40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#25534 DVD-t még nem konvertáltam vele... Csak avi-kat, wmv-ket, azokat teljesen jól megcsinálta tökéletes minőségre. De elméletileg DVD-t is vinnie kéne szerintem. Akkor talán próbáld meg úgy, hogy DVD-ból először avi és onnan mpeg4 avc-re. -
#25533 Ja,értem.
Nem tudom mi a probléma a PSP-vel biztos nem , a wlanhoz kapott cd-t rakd be és menj auto installra.
WLAN-al használtál laptopot? -
Mulderpapa #25532 Nem jelszavas.Én úgy értettem, hogy nem kábeles netem van, hanem mikrohullámú. -
#25531 Mindenkinek úgy jön be a net PSP-n.Jelszavas a WIFI hálózatod?
-
#25530 Ez se akar mpeget konvertálni -.-
Amikor kiválasztom, h melyik fájlt konvertálja, akkor kiírja, hogy " Mpeg file detected, Create index file?" ha yes-re vagy No-ra nyomom akkor is Couldnt find xxx.mpeg -
#25529 Mi nem sikerül? Hol akad meg a művelet? :) -
#25528 Már azt is próbáltam, de nem sikerül :S
Be kell vmi állítani? -
Mulderpapa #25527 Kipróbáltam,de errort ír ki a PSP.Nálam azért érdekesebb a helyzet,mert nem kábelen jön a net,hanem egy WiFi kártyával külső antennáról.Nem kell beállítani vmit a gépen vagy a PSP-n? -
#25526 Ne már:D -
#25525 XD
ucsso volt hogy segitettem!:P -
#25524 xvid4psp
winnydows.com -
#25523 Én úgy tudom kilehet kapcsolni azt hogy USB alatt töltsön.
Baja nem lesz soha(ezek az Li akuk jól birják),de hosszútávon(2 év)nem tesz jót! -
#25522 Valaki az enyémre? :S
Amúgy ha PSP Slim-re rakok játékot, akkor közben tölti USB-ről, és ha ráraktam a játékot és kihúzom a kábelt, akkor nem lesz baja az akssinak, h csak 1-2 percig töltötte és már rögtön ki is húztam? -
#25521 Érdekes miért fagy ki.
Nekem 3.52 m33 van azzal ment.
Próbáld ki a többi no umd-t is hátha.
Iso a fájl? -
#25520 De még1x kösz nagyon segitokész vagy! -
#25519 Ezer kössz de eléirtam LCS megvan VCS kéne:D Sorry!! -
#25518 Próbáld ki:)
Wifi reteszt told el,menj a böngészőre majd scan. -
#25517 http://lolmen.myftp.org/pub/Grand.Theft.Auto.Liberty.City.Stories.EUR.PSP-LoLMaN/
tessék:) -
#25516 Én cso gyanakszok azok elég sokszor lefagynak. -
rumos #25515 umd iso mode: sony np9660-on van/volt mindig is. -
#25514 valami otlet hogy miert fagy le mindig a loco roco amikor a world 3 utolso palyajat akarnam betolteni? eddig egyszer sem csinalta. a proci 300mhz-re van huzva szal gondolom a memkari lehet a ludas mert jelenleg egy "gagyi" 1gigas lexar van benne. esetleg maga a cso fajl lehet alapbol hibas? -
Mulderpapa #25513 Sziasztok!
Van egy WiFi-s netkapcsolatom + egy Belkin USB-s WiFi adapterem.Ezekkel szeretnék netezni a PSP-n.Lehetséges valahogy? -
#25512 Ilyen engem is érdekelne!
HELP!
Amúgy most tolom a medal of honor heroes 2 vel hát nagyon jó lett főleg a sniperezés:D
A multiplayer is jó több mint 10 emberrel tolni -
#25511 Ti mivel konvertáltok videót?
Ha konvertálok a PSPVideo9-cel egy Mpeget, akkor nem játssza le a PSP!
Van olyan progi, ami DVD-t tud konvertálni PSP-re? :S -
#25510 Újabban ha végignézek egy videót, amit konvertáltam akkor a végén behozza a kékhalál képernyőt, és utána újra be kell állítani a gépet.
Ez miért van? -
#25509 Nagyon könnyű nekem is volt fennt(majd felkereshetsz:))
Jelenleg NES emlulátor van az annyi volt hogy game 150 mappába bemásoltam az emulátort + csináltam egy ROM mappát és abba ment a letöltött játékok.
Elinditom PSP-t kikeresem a ROM mappát választok játékot és úgy fut mintha psp re tervezték volna! -
#25508 Tudtok olyan video konvertert, ami tud ISO-ból konvertálni, és úgy, hogy az OAR képarányú filmekből a széleit levágja és sima widescreent csinál? -
#25507 Helo gondolkozom egy psp vásárlásán, de volna egy kérdésem, lentebb olvastam, hogy van nintendo 64 emulátor psphez, az kb mennyire használható, viszi azokat az n64 játékokat is, amihez extension pak kell (zelda majora mask, conkers bad fur day, vagy csak a 98előtti n64játékok futnak normális sebességgel? A másik kérdésem meg az, ha most veszek egy új pspt, azt mennyire lenne bonyolult házilag hekkelni? -
Dj Siegfried #25506 30 ba töltővel tokkal 6 db játékkal 1 gb mem card dal megéri igaz? -
#25505 Régóta nem kell ahhoz recovery, csak nyomd le a select-et xmb-ben. -
#25504 menj recoverybe és állitsd át a no umd-t sonyra! -
rumos #25503 ááá, driver 76... -
rumos #25502 sriver 76 megy vkinek 3.71 m33-3-mal? már 2-3 változatot is kipróbáltam, de a profil megadás után a loading képéen kifagy. -
#25501 Vkit tud még weboldalt ahol játékok vannak?
GTA LCS főleg:D -
amdrula #25500 Mert nem láttad az enyémet :p -
aribazsy #25499 Jaja, azt irta egybol mikro installani akartam. Mondjuk erdekes, mert 2.0 SP1, 3.0 SP1, 3.5 is fonnvan :(
Na folteszem a sima 3.0ast, kiproszalom. -
#25498 X-VID 5.025 for PSP-hez felkell rakni a Netframewok 3.0 -t is és a 2.0 is jó ha van
www.winnydows.com -
#25497 3.71-esre lehet csak a PSP/THEME -
#25496 eddig az összes SlimPSP-be amit láttam volt 1db pixelba
úgy lehet megnézni este lekacsol villanynál a psp-n max fényerőnél végignézed az összes alapszint
Dead Pixel Checker - ezt töltsd le
általába fekete háttéren világít 1 fehér pixel ez a gyakori (subpixel-hiba) -
#25495 Nincs, progival viszont egészen jól működik. (PSPTube)