40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • KaszaN
    Má 2 különböző usb-t próbáltam. Mi az az XMB?
  • amdrula
    Sima miniusb kábel kell hozzá semmi különleges.
    Viszont nem árt az XMB-on kiválasztani az USB connectiont.
  • KaszaN
    Akkor azért felteszem, mert elvileg van olyan játék ami ez nélkül nemfut. Márcsak kéne valahonnan usb. Azthittem jó az ami van ithoz a fényképezőgépemé mert pont belemegy, de nemtörténik semmi amikor összekötöm a géppel. Külön psp usb van vagy mi?
  • LeventeV
    ha .ISO formatumot akarsz futtatni a psp-n akkor kell a GEN, eredeti jatekok eseteben az UMD lemezen mellekelve van a szukseges firmware.
  • KaszaN
    És ajánlatos ezt rátenni? Halottam olyasmit, hogy az újabb játékok csak azzal futnak, vagy ilyesmi.
  • öregharcsa
    a psp 5.50 GEN cfw (custom firmware) az eredeti operációs(ofw-official firmware) rendszer módosított változata, ami lehetővé teszi a homebrew(otthoni fejlesztések) és a warez (iso)cuccok futtatását a gépen..röviden a "feltörés" után ez lesz a pspt működtető oprendszer...
  • KaszaN
    Hi

Eltudná nekem magyarázni, hogy miaz a "PSP 5.50 GEN"? Má néztem pár dolgot és nemsokat szűrtem le belőle csak kb annyit, hogy ez olyasmi mint a számítógépen az "operációs rendszer?".
  • LeventeV
    ha kellett a recovery-ben engedelyezni akkor cfw telepites utan ismet kell.
  • macselek #38706
    Amit használni akarok, az már alapból rajta volt, és másik cfwkkel ment. :S
  • LeventeV
    nem jol telepited fel oket. olvasd el a readme fileokat. nekem futnak a homebrewok.
  • macselek #38704
    Sziasztok! Most nálam 5.50 GEN - B2 van fennt elvileg, és nem tudok homebreweket futtatni, nincs erre valami megoldás? Én nem nagyon találtam.
  • öregharcsa
    ezen nem fog menni a dolog...egyelőre a csirke sem..
    a csirke 5.03 ofw-n jó..oszt ennyi...várnod kell sajnos míg lesz megoldás rá.....
  • OptimusPrime
    PSP-3001
    5.03-as OFW-vel vettem 2008-ban, szóval ment ezen minden, csak ugye a "csirke" nem volt stabil és ha lemerült a gép, akkor visszaállt OFW-re, mindig ez okozta a bajt.
    Igen, Pesti volnék! :) Ha meg tudjuk oldani, próba szinten akkor szívesen elviszem.
  • öregharcsa
    milyen géped van?? már volt rajta cfw?? (én úgy vettem ki a szavaidból)...ha Pösti :) vagy megcsinálom neked csak hozd el...egy próbát egér...
  • OptimusPrime
    Akkor viszont mégsem csináltatom meg! :(
    Mindegy, a Crisis Core eredetiben megvan, bármikor újra lehet játszani, nagyjából annyi idő alatt még a 6.00-ás OFW-t is megoldják majd! :D
  • OptimusPrime
    Oh, hát ez remekül néz ki, és ahogy látom az oldalon fel van tüntetve, hogy ezeket miként kell előállítani, mind az aksi, mind a MagicStick esetében, hát köszönöm, vizsgaidőszak után majd foglalkozom bővebben a témával, mostanában amúgy sem használom a PSP-t, vagy valami szakival megoldatom ezt az akksis dolgot, az lesz a legegyszerűbb.
  • öregharcsa
    csak pandora..ebben az esetben ha ennek megfelel:This is work on PSP 1000 and 2000 v1 v2
  • Rip
    Már nem vagyok annyira benne ebben a témában, majd az egyik szaki megmondja,
    Mindenesetre ezt találtam:
    550OFW->500CFW
    Ehhez viszont Pandora aksi kell.
    Nem tudom, van-e más megoldás a problémádra.
  • OptimusPrime
    Nem értelek, ezen így most CFW-re esély sincs, nem?
  • Rip
    Már persze warez szempontjából, és persze ideiglenesen (remélhetőleg).
  • Rip
    Tényleg egyszerűbb gallyra vágni a PSP-t, mint még egyszer leszedni a FW-t...
  • OptimusPrime
    Leszedtem az OFW-t is, biztos, ami biztos alapon, és a kettő egy helyre került, vagy már nem is tudom, és az átnevezés után már nem tudtam, hogy melyik 550.pbp file volt a jó, így 19 lapot húztam, update-elt, nem jött be. Most OFW 5.50 van a gépen. :)
  • öregharcsa
    az meg hogy sikerült??
  • OptimusPrime
    Jó leírás, pont az utolsó mondatot nyaltam be, most a PSP pihen... :(
  • LeventeV
    kosz
  • öregharcsa

én meg tök hülye vagyok angolból..(tényleg)

másold be az 5.50GEN-D3 final verziót a psp-re ide:
    PSP\GAME\UPDATE\EBOOT.PBP

amikor kicsomagolod pont ezt a struktúrát kapod meg..ez egy egyszerű másolási feladat..ami még kell az a gyökérbe megy 550.PBP

tehát ezt kell látnod:

PSP mappa - benne a megfelelő helyen a telepítő, csak másold be így ahogy van a psp-re!!
    Readme 5.50GEN-D3 mappa - nem kell csak infokat tartalmaz.
    550.PBP file - ahogy van a psp gyökerébe másold be!
    DL from PSPSlimHacks.com.txt - nincs rá szükséged a frissítéshez.

az indítás után figyelj nehogy OFW-t telepítsd...
  • Maffia91
    egy gáz van, h nem vágom annyira az angolt :S
  • öregharcsa
    ez nem megy??

pspfilez

menni kell..most is bent vagyok..ott keresd meg a:
    PSP hack - a PSP tuningolása programokkal\Custom Firmware 5.50GEN-A-B-C-D-D2-D3 topikot...első hsz tartalmaz mindent....
  • Maffia91
    Slim verzió, 2000-es verzió!

Már fel lett törve, szal futnak mem. kártyáról a játékok!

Am a linked, az aláírásodnál nem működik!!!!!
  • öregharcsa
    hello!

1. ami nagyon fontos: tudni kell a géped típusát.
    2. milyen ofw/cfw(hivatalos v nem hivatalos) van rajta.
    3.mielőtt elkezdenéd frissíteni a hivatalos firmware-t olvasgass kicsit nehogy téglát csinálj belőle...

link az aláírásomban...
  • Maffia91
    Sziasztok!

Lehetne egy olyan kérdésem, hogy vki elmagyarázná h hogyan is kell frissíteni a szoftvert a PSP-n?

Jah és honnan tudom leszedni a legujjabbat?

Köszi
  • öregharcsa
    én ennyit találtam róla:

működő és nem működő akkumulátorok
  • schrank
    miért, lehet ?
  • LeventeV
    lenne egy kerdesem. honnan tudom megallapitani azt, hogy egy aksibol lehet pandoras aksit csinalni szoftveresen (CFW segitsegevel), persze az aksi NEM eredeti.
  • Empty
    Bizonyos CFW fölött már nincs menüben a GO! Messenger?
  • Empty
    Mindjárt gondoltam öcsém!
  • BuktaXbox360
    gend3 final bugos. D2 ami most jó + patchelgetés. Aztán csak jön végre már valami új CFW...
  • schrank
    én nem a te két szép szemedért néztem meg a sega-t csak mert pont a minap felraktam mert kis helyet foglal aztán szembesültem a hibával ... amúgy most elvagyok a worms modernwarfarekettővel a driver 76-ot meg majd otthon csöndben kipróbálom hátha jó gamma
  • Empty
    Kösz, hogy nézted! Nos tehát GEN D3 CFW-n a Sega Rally és az F1 2009 is kifagy! Utóbbi karrier módnál! GEN D2 alatt viszont mennek! Valaki megnézné nekem még, hogy PSPVice C64 emulátorral a Great Giana Sisters II kifagy e? Mert nálam nem indítja! De úgy emlékszem régebben mintha ment volna!? Próbáltam régi CFW-n is de ott is kilőtte! Várnám a válaszokat már aki hajlanó megnézni! Köszönöm!
  • schrank
    ja-ja nekem is kifagy közvetlenül a játékmód és a verseny indítása után