PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert kell egy a psp-be hogy mennyenek a játékok, és nem kaptam a csomaghoz!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
nem lehet felfogni? :\
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Sony Ericsonnal müködik együtt a Sony
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
http://www.hwsw.hu/kepek/hirek/2003/11/psp.jpg
Kb 1 éve adtam el a psp-met, azóta nem nagyon olvastam a fórumot. Viszont annyira hiányzik a kis gép, hogy venni szeretnék egy másikat. Azon gondolkodom, hogy inkább megvárom az új psp-t. Azon is lehet majd tört játékokkal játszani, és hasonló lesz a downgrade-elés mint a mostanin?
Az van benne hogy Sony PSP-n Vista operációs rendszer van...
Szerintem tök állat, ha tudja valaki hogy honnan lehet letölteni azt az Operációs Rendszert vagy témát, legyen szíves adni egy linket köszi!!<#nyes>#nyes><#wave>#wave>
De, én már beírtam ezt hogy "psp témák" valamint "psp téma"!!
És az XP témákat adta ki meg mindenféle hülyeséget!!
De azért köszi annak az olldalnak a címét...<#smile>#smile><#smile>#smile>
mert lehet kapni high speed es sony-t 12eft+posta apronet.hu
ez hamis de megéri
viszont arra figyelni kell, hogy gyors legyen. PSP-be ha berakod a kartyat, a system infoban latod hogy magicgate supported akkor eredeti sony a kartya. ha nem akkor hamis. egyebkent erdemesebb valami sandisk ultra-t v extreme-t rendelni kulfoldrol.
a tokobot-hoz nem tudsz esetleg letölt7õ prx patch-et, mert halott linkek vannak mindenhol
kösz
Google: psp + themes!
Itt egy, a millióból:
http://allpspskins.com/main.php
Itt megy a témázgatás. Meg máshol is.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
akkor inkább ugy kérdezem hogy nem tud-e valaki egy psp honlapot ahonnan TÉMÁKAT lehet letölteni????
Én ismerek párat de azok nem olyan jók, meg nincsenek fenn témák!!
Ha valaki leírna egyet nagyon megköszönném!!!!!!!!!<#circling>#circling><#gonosz1>#gonosz1>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
PSP user n\' soon ps3 user too :)
e3 a gt psp részröl nem láttam semmitse,vagy holmerre egy franko jak&daxter rész,meg nemugy volt hogy lesz uj része a loco roco-nak?
mert a ps3rol minap irtak,de psp-s e3n nem mutatták
de ígérik hogy lesz spéci hátlap direkt ezért. Köszönjük <#taps>#taps><#lama>#lama><#taps>#taps><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
pspfanboy
2 sztem a mostani psp is jó, bár kicsit nehezebb mint a slim, más nagyon nagy különbség nincs kivéve a tv out
3 nem tom😄
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
1. A PSP az ugye régiófüggetlen játékokkal rendelkezik?
2. Inkább megvárjam a Slim editiont, vagy még a simára ruházzak be?
3. Ha valakinek véletlen SE telója van amelyik MM Pro Duo kártyával mûködik, meg tudná mondani, hogy a telóban használt kártyát tudja-e olvasni PSP(leginkább a rajta tárolt zenéket) vagy nem képes rá?
Ha valaki válaszolna ezen kérdéseimre, nagyon hálás lennék neki, mert most vagyok ott, hogy el akarom dönteni tényleg kell-e a PSP vagy nem, és hogyha igen, akkor melyik lenne a jobb... (Bár ez úgy is csak akkor derül ki, amikor már a Slim is bolti forgalomban lesz kapható...😞)