40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • zola2000
    Helo vettem egy pspt, de volna néhány kérdésem, a firware: 3.71 M33-4 a memóriakártyáról futnak a csok, homebrewek, de ha beteszek egy eredeti játékot az umdbe az nem indul, nem is jelzi az ikonját, hogy lehetne ezt megoldani, úgy vagyok vele hogy ok warez, de a legjobb játékokat illik megvenni, de nehogymár akkor foglalja a helyet a memóriakártyán. egyébként a psp volt 31000forint 3600mah akksival, meg még 16ezerért vettem a 4gigás kártyát. Sok szempontból jobb mint a ds sok szempontból szerintem jobb a ds, de így jól kiegészítik egymást.
  • ColdFire
    aki csinál egy szépet, kap ajándékba két darab vállveregetést ;)
  • Prince of Máté
    Jah, jó lenne vmi jó kis banner ^^
  • SpeedXHUN
    Vedd meg,nem átverés tényleg ennyibe kerülnek
  • ColdFire
    oh shit, sikerült letörölnöm a topikbannert :D
  • Dj Siegfried
    ja lemaradt az 1gb mem card......
  • Dj Siegfried
    Sziasztok! Hála a sok info nak találtam 1 psp-t. Szerintetek van ebben valami turpisság? ::: psp vastag töltő tok + 6 db eredeti umd játék = 30.000 huf ::: Nem értem miért ilyen olcsó??? még nincs 2 éves a konzol.
    nem értem?????? ennyire jó vétel lenne?
  • Röfikapitány
    Hi!felcsattogsz az apronet.hu -ra ott beírod hogy, psp downGRADE
    majd a második találat!Én is nála csináltattam meg!2000ft 1perc alatt meg van!De még rengeteg ilyen van csk keresni kell!
  • Prince of Máté
    Vidd el szervízbe ha minden UMD-vel ezt csinálja!
    Ha pedig csak ezzel, akkor a lemez a hibás
  • SpeedXHUN
    Akkor pedig futnia kellene.pedig szerintem a lemez rossz,hiába nincs karc.
    Én még annyit kipróbálnák,hogy a optionsba az automatic UMD play-t off ra rakom.
  • vixo
    eredeti slim
  • SpeedXHUN
    Tört a psp,vagy eredeti fw-s?
  • vixo
    Tudnátok segíten,olyan kérdésem lenne,h nem rég vettem meg az x-men legends 2 psp játékot és eddig 2x tudtam vele játszani,ma pedig egyáltalán nem tudok,pedig teljesen karcmentes a lemez és amikor rámegyek a menüben az UMD diskre akkor rendesen megjeleníti a játék menüjét,tehát beolvassa,csak amikor elindítom,akkor a psp intro bejön tölt egy kicsit bejön egy x-men legends2es kép rajta a szerzői jogok ismertetésével és onnan már nem megy tovább,pedig eddig semmi baa nem volt :S:S
    vki nem tudja,h mi lehet a probléma?
    Előre is thx!
  • SpeedXHUN
    visszakell butítani,majd rá a 3.52 vagy 3.71 m33 at.
    em82 lapján biztos rajta van.pandora módszerrel pedig biztos meglehet csinálni,de ha bizonytalan vagy akkor vidd el valahova aki slimeket is csinál pár ezerért biztos megoldja:)
  • Errant
    PSP SLIM fekete eladó! 32 mb kártya, eredeti tok, karpánt, karcmentes. Két játékkal együtt(Burnout Legends, Tekken Dark Resurrection,) 40e Ft. E-mail cím: [email protected]
  • EmThor
    ill phil nevű tag proharver.hu fórumain
  • vixo
    Köszi!
  • EmThor
    3-5ezer (multiformat, konzolstúdió)
  • vixo
    nem tudjátok,h milyen árban csinálják meg mostanában a hackelést kb?Mert én megam nem merem beválalni,így inkább elvinném,h megcsinálják,csak kb milyen árban lehet?Előre is thx a helpet!
  • EmThor
    kösz, konkrét módszert már kutatom
  • öregharcsa
    pandora asszem megoldja(mintha valahol olvastam volna...pspfilez?)...és inkább 3.71 M33 p4-re cseréld!
  • EmThor
    de nekem az új slim-emen 3.72-es HIVATALOS firmware van, na most ezt nem lehet akkor lecserélni 3.60 M33-ra pl?
  • Prince of Máté
    Aztnem tudom, de a 3.72 parasztvakítás, elég a 3.71 és arra lehet isokat rakni!
  • EmThor
    awww :(
  • SpeedXHUN
    Nem hiszem,januárban biztos kapunk rá megoldást.
  • EmThor
    3.72-es slim-re lehet custom FW-t rakni hogy iso-kat vigye??
  • Triple H
    bocs, BACKHAM, ez én voltam, csak az egyik barátom bejelentkezett, szal elfelejtettem kijelentkezni az övéből...
  • Prince of Máté
    Megjeleníteni azt tud, csak át kell állítani a szövegkódolást!
  • NEOreg3
    nem tudsz ékeztes karaktert írni és megjeleníteni sem tud a böngésző, szóval néhány szavon bizony töprengened kell majd
  • Prince of Máté
    Még1 kérdés a fórummal kapcsolatban:
    HA ide írok, kezeli majd az ékezetes karaktereket?
    Pl az A helyett nem lesz %!# meg ilyen jelek?
  • Prince of Máté
    áhh kössz!
  • CaviaR
    R gombbal ugrik odébb a kurzor
  • Prince of Máté
    Amikor pl internet böngészőben vagyok, és egy fórumra akarok írni, akkor hogyan lehet pl ezt beírni: mo ?
    Mert mind a két betű egy négyzetben van, én eddig úgy csináltam h beírtam mondjuk az A betűt aztán kitöröltem, de gondolom van vmi egyszerű trükk is.
  • SpeedXHUN
    ez van...
    sok embert meg pl a villanyszereléssel vágnak át.
  • SpeedXHUN
    vaterán 5 volt:D
  • HBK
    oké, kösz! arra gondoltam!
  • EmThor
    áldásom rá, de nekem ez nem volt olcsó
  • kisgabo
    naja... de a gyártó a szubpixelest is el kell hogy adja... és van olyan, aki megveszi a 10 éves kölöknek, az nem lesi a pixelt. visszavitted, azt már adják is el... gondolod, hogy kidobják, v visszaküldik?
  • EmThor
    jó most nem rosszból de 48.000-ért legyen már jó...
  • kisgabo
    jaja, és eladják másnak, aki nem pixelbuzi. igy megy ez.