érdemes, a nimh akku szereti, ha lemerítik, de nem csontra... elviseli a rátöltést, de idővel kialakulthat memória effektus. mivel az akku nem szabványos... nem olyan könnyű "rendbetenni" mint egy AA vagy AAA cerka akksit.
  • kisgabo
    az nem vicc, végre alőjött ez éned... :)
  • ColdFire
    hm, rájöttem, hogy a vicc kedvéért rózsaszín pspt veszek :D
  • skinnyman
    Persze, hogy lehet, ilyenkor sztem nem is aksiról megy a gép, hanem hálózatról és az aksi attól függetlenül töltődik.
  • Prince of Máté
    Ja lehet persze, ez a jó benne :D
    Akkor tehát teljesen le kell meríteni?
  • Prypiat
    Az akksis választ pedig köszönöm. :) Töltés közben azért lehet játszani? :P Nehezen bírnám ki ha nem lehetne. :)
  • Prypiat
    Nem anyuék. :) Barátnőm úgy engedélyezte a sokadik konzolt a házba ha karácsonyig tudom türtőztetni magam. :) Az előbb olvasott Silent Hill vélemény után egyre nehezebb lesz. :P
  • kisgabo
    litium aksit csontra meríteni bűn, rátöltést neki, és a nikkel metált se illik 0 voltra kisütni. psp akksija nikkel metál, tehát lemerül a kis rohatt, és töltöd.
  • Prince of Máté
    De először akkor is le kell meríteni nem?
    Vagy nem kell mert, Lítium aksis?
  • skinnyman
    Így van, amíg narancsszínűen világít a LED, addig töltődik, utána már nem.
  • torrente
    Jó lesz végig, nekem nagyon bejött.
  • Kata
    a modern aksiknál ilyet már nem kell csinálni
  • wordsworth
    Hehe ez a silent hill nagyon brutál, hazafelé toltam buszon, egy résznél összeszartam magam és eltoltam egy közepes orditást meg ugrottam egyet... Nem gyengén néztek az utasok h mivan velem :D utanna egybol kikapcsoltam aztan lehuzodtam az ulesben :D
  • tomi890125
    utánna jöhet a sok szaftos cucc
  • tomi890125
    aksiját első alkalommal le kell csontra meríteni majd 12óráig töltőn hagyni utánna ;)
  • torrente
    Nyomj gázt!
  • Kata
    Velkám!
    Míg fel nem tölt.

Anyuék eltették karácsonyig?
  • Röfikapitány
    NEm tettem fel nem is tom hogy kell!Ha csak nem aki megcsinálta fel nem tettem de ezek szeint nem!Hol talélok ezt a kernelt és hogy kell feltenni?
  • tomi890125
    3.71-M33-2 van a gépeden ugy látom de fel raktad az 1.5ös kernelt? mert csak ha azt felrakod azután futnak a homebrew progik :)
  • Röfikapitány
    HI megint fel akartam tenin egy progit és amikor elinditottam akokr egy error és egy számsor fogadott!!!MI a gond?a game150 mappába tettem a progit!
    ELörre is köszi!

3.71-M33-2
  • Prypiat
    Nos mátol én is sikeresen csatlakoztam a psp-sek táborához. :) Piano Black Slim&Light 3.71 M33.
    Viszont csak karácsonytól tudom használni a gépet. :(
    Annyiban tudtok segíteni,hogy az első alkalommal az akksiját mennyi ideig kell tölteni?
  • Röfikapitány
    BOOKR ezt nekem akartad? hová kell másolni a psp /game/ be?azt hiszem ezt tettem egyszer fel és amikor el akartam inditani valami errort irt ki meg egy számsort!Jó lenne megoldani valahogy hogy vigye a pdf-et is!!!
  • dzsooe
    Sziasztok!
    Vlki tudna nekem segíteni a TDU elindításában psp-n? ha igen egy pm -et dobjon már vlki vagy itt írjon. Köszi