PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi hogy szedd le a: Cfw folder blocker legujabb verzioját.
Aktiváld a plugint és jo lesz.
És még: MINDEN MAPPÁBA: GAME/GAME150/GAMEXX(asszem?) rakj valami kis szar pl egy TXT-t.
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
PSN: berghold
Én rendeltem onna X360hoz winyot, és simán megjött, No posta, és 6xolcsobb mint itt(minden más is.).
De bemész egy konzolszaki-ba és ott is vehetsz, csak kicsit drágán.
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Már meg is van.(Patch-elt verzio)Hattttamlmas játék-kitûnõ grafika.
Nekem mûködik 5.0 M33-6-on!Akinek megy az ki NE hagyja!
GTA 4EVER!
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Disgea 2-vel valaki játszik a társaságból?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
PSP Custom Firmware 5.50 GEN-C Released
greg | October 18, 2009
Update: Way too many problems… Download pulled. 5.50 GEN-C2 coming soon.
Az, hogy ha nem látszik a menü kicsit trükközni kell Recoveryben az más kérdés.
BTW én felraktam és nem volt vele semmi baj, mondjuk van olyan játék, ami továbbra sem megy decrypter nélkül.
Bocsánat a hülye kérdésért de sose csináltam és nem akarom elrontani a psp-met.
3.90 M33-as CFW van a gépen és szeretném,ha az új játékok is induljanak rajta.Eddig nem volt gond,mostmár úgy érzem szükséges.
-Melyik verziószámot tegyem fel a gépemre? 2000-es slim géprõl van szó.
(kiforrott és nem teszteletlen bugokkal telit szeretnék,tehát nem kötelezõen a legújabbat)
-Ha megvan ez a verziószám akkor milyen sorrendben rakjam fel a CFW-ket,hogy ezt megkapjam?Gondolom az nem elég,hogy az utolsót tedd fel.
Elölre is köszönöm.
van egy eladó PSPm ha valakit érdekel vegyen fel msnre: [email protected] ott elmondom hogy mien miket adok mien FW van rajta képet is küldök ha kell sõt személyesen tlaizhatunk is és kiprobizhatod árba megegygezunk ha érdekel vegyél fel😊
jó éjszakát..
Nem azt mondom, hogy kell, mert tényleg nem feltétlen szükséges, de ha pl. éveken keresztül rajta volta gépeden és megszoktad, akkor elég idegesítõ, hogy a GEN-en nincs! Mert egy idõ után már nem tudsz nélküle élni!
De mondom; megszokás kérdése! 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Lenne egy problémám.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõre is köszönöm.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
én nem találtam
egyetlen elõnnye, hogy futnak rajta az új játékok
pluginokat és a régi programokat meglehetcseszni
5.00m33-6 jó volt azt még dark alex nyomta és nem a béna franciák
Milyen árban van most egy használt slim memokarival és flashel?
Átlagos állapotban.
\"If in doubt, flat out!\"
\"If in doubt, flat out!\"