PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de csak akkor megy ha pl: valamilyen OE firm van rajta,vagy levan állitva 1.50-re,és devhook (de devhookozni mamár nemkell,az kuka😛)
Már kezdem szégyelni hogy Magyarnak születtem!
de mint az elöbb leírtam nem tudtam értelmezni!
2 hónapja vettem egy PSP és azota keresek egy választ!
A GY.I.K-ot elollvastam és nem tudtad kiértelmezni belõle hogy akkor most adatkábelen is lehet rá játékot tenni?
Elõre is köszi!
<#banplz>#banplz> #21911 kategória
egyébként eredeti x360 lost planet lemezem eredeti psp lemezre cserélném...érdeklõdni privátban.
amugy mi a helyzet itt?
Need_For_Speed_Prostreet_EUR_PSP-ACCiDENT Need.For.Speed.Prostreet.EUR.UMDRiP.PSP-LoLMaN akinek kell PM-me :)
Leszedtem a Lemmingst, de két könytárból áll, amiben van egy rakás file. Hová kell ezt másolni a MemSticken, hogy lehet elindítani? (3.40 OE van, ha ez számít.)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
elsõ dolgod: #21913
😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A sony psp tényleg különleges (UMD) lemezzel megy, ám különleges emberek kitalálták, hogy bármennyire is különleges az umd lehet iso képet csinálni róla. Arról nem is beszélve hogy a psp különleges memóriakártyájára ezt különösképpen rá lehet másolni, és az azon lévõ különleges programokkal vagy OE FW-kkel le tudja játszani.
Mindezt azért írtam le ilyen különlegesen, mert nem vetted a fáradtságot arra hogy utána nézz. Egyszerûen a legkönnyebb megoldást választottad.. nem tudom hány éves vagy, de hidd el az a legjobb ha magad jársz utána a dolgoknak. Arról nem is beszélve, hogy ezt a fórumot azért szeretem, mert ÚJ, FRISS PSPVEL kapcsolatos infókat tudhatok meg, vitathatok meg a TÉMA iránt érdeklõdõkkel. De..DE ha állandóan ugyanazt a kérdést felteszik százszor akkor lehet hogy a bánatnak nem lesz kedve végigolvasni 1000 oldalon keresztül ugyanazt pár érdekességért. Nem akarlak bántani, nincs bennem rosszindulat (hiszen válaszoltam is a kérdésedre)! Csak gondold ezt végig.
Ja és van egy leírás a piros FAQ feliratnál. Azt mindenképpen olvsd el ha psp-t akarsz venni. Remek magyarnyelvû leírás.
ON:
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ha tényleg akarsz venni PSP-t, mindenképp olvasd el!
Amúgy már mielõtt ideírtál, el kellett volna olvasnod...
ez igy bonyolult lesz ha rossz irányba tapogatozol
csak azt nem értem h azok akik psp-t vennének mért nem olvasnak utána egy kicsit?
tudod amugy a memoriakártya csodákra képes
\"If in doubt, flat out!\"
Most készülök Sony PSP-t venni,és lenne egy kérdésem!
Állítólag egy különleges lemezzel megy, és hogy ilyen nem kapható!
Na és szerintetek ez IGAZ?
Mert ezt nehéz elhinnem, van egy olldal ahol le lehet tölteni Sony PSP játékokat, és ha azt valaki letölti akkor hogy írja ki, vagy teszi fel a PSP-jére!????
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Vajon lesz méltó utód? Lesznek még OE Fw-k?
de látod mint kiderült nem csak sony boltban árulnak hivalatosan és így is bele lehet futni hamis kártyába!
Vissza is olvastam de ennyire kimerítõ válaszokat eddig nem olvastam ugyhogy mindenkinek köszi a segítséget!
mert az enyém tuti nem erdeti és ez van ráírva....(MSX-M2GN)
http://pspfilez.extra.hu/

Ha neked fontosabb, hogy biztosan HIGH SPEED-et kapjál, akkor menj el az RA TRADE-hez, Budaörsön, ott tuti azt kapod. Én ott vettem, de elõtte számos üzletet végig jártam (konzol boltokat, nem SONY márkabolt,de SONY-t forgalmazó, SONY MÁRKAÜZLET) mindenhol a szart akarták rámsózni, csak az árak voltak különbözõk!
Egyébként tudod mit jelent az a kis kör alakú jel ott az elõzõ hsz végén?
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
\"If in doubt, flat out!\"
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D