PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
WAREZ = azonnali BAN!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Rip
10 percbe neked, otthon.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

kabel15
Hi!

Régi alaplapos gépemen lévõ CFW-t szeretném frissíteni egy 5.50 ra.
Van erre esetleg egy magyar leírás videó vagy valami?

BattleTag: kabel15#2672

Prince of Máté
Azt mondtátok nem warez, akkor megkérdezem:
Van egy PSP Slim rajta OFW 4.01-el.
Chickent így lehet rárakni, vagy ez csak az újabb FW-ekhez jó? Link
Ha ezt megcsinálom, akkor gyökérkönyvtárba ISO mappa, aztán mehetnek az isok?

maffioso
kb semmibe ha megcsinálod magadnak, ami sztem célszerü ha értesz hozzá vmennyit
énis annyit tok csinálni vele amit neten leirnak a readme-be és elég is

\"If in doubt, flat out!\"

csipa94
Sziasztok! Esetleg nem tudjátok hogy mennyibe kerülne a psp kicsippelése vagy ha jobban hangzik kiflesselése? (arrra szeretnék célozni hogy amit a netrõl leszedek játékot vigye..stb)

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Empty
Ez angolul nem jött ki? Zettai Zetsumei Toshi 3

Sir Quno Jedi
Úristen egy ezressel adja olcsóbban, mint az Auchan a valódi PSP-t, csak éppen ez NEM AZ.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fabio Capello
"A 2 héten túl felmerülõ hiba esetén visszaküldöm a gyártónak HongKong-ba cserére (ilyen még nem fordult elõ egyébként). "

gyáááádetudtam hogy valami kínai koppintás 😄😄

MaSzKa

Vevõnek nincs Paypal tax csak eladónak.

Ez jól hangzik. Lehet hogy megpróbálom.

BB7 mennyi a PayPal TAX? Kb?😊 Mert van accountom, de még nem használtam, ideje lenne😄
Rip
Ááá, amúgy brutális a gyûjteményed! Napokig elmazsoláznék köztük 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Az elsõ 3db, második 10db ára.
Tehát 570/db
vagy 171/db

Miley Cyrus
Akkor még több😊<#gonosz1>

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

BB7
Ne felejtsd el a PayPal TAX-okat!
BB7
😄
Miley Cyrus
Az elsö amit linkelt: 3.99 British pounds = 1 199.62069 Hungarian forints
A második: 5.69 British pounds = 1 710.73727 Hungarian forints

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

prohardver.hu n siman eladod csak a leheto legalacsonyabb aron fog ez sikerulni,mert ott ertenek hozza sajnos 😄
Akkor kidobhatom a picsába?😞 Pedig szerettem ezt a játékot. (Még egy pont a wareznak..😄😄)
BB7
Nekem is tört már szét UMD tokom, s mikor el akartam adni, boltban visszaadták, hogy ezt nem veszik be! o.O
Pedig a PSP vitte...
Nézegettem UMD tokot [Mármint ugye az átlátszó mûanyag lemeztartót, ami neked is kell, de Mo.-n nem is találtam, külföldrõl meg nem éri meg hozatni! :/
Azokat utálom.:/
Prohardveren hirdettem meg. Hátha..😄

Másik kérdésem, hogy törött UMD külsõt ki lehet cserélni valahol? Tehát árulnak csak lemez nélküli UMD-t? Beesett az eleje és így nem játssza le..:/
BB7
Adtam már el játékot jatekaim.hu-n!

Ha más nem, ott vannak az aukciós portálok!
maffioso
fizikai tuti nem, de winben sem lehet formázni, viszont akk csere lesz

Üdv
Van egykét eladó PSP játékom és nem tudom hol hirdessem meg. Van ez a jatekaim.hu, de ott egyszerûen pangás van.. Tudtok valami ajánlani?

(Ha valakit érdekel itt a lista és privizzen rám, szerintem meg tudunk egyezni egy jó árba^^)
The Sims 2
Call of Duty: Roads to Victory
The Godfather
hy! de én nem eredetibe vettem meg hanem letöltöttem de az a baj hogy elkezdek játszani a játékkal és folyamatosan mennek a roundok és elnyomom akko egy másik round jön.
ha kette torod kiugrik belolle egy kis mano,es attol kell kivanni 3 mat..

ha van garanciad,akkor csere,vagy probald formazni megis,vindozban,vagy pspban. de valszeg masolas kozben megmakkant,esetleg nem megfeleloen tavolitottad el usb bol es kozben halt meg,vagy csak fizikai serules es kuka amennyiben nincs meg a blok..
maffioso
nekem az agondom h van egy 8gigás karim, ami valszeg hamis, de ettõl még müködnie kéne
1-2 napig fasza is volt gyors is és jo is, ma felmásoltam a tekken 6 biztonsági másolatát <#idiota> és azota mintha bentse lenne, azt irja h can't read memory card, v nincs bent meg stb, formázi se tom ötlet?😞 cseréltessem a faszival?

Anubys
Vidd vissza a boltba, ahonnan vetted, hogy cseréljék ki. 😉

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

hy! nemtudjátok mi lehet a baj a tekken 6-al??? ha valaki tudja segitsen köszi!!
MaSzKa
sokat nem kapsz érte

a hamis 4gb-os új bontatlan 2500ft

wordsworth
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy mennyibe kerül egy 512MB-os Sandisk Memory Stick PRO Duo
illetve egy 1GB-os SONY Memory Stick PRO Duo?
Mindkettõ eredeti, el szeretnem adni õket 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

sziasztok! megvan a tekken6 de egy baja van nem akar belépni a menübe mindig get ready the next battlet ir és ha elnyomom jön egy másik menet. Mi lehet a baj?
MaSzKa
XboxKlub Karácsonyi Adományozási Akció 2009

most olvastam és gondoltam berakom, mert szép dolog segíteni azokon aki rászorul

100Ft is segítség!

nem reklám/ nem warez/nem flame!

Hello!
PSX játékot akarok átkonvertálni PSP-re. Megvan a konvertprogi, de valamit nem értek!
Kérlek titeket segitsetek! MSN: [email protected]

maffioso
ne legyetek ilyenek, ott a nagy karika, a matrica pont ráillik
ahol matricázni kell ott ilyen barna gány van és matrciaformáju

triplet
Na, én itt is szívtam. Ha megnyomod a négyzetet, akkor kijön ugye menü. Stickers-et kiválasztod és ott van egy olyan matrica mint a szúnyog. azzal tapaszd ki az egész területet(lehet nem kell az összeset, de én így próbáltam). aztán a béka kiölti a nyelvét, és átmehetsz azon a füstös faszon.

Gideon Wieth
Little Big planetnél az elsõ küldit csinálom és van egy nagy béka ami azt írja hogy régóta vár nhány mozzie-ra mert nagyon éhes.Elõtte meg ha leugrok kezdhetem újból mert megégek. Mit kell itt csinálni ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

a pataponban csak a vadászattal lehet pénzt szerezni? nem lehet valahogy eladni a fölösleges tárgyakat? meg ha az elején csak az alap alapanyagokból csináltam a pataponokat, azokat nem lehet valahogy jobb fajtákra cserélni?

MaSzKa
100ból 1-et ami régi alaplapos

Prince of Máté
Ennek örülök, válasz?

LeventeV
szerintem a cfw fogalma nem szamit wareznek sem az, hogy hogyan telepitheted azt fel. cfw nem azert lett kitalalva, hogy .iso es .cso fajlokat futtathassunk (ez egy mellektermek 😛) hanem hogy homebrew progikat futtathassunk es ezaltal sokoldalubba tegyuk a psp-t(lasd divx filmek lejatszasa, mas mp3 lejatszok es egyeb otletes otthon keszitett jatekok).

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Prince of Máté
Tudom, hogy nincs warez, ezért spoilerbe írom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az új PSP-ket (amik már 4.01 vagy afölötti FW-rel jöttek ki, fel lehet törni?)

triplet
Mennyi frissítést tölt le ez a PSN? mert már kétszer tölt le 28 megát, és a little big planet-nél a menüben kiírja amikor connecteltem hogy: sikeresen csatlakoztam, de nem történik semmi. ötlet?

Totti5
van már arra valami lehetõség hogy buta módon v6os fwre felápdételt 3000es PSPmen futtathassak CFWt? esetleg visszaállítani 5ös fwre ( bár ahogy olvastama ez nem lehetséges )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

maffioso
ez igy van, anno 15 évesen is megtudtam csinálni magamtol, amit akkor kellett, bár emulálás volt akkor még csak
de cfw-t felrakni szintén nem okozott nagy feltörést

LeventeV
egy fenet... aki egy cseppet konyit hozza az megcsinalja maga. en is sajat erobol hackeltem anno a psp-m.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

tomo05
Úgy tudom hogy flash-elést csak boltban(szervizben) csinálnak.Hogy mi kell hozzá azt nem tom.De amúgy megéri az a Slim 30eft-ért. Én is vennék de nekem már van meg drága nekem a flash-elés meg egy min. 2GB kari bele.Sok sikert!<#kacsint><#wink>

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|