PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skyli991
Hello!
Ha veszek az auchanban psp-t akkor arra otthon rá tudom rakni a custom firmware-t? Vagy kell hozzá egy olyan psp amin már custom firmware van, vagy mi kell hozzá?

Empty
Kinnt van a Tekken 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a psp hez lehet letölteni valahonnan valami naptár vagy határidõnapló szerû alkalmazást?

dzsedi
Fw-t kell frissítened és akkor ott lesz a menüben (lásd link gomb fent).
Ha cfw-d (link/google) van akkor szerintem nem tudsz csatlakozni mert a legújabb fw a 6.20-as. Ha csak eredeti lemezekkel játszol és semmi emulátor, warez akkor gyári frissítés. Ha bármilyen okból kifolyólag cfw-t hsználsz akkor várni kell egy új cfw-t.

vixo
a Dirt pont olyan,amilyennek az xbox 360-at jellemezted...

triplet
PSP-n PS Network-re hogy csatlakozom fel? mert nem találtam meg a menüben, csak a sima internet böngészõt. jah és: ha van router, akkor a PSN-re fel tudok menni? mert a sima internetre igen.

Miley Cyrus
Szegény PSP eléggé kihalt lett mostanában:S
Pedig elég jo konzol.
Az Xbox 360 nagyrakás sz*r xD.
Amugy a Dirt milyen?(pspn)

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

MaSzKa
odavissza 3-4óra volt az út +4eft a benzin 😞

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

BB7
Imádom, én is, mikor az ügyfélszolgálaton a rib*c a 6 általánosával néz rád a nagy kifestett szemeivel, s hülyének néz, majd mikor rájön, nem juttok dûlõre, felhívja az osztályvezetõt kinek már 8 [!] általánosa van! S majd akkor a telefonos segítséget nagyban igénybe véve rájössz, hogy az ég világon semmi értelme ebben az országban kommunikálni! Most írhatnám, hogy mit kéne csinálni, de akkor banán, meg amúgy is:

MaSzKa
valami fõnõkkel beszéltem ott meg a mûszaki osztályossal

látszik milyen "okos" embereket vesznek fel oda éhbérért, mint a teszkúba

Sir Quno Jedi
Mer butus vagy. AZ õ fejükkel kell gondolkodni (aka laikus istenbarma). Biztosra kell menni. Én számos olyan keresztkérdést el szoktam helyezni, amire bárhogy is válaszolnak, kiderül az igazság.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tomo05
Na már én is 5.50GEN-D2 user lettem!<#vigyor><#vigyor>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

MaSzKa
én felhívtam õket
azt mondták van

persze, hogy volt ps2
barmok félretájékoztattak<#boxer>

Prince of Máté
Én két éve vettem Auchanban 40 ezerért a PSP Slimet, az is akció volt.
És még mindig 40 vagy afölött van az ára.

Sir Quno Jedi
Ez mán csak így szokott lenni. Én szinte sosenem dõlök be az ilyen nagydobravert "akcijóknak". Jelzem VAN telefon a világon, én mindenhova odatelcsizek elõtte (igen az auchanba is, mûködik).

Xaturn, electrovilág, meg hasonló rablók, akiknek sosincs semmilyük amit meghirdetnek szuperakcióba, azok szóba sem jöhetnek. Persze basztatásnak fel szoktam õket is hívni, ha valami olyat akcióznak, ami érdekelne, de mint az várható SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ÉPPEN NEM VOLT ÉS PERSZE NEM IS LETT az a valami amit venni akartam, bármi is legyen. Tudjukmiért. Feljelenteni meg már felesleges õket...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MaSzKa
ja csak 1 db sincs

eljátszották ezt 2-3éve is

feleslegesen utaztam 100+km-t 😞 a k anyjukat

Empty
Hát az F1 2009-tõl nem vagyok elszállva nagyon! Irányítása talán jobb mint az elõzõeknek de a grafika kissé furcsának tûnik! 652 MB ISO-ban amúgy. Akit érdekel keresse vagy vegye meg! <#nyes>

Sir Quno Jedi
auchanban akcijós a psp2000 asszem 30k

Empty
Hello! Az Assasin multi 6-ban, hogy lehet nyelvet váltani? Vagy csak az origin mûködik eme funkció?

Na el is mentem ma a helyi 576-ba és megvettem. Eddig határozottan minden bejön. Kellett ez a kis bíztatás, hogy megvegyem, tehát mindenkinek köszi!😊
tomo05
Nem fogsz csalódni!<#kacsint>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Najó, rávettetek, megveszem.^^
MaSzKa
how to install cxmb for 5.50 GEN A & GEN B/B2 OR GEN-D/D2

http://www.youtube.com/watch?v=zuW_Y4BvPbI

<#vigyor2><#vigyor2>

tomo05
sztem atom jó gameee!!!egy nagatívum van benne hogy a rádióállomások túl rövidek(hússzor hallom ugyan azt)😊de a játékmenet és a lehetõségek nagyon látványossá teszik a játékot!

ja...

lbp teljessen uaz mint ps3 mon csak kicsibe?Vagy zsir uj mappok?
Felülnézet az "igazi" GTA feeling...

PSN: berghold

Hát köszönöm szépen a segítséget!!! észre sem vettem a hogy a nyilak kapcsolódnak a lenti vonalakhoz. Nem találtam neten h a persona3 portable mikor lesz angolul...

Az új GTA meg nagyon jó!!! Hihetetlen módon rá tudtam kattanni, mindenképpen ajánlom!

LeventeV
ha jatszottad a GTA 2-t anno es tetszett akkor erdemes megvenned, sot szinte mar kotelezo, ha nem akkor esetleg probald ki eloszor gepen a gta 2-t es azutan donts.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Próbálta valaki az új GTA-t? Szar ez felülnézet? Mennyire van meg így az igazi GTA feeling? Megéri megvenni?
szia én játszok vele és tudok segiteni! Ugye van 4 nyilacska amit ha kövesz akkor ott lessz az állat képe na és ugyanigy min a négyet rakd ki ennyi. ÉS nem tod mikor jön ki apersona 3 portable angolul?
Valaki játszik itt a little big planettal? Elakadtam sajnos, ott aho la sárkány tojását kéne visszaszerezni, de ahhoz hogy megkapd a tojást, ki kell találni a "zár kombinációját" (jaguár, kígyó, daru, sárkány). A segítség elvileg a 4 szobában elrejtett állatos szimbólum. De hiába agyalok a sorrendet sehogy sem megfelelõ. valaki segítsen pls! és jó volna hogy ha a miértet is leírná... a logikát...

maffioso
azért érzed te is a különbséget, és hgoy összesem hasonlithato a kettõ egymással...ne legyetek már ennyire ostobák bazki

\"If in doubt, flat out!\"

LeventeV
kosz.

OptimusPrime
Van valami Crazy Night akció, éjfélig mennek a nagyobb boltok, lehet lenézünk egy kis éjféli shoppingra! 😊

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Srácok!

Csak ma, 11.14-én szombaton, a Westend Media Marktban az összes Sony Playstation konzol,
20% kedvezménnyel kapható, a 10éves a Westend alkalmából. Éjfélig nyitva lesznek.
Biztos infó 😊)))
psp go val tojja vki?ugyanojan kenyelmetnel a huvejkujjak szamara a hosszu tavu hasznalat mint sima pspnal?

de a keszitok igazabol fix pezt kapnak egy munka elvegzese utan,ami nem annyira biztos h rohatt sok vegulis..szal boven fedezi a jatek "koltsegeit"... a tobbi eladott jatek bevetele a ceg tulajdonosainak zsebebe megy amibol nyilvan a kovetkezo jatek is fejlesztodik,de igy se jarnak oan rohatt rosszul sztem..
.megha te igazabol a mar korabban 1 vkik altal ellopott cuccost masolod csak le gyakorlatilag...de ettol fuggetlenul lopni csunya dolog...

Kinéztem magamnak egy tûzpiros Ferrarit, de ennnyi idõs fejjel hogy vegyem meg? Akkor lopok egyet...
Cepee
CXMB
LeventeV
ki tudnatok segiteni? 5.50 gen-d2-re kene nekem az a custom theme plugin. mar nem emlekszem pontosan a nevere, meg 4es cfw-vel hasznaltam aztan memkari hijan nem volt hova felrakni aztan ez igy is maradt. tegnap frissitetetm a firmwaret aztan eszembe jutott, hogy jo lenne visszarakni. koszi elore is.

tud valaki valami jó psp emulátort pc re? egyet kettõt már találtam én is, de nem mûködtek, vagy én voltam béna... nemtudom...

maffioso
én is lehülyézném a másikat amikor írni azért nem birok...egyes emberek annyira sokat képzelnek magukrol...azért érdekelne 17 éves fejjel hogy vegyem meg azokat a játékokat amikkel játszok
ha hiszitek ha nem van eredeti játékom 5 v 6 darab de nem tudok hozzájutni mindhez, és mivel pont a rockband aminél ez a hiba jelentkezik, vkitõl megkellett kérdezni
érdekes hogy a multkor nem lettem lehurrogva hanem egybõl segitett valaki...tipikus magyarság...mondjuk meg neki csakazért is, nehogy segitsünk, jolesik lebaszni, azért mert én megtehetem...szánalmas

MaSzKa
a mondat végét támogatom

Én is inkább megveszem a játékot, amivel játszok. Én sem szeretném, ha én programozó lennék, hogy az ilyen nagyszájú ingyenélõk (mint az elõtted szóló intelligens forumozó)ingyen használják az a munkámat. Egy csomó játék ezek miatt nem jön PSP-re. De gondolom Õ se dolgozna ingyen. Azért nem is igen szeretek erre a fórumra járni, mert itt annak ellenére, hogy piros betûkkel van feltüntetve csak a warez a téma.
Ja, én ojan álszent idióta vagyok, hogy megveszem a játékokat amikkel játszok... ez van... ha már lopsz, legalább eszed legyen hozzá...
maffioso
kössz az épitõ jellegü hozzászolást-.- remélem majd neked is lesz vmi gondod és te is azt kapod h dugd fel magadnak a szarságodat...utálom az ilyen álszent idiota embereket
LeventeV: neked meg köszi kiprobálom majd

LeventeV
masolj egy akarmilyen filet a jatekok koze (akar egy ures txt-t vagy egy kepet). ez elmeletileg mukodik. nem jatszottam a rockbanddel szoval nem tudom.

MaSzKa
nincs 1.5 az újon

Nagyon egyszerû: megveszed a játékot és nem varezolsz...
maffioso
bocsi h megint kérdezem de a keresõ nem dobja ki, amikor a rockband miatt eltünik a játék akk pontosan mi is a teendõ?sajnos formáztam és azota megint rosszalkodik

Miley Cyrus
Ehh😄
Grat xDD

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD