PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://pspfilez.extra.hu/
A google-ban már kerestem, de sikertelenûl!
Le kéne lõne azt a köcsögöt...<#vigyor1>#vigyor1><#gonosz2>#gonosz2><#gun>#gun><#violent>#violent>
Én azért akarok most venni<#crazya>#crazya>
slim-re visszatérve, ezt a pakkot elfogadnám:
FF VII CC Pack
plussz
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ja és az extra feltörés védelem..."elõbb, vagy utóbb..."
Az viszont mindenképpen cool, hogy közvetlenül tv-re lehet kötni.
Gyk. ha az ember keze nem gyenge, teljesen mindegy milyen nehéz a gép
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ténleg 50.000 ezer forint ezt elhinnem is nehéz<#wow1>#wow1>
Ha most akarna valaki psp-t venni akkor az 576-ban most 50 000 FT-ért value packot kap 2 Gb memkártyával!sztem megéri!
Ja TA-082-es 2.71-es FW vel!
pikkpakk updatelhetõ!
Hali
\"Nothing happens unless first a dream…”
én 1 ta-082-t elcsezsztem véletlenül mert elnéztem a számot mert két szám is volt az alaplapon kötsög sony
egyébként a flash0-át (F0) bemásolod egyszerûen a vinyóra...
ahhoz hogy ezt megtedd szükséged van egy ún recovery módra...ott kell bogarászni benne...
javaslom a pspfilez oldal látogatását és ott részletesen le van írva minden...
mert nem mindig szerepel minden
váratlanul is elõfordulhat bármi
jobb többet tudni mielött vki ilyenbe belevág
Gépem ati X1900 4200
egyébként minden facán müxik ezzel a csomaggal, egyedül nekem nem megy a háromszög gomb valamiért(nem tudok infokat lekérni sehonnan)
mindenki másnak eddig tök jól mûködik a dolog!!
a csomagban leírtaktól ne térjen el senki!!(van benne egy pdf file magyar leírással)
TA-082-es 3.01-es magyaritással is rácsesztem de szerencsére voltannyi eszem hogy csináltam elötte biztonsági másolatot a Flash0-ról mert alig jött vissza a recovery menu
thenx elõre is
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
Mar csak egy baj van vele, hogy gyartok ezzel mp4 formatumu file-okat? Feszt PMP-ket csinal... plz Help!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
márha müködik is a játék
Ez az egy nem volt világos a leírásban 😄
Mi az az XMB?
megjelent a 3.51-es Custom FW ! (kösz Tibinek az infóért!)
egy biztos, a 100%os No-UMD nem mûködik még...
mindjárt jövök a részletes fordítással. (már amennyire a franciából angol után lehet magyarra...)
A 3.51-es Custom Firmware (3.51 CFW M33) funkciói:
- a 3.51-es FW összes funkciójának megtartása (PSX támogatás, magasfelbontású videók lejátszára, MP3 Vizuális megjelenítõ, PS3 csatlakozás stb...)
- Hivatalos 3.51-es FW-t igénylõ UMD-játékok futtatásának lehetõsége
- ISO-k/CSO-k/Demók/PSX játékok közvetlen futtatásának lehetõsége Memory Stickrõl (ahogy azt már megszokhattuk)
- CPU sebességének állításának lehetõsége (gondolom recovery menüben)
- Recovery MÓD!!! (Hál'Istennek)
(ma 12:33-kor lett bejelentve Moszkvában (gondolom kis idõeltolódás azért van...))
Egy orosz kiscsapat az M33 továbbviszi Dark_Alex munkásságát ! Hihetetlen, de igaz, és mûködik is. Persze lehetnek még kisebb bugok, de sokan kipróbálták már és mûködik a 3.51-es CFW!
Ennyi ideig azaz közel 2 hétig sem tudott a S0NY örülni!
Az oroszokat nehéz lesz megállítani. Smile
Telepítés:
1- Ha a PSP-d FW-e 1.50, akkor másod a zipben lévõ m33rel\1.50only mappából a kxploitpatcher és kxploitpatcher% a Memory Sticked PSP/GAME mappájába.(Annyival kiegésziteném a leirást hogy elõsször a game/memory stic/KXploit Permanent Pacher-rt kell elinditani utánna a 3.51 M33 CREATORT!!!)-Tibi
2 - Ha ez kész, vagy ha SE/OE FW-t használsz akkor a zipben lévõ m33rel mappában az M33CREATOR mappát másold be a Memory Stick-ed PSP/GAME150 mappájába (homebrew kernelt rakd 1.50-re a Recovery módban elõtte), illetve ha 1.50-es FW-ed van a PSP-n, akkor PSP/GAME mappába másold az M33CREATOR mappát.
3 - Töltsd le a 3.51-es FW update-et. Nevezd át 351.PBP-re és másold be a PSP/GAME/M33CREATOR/ mappába ill. SE/OE FW esetén a PSP/GAME150/M33CREATOR/ mappába.
4 - Töltsd le az 1.50-es FW update-et. Nevezd át 150.PBP-re és másold be a PSP/GAME/M33CREATOR/ mappába ill. SE/OE FW esetén a PSP/GAME150/M33CREATOR/ mappába.
5 - Ezután menj az XMB-ben a GAME/Memory Stick alatt megjelenõ "3.51 M33 CREATOR" homebrew programra és indítsd el. Ha végzett visszadob az XMB-be és egy új program a "3.51 M33UPDATE" jelenik meg.
6 - Kattint rá, majd hogy valóban fel is telepítse nyomd meg az X-et.
7 - Miután végzett a telepítéssel nyomj X-et, hogy kikapcsolja a PSP-t. Indítsd újra manuálisan.
8 - Már a 3.51 M33 CFW-ben is vagy.
A telepítése alig tér a megszokott OE-tõl.
Letölthetõ innen:
3.51 OE CFW M33
3.51-es hivatalos FW
1.50-es hivatalos FW
A 2 GB Memory Stick DUO PRO Card Disc 11 ezer forintért jó a Psp-be és nem Sony boltból veszem. Elõre is köszönöm a választ.
A Slim/Lite-on 3.60 van.
Regards,