PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Régi alaplapos gépemen lévõ CFW-t szeretném frissíteni egy 5.50 ra.
Van erre esetleg egy magyar leírás videó vagy valami?
BattleTag: kabel15#2672
Van egy PSP Slim rajta OFW 4.01-el.
Chickent így lehet rárakni, vagy ez csak az újabb FW-ekhez jó? Link
Ha ezt megcsinálom, akkor gyökérkönyvtárba ISO mappa, aztán mehetnek az isok?
énis annyit tok csinálni vele amit neten leirnak a readme-be és elég is
\"If in doubt, flat out!\"
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
gyáááádetudtam hogy valami kínai koppintás 😄😄
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
BB7 mennyi a PayPal TAX? Kb?😊 Mert van accountom, de még nem használtam, ideje lenne😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Tehát 570/db
vagy 171/db
A második: 5.69 British pounds = 1 710.73727 Hungarian forints
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
http://cgi.ebay.co.uk/10x-UMD-FIX-KIT-REPAIR-BROKEN-REPLACEMENT-CASE-For-PSP_W0QQitemZ300367335600QQcmdZViewItemQQptZUK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN?hash=item45ef49d0b0
Pedig a PSP vitte...
Nézegettem UMD tokot [Mármint ugye az átlátszó mûanyag lemeztartót, ami neked is kell, de Mo.-n nem is találtam, külföldrõl meg nem éri meg hozatni! :/
Prohardveren hirdettem meg. Hátha..😄
Másik kérdésem, hogy törött UMD külsõt ki lehet cserélni valahol? Tehát árulnak csak lemez nélküli UMD-t? Beesett az eleje és így nem játssza le..:/
Van egykét eladó PSP játékom és nem tudom hol hirdessem meg. Van ez a jatekaim.hu, de ott egyszerûen pangás van.. Tudtok valami ajánlani?
(Ha valakit érdekel itt a lista és privizzen rám, szerintem meg tudunk egyezni egy jó árba^^)
The Sims 2
Call of Duty: Roads to Victory
The Godfather
ha van garanciad,akkor csere,vagy probald formazni megis,vindozban,vagy pspban. de valszeg masolas kozben megmakkant,esetleg nem megfeleloen tavolitottad el usb bol es kozben halt meg,vagy csak fizikai serules es kuka amennyiben nincs meg a blok..
1-2 napig fasza is volt gyors is és jo is, ma felmásoltam a tekken 6 biztonsági másolatát <#idiota>#idiota> és azota mintha bentse lenne, azt irja h can't read memory card, v nincs bent meg stb, formázi se tom ötlet?😞 cseréltessem a faszival?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
a hamis 4gb-os új bontatlan 2500ft
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Tudnátok abban segíteni, hogy mennyibe kerül egy 512MB-os Sandisk Memory Stick PRO Duo
illetve egy 1GB-os SONY Memory Stick PRO Duo?
Mindkettõ eredeti, el szeretnem adni õket 😊
PSP user n\' soon ps3 user too :)
most olvastam és gondoltam berakom, mert szép dolog segíteni azokon aki rászorul
100Ft is segítség!
nem reklám/ nem warez/nem flame!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
PSX játékot akarok átkonvertálni PSP-re. Megvan a konvertprogi, de valamit nem értek!
Kérlek titeket segitsetek! MSN: [email protected]
ahol matricázni kell ott ilyen barna gány van és matrciaformáju
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
de cfw-t felrakni szintén nem okozott nagy feltörést
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|