PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunn69
KÖszi.

valakinek nincs egy eladó DEMÓ lemeze?
Mert kell egy a psp-be hogy mennyenek a játékok, és nem kaptam a csomaghoz!
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

MaSzKa

Banyapapa
tessék

itt meg a letöltendö cucok

de aztán mindent elolvasni,nehogy rápacsálás legyen belöle

Lehet, hogy érdekelne. Attól függ, milyen állapotú, mi van hozzá, fw, ár.
DraKescrum
hello! most játszok a hp5-el és rögtön elakadtam az elejénél...h kell azt a wingardium leviosa-s cuccot megcsonálni? mert sehogy nem sikerül...tom h X meg háromszög de nem megy....pls segitsetek...gondolom páran játszotok vele

http://pspfilez.extra.hu/ Itt megtalálod amit keresel 😊))
ColdFire
senki, GYIK, Amikre szükséged lehet, nm

nem lehet felfogni? :\

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Gunn69
Esetleg az enyémre valaki?

ronihun
Én pont azon gondolkozom hogy eladom....érdekelne?

...

Nincs vkinek eladó psp-je?
Crazyn
Az a "lesz" az relative uj hir ehhez a képhez. A kép van vagy 4-5 éves, ez a Sony-Ericsson móka pedig 2-3 hónapja röppent fel talán. A két "pletyka" között volt szerintem legalább 2 év szünet 😉

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

ColdFire
nem lett volna, elvileg lesz...
Sony Ericsonnal müködik együtt a Sony

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Crazyn
Amugy létezik PSP-re optimalizált híroldal? Vmi rendes minõségi anyagami nemcsak egy fan által készitett kis valami?

Crazyn
Ez még csak koncepcio volt a SP megjelenése elõtt. Anno olyan pletykák is volak, hogy 3 féle verzio fog megjelenni. Az egyik egy mobiltelefonos verzio lett volna.

Ja! És ez milyen psp?
http://www.hwsw.hu/kepek/hirek/2003/11/psp.jpg
Hello mindenkinek!
Kb 1 éve adtam el a psp-met, azóta nem nagyon olvastam a fórumot. Viszont annyira hiányzik a kis gép, hogy venni szeretnék egy másikat. Azon gondolkodom, hogy inkább megvárom az új psp-t. Azon is lehet majd tört játékokkal játszani, és hasonló lesz a downgrade-elés mint a mostanin?
Gunn69
Hali. Abszolut kezdo vagyok. A PSP men 2.00 as eredeti SONY fw van elvileg. EZt ugye le kell most butitanom 1.50 hogy utana feltehessem a hekkelt 3.xx et? Na, ha igy van, akkor ehhez szeretnek valami downgradert meg nagyvonalakban leirni, hogy mit hogyan kellene tennem. Persze csak ha nem nagy faradsag. Koszi szepen.

MaSzKa
az nekem is megvan 1éve már meg van XP is rá meg 95 is

macselek
Ez nem egy operációs rendszer, szimplán egy flash oldal, amit a pspdre raksz, majd a böngyészõbe beírod az elárási útját.

Van fenn egy tök jó videó a YouTube-n...
Az van benne hogy Sony PSP-n Vista operációs rendszer van...
Szerintem tök állat, ha tudja valaki hogy honnan lehet letölteni azt az Operációs Rendszert vagy témát, legyen szíves adni egy linket köszi!!<#nyes><#wave>
Kössz Rip!
De, én már beírtam ezt hogy "psp témák" valamint "psp téma"!!
És az XP témákat adta ki meg mindenféle hülyeséget!!
De azért köszi annak az olldalnak a címét...<#smile><#smile>
MaSzKa
4gb-os verzióba az mennyibe kerûl mindennel

mert lehet kapni high speed es sony-t 12eft+posta apronet.hu

ez hamis de megéri

bármelyik ms pro duo megy a psp-n, mindegy hogy telefonhoz vagy máshoz kaptad-e.
viszont arra figyelni kell, hogy gyors legyen. PSP-be ha berakod a kartyat, a system infoban latod hogy magicgate supported akkor eredeti sony a kartya. ha nem akkor hamis. egyebkent erdemesebb valami sandisk ultra-t v extreme-t rendelni kulfoldrol.

Banyapapa
nekem nemis müködik leirás szerint,progi hibaüzit ir,psp meg szanaszét fagy,kikellet kapcsolnom a plugineket,hogy elis induljon végre

MaSzKa
nekem is megy csak nem 3.40oe-vel

MaSzKa
az a baj nem minden játékkal mûxik

Banyapapa
mi a baj a tokobotal?
nem értem,nekem simán ment

MaSzKa
végre 1 segítõkész ember

a tokobot-hoz nem tudsz esetleg letölt7õ prx patch-et, mert halott linkek vannak mindenhol

kösz

Rip
OMFG, használjátok már azt az átkozott keresõt!

Google: psp + themes!

Itt egy, a millióból:

http://allpspskins.com/main.php

Itt megy a témázgatás. Meg máshol is.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

de itt nem találtam témákat...
akkor inkább ugy kérdezem hogy nem tud-e valaki egy psp honlapot ahonnan TÉMÁKAT lehet letölteni????
Én ismerek párat de azok nem olyan jók, meg nincsenek fenn témák!!
Ha valaki leírna egyet nagyon megköszönném!!!!!!!!!<#circling><#gonosz1>
köszi az infót EKRAZIT...<#worship>
Banyapapa
tessék

uj firmhez usb-s plugin

Mondjuk jó volna kipróbálnom egy értelmes játékkal egyszer mindkettõt, mert áruházban csak szar HP-vel lehetett nyomni :S Az meg nem nagyon érdekel. Amúgy nincs meg valakinek a Fifa Street?? Mert érdekelne milyen a játék, leginkább ez, plusz még egy játék kellene nekem hozzá, hogy ne unatkozzak, mikor utazunk vhova meg hasonlók...
Azt gondoltam hogy volt róla szó, de úgy gondoltam azt hogy nem volt mostanában, hogy a 3. kérdés tuti olyan 😊
termszétesen a formai változás más téma

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

vagy új gen, vagy semmi, nincs átmenet

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Szerintetek kistarcsán ma van kézbesítés?😄 mer rendeltem 1 2gigás kártyát és már 5 napja várok
wordsworth
Hát ez az egész slim ujabb lehuzás akar lenni? egyéb paramétereketet is gondolom bõvítettek, ergo késõbb 'meg kell venni' hogy nyugodtan toljuk tovább a gameket esetleg? ... (gondolok itt belsõ memóriára)

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Kokesz02
Kéne csinálni egy mhf partit, nem?

kokesz

Banyapapa
kilog hát.
e3 a gt psp részröl nem láttam semmitse,vagy holmerre egy franko jak&daxter rész,meg nemugy volt hogy lesz uj része a loco roco-nak?
mert a ps3rol minap irtak,de psp-s e3n nem mutatták

dzsedi
Állítólag kilóg a lóláb Sony-éknál.. Az új psp csak abban az esetben fogja 8-10 óráig bírni a folyamatos használatot, ha a "klaszik" psp aksiját tesszük bele...igen és az kicsit kidudorodik belõle...
de ígérik hogy lesz spéci hátlap direkt ezért. Köszönjük <#taps><#lama><#taps><#conf><#csodalk>
pspfanboy

1. asszem igen
2 sztem a mostani psp is jó, bár kicsit nehezebb mint a slim, más nagyon nagy különbség nincs kivéve a tv out
3 nem tom😄

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

mindrõl volt szó, nem tudom mibõl gondolod, hogy slim psp-rõl nem volt szó mostanában amikor mostanában jelentették be 😊

Hello srácok, nem nagyon szeretnék visszaolvasni, de vannak más kérdéseim is amirõl nem hiszem hogy beszéltetek mostanában.
1. A PSP az ugye régiófüggetlen játékokkal rendelkezik?
2. Inkább megvárjam a Slim editiont, vagy még a simára ruházzak be?
3. Ha valakinek véletlen SE telója van amelyik MM Pro Duo kártyával mûködik, meg tudná mondani, hogy a telóban használt kártyát tudja-e olvasni PSP(leginkább a rajta tárolt zenéket) vagy nem képes rá?
Ha valaki válaszolna ezen kérdéseimre, nagyon hálás lennék neki, mert most vagyok ott, hogy el akarom dönteni tényleg kell-e a PSP vagy nem, és hogyha igen, akkor melyik lenne a jobb... (Bár ez úgy is csak akkor derül ki, amikor már a Slim is bolti forgalomban lesz kapható...😞)
Hát ha jóltudom, akkor ha kiírod cd/dvdre akkor az "kicsomagolja" csak az a kérdés h akkor kapsz e valami olyan fájlt amit megtudsz nézni
Banyapapa
van 1 umd video iso-m,de psp nem játsza le (miért is jáccaná le).

És van erre valami progi ami 1. vagy lejátsza XP alatt,2: át tudja alakitani valami olyan fájlá amit pc-n is lehet nézni?