40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • EmThor
    sony bolt rulez, cserélték psp-t :)
  • Prince of Máté
    Nem, használt, de olyan mint az új!
    Nem a platinum, boltban 12 ezer.
  • SpeedXHUN
    újonnan?
  • Prince of Máté
    Na voltam a Bolhapiacon (pecsa) és megvettem a VCS-t 7 ezerért!
    Sztem nagyon jó árban volt
  • BECKHAM7
    mutatja a kép h kiszeded az aksit és elvileg alatta kell legyen...
    ha azt kérdezted...
  • amdrula
    Ott mutatja a képen, hogy az akksi alatt.................
  • SpeedXHUN
    Melyik kódját?
    Van a PSP alján.
    A system settings ben alulról a második menüpontban is van,sztem ez kell neked.
  • Geccoka
    Ebben nemtok segiteni, de a Bookr-t probaltad mar?
    Van benne konyvjelzo-mentesi lehetoseg :D
  • Triple H
    igen, oké, idáig megvan, csak hol lehet megtalálni a PSP kódját?:S
  • SpeedXHUN
    így van:D
  • Grodyann
    Na emberek, akkor mint mondtam jön az első kérdésem :

A PsP-n szeretnék Ebook-ot olvasni. Utána néztem meg minden hogy hogy kell .txt -t megnyitni, szépen megy is meg minden, tudom olvasni meg élvezhető is, de ha belegondolok hogy legközelebb annyit le kell majd scrollozni amennyit elolvastam... hát a scrollozás több percet venne igénybe.
    Na most van egy PsP Reader nevű program, amin már van oldalt scrollbar , fel is tenném én egyből de fogalmam sincs hogy hogyan kell. Amikor utánanéztem, megtudtam hogy kell hozzá valamilyen E-loader program, de kb ennyit találtam. Le tudná nekem konyhanyelven írni lépésről lépésre hogy mit csináljak, mit tegyek fel meg ilyesmi hogy én tudjam használni ezt a programot a PSP-n?

Egyébként:
    - ez a psp reader progi http://psp-news.dcemu.co.uk/pspreader.shtml
    - itt vannak az eloadernek a bizonyos fajtái http://www.noobz.eu/content/eboot.html
    - a PsP-m 3.40-es, nem Slim (hanem fat? )

Előre is köszi mindenkinek!
  • Prince of Máté
    Viszont neked is!!!!!!!
    A pro streetet lefelejtetted :D
  • dzsedi
    két7 offline vár rám..még jó h van psp-m:)
    'szal mindenkinek K.K.Ü. meg B.U.É.K
    2008-ban legyen nekünk Gow, FF VII meg DMC
  • EmThor
    hát, prohardveren nézz körbe hátha hirdet vki vidéken törést
  • öregharcsa
    van egy topic a pspfilez oldalán ahol régiónkén vagy városonként van hírdetve a down ill a szoftver felrakás némi készpénz ellenében ...nézz körül hátha van valaki a környéken...
  • BECKHAM7
    akkor vagy nem olyanod van, vagy a "ZR" vagy "ZY" rövidítés lesz a Piano Black....am van ott olyan h PSP-2004 csak simán, nem Ceramic white meg hasonlók, sztem az lesz az mert ez volt az "alap" kinézet...
  • greg benz
    Euronics,szóval sajnos szerintem nem sanszos:)
  • öregharcsa
    nem tudom hol veszed, de ha kis boltból akkor lehet megbeszélhető a dolog velük..némi ráfizetéssel persze...
  • greg benz
    pfff,örülök,hogy egyáltalán lesz

ez így akkor eléggé szopacs...
  • öregharcsa
    de, ha van még 1 psp-d...ráadásul pufi..(és módosított!!)
  • Triple H
    de azt írja h hamis a PSP kódja... de nekem PSP 2004 Piano Black van, és csak Ceramic White, meg vmi Silver van...de semmi Piano Black!
  • greg benz
    uh.. az a baj,hogy nem pesti vagyok:// Házilag nem lehet megoldani?
  • EmThor
    nekem barátom megcsinálja, kell hozzá egy pufi psp, egy speckó akksi, egy speckó memory card(?) meg 5 perc... pesten 3-5 ezerig megcsinálják
  • greg benz
    Szoftvert felrakni hogyan kell abban tudsz segíteni? Slim psp-ről van szó
  • greg benz
    jah ok:P mind1 ment azért még1 privi:D
  • EmThor
    itt szabad, ez az a fórum :D
  • greg benz
    Akkor jó,ez meg is fordult a fejemben:) Köszi! Kérdezek mégvalamit privátban,mert gondolom itt nemszabad:P
  • EmThor
    igen, de ha behal a gép vagy vmi para van, visszarakod eredeti szoftvert, szerintem így nem derül ki a turpisság :)

rendesek voltak, holnap cserélem slim-em, újat ki tudom próbálni jó-e a kijelző
  • greg benz
    Sziasztok!

Egy egyszerű kérdés.. Ha újonan vett PSP-n szoftvert cserélek gari ugrik? Csak mert telefonoknál így van,annyit tudok
  • rumos
    ezek a játékok nekem is szagattak, de csak cso-ban. iso-ban már nem.
  • BECKHAM7
    Sztem nem nehéz regelni...csak egy pici angoltudás...vagy talán még az se kell....
    am sztem már nem adnak semmit regelésnél, csak pályázhatsz ajándékok megnyerésére....

az akkori reg úgy volt h regisztráld a PSP-d, és megnéztem ez is olyan...hát, regelj és vagy küldenek vagy nem, veszíteni nem vesztes semmit!

Regisztrálni ittt!!!!!! kell!
    Ezen az oldalon találsz egy olyat h "Register your PSP here" na arra kattints, utána "Submit" gomb, és adj meg minden valódi adatot...sztem telszámot ne de te tudod!
  • SpeedXHUN
    ok üdv az sg-n:)
  • Grodyann
    Üdv Mindenkinek!
    Kerestem valami jó PsP-s fórumot a neten, úgylátszik meg is találtam
    Nem vagyok egy nagy fórumos, de szerintem itt törzstag leszek, mert nem rég vettem egy PSP-t és nagyon bejött eddig. Majd lesz pár kérdésem (pár )is.
    Remélem vannak törzstagok is nem csak ilyen "belibbenő kérdező"-k
    Na majd jövök az első kérdéssel ha lesz még ma rá időm!
  • Triple H
    segít vki regelni MSN-en?
  • BECKHAM7
    én regeltem már elég régen....akkor is UMD tartó volt az ajándék és nekem ki is küldték úgy két 7 múlva
  • Röfikapitány
    Akkor nekem biztos valami csoda verzió van meg a Simpson-ból!Na mindegy legyen igazad , legyen Karácsony.)
  • EmThor
    szeretném, LAIR megvan pölö..

annyira nem para ez a hiba amúgy, alig vettem észre! azt hittem kösz, szürke alpixel hiba, de rendesek hogy kicserélik!

csak az újjal ne legyen gond, üzletbe megpróbálom majd egy bekapcs erejéig kipróbálni!!
  • Prince of Máté
    Aztán majd próbáld ám ki a Remote Playt a PS3addal
  • EmThor
    írtak sony boltból, kicserélik a slim-et :)
  • Prince of Máté
    Csakhogy ez a mozifilm, és ebből CSAK OAR arányú létezik :O
    Egyébként tegnap este normálisan átkonvertáűlta igaz 1 órába telt..