40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#38554 Ez is megy: MX vs. ATV Reflex (teszteltem!) -
#38553 én eddig ezeket teszteltem..csak ennyire volt időm:
Működik:
Creature Defence
Kahoots (minis)
Fortix (minis)
Bubble Trubble (minis)
Crystal Defenders
Numblast
Mystran Wars
Let's Golf (minis)
Tekken 6
Ami nem megy:
Crimson room reverse - kifagy, gépet leállítja -
Madball #38552 Na, a GTA-nak sincs semmi gondja vele, eddig én csak a F1-nél tapasztaltam hibát, de sztem ez is megoldodik hamar. -
Madball #38551 Szívni nem szívsz, mert simán visszarakod a gen-d2-ör, ha nem jön be (tegnap én is ezt csináltam),de kiprobálom a gta-t is. A Fifa10 biztosan megy, és nincs gondja! -
ssk3 #38550 más játékkal is van gáz? vagy csak az F1? mert engem pl gta chinatown wars meg little big planet meg a nemrégi, de friss játékokra gyakorolt hatása érdekelne. Szóval akkor szívok ha felrakom a gen-D3 at, vagy nem? -
#38549 pesten melyik az az uzlet ahol jo arba lehet jo minosegu Fat aksit kapni? ha tudjatok akkor a cimuket is adjatok meg. -
Madball #38548 hát igen,a cserét megérte, sokkal jobb gém az Avatar, mint a F1 :) -
Madball #38547 Hali, akkor felrakom a d3-at, az avatar miatt :) a F1 amugy sem soxor van használatban :) -
#38546 Hello! Az új Gen-D3-ra van megoldás már, hogy indításkor ne lila színű legyen az ablak? Kösz! -
#38545 ahhoz hogy menjen kell új decrypter ami nem tom mikor lesz.de az avatar jó game!Én is várom menjen! -
Madball #38544 Hali!Feltettem a gen d-3-at, de sajna a F1 2009-et nem tudtam folytatni, sőt új karriert sem tudtam kezdeni, aztán visszatettem a d2-t. Az avatar nem fut sehogy gen d-2-őn? Üdv -
#38543 a legújabb CFW 5.50 GEN-D3...
-
#38542 hello!
akit esetleg érdekel:
Benciky írta:
Hosszas várakozás után végre elkészítettem a PSP 5.50 GEN Hun mod (BÉTA)-t.
Mivel ez csak BÉTA verzió ezért még nem tartalmazza a Skype,Internet Böngészö,Csatlakoztattott Kijelző
menü magyarítását.
további info :Pspfilez - magyarítás topik
üdv
Öregharcsa -
#38541 nem tudja valaki hogy mikor lesz új decrypter mert jó lenne ha menne az Avatar...? -
#38540 ja -
#38539 Szóval bekapcsoljuk azt a kis WLAN gombot és mehet is a móka :D
THX! -
#38538 nemkell:d egyikőtők hostol másik rámegy azt csá, de kell hozzá wifit használni csak a két gép közt -
#38537 Szoval akkor kel net vagy sem?
-
#38536 ja -
#38535 *HELLO -
#38534 Fello!
Nekem is lenne 1 kérdésem.
Ahoz hogy valakivel multizzal muszáj internetes kapcsolat?
Szóval ha 1 szobában vagyok vele akkor tudok vele játszani wifi nélkül is? -
janzol #38533 a psp slim 2004 8c -
#38532 Nah megmondom mi a helyzet.
Mákod van a PSP2001-et gond nélkül lehet pandorázni, az valszeg megoldja a problémád.
Rádughatod akksi nélkül de az szart sem ér, másik gép flash0-ját rátenni azonnali és visszacsinálhatatlan halál. Alaplap csere a legbiztosabb, de csak a végső megoldás az anyagi vonzata miatt. -
janzol #38531 és a flash1?:S -
#38530 nekem amikor a flash0 elszállt hellcat-tel csináltam meg nemtudom neked menne-e, nekem eleve fat-em van -
janzol #38529 de azzal akor lehetséges h jo lenne? egy alaplap cserével? mert azért olcsobb lenne mint egy uj gép
-
#38528 Alaplap csere?:D 10000 ft-ért kicserélik az olcsóbb helyeken. -
#38527 ha garancia alatt van meg a gep akkor megropalhatod kicsereltetni... hatha szerencsed van -
janzol #38526 most ott van haveromnál mert nekem nem volt másik psp, azt most várom a hirt....de a flash memoriét nem lehet vissszaállitani pandorával?
én azt hittem h pandorával akármit meglehet .....félre flesssel pspt csinálni.... és csak a fizikailag sérülteket nem....v h nem lehetne akkor egy alaplapcsere nem elég? -
#38525 megprobaltad azt amit mondtam? -
janzol #38524 PSP2001 a psp...... -
#38523 Én is ezt vallom,de így szarrá tett egy psp-t,ráadásul még az idegeskedés is.Akkor inkább ne nyúljon hozzá ha azt sem tudja mivel kezdje. -
#38522 Hy!
Tudnátok abban segíteni,hogy ha WIFI-zni szeretnék,akkor nem tudok,mert nem engedi.
pedig WIFI-működik,kipróbáltam laptoról...
-
#38521 huzd ki az aksit, dugd ra toltore es ugy probald meg. -
#38520 Persze, de ez csak arra vonatkozik aki valóban meg is tudná csinálni. Mint látszik megérte spórolni 1-2 ezret, csak egy 30-40 ezres gépet bukott. -
#38519 Ha a verziója PSP2004-nél kisebb, akkor lehet pandorázni. (Elvileg néhány 2004-est is lehet, de csak az első darabokat) Ha nagyobb, akkor rossz hírem van... :P -
janzol #38518 az a baj h jo is volt sikerült feltörni és akkor rá akartuk teni a legfrisebb verziot és akkor se kép se hang...áramot kap meg a gép megy de semmi...:S -
#38517 Biztos, hogy ő is meg tudta volna csinálni, ha odafigyel. Aki ilyenért (ill. hasonlókért mint a PS2-es FMCB és társai) pénzt ad ki, az a legnagyobb balek a világon... -
#38516 Ilyet nem lehet. lol -
#38515 slimet is lehet pandorazni.