40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#25894 Sziasztok!kellene nekem egy nagy psp mágus aki hajlandó segíteni nekem msn-en:) valaki?:P -
#25893 nem, mert a szabványát nem támogatja a psp
pata pata pata pon
chaka chaka chaka don -
david13 #25892 HELLO Szerintetek ez a routerrel jó lenne a PSPvel való netezésre?
http://www.edigital.hu/product.php?productid=26171&cat=942&page=1 -
mecky40 #25891 Akkor szerintetek fellehet így egyedül is sikeresen telepíteni rá a hiányzó fájlokat ha megfelelően csínálom?És nem kell hozzá különösebb segítség,én pedig azt gondoltam,köszönöm.Csak az a fura ,hogy a mappák üresek valószinű nem mentette amikor formázta vagy szándékosan törölte.Köszi qBOBOP :-); (Etamas:D) -
qB0B0p #25890 Sztem ezt: http://psphungary.hu/lexikon.pdf olvasd át alapossan benne van minden. -
#25889 pata pata pata-pon :D -
mecky40 #25888 Hello
Kaptam egy psp-t apámtól,használt jelenleg 2.00Fw van rajta és csak egy demo Umd lemez van hozzá,meg egy 2Gb-os kártya.A gépen csak a bemutatók futnak a játékokról amik a lemezen vannak.Rajta levő mappák mind üresek(game...stb)szeretném a segítségeteket kérni mit tegyek.Elsősorban nem kioktató hanem segítő szándékú tanácsokat várnék.Jó lenne ha lenne valaki a környékről jómagam Nógrád megye-i vagyok.Várom a válaszotok,köszönettel,és boldog karit mindenkinek. -
#25887 mi a bajod a sima image fájlal? -
rumos #25886 letöltöttem pár psc játékot, de sajna nem eboot.php formában van, hanem sima image file. namost megnéztem a faq-t és full bonyolultnak tűnik az átalakítás. nincs vmi egyszerűbb mód? -
david13 #25885 Amikor a Networ settings ben a scanra nyomok ezt irja ki:An INTERNAL ERROR HAS OCCURED (00000001) de ha talál hozzáférést az csak 15 és 25% közöt van és mikor kapcsolodók akkor ezt irja ki: A connection error has occured .The accs point was not detected .mit csináljak vele hogy tudjak netezni?mi lehet a hiba.3.71 es van rajta HELP!!! -
#25884 Ja kb 5 másodperc megtalálni a FAQ-ban a választ. De amikor vásárlásról van szó akkor meghülyülök és nem tudok gondolkozni... Meg is rendeltem a memóriakártyát a digitalmix-től (rendelt már innen valaki? időben kihozzák a cuccokat?), meg persze vettem egy sennheiser cx-300-at is. -
#25883 FAQ!!!
Kompatibilis-e a 4GB/8GB-os Memory Stick a PSP-vel?
A 3.0 v. a feletti FW-verzióval rendelkező PSP-k számára igen. Lehetőség szerint próbáld ki. Igyekezz High-Speed-es kártyát venni.
-
#25882 A 3.52 M33-4 FW támogatja a 8 gigás kártyákat? Mert ha igen akkor veszek egy sandisk ultra II-est. -
#25881 áááá, ezer hála és köszönet -
#25880 Böngészőbe belépsz, ott View, kódolás, és Westernre! -
#25879 Mondjuk én ékezetes betűket sem írni, sem megjeleníteni nem tudok a beépített böngészőben, lentebb írta valaki, hogy át kell valami kódolást állítani, na már most fogalmam sincs azt hol kell. A system settings-en belül a Character Setben tudok valamit állítgatni, de ott csak a következő fájlok vannak nekem: US, Multilingual Latin 1 (ez volt alapértelmezetten), Russian, Japanese Shift-JIS, Simplified Chinese GBK, Korean, Traditional Chinese Big5. Értelem szerűen csak az első kettővel érdemes próbálkozni, de egyikkel sincs ékezetem:( -
#25878 igen -
#25877 Ezt a PSP ről írtam :D
Nektek is lassan jön be az SG? -
#25876 Boldog Karit mindenkinek! -
#25875 psp/game/jatek neve/ide -
#25874 Békés, boldog karácsonyt mindenkinek! -
#25873 Persze,én pl Medal of honorozok ,codozok sega rallyzok -
#25872 Ja van még egy kérdésem, hogy van itt a hekkelt ps1emu, hová másoljam a ps1 isokat a memóriakártyán? -
#25871 Nem tudom, a srác azt írta erre hogy nem tud segíteni, soha sem használta az umdt. Na mindegy akkor játszok memóriakártyáról, ez nekem annyira nem nagy hátrány XD. -
léri16 #25870 hali!!tudok tört játékkal neten játszani???? -
#25869 Oksa tök jó lett igy is hajrá! -
helme #25868 Igen... :) Em82 -ét rendszereztem egy kicsit... :
A program csomagban az lesz , hogy már automatikus an a lexikonba lesz belegenerálva a programok így nem kell internet majd hozzá -
#25867 A program csomag miből fog állni?amúgy fasza lesz ha teljesen kész,mert sok psp-nek nincs net otthon!:) -
#25866 Ez most em82 munkája csak hozzárakva egy két cucc,de azért jó lett! -
#25865 ott a link:D -
helme #25864 Benne van a PSPfilez meg ass is -
doombringer #25863 Szép munka, de sztem eM82 neve mellett illene megemlíteni a pspfilez nevét is :) -
helme #25862 Köszönöm :) -
#25861 Ja Nice work!! -
#25860 szép munka, le is mentettem -
helme #25859 Elkészültvégre a PSP lexikon1.1!
Sajnos még vannak benne hiányosságok de holnapra a nagy újonc rohamra jó lesz. Ez eM82 FAQ-nak az átdolgozása!
Letölthető: http://psphungary.hu/lexikon.pdf
Kérem véleményezzétek a lexikont. És kérlek vegyétek figyelembe , hogy csupán12 órám volt rá!
Köszönet eM82-nak a nagyon nagyon nagyon jó alapért! -
#25858 Lehet hogy el van állítva vmi a PSP-n belül :S
de az is lehet, hogy behalt az UMD olvasó, ez a használt cucc hátránya :/ -
#25857 pedig kéne, nekem ezeket írja demo umd-vel a gépben (sorrendben): game sharing, save data utility, umd, psp update ver 2.00, memory stick -
#25856 Milyen kernelt állítsak át 3.71re? Ha az umd iso módot akármire állítom (normal umd requied) akkor sem látom az umdt (gondolom a játék menüben kellene látom az umdt?) de a játék menüben is csak 3almenü van: Játékmegosztás, játékmentések, memóriakártya. Nem kellene ott írnia az umdt is? Mert nekem nem írja. -
#25855 Grat érte.
Menj a recovery módba,majd állítsd át a kernelt 3.71 re.(ez gondolom sokat mondott:D így kell használni a recoveryt link)