PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha veszek az auchanban psp-t akkor arra otthon rá tudom rakni a custom firmware-t? Vagy kell hozzá egy olyan psp amin már custom firmware van, vagy mi kell hozzá?
Ha cfw-d (link/google) van akkor szerintem nem tudsz csatlakozni mert a legújabb fw a 6.20-as. Ha csak eredeti lemezekkel játszol és semmi emulátor, warez akkor gyári frissítés. Ha bármilyen okból kifolyólag cfw-t hsználsz akkor várni kell egy új cfw-t.
Pedig elég jo konzol.
Az Xbox 360 nagyrakás sz*r xD.
Amugy a Dirt milyen?(pspn)
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
látszik milyen "okos" embereket vesznek fel oda éhbérért, mint a teszkúba
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
azt mondták van
persze, hogy volt ps2
barmok félretájékoztattak<#boxer>#boxer>
És még mindig 40 vagy afölött van az ára.
Xaturn, electrovilág, meg hasonló rablók, akiknek sosincs semmilyük amit meghirdetnek szuperakcióba, azok szóba sem jöhetnek. Persze basztatásnak fel szoktam õket is hívni, ha valami olyat akcióznak, ami érdekelne, de mint az várható SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ÉPPEN NEM VOLT ÉS PERSZE NEM IS LETT az a valami amit venni akartam, bármi is legyen. Tudjukmiért. Feljelenteni meg már felesleges õket...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
eljátszották ezt 2-3éve is
feleslegesen utaztam 100+km-t 😞 a k anyjukat
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
http://www.youtube.com/watch?v=zuW_Y4BvPbI
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
PSN: berghold
Az új GTA meg nagyon jó!!! Hihetetlen módon rá tudtam kattanni, mindenképpen ajánlom!
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
\"If in doubt, flat out!\"
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Csak ma, 11.14-én szombaton, a Westend Media Marktban az összes Sony Playstation konzol,
20% kedvezménnyel kapható, a 10éves a Westend alkalmából. Éjfélig nyitva lesznek.
Biztos infó 😊)))
de a keszitok igazabol fix pezt kapnak egy munka elvegzese utan,ami nem annyira biztos h rohatt sok vegulis..szal boven fedezi a jatek "koltsegeit"... a tobbi eladott jatek bevetele a ceg tulajdonosainak zsebebe megy amibol nyilvan a kovetkezo jatek is fejlesztodik,de igy se jarnak oan rohatt rosszul sztem..
.megha te igazabol a mar korabban 1 vkik altal ellopott cuccost masolod csak le gyakorlatilag...de ettol fuggetlenul lopni csunya dolog...
ha hiszitek ha nem van eredeti játékom 5 v 6 darab de nem tudok hozzájutni mindhez, és mivel pont a rockband aminél ez a hiba jelentkezik, vkitõl megkellett kérdezni
érdekes hogy a multkor nem lettem lehurrogva hanem egybõl segitett valaki...tipikus magyarság...mondjuk meg neki csakazért is, nehogy segitsünk, jolesik lebaszni, azért mert én megtehetem...szánalmas
LeventeV: neked meg köszi kiprobálom majd