40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Empty
    Ez is megy: MX vs. ATV Reflex (teszteltem!)
  • öregharcsa
    én eddig ezeket teszteltem..csak ennyire volt időm:

Működik:

Creature Defence
    Kahoots (minis)
    Fortix (minis)
    Bubble Trubble (minis)
    Crystal Defenders
    Numblast
    Mystran Wars
    Let's Golf (minis)
    Tekken 6

Ami nem megy:

Crimson room reverse - kifagy, gépet leállítja
  • Madball
    Na, a GTA-nak sincs semmi gondja vele, eddig én csak a F1-nél tapasztaltam hibát, de sztem ez is megoldodik hamar.
  • Madball
    Szívni nem szívsz, mert simán visszarakod a gen-d2-ör, ha nem jön be (tegnap én is ezt csináltam),de kiprobálom a gta-t is. A Fifa10 biztosan megy, és nincs gondja!
  • ssk3
    más játékkal is van gáz? vagy csak az F1? mert engem pl gta chinatown wars meg little big planet meg a nemrégi, de friss játékokra gyakorolt hatása érdekelne. Szóval akkor szívok ha felrakom a gen-D3 at, vagy nem?
  • LeventeV
    pesten melyik az az uzlet ahol jo arba lehet jo minosegu Fat aksit kapni? ha tudjatok akkor a cimuket is adjatok meg.
  • Madball
    hát igen,a cserét megérte, sokkal jobb gém az Avatar, mint a F1 :)
  • Madball
    Hali, akkor felrakom a d3-at, az avatar miatt :) a F1 amugy sem soxor van használatban :)
  • Empty
    Hello! Az új Gen-D3-ra van megoldás már, hogy indításkor ne lila színű legyen az ablak? Kösz!
  • tomo05
    ahhoz hogy menjen kell új decrypter ami nem tom mikor lesz.de az avatar jó game!Én is várom menjen!
  • Madball
    Hali!Feltettem a gen d-3-at, de sajna a F1 2009-et nem tudtam folytatni, sőt új karriert sem tudtam kezdeni, aztán visszatettem a d2-t. Az avatar nem fut sehogy gen d-2-őn? Üdv
  • öregharcsa
    a legújabb CFW 5.50 GEN-D3...
  • öregharcsa
    hello!

akit esetleg érdekel:

Benciky írta:
    Hosszas várakozás után végre elkészítettem a PSP 5.50 GEN Hun mod (BÉTA)-t.
    Mivel ez csak BÉTA verzió ezért még nem tartalmazza a Skype,Internet Böngészö,Csatlakoztattott Kijelző
    menü magyarítását.

további info :Pspfilez - magyarítás topik

üdv

Öregharcsa
  • tomo05
    nem tudja valaki hogy mikor lesz új decrypter mert jó lenne ha menne az Avatar...?
  • Jim Morrison
    ja
  • kabel15
    Szóval bekapcsoljuk azt a kis WLAN gombot és mehet is a móka :D
    THX!
  • maffioso
    nemkell:d egyikőtők hostol másik rámegy azt csá, de kell hozzá wifit használni csak a két gép közt
  • kabel15
    Szoval akkor kel net vagy sem?
  • maffioso
    ja
  • kabel15
    *HELLO
  • kabel15
    Fello!

Nekem is lenne 1 kérdésem.
    Ahoz hogy valakivel multizzal muszáj internetes kapcsolat?
    Szóval ha 1 szobában vagyok vele akkor tudok vele játszani wifi nélkül is?
  • janzol
    a psp slim 2004 8c
  • CaviaR
    Nah megmondom mi a helyzet.

Mákod van a PSP2001-et gond nélkül lehet pandorázni, az valszeg megoldja a problémád.
    Rádughatod akksi nélkül de az szart sem ér, másik gép flash0-ját rátenni azonnali és visszacsinálhatatlan halál. Alaplap csere a legbiztosabb, de csak a végső megoldás az anyagi vonzata miatt.
  • janzol
    és a flash1?:S
  • maffioso
    nekem amikor a flash0 elszállt hellcat-tel csináltam meg nemtudom neked menne-e, nekem eleve fat-em van
  • janzol
    de azzal akor lehetséges h jo lenne? egy alaplap cserével? mert azért olcsobb lenne mint egy uj gép
  • Smithie
    Alaplap csere?:D 10000 ft-ért kicserélik az olcsóbb helyeken.
  • LeventeV
    ha garancia alatt van meg a gep akkor megropalhatod kicsereltetni... hatha szerencsed van
  • janzol
    most ott van haveromnál mert nekem nem volt másik psp, azt most várom a hirt....de a flash memoriét nem lehet vissszaállitani pandorával?
    én azt hittem h pandorával akármit meglehet .....félre flesssel pspt csinálni.... és csak a fizikailag sérülteket nem....v h nem lehetne akkor egy alaplapcsere nem elég?
  • LeventeV
    megprobaltad azt amit mondtam?
  • janzol
    PSP2001 a psp......
  • Smithie
    Én is ezt vallom,de így szarrá tett egy psp-t,ráadásul még az idegeskedés is.Akkor inkább ne nyúljon hozzá ha azt sem tudja mivel kezdje.
  • csipa94
    Hy!
    Tudnátok abban segíteni,hogy ha WIFI-zni szeretnék,akkor nem tudok,mert nem engedi.
    pedig WIFI-működik,kipróbáltam laptoról...
  • LeventeV
    huzd ki az aksit, dugd ra toltore es ugy probald meg.
  • CaviaR
    Persze, de ez csak arra vonatkozik aki valóban meg is tudná csinálni. Mint látszik megérte spórolni 1-2 ezret, csak egy 30-40 ezres gépet bukott.
  • CaviaR
    Ha a verziója PSP2004-nél kisebb, akkor lehet pandorázni. (Elvileg néhány 2004-est is lehet, de csak az első darabokat) Ha nagyobb, akkor rossz hírem van... :P
  • janzol
    az a baj h jo is volt sikerült feltörni és akkor rá akartuk teni a legfrisebb verziot és akkor se kép se hang...áramot kap meg a gép megy de semmi...:S
  • PoisonChihuahua
    Biztos, hogy ő is meg tudta volna csinálni, ha odafigyel. Aki ilyenért (ill. hasonlókért mint a PS2-es FMCB és társai) pénzt ad ki, az a legnagyobb balek a világon...
  • PoisonChihuahua
    Ilyet nem lehet. lol
  • LeventeV
    slimet is lehet pandorazni.