40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#25854 Helo vettem egy pspt, de volna néhány kérdésem, a firware: 3.71 M33-4 a memóriakártyáról futnak a csok, homebrewek, de ha beteszek egy eredeti játékot az umdbe az nem indul, nem is jelzi az ikonját, hogy lehetne ezt megoldani, úgy vagyok vele hogy ok warez, de a legjobb játékokat illik megvenni, de nehogymár akkor foglalja a helyet a memóriakártyán. egyébként a psp volt 31000forint 3600mah akksival, meg még 16ezerért vettem a 4gigás kártyát. Sok szempontból jobb mint a ds sok szempontból szerintem jobb a ds, de így jól kiegészítik egymást. -
#25853 aki csinál egy szépet, kap ajándékba két darab vállveregetést ;) -
#25852 Jah, jó lenne vmi jó kis banner ^^ -
#25851 Vedd meg,nem átverés tényleg ennyibe kerülnek -
#25850 oh shit, sikerült letörölnöm a topikbannert :D -
Dj Siegfried #25849 ja lemaradt az 1gb mem card...... -
Dj Siegfried #25848 Sziasztok! Hála a sok info nak találtam 1 psp-t. Szerintetek van ebben valami turpisság? ::: psp vastag töltő tok + 6 db eredeti umd játék = 30.000 huf ::: Nem értem miért ilyen olcsó??? még nincs 2 éves a konzol.
nem értem?????? ennyire jó vétel lenne?
-
#25847 Hi!felcsattogsz az apronet.hu -ra ott beírod hogy, psp downGRADE
majd a második találat!Én is nála csináltattam meg!2000ft 1perc alatt meg van!De még rengeteg ilyen van csk keresni kell! -
#25846 Vidd el szervízbe ha minden UMD-vel ezt csinálja!
Ha pedig csak ezzel, akkor a lemez a hibás -
#25845 Akkor pedig futnia kellene.pedig szerintem a lemez rossz,hiába nincs karc.
Én még annyit kipróbálnák,hogy a optionsba az automatic UMD play-t off ra rakom. -
#25844 eredeti slim -
#25843 Tört a psp,vagy eredeti fw-s? -
#25842 Tudnátok segíten,olyan kérdésem lenne,h nem rég vettem meg az x-men legends 2 psp játékot és eddig 2x tudtam vele játszani,ma pedig egyáltalán nem tudok,pedig teljesen karcmentes a lemez és amikor rámegyek a menüben az UMD diskre akkor rendesen megjeleníti a játék menüjét,tehát beolvassa,csak amikor elindítom,akkor a psp intro bejön tölt egy kicsit bejön egy x-men legends2es kép rajta a szerzői jogok ismertetésével és onnan már nem megy tovább,pedig eddig semmi baa nem volt :S:S
vki nem tudja,h mi lehet a probléma?
Előre is thx! -
#25841 visszakell butítani,majd rá a 3.52 vagy 3.71 m33 at.
em82 lapján biztos rajta van.pandora módszerrel pedig biztos meglehet csinálni,de ha bizonytalan vagy akkor vidd el valahova aki slimeket is csinál pár ezerért biztos megoldja:) -
Errant #25840 PSP SLIM fekete eladó! 32 mb kártya, eredeti tok, karpánt, karcmentes. Két játékkal együtt(Burnout Legends, Tekken Dark Resurrection,) 40e Ft. E-mail cím: [email protected] -
#25839 ill phil nevű tag proharver.hu fórumain -
#25838 Köszi! -
#25837 3-5ezer (multiformat, konzolstúdió) -
#25836 nem tudjátok,h milyen árban csinálják meg mostanában a hackelést kb?Mert én megam nem merem beválalni,így inkább elvinném,h megcsinálják,csak kb milyen árban lehet?Előre is thx a helpet! -
#25835 kösz, konkrét módszert már kutatom -
#25834 pandora asszem megoldja(mintha valahol olvastam volna...pspfilez?)...és inkább 3.71 M33 p4-re cseréld! -
#25833 de nekem az új slim-emen 3.72-es HIVATALOS firmware van, na most ezt nem lehet akkor lecserélni 3.60 M33-ra pl? -
#25832 Aztnem tudom, de a 3.72 parasztvakítás, elég a 3.71 és arra lehet isokat rakni! -
#25831 awww :( -
#25830 Nem hiszem,januárban biztos kapunk rá megoldást. -
#25829 3.72-es slim-re lehet custom FW-t rakni hogy iso-kat vigye?? -
#25828 bocs, BACKHAM, ez én voltam, csak az egyik barátom bejelentkezett, szal elfelejtettem kijelentkezni az övéből... -
#25827 Megjeleníteni azt tud, csak át kell állítani a szövegkódolást!
-
#25826 nem tudsz ékeztes karaktert írni és megjeleníteni sem tud a böngésző, szóval néhány szavon bizony töprengened kell majd -
#25825 Még1 kérdés a fórummal kapcsolatban:
HA ide írok, kezeli majd az ékezetes karaktereket?
Pl az A helyett nem lesz %!# meg ilyen jelek? -
#25824 áhh kössz! -
#25823 R gombbal ugrik odébb a kurzor -
#25822 Amikor pl internet böngészőben vagyok, és egy fórumra akarok írni, akkor hogyan lehet pl ezt beírni: mo ?
Mert mind a két betű egy négyzetben van, én eddig úgy csináltam h beírtam mondjuk az A betűt aztán kitöröltem, de gondolom van vmi egyszerű trükk is. -
#25821 ez van...
sok embert meg pl a villanyszereléssel vágnak át. -
#25820 vaterán 5 volt:D -
HBK #25819 oké, kösz! arra gondoltam! -
#25818 áldásom rá, de nekem ez nem volt olcsó -
#25817 naja... de a gyártó a szubpixelest is el kell hogy adja... és van olyan, aki megveszi a 10 éves kölöknek, az nem lesi a pixelt. visszavitted, azt már adják is el... gondolod, hogy kidobják, v visszaküldik? -
#25816 jó most nem rosszból de 48.000-ért legyen már jó... -
#25815 jaja, és eladják másnak, aki nem pixelbuzi. igy megy ez.