40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • skinnyman
    DVD-t még nem konvertáltam vele... Csak avi-kat, wmv-ket, azokat teljesen jól megcsinálta tökéletes minőségre. De elméletileg DVD-t is vinnie kéne szerintem. Akkor talán próbáld meg úgy, hogy DVD-ból először avi és onnan mpeg4 avc-re.
  • SpeedXHUN
    Ja,értem.
    Nem tudom mi a probléma a PSP-vel biztos nem , a wlanhoz kapott cd-t rakd be és menj auto installra.
    WLAN-al használtál laptopot?
  • Mulderpapa
    Nem jelszavas.Én úgy értettem, hogy nem kábeles netem van, hanem mikrohullámú.
  • SpeedXHUN
    Mindenkinek úgy jön be a net PSP-n.Jelszavas a WIFI hálózatod?
  • Prince of Máté
    Ez se akar mpeget konvertálni -.-
    Amikor kiválasztom, h melyik fájlt konvertálja, akkor kiírja, hogy " Mpeg file detected, Create index file?" ha yes-re vagy No-ra nyomom akkor is Couldnt find xxx.mpeg
  • skinnyman
    Mi nem sikerül? Hol akad meg a művelet? :)
  • Prince of Máté
    Már azt is próbáltam, de nem sikerül :S
    Be kell vmi állítani?
  • Mulderpapa
    Kipróbáltam,de errort ír ki a PSP.Nálam azért érdekesebb a helyzet,mert nem kábelen jön a net,hanem egy WiFi kártyával külső antennáról.Nem kell beállítani vmit a gépen vagy a PSP-n?
  • SpeedXHUN
    Ne már:D
  • lolman
    XD

ucsso volt hogy segitettem!:P
  • skinnyman
    xvid4psp
    winnydows.com
  • SpeedXHUN
    Én úgy tudom kilehet kapcsolni azt hogy USB alatt töltsön.
    Baja nem lesz soha(ezek az Li akuk jól birják),de hosszútávon(2 év)nem tesz jót!
  • Prince of Máté
    Valaki az enyémre? :S
    Amúgy ha PSP Slim-re rakok játékot, akkor közben tölti USB-ről, és ha ráraktam a játékot és kihúzom a kábelt, akkor nem lesz baja az akssinak, h csak 1-2 percig töltötte és már rögtön ki is húztam?
  • SpeedXHUN
    Érdekes miért fagy ki.
    Nekem 3.52 m33 van azzal ment.
    Próbáld ki a többi no umd-t is hátha.
    Iso a fájl?
  • SpeedXHUN
    De még1x kösz nagyon segitokész vagy!
  • SpeedXHUN
    Ezer kössz de eléirtam LCS megvan VCS kéne:D Sorry!!
  • SpeedXHUN
    Próbáld ki:)
    Wifi reteszt told el,menj a böngészőre majd scan.
  • lolman
    http://lolmen.myftp.org/pub/Grand.Theft.Auto.Liberty.City.Stories.EUR.PSP-LoLMaN/

tessék:)
  • SpeedXHUN
    Én cso gyanakszok azok elég sokszor lefagynak.
  • rumos
    umd iso mode: sony np9660-on van/volt mindig is.
  • NEOreg3
    valami otlet hogy miert fagy le mindig a loco roco amikor a world 3 utolso palyajat akarnam betolteni? eddig egyszer sem csinalta. a proci 300mhz-re van huzva szal gondolom a memkari lehet a ludas mert jelenleg egy "gagyi" 1gigas lexar van benne. esetleg maga a cso fajl lehet alapbol hibas?
  • Mulderpapa
    Sziasztok!

Van egy WiFi-s netkapcsolatom + egy Belkin USB-s WiFi adapterem.Ezekkel szeretnék netezni a PSP-n.Lehetséges valahogy?
  • SpeedXHUN
    Ilyen engem is érdekelne!
    HELP!

Amúgy most tolom a medal of honor heroes 2 vel hát nagyon jó lett főleg a sniperezés:D
    A multiplayer is jó több mint 10 emberrel tolni
  • Prince of Máté
    Ti mivel konvertáltok videót?
    Ha konvertálok a PSPVideo9-cel egy Mpeget, akkor nem játssza le a PSP!
    Van olyan progi, ami DVD-t tud konvertálni PSP-re? :S
  • Tibor
    Újabban ha végignézek egy videót, amit konvertáltam akkor a végén behozza a kékhalál képernyőt, és utána újra be kell állítani a gépet.
    Ez miért van?
  • SpeedXHUN
    Nagyon könnyű nekem is volt fennt(majd felkereshetsz:))
    Jelenleg NES emlulátor van az annyi volt hogy game 150 mappába bemásoltam az emulátort + csináltam egy ROM mappát és abba ment a letöltött játékok.
    Elinditom PSP-t kikeresem a ROM mappát választok játékot és úgy fut mintha psp re tervezték volna!
  • Prince of Máté
    Tudtok olyan video konvertert, ami tud ISO-ból konvertálni, és úgy, hogy az OAR képarányú filmekből a széleit levágja és sima widescreent csinál?
  • zola2000
    Helo gondolkozom egy psp vásárlásán, de volna egy kérdésem, lentebb olvastam, hogy van nintendo 64 emulátor psphez, az kb mennyire használható, viszi azokat az n64 játékokat is, amihez extension pak kell (zelda majora mask, conkers bad fur day, vagy csak a 98előtti n64játékok futnak normális sebességgel? A másik kérdésem meg az, ha most veszek egy új pspt, azt mennyire lenne bonyolult házilag hekkelni?
  • Dj Siegfried
    30 ba töltővel tokkal 6 db játékkal 1 gb mem card dal megéri igaz?
  • skinnyman
    Régóta nem kell ahhoz recovery, csak nyomd le a select-et xmb-ben.
  • SpeedXHUN
    menj recoverybe és állitsd át a no umd-t sonyra!
  • rumos
    ááá, driver 76...
  • rumos
    sriver 76 megy vkinek 3.71 m33-3-mal? már 2-3 változatot is kipróbáltam, de a profil megadás után a loading képéen kifagy.
  • SpeedXHUN
    Vkit tud még weboldalt ahol játékok vannak?
    GTA LCS főleg:D
  • amdrula
    Mert nem láttad az enyémet :p
  • aribazsy
    Jaja, azt irta egybol mikro installani akartam. Mondjuk erdekes, mert 2.0 SP1, 3.0 SP1, 3.5 is fonnvan :(
    Na folteszem a sima 3.0ast, kiproszalom.
  • MaSzKa kitiltva
    X-VID 5.025 for PSP-hez felkell rakni a Netframewok 3.0 -t is és a 2.0 is jó ha van

www.winnydows.com
  • MaSzKa kitiltva
    3.71-esre lehet csak a PSP/THEME
  • MaSzKa kitiltva
    eddig az összes SlimPSP-be amit láttam volt 1db pixelba

úgy lehet megnézni este lekacsol villanynál a psp-n max fényerőnél végignézed az összes alapszint

Dead Pixel Checker - ezt töltsd le

általába fekete háttéren világít 1 fehér pixel ez a gyakori (subpixel-hiba)
  • skinnyman
    Nincs, progival viszont egészen jól működik. (PSPTube)