40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • greg benz
    Sziasztok!kellene nekem egy nagy psp mágus aki hajlandó segíteni nekem msn-en:) valaki?:P
  • avengir
    nem, mert a szabványát nem támogatja a psp

pata pata pata pon
    chaka chaka chaka don
  • david13
    HELLO Szerintetek ez a routerrel jó lenne a PSPvel való netezésre?
    http://www.edigital.hu/product.php?productid=26171&cat=942&page=1
  • mecky40
    Akkor szerintetek fellehet így egyedül is sikeresen telepíteni rá a hiányzó fájlokat ha megfelelően csínálom?És nem kell hozzá különösebb segítség,én pedig azt gondoltam,köszönöm.Csak az a fura ,hogy a mappák üresek valószinű nem mentette amikor formázta vagy szándékosan törölte.Köszi qBOBOP :-); (Etamas:D)
  • qB0B0p
    Sztem ezt: http://psphungary.hu/lexikon.pdf olvasd át alapossan benne van minden.
  • EmThor
    pata pata pata-pon :D
  • mecky40
    Hello
    Kaptam egy psp-t apámtól,használt jelenleg 2.00Fw van rajta és csak egy demo Umd lemez van hozzá,meg egy 2Gb-os kártya.A gépen csak a bemutatók futnak a játékokról amik a lemezen vannak.Rajta levő mappák mind üresek(game...stb)szeretném a segítségeteket kérni mit tegyek.Elsősorban nem kioktató hanem segítő szándékú tanácsokat várnék.Jó lenne ha lenne valaki a környékről jómagam Nógrád megye-i vagyok.Várom a válaszotok,köszönettel,és boldog karit mindenkinek.
  • avengir
    mi a bajod a sima image fájlal?
  • rumos
    letöltöttem pár psc játékot, de sajna nem eboot.php formában van, hanem sima image file. namost megnéztem a faq-t és full bonyolultnak tűnik az átalakítás. nincs vmi egyszerűbb mód?
  • david13
    Amikor a Networ settings ben a scanra nyomok ezt irja ki:An INTERNAL ERROR HAS OCCURED (00000001) de ha talál hozzáférést az csak 15 és 25% közöt van és mikor kapcsolodók akkor ezt irja ki: A connection error has occured .The accs point was not detected .mit csináljak vele hogy tudjak netezni?mi lehet a hiba.3.71 es van rajta HELP!!!
  • pc killer
    Ja kb 5 másodperc megtalálni a FAQ-ban a választ. De amikor vásárlásról van szó akkor meghülyülök és nem tudok gondolkozni... Meg is rendeltem a memóriakártyát a digitalmix-től (rendelt már innen valaki? időben kihozzák a cuccokat?), meg persze vettem egy sennheiser cx-300-at is.
  • Prince of Máté
    FAQ!!!
    Kompatibilis-e a 4GB/8GB-os Memory Stick a PSP-vel?
    A 3.0 v. a feletti FW-verzióval rendelkező PSP-k számára igen. Lehetőség szerint próbáld ki. Igyekezz High-Speed-es kártyát venni.
  • pc killer
    A 3.52 M33-4 FW támogatja a 8 gigás kártyákat? Mert ha igen akkor veszek egy sandisk ultra II-est.
  • NEOreg3
    áááá, ezer hála és köszönet
  • Prince of Máté
    Böngészőbe belépsz, ott View, kódolás, és Westernre!
  • NEOreg3
    Mondjuk én ékezetes betűket sem írni, sem megjeleníteni nem tudok a beépített böngészőben, lentebb írta valaki, hogy át kell valami kódolást állítani, na már most fogalmam sincs azt hol kell. A system settings-en belül a Character Setben tudok valamit állítgatni, de ott csak a következő fájlok vannak nekem: US, Multilingual Latin 1 (ez volt alapértelmezetten), Russian, Japanese Shift-JIS, Simplified Chinese GBK, Korean, Traditional Chinese Big5. Értelem szerűen csak az első kettővel érdemes próbálkozni, de egyikkel sincs ékezetem:(
  • NEOreg3
    igen
  • Prince of Máté
    Ezt a PSP ről írtam :D
    Nektek is lassan jön be az SG?
  • SpeedXHUN
    Boldog Karit mindenkinek!
  • öregharcsa
    psp/game/jatek neve/ide
  • avengir
    Békés, boldog karácsonyt mindenkinek!
  • SpeedXHUN
    Persze,én pl Medal of honorozok ,codozok sega rallyzok
  • zola2000
    Ja van még egy kérdésem, hogy van itt a hekkelt ps1emu, hová másoljam a ps1 isokat a memóriakártyán?
  • zola2000
    Nem tudom, a srác azt írta erre hogy nem tud segíteni, soha sem használta az umdt. Na mindegy akkor játszok memóriakártyáról, ez nekem annyira nem nagy hátrány XD.
  • léri16
    hali!!tudok tört játékkal neten játszani????
  • SpeedXHUN
    Oksa tök jó lett igy is hajrá!
  • helme
    Igen... :) Em82 -ét rendszereztem egy kicsit... :

A program csomagban az lesz , hogy már automatikus an a lexikonba lesz belegenerálva a programok így nem kell internet majd hozzá
  • SpeedXHUN
    A program csomag miből fog állni?amúgy fasza lesz ha teljesen kész,mert sok psp-nek nincs net otthon!:)
  • SpeedXHUN
    Ez most em82 munkája csak hozzárakva egy két cucc,de azért jó lett!
  • SpeedXHUN
    ott a link:D
  • helme
    Benne van a PSPfilez meg ass is
  • doombringer
    Szép munka, de sztem eM82 neve mellett illene megemlíteni a pspfilez nevét is :)
  • helme
    Köszönöm :)
  • Prince of Máté
    Ja Nice work!!
  • NEOreg3
    szép munka, le is mentettem
  • helme
    Elkészültvégre a PSP lexikon1.1!
    Sajnos még vannak benne hiányosságok de holnapra a nagy újonc rohamra jó lesz. Ez eM82 FAQ-nak az átdolgozása!
    Letölthető: http://psphungary.hu/lexikon.pdf

Kérem véleményezzétek a lexikont. És kérlek vegyétek figyelembe , hogy csupán12 órám volt rá!
    Köszönet eM82-nak a nagyon nagyon nagyon jó alapért!
  • Prince of Máté
    Lehet hogy el van állítva vmi a PSP-n belül :S
    de az is lehet, hogy behalt az UMD olvasó, ez a használt cucc hátránya :/
  • NEOreg3
    pedig kéne, nekem ezeket írja demo umd-vel a gépben (sorrendben): game sharing, save data utility, umd, psp update ver 2.00, memory stick
  • zola2000
    Milyen kernelt állítsak át 3.71re? Ha az umd iso módot akármire állítom (normal umd requied) akkor sem látom az umdt (gondolom a játék menüben kellene látom az umdt?) de a játék menüben is csak 3almenü van: Játékmegosztás, játékmentések, memóriakártya. Nem kellene ott írnia az umdt is? Mert nekem nem írja.
  • SpeedXHUN
    Grat érte.
    Menj a recovery módba,majd állítsd át a kernelt 3.71 re.(ez gondolom sokat mondott:D így kell használni a recoveryt link)