PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi,
akkor nem szeretnék!
2gb-os nak vannak külsö jegyei amire figyleni kell?
maffioso

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
onnan h nincs

Csao,
szeretnék egy 4gb high speed-es karit venni, honnan tudom hogy eredeti-e?
Hi! Egy BC meghívónak én is örülnék... <#wink>

Totis
Internet Explorer-nél is mûködik a Ctrl+F kombináció!

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

macselek
Köszi szépen

signs
Most már nekem is kéne Lumines... 😊 Kár, hogy csak a GTA LCS 2.00 van meg, hát azzal most pont nem megyek semmire...Csere valakit nem érdekel?😊

www.sabian.com

Banyapapa
ment is a meghivod

dzsedi
YW 😊

Toughtful
Thanks a lot, baszottúl! 😊))

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

dzsedi
égetés is benne van, de csak mert baszottúl szeretnéd😊

Toughtful
Én baszottúl szeretnék feliratot égetni, csak nem tudom mivel kéne...

dzsedi
linkentalálsz leírást arról, miként lehet felirat beégetés nélkül feliratos filmet lejátszani a psp-vel. A faq-ban benne van ez a link, csak rosszul, mert változásokon ment át az oldal😊

Toughtful
Srácok, FAQ-ban csak annyi van, hogy ha X alatt van az Avi fájl, akkor bele kell égetni a feliratot. De tudtok egy olyan konvertert, ami PSP-s és képes erre? Mármint a feliratégetésbe!

Köszönöm elõre is!

Banyapapa
há van böven
Volt 9,elküldtem 3-at,maradt 6.
Erre tegnap adott 1-et,igy van 7 lehet választani.

macselek
Akkor félretennél egyet számomra?

Banyapapa
de,csak most nem jönbe a BC oldala.

jaszy
Eladók az alábbi PSP gyári játékok.
Tokkal,kézikönyvvel.

Érd. Privátban!

Fifa 07 4400Ft
Burnout legends 3800Ft
Prince of persia Revelations 3800Ft
Lumines II 2500Ft
N.F.S. Most wanted 3500Ft
Ridge racer 2 2990Ft
Pro evolution socker 5 3800Ft
Harry Potter and the Goblet of fire 3800Ft

macselek
És senki másnak sincs számomra meghívója?

edios
Engem Power Userbõl Kitty Litter-é fokoztak vissza, ami azért egy pöppet idegesítõ, mert 2.26-os az arányom.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

macselek
Semmi gond😊

dzsedi
Új FAQ lustáknak:
1. lépés: Hatékony olvasási technikák
2. lépés: FAQ

Plusz tipp:
- Van google 😊
- Ha az elsõ találat nem jó azért még ne add fel.
- A másodiknál se...
- Faq-ban lehet keresni! (Firefox-ban CTRL+F).

gyakorlati példa:
pl. iso érdekel
FAQ-ra kattintok, majd az oldal betöltõdése után CTRL+F a kis ablakba beírom "iso". WOW Máris oda pattan a kurzor "iso". Kicsit megijedek mert nem abban a szövegkörnyezetben van ami a kérdésemre választ ad. na akkor következõ...
bocs mindenkitõl aki megsértõdik...
bocs amiért hosszú lett..
<#banplz>

dzsedi
FAQ!!! Itt mindenre választ találsz! Hidd el! Én is elolvastam és tök hasznos volt, de komolyan😊
de egyébként:
-igen lehet, de illegális
- igen lehet, de azért ezt ne úgy képzeld el, hogy a Afrika-alsón rákapcsolódsz a DELTA-W5487 mûholdra <#idiota>

NeverwinterKING
hello

azt szeretném megtudni, h pspre lehete leszedni a netrõl játékot??
és azt olvastam h lehet vele internetezni mûhold segítségével. ez h van? kell érte fizetni v vmi más??

\"You are fucking crazy people!\"

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Köszönöm az érdeklõdõknek, a psp egyben elkelt.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

ColdFire
576.hu

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

scorpeeon
Az a baj, hogy az a kib@szott blackcats megvonta a jogomat a meghívástól azáltal, hogy sima user rangra süllyesztett vissza power user rangról. Illetve van még 4 meghívóm, de nem kapok újat többet, így már nem olyan szívesen válok meg tõlük... Ráadásul az arányom 1.4. Erre a f@szok kiatalálták, hogy legyen 1.5 a minimum arány power usereknek meg kitalálták, hogy túl sokszor nem töltöttem vissza valamit (dehát ha egyszer nem volt kinek?!) és ez is a baj. Egyik napról a másikra lefokoztak. A jóqrvaannyukat ezeknek is.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Hali

Nem tud valaki pesten kívül egy konzolboltot? A neten sehol semmi 😞
EZAZ a WC-s psp megjavult, egy kis forrasztás itt ott egy kis tisztítás itt ott és müxik! thx aki segített
macselek
aha😄

Akkor ez egy igen jó hamisítvány....ennyi.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

scorpeeon
Ezzel nem akarok semmi rosszat mondani, de 4 gigás high speedes eredeti Sony kártya nem létezik.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Banyapapa
nem tudom,mi lehet a gond,nekem mindig okés a dolog, gondolom ha a többi oldal müködik akkor talán tüzfal/router se lehet gond

Személyes anyagi és egyéb problémáim miatt megválnék dobozos, szép állapotú, nem leharcolt Value PSP-mtõl. 2 hónapja lett 2.6-ról 3.03 OE fw-re downgradelve. Tartozik hozzá a gyári 32 MB memokártya, egy eredeti Sony (nem hamis vaterás fos) High Speed 4 gigás memory stick, a puhatokja, illetõleg egy Dragon Ball Z Shin Budokai kifogástalan állapotú UMD is. Jah és persze a doboz. Nem vagyok PSP guru de webböngészõ, ps1 és psp isokat kipróbáltam rajta.
Ára 50 k.
(Néhány ps1 meg psp iso-t kidobhatok 2-3 dvd-re de nem ezen múlik... 😄).
Posta ok természetesen, én állom ha valaki messzebb lakó veszi meg.
Beszámítás: pstwo szép állapotban, maximum 15 k-ig. (sorry, és moddolatlan érdekel).

maffioso
énis azt, lei szedtem márvagy 4-5játékot de nemtok visszaseedelni
mig majmon és cinemastore-n ilyen gondom nincs

Banyapapa
akkor müködött a belépö? szupi😊
Amugy,én utorrentel használom,az teccik nekik.

maffioso
vmilrt nem seedel a blackcates cucc

scorpeeon
Úgy tûnik. FAQ-ban mindent megtalálsz, kiindulsának csak ennyit: Settings/System information-nél ellenõrizd az fw-t. Ez alapján tölts le egy downgrader-t (ha nem 1.5 akkor mindenképpen szükség lesz erre) aztán tegyél fel egy devhookot vagy OE-t.

passatgt
csináltam iso mappát, de nem megy
gondolom scorpeeon amit mondott az kell rá

passatgt
ok ezt nem olvastam, úgy kerestem rá, hogy "cso "

passatgt
nem

scorpeeon
Szerintem ha a barátod ennyit nem ért hozzá, akkor feltételezhetúen nincs is rajta OE/devhook, csak gyári fw. Játszott már a barátod valaha memkártyáról játékkal?

dzsedi
ugyanoda kell rakni ahová az iso fájlt...és így szerepel a FAQ-ban:
"Letöltöttem egy játékot, de nem tudom hová másoljam…
Az iso/cso/dax (utóbbi 2 tömörített iso-file) file-okat a Memory Stick gyökérkönyvtárában lévõ iso mappába kell bemásolni (ha nincs iso mappa rajta, létre kell hozni) USB-kapcsolaton keresztül (Settings menüpont, majd USB Connection-re nyomj egy X-et). "

dzsedi
ha van több, akkor engem érdekelne...

passatgt
hali
haverom hozott ide egy psp-t, és játékot akar rakni rá. Leszedtem egy cso fájlt és ezután nemtudom mit kellene tennem😊
FAQ-ot néztem, cso-ra rákerestem, de semmi infó nem volt hogyna kell rárakni.
Elõre is köszönöm a segítséget

maffioso
köszi

Banyapapa
köldtem egyet,az emilcimedre.

maffioso
blackcatsre elfogadok egy meghivot akinekvan fölös