40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#38714 Má 2 különböző usb-t próbáltam. Mi az az XMB? -
amdrula #38713 Sima miniusb kábel kell hozzá semmi különleges.
Viszont nem árt az XMB-on kiválasztani az USB connectiont. -
#38712 Akkor azért felteszem, mert elvileg van olyan játék ami ez nélkül nemfut. Márcsak kéne valahonnan usb. Azthittem jó az ami van ithoz a fényképezőgépemé mert pont belemegy, de nemtörténik semmi amikor összekötöm a géppel. Külön psp usb van vagy mi? -
#38711 ha .ISO formatumot akarsz futtatni a psp-n akkor kell a GEN, eredeti jatekok eseteben az UMD lemezen mellekelve van a szukseges firmware. -
#38710 És ajánlatos ezt rátenni? Halottam olyasmit, hogy az újabb játékok csak azzal futnak, vagy ilyesmi. -
#38709 a psp 5.50 GEN cfw (custom firmware) az eredeti operációs(ofw-official firmware) rendszer módosított változata, ami lehetővé teszi a homebrew(otthoni fejlesztések) és a warez (iso)cuccok futtatását a gépen..röviden a "feltörés" után ez lesz a pspt működtető oprendszer... -
#38708 Hi
Eltudná nekem magyarázni, hogy miaz a "PSP 5.50 GEN"? Má néztem pár dolgot és nemsokat szűrtem le belőle csak kb annyit, hogy ez olyasmi mint a számítógépen az "operációs rendszer?". -
#38707 ha kellett a recovery-ben engedelyezni akkor cfw telepites utan ismet kell.
-
#38706 Amit használni akarok, az már alapból rajta volt, és másik cfwkkel ment. :S -
#38705 nem jol telepited fel oket. olvasd el a readme fileokat. nekem futnak a homebrewok. -
#38704 Sziasztok! Most nálam 5.50 GEN - B2 van fennt elvileg, és nem tudok homebreweket futtatni, nincs erre valami megoldás? Én nem nagyon találtam. -
#38703 ezen nem fog menni a dolog...egyelőre a csirke sem..
a csirke 5.03 ofw-n jó..oszt ennyi...várnod kell sajnos míg lesz megoldás rá..... -
#38702 PSP-3001
5.03-as OFW-vel vettem 2008-ban, szóval ment ezen minden, csak ugye a "csirke" nem volt stabil és ha lemerült a gép, akkor visszaállt OFW-re, mindig ez okozta a bajt.
Igen, Pesti volnék! :) Ha meg tudjuk oldani, próba szinten akkor szívesen elviszem. -
#38701 milyen géped van?? már volt rajta cfw?? (én úgy vettem ki a szavaidból)...ha Pösti :) vagy megcsinálom neked csak hozd el...egy próbát egér... -
#38700 Akkor viszont mégsem csináltatom meg! :(
Mindegy, a Crisis Core eredetiben megvan, bármikor újra lehet játszani, nagyjából annyi idő alatt még a 6.00-ás OFW-t is megoldják majd! :D -
#38699 Oh, hát ez remekül néz ki, és ahogy látom az oldalon fel van tüntetve, hogy ezeket miként kell előállítani, mind az aksi, mind a MagicStick esetében, hát köszönöm, vizsgaidőszak után majd foglalkozom bővebben a témával, mostanában amúgy sem használom a PSP-t, vagy valami szakival megoldatom ezt az akksis dolgot, az lesz a legegyszerűbb. -
#38698 csak pandora..ebben az esetben ha ennek megfelel:This is work on PSP 1000 and 2000 v1 v2 -
#38697 Már nem vagyok annyira benne ebben a témában, majd az egyik szaki megmondja,
Mindenesetre ezt találtam:
550OFW->500CFW
Ehhez viszont Pandora aksi kell.
Nem tudom, van-e más megoldás a problémádra. -
#38696 Nem értelek, ezen így most CFW-re esély sincs, nem? -
#38695 Már persze warez szempontjából, és persze ideiglenesen (remélhetőleg). -
#38694 Tényleg egyszerűbb gallyra vágni a PSP-t, mint még egyszer leszedni a FW-t... -
#38693 Leszedtem az OFW-t is, biztos, ami biztos alapon, és a kettő egy helyre került, vagy már nem is tudom, és az átnevezés után már nem tudtam, hogy melyik 550.pbp file volt a jó, így 19 lapot húztam, update-elt, nem jött be. Most OFW 5.50 van a gépen. :) -
#38692 az meg hogy sikerült?? -
#38691 Jó leírás, pont az utolsó mondatot nyaltam be, most a PSP pihen... :( -
#38690 kosz -
én meg tök hülye vagyok angolból..(tényleg)
másold be az 5.50GEN-D3 final verziót a psp-re ide:
PSP\GAME\UPDATE\EBOOT.PBP
amikor kicsomagolod pont ezt a struktúrát kapod meg..ez egy egyszerű másolási feladat..ami még kell az a gyökérbe megy 550.PBP
tehát ezt kell látnod:
PSP mappa - benne a megfelelő helyen a telepítő, csak másold be így ahogy van a psp-re!!
Readme 5.50GEN-D3 mappa - nem kell csak infokat tartalmaz.
550.PBP file - ahogy van a psp gyökerébe másold be!
DL from PSPSlimHacks.com.txt - nincs rá szükséged a frissítéshez.
az indítás után figyelj nehogy OFW-t telepítsd... -
Maffia91 #38688 egy gáz van, h nem vágom annyira az angolt :S -
#38687 ez nem megy??
pspfilez
menni kell..most is bent vagyok..ott keresd meg a:
PSP hack - a PSP tuningolása programokkal\Custom Firmware 5.50GEN-A-B-C-D-D2-D3 topikot...első hsz tartalmaz mindent.... -
Maffia91 #38686 Slim verzió, 2000-es verzió!
Már fel lett törve, szal futnak mem. kártyáról a játékok!
Am a linked, az aláírásodnál nem működik!!!!! -
#38685 hello!
1. ami nagyon fontos: tudni kell a géped típusát.
2. milyen ofw/cfw(hivatalos v nem hivatalos) van rajta.
3.mielőtt elkezdenéd frissíteni a hivatalos firmware-t olvasgass kicsit nehogy téglát csinálj belőle...
link az aláírásomban... -
Maffia91 #38684 Sziasztok!
Lehetne egy olyan kérdésem, hogy vki elmagyarázná h hogyan is kell frissíteni a szoftvert a PSP-n?
Jah és honnan tudom leszedni a legujjabbat?
Köszi -
#38683 én ennyit találtam róla:
működő és nem működő akkumulátorok -
#38682 miért, lehet ? -
#38681 lenne egy kerdesem. honnan tudom megallapitani azt, hogy egy aksibol lehet pandoras aksit csinalni szoftveresen (CFW segitsegevel), persze az aksi NEM eredeti. -
#38680 Bizonyos CFW fölött már nincs menüben a GO! Messenger? -
#38679 Mindjárt gondoltam öcsém! -
BuktaXbox360 #38678 gend3 final bugos. D2 ami most jó + patchelgetés. Aztán csak jön végre már valami új CFW... -
#38677 én nem a te két szép szemedért néztem meg a sega-t csak mert pont a minap felraktam mert kis helyet foglal aztán szembesültem a hibával ... amúgy most elvagyok a worms modernwarfarekettővel a driver 76-ot meg majd otthon csöndben kipróbálom hátha jó gamma -
#38676 Kösz, hogy nézted! Nos tehát GEN D3 CFW-n a Sega Rally és az F1 2009 is kifagy! Utóbbi karrier módnál! GEN D2 alatt viszont mennek! Valaki megnézné nekem még, hogy PSPVice C64 emulátorral a Great Giana Sisters II kifagy e? Mert nálam nem indítja! De úgy emlékszem régebben mintha ment volna!? Próbáltam régi CFW-n is de ott is kilőtte! Várnám a válaszokat már aki hajlanó megnézni! Köszönöm! -
#38675 ja-ja nekem is kifagy közvetlenül a játékmód és a verseny indítása után