40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#25814 sony bolt rulez, cserélték psp-t :) -
#25813 Nem, használt, de olyan mint az új!
Nem a platinum, boltban 12 ezer. -
#25812 újonnan? -
#25811 Na voltam a Bolhapiacon (pecsa) és megvettem a VCS-t 7 ezerért!
Sztem nagyon jó árban volt -
#25810 mutatja a kép h kiszeded az aksit és elvileg alatta kell legyen...
ha azt kérdezted... -
amdrula #25809 Ott mutatja a képen, hogy az akksi alatt................. -
#25808 Melyik kódját?
Van a PSP alján.
A system settings ben alulról a második menüpontban is van,sztem ez kell neked. -
Geccoka #25807 Ebben nemtok segiteni, de a Bookr-t probaltad mar?
Van benne konyvjelzo-mentesi lehetoseg :D -
#25806 igen, oké, idáig megvan, csak hol lehet megtalálni a PSP kódját?:S -
#25805 így van:D -
#25804 Na emberek, akkor mint mondtam jön az első kérdésem :
A PsP-n szeretnék Ebook-ot olvasni. Utána néztem meg minden hogy hogy kell .txt -t megnyitni, szépen megy is meg minden, tudom olvasni meg élvezhető is, de ha belegondolok hogy legközelebb annyit le kell majd scrollozni amennyit elolvastam... hát a scrollozás több percet venne igénybe.
Na most van egy PsP Reader nevű program, amin már van oldalt scrollbar , fel is tenném én egyből de fogalmam sincs hogy hogyan kell. Amikor utánanéztem, megtudtam hogy kell hozzá valamilyen E-loader program, de kb ennyit találtam. Le tudná nekem konyhanyelven írni lépésről lépésre hogy mit csináljak, mit tegyek fel meg ilyesmi hogy én tudjam használni ezt a programot a PSP-n?
Egyébként:
- ez a psp reader progi http://psp-news.dcemu.co.uk/pspreader.shtml
- itt vannak az eloadernek a bizonyos fajtái http://www.noobz.eu/content/eboot.html
- a PsP-m 3.40-es, nem Slim (hanem fat? )
Előre is köszi mindenkinek! -
#25803 Viszont neked is!!!!!!!
A pro streetet lefelejtetted :D -
#25802 két7 offline vár rám..még jó h van psp-m:)
'szal mindenkinek K.K.Ü. meg B.U.É.K
2008-ban legyen nekünk Gow, FF VII meg DMC -
#25801 hát, prohardveren nézz körbe hátha hirdet vki vidéken törést -
#25800 van egy topic a pspfilez oldalán ahol régiónkén vagy városonként van hírdetve a down ill a szoftver felrakás némi készpénz ellenében ...nézz körül hátha van valaki a környéken... -
#25799 akkor vagy nem olyanod van, vagy a "ZR" vagy "ZY" rövidítés lesz a Piano Black....am van ott olyan h PSP-2004 csak simán, nem Ceramic white meg hasonlók, sztem az lesz az mert ez volt az "alap" kinézet... -
#25798 Euronics,szóval sajnos szerintem nem sanszos:) -
#25797 nem tudom hol veszed, de ha kis boltból akkor lehet megbeszélhető a dolog velük..némi ráfizetéssel persze... -
#25796 pfff,örülök,hogy egyáltalán lesz
ez így akkor eléggé szopacs... -
#25795 de, ha van még 1 psp-d...ráadásul pufi..(és módosított!!) -
#25794 de azt írja h hamis a PSP kódja... de nekem PSP 2004 Piano Black van, és csak Ceramic White, meg vmi Silver van...de semmi Piano Black! -
#25793 uh.. az a baj,hogy nem pesti vagyok:// Házilag nem lehet megoldani? -
#25792 nekem barátom megcsinálja, kell hozzá egy pufi psp, egy speckó akksi, egy speckó memory card(?) meg 5 perc... pesten 3-5 ezerig megcsinálják -
#25791 Szoftvert felrakni hogyan kell abban tudsz segíteni? Slim psp-ről van szó -
#25790 jah ok:P mind1 ment azért még1 privi:D -
#25789 itt szabad, ez az a fórum :D -
#25788 Akkor jó,ez meg is fordult a fejemben:) Köszi! Kérdezek mégvalamit privátban,mert gondolom itt nemszabad:P -
#25787 igen, de ha behal a gép vagy vmi para van, visszarakod eredeti szoftvert, szerintem így nem derül ki a turpisság :)
rendesek voltak, holnap cserélem slim-em, újat ki tudom próbálni jó-e a kijelző -
#25786 Sziasztok!
Egy egyszerű kérdés.. Ha újonan vett PSP-n szoftvert cserélek gari ugrik? Csak mert telefonoknál így van,annyit tudok -
rumos #25785 ezek a játékok nekem is szagattak, de csak cso-ban. iso-ban már nem. -
#25784 Sztem nem nehéz regelni...csak egy pici angoltudás...vagy talán még az se kell....
am sztem már nem adnak semmit regelésnél, csak pályázhatsz ajándékok megnyerésére....
az akkori reg úgy volt h regisztráld a PSP-d, és megnéztem ez is olyan...hát, regelj és vagy küldenek vagy nem, veszíteni nem vesztes semmit!
Regisztrálni ittt!!!!!! kell!
Ezen az oldalon találsz egy olyat h "Register your PSP here" na arra kattints, utána "Submit" gomb, és adj meg minden valódi adatot...sztem telszámot ne de te tudod! -
#25783 ok üdv az sg-n:) -
#25782 Üdv Mindenkinek!
Kerestem valami jó PsP-s fórumot a neten, úgylátszik meg is találtam
Nem vagyok egy nagy fórumos, de szerintem itt törzstag leszek, mert nem rég vettem egy PSP-t és nagyon bejött eddig. Majd lesz pár kérdésem (pár )is.
Remélem vannak törzstagok is nem csak ilyen "belibbenő kérdező"-k
Na majd jövök az első kérdéssel ha lesz még ma rá időm! -
#25781 segít vki regelni MSN-en? -
#25780 én regeltem már elég régen....akkor is UMD tartó volt az ajándék és nekem ki is küldték úgy két 7 múlva -
#25779 Akkor nekem biztos valami csoda verzió van meg a Simpson-ból!Na mindegy legyen igazad , legyen Karácsony.) -
#25778 szeretném, LAIR megvan pölö..
annyira nem para ez a hiba amúgy, alig vettem észre! azt hittem kösz, szürke alpixel hiba, de rendesek hogy kicserélik!
csak az újjal ne legyen gond, üzletbe megpróbálom majd egy bekapcs erejéig kipróbálni!! -
#25777 Aztán majd próbáld ám ki a Remote Playt a PS3addal -
#25776 írtak sony boltból, kicserélik a slim-et :) -
#25775 Csakhogy ez a mozifilm, és ebből CSAK OAR arányú létezik :O
Egyébként tegnap este normálisan átkonvertáűlta igaz 1 órába telt..