40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • SpeedXHUN
    800 mb az átlag.
    1 gigás karira midngi 1 játék fog elférni.
    inkább 2gb os-t vegyél,én is már 4-re cserélem le a 2gb ost.

Amúgy eladó az enyém:Sony high speedes ha érdekel írj rám.:)
  • vixo
    Ha töltök le játékot psphez gépre,akkor azok általában milyen terjedelműek,mert szeretnék 1 gigás karit venni,arra tudnék letöltött iso játékot rakni? És a filmeket konvertálnom kell vagy elég,ha van vmi film a gépemen és simán átnyomom a pspre? Előre is thx a helpet!
  • fikoo
    Ha bedugom a PSPbe a brand new memókártyám, akkor létreozza rata automatikusan a saját mappáit, vagy nekem kell létrehozogatnom? Ha automatán hozza létre akkor egyértelmű hogy hová kell bemásolnom az iso gameket? És hová a videókat, meg ieneket? Előre is köszi a válaszokat ^^
  • fikoo
    Attól a csávótól vetted aki az express.hu-n árul? Én is rendeltem tőle. MSNen. És már ki is ért, de a PSPt csak 25.én kapom meg.
  • Triple H
    1 gigás kártyára lehet tömöríteni mondjuk 1.8 gigás játékot?
  • Triple H
    honnan töltötted le?
  • aksoko
    Tényleg milyen távolságú a wifi rajta?
  • EmThor
    6ért hallottam hamis high speed-es karit, nem volt rossz, hamar betöltött mindent...

sima kari nagyon gáz? mert aqua.hu-n most nincs high speed-es csak sima, de 2 gigás sandisk jó árban...
  • kicsirobi
    Sziasztok.
    Mi a helyzet akkor ha hamis a memó kártya?
    Mert eddig játékot,nem tudtam rá tenni:(
  • SpeedXHUN
    nyid meg az 1. fájlt. és a benne lévő fájlt húzd ki az asztalra.
    Sokáig tölteni fog a gép.Utánna az asztalon elhelyezett tekken fájlt másold a psp-d ISo mappájába.
  • Voltan
    Mondjuk talán be van tömörítve...
  • snoop dog
    Üdvözlet!
    tegnap kaptam egy pspt és leszedtem a tekken dark resurrectiont és lejoött egy mappa megnyitottam és 58db tekkenes fájl jött le az egész mappát áthuztam de azt irta hogy corrupted file ilyenkor mi a teendö?
  • SpeedXHUN
    gta vcs szerintem
  • Mulderpapa
    Én sem szívesen raknám bele,de van olyan gyári akku amivel tovább bírja?(a 2200mAh-en kívül)
  • amdrula
    Én nem tennék ilyet a gépbe, de te tudod...
  • Mulderpapa
    Szerintetek ez nagyon ratyi lehet?Elvileg 3600mAh-es és Li-Polyimer...
  • amdrula
    Daxter természetesen megy 3.71-es M33 fw-vel.
  • amdrula
    Nem az, nem is akartam mindenféleképpen elindítani, csak beírtam, hogy ezzel sem megy.
    BTW azért érdekel mert a Guitar Herokat szeretem, ez meg kicsit hasonlít rá. (zene megy és gombokat kell nyomni :P)
  • Kata
    Mindkettő egyformán jó, bármelyiket is veszed meg. A másikat megveheted neki következő alkalomra (névnap, szülinap vagy húsvét)
  • kilcsir
    szerintetek a gta liberty city stories vagy a vice city stories a jobb?
    karácsonyra veszek az öcsémnek de nem tom melyiket.
  • Prince of Máté
    majd idővel az is meglesz, de most MS-ről nyomom, 800 mega és csak a nyelvek nincsenek benne, szal tökéletes.
  • skinnyman
    Jah, nem rossz választás :) De az LCS-t sem hagyd ki :)
  • Prince of Máté
    ok értem.
    Én megveszem, sztem jó lesz első eredeti játéknak!
  • NEOreg3
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha esetleg valaki priviben meg tudna dobni egy magyar sms-web-es link-kel, ahonnan rengeteg PSP-s játék tölthető le (régiek és újak egyaránt, bár a régebbiek kellenének), azt megköszönném. A tököm kivan a pubtorrenttel.
  • skinnyman
    A mindenit, ez tényleg qrvajó ár, máshol kereken 10k-val drágább (16k). Most frankón elgondolkoztam kicsit azon, hogy megvegyem, szépen mutatna az LCS mellett, meg van benne gondolom szép kis kézikönyv meg térkép. Csakhát úgyis memkariról játszanám, akkor meg minek? :) Azért tölt lasabban UMD-ről, mert egyszerűen lassabb sokkal az olvasási sebessége illetve sokszor be kell pörgetnie a lemezt és egy idő amíg felpörög rendesen. Ráadásul a lemez pörgetése szívja szépen az aksit.
  • CaviaR
    Daxter 3.71-en nekem sem megy, és egy havernak sem. 3.52-n ment az 100%.
  • torrente
    Egyébként miért is olyan megkerülhetetlen játék ez a Beats, hogy mindenféleképpen el akarod indítani?
  • rumos
    na a driver 76 elindult, viszont a daxter fagyizik. 3.71-gyel megy vkinek?
  • torrente
    A psp-ben le lehet formázni pillanatok alatt. Ha nem megy, akkor hibás a kártya.
  • Kernya
    Sziasztok!

Vettem ma 1 4gigás memory stick pro duo memória kártyát, csak hogy nem tudom leformázni, és ha megpróbálok rátenni bármi fájlt, az nyomban tőrlődik a kártyáról miután megszakítom a kapcsolatot. Mit tehetek? Esetleg valamilyen formázó programot tudtok javasolni amivel Fat 16-ba is formázhatok?

Választ előre is köszi
  • SpeedXHUN
    Thanx:D
  • ColdFire
    iken, bedugod, formatálás, és ollé
  • SpeedXHUN
    Ha veszek 4gb os memkarit akkor csak rakjam a 2 gb os helyére,menni fog a psp?
  • SpeedXHUN
  • ColdFire
    nem kell bemutatni :P
  • SpeedXHUN
    Akkor inkább hagyom:(
    Egy kicsit link társaság:D,de neked már nem lehet gondod.
    Köszi az umd- gen mindjárt konvertálok :D
  • Prince of Máté
    nem hívtak még sajnos, de sztem telefonszámhoz a mobilszámod írd be!
  • SpeedXHUN
    Ma hivtak?
    Mert az a baj,hogy nem vok mindig itthon.....
    Nem tudom mi legyen:(
  • Prince of Máté
    Hát én szombaton rendeltem meg, de gondolom hétvégén nem dolgoztak, ezért ma látták meg a rendelést.
    Arról nem tudni, hogy mennyi idő mire kihozzák.
    Egyébként ajánlom az UMD Geb 3.5-öt, én is azt használom, azzal lehet konvertálni és rippelni is.
  • SpeedXHUN
    Köszi!:)