40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • SpeedXHUN
    Üdv akkor!
    Várunk az m33 as csapatban:D
  • Prince of Máté
    Hát ha jól tudom az Untold Legends RPG!
    Mondjuk már régen játszottam vele.
  • Grodyann
    RPG? Dehogynem, van sok!
    Monster Hunter
    Dungeon Siege : Throne of Agony
    Untold Legends
    Dungeon Explorer <- ez gagyi, de nagyon nagyon
    Final Fantasy

Ha kell még akkor szólj és összeszedem a dolgokat
  • Grodyann
    CSÁÓÓÓÓ!!!! Na végre visszatértem, most már komolyan fórumozni fogok
    Holnap fogják kikódolni a psp-met, tehát már alig várom, hogy kipróbálhassam a game-eket rajta, na meg az ebook olvasót. Na majd holnap írok, hogy mi lesz :)
  • mochee
    Sziasztok!
    Valaki egy jó (!!!) RPG-t nem tud PSP-re??? Mostanában elkezdek játszani és minden akció szart megunok egy óra alatt.
  • SpeedXHUN
    Én nyáron viszem a psp-t + notebookot az összes játékommal:D
  • 5c0rp330n
    Mit nem adnék egy ilyenért :) Ennyi pénzem nincs most erre sajna, nyárra, meg elutazásokra nagyon jó lenne egy ilyen, sok cucc felfér rá.
  • SpeedXHUN
    Burnout Legends
    mennyiért adnád?
  • SpeedXHUN
    pff marha drága:D
  • MaSzKa
    az eredeti memkarira 5év gari van a hamisra meg semmi
    nekem fél év alatt 2 gagyi ment tönkre
    olvasás az gyors az írás az marhalassú

amúgy meg nekem ezek vannak feleslegesen (kézikönyv tok új):

Prince Of Persia Rival Swords

Burnout Legends

Burnout Dominator

Wipeout Pure
  • MaSzKa
    végre valaki leírta

az a lényeg a sok looser összekarcolja a kis umd-t és össze is tapogatja így nehezezbben olvassa be

megsokan dobálják is így nem tesz jó az olvasó fejnek sem elállítódhat tönkremehet stb
  • MaSzKa
    ilyet is lehet kapni a digitalmix.hu-n
    SanDisk 8GB Memory Stick PRO DUO Ultra II 28600Ft
    még nem hozták meg az én ugyanilyen 4gb-osomat :(
    de lehet még a végén ezt veszem meg
  • Triple H
    ja már nem áll az ajánlat, ugyanis letöltöttem ISO-ba...
  • kisgabo
    nálam. :)
  • Triple H
    ja és elcserélném Ridge Racer 2 (Platinum) játékomat, Medievil Resurrection-re. vagy 4000 forintért vihető! postázom is ha kell! kíváló állapotban van, mindene megvan, karácsonyra kaptam. akit érdekel, írjon privátot!
  • Triple H
    mi az msn címed???
  • SpeedXHUN
    Nekem fake sonym van vaterán vettem 10k ért olvass vissza mit a tapasztalataim.
  • Voltan
    Vagy nem gáz, ha fake a kártya?
  • Voltan
    A fenébe.
    Tudtok akkor mondani helyet, ahol arán ylag jó áron tudnék venni egy gyors 4 gigás eredeti kártyát?
  • Dj Siegfried
    hi, egyenlőre csak egyben szeretném eladni, de ha változik a szitu akkor értesítelek.
  • SpeedXHUN
    Látom senkinek sem megy a PSPTube:

1.Ezt letöltöd
    2. Bemásolod a PSP/GAME mappába
    3. a játékok közül elinditod és csatlakozol a wifidhez.
    4.megnyomod a select gombot és a bal felső sarokban átvált favoritról sima youtubra,ezután megnyomod a 'O' gombot és beirod a keresendő szót.
    ( a négyzet megnyomásával tudsz nézetet váltani,és a "R" és "L" gombbal lapozni a találatok között.
  • psp4ever
    psp én a interneten youtube nem jáca le a videokat hogy tom meg csinálni hogy menjen ? Vagy is hogy lelehesen jácani
  • avengir
    semmi, tökeletesen jo és az a cikk egy fake
  • NEOreg3
    videók játékok szaggathatnak tőle meg lassabban lehet rá másolni, de ha semmi iylen problémád nem volt eddig, akkor valszeg nem is lesz
  • HAF Rigel
    A hamisitott MS nek mi a hátránya ? mert még a cikk elött vettem és szerintem hamis , minden opció illik rá ? Mi lehet a hiba ha ezt használom ?
  • 5c0rp330n
    Az új változatokkal már nem kell dev id és több dologban is javult. asszem 20071229 a legújabb változat.
  • NEOreg3
    psptube nem akar bufferelni, miért csinálja ezt?:( webbrowser tökéletesen működik és a memory sticken is van 350 mega helyem a cache-nek:C
  • NEOreg3
    nah már megtaláltam, my account-on belül kellett keresni:|
  • NEOreg3
    developer id-t hogyan lehet csinálni youtube-on? psptube-hoz kéne, de az istennek se találom:( az írják a youtube.com/dev oldalon lehet létrehozni, de ott semmi ilyesmit nem lehet csinálni, vagy vak vagyok:|
  • CaviaR
    az nfs-ért mit kérsz?
  • Dj Siegfried
    Eladó 6 db umd:
    - GTA liberty city
    - Killzone: Liberation
    - NFS: MW 5-1-0
    - KIng Kong
    - LOTR: Tactics (német)
    - Untold Legends
    +1 demo dics

mind eredeti, tok és kiskönyv nélkül.
  • Triple H
    oké, mi a címed? és feladtad a karimat?
  • CaviaR
    A psp-ben csak akkor csinál bármit is becsukáskor, ha van benne lemez. Legalább is fat-nél 100% h így van, slimnél hirtelen nem tudom. A számítgépben valóban felpörög az olvasó bekapcsolásnál vagy ha üresen becsukom, de psp-nél épp az energiatakarékosság miatt fizikailag érzékeli mielött bármit csinál.

Nah peace
  • CaviaR
    A lemez beolvasása nem egyenlő a teljes adatállomány memóriába másolásával! Pont ahogy HAF Rigel is mondja.
    Ha beteszel egy bármilyen lemezt bármilyen meghajtóba, akkor beolvassa azokat a szektorokat, amik a lemez tartalmát írják le. Így működik a CD, DVD, HD-DVD, BD, UMD, minden optikai meghajtó.

Ha nem állsz az UMD menün, akkor is beolvassa és észleli h egy UMD lemez van bent és nem egy darab keksz, de attól még pl nem indítja el a játékot/zanét/filmet ami rajta van.

Abban viszont továbbra is egyet értünk, h nem csökkenti észrevehetően a működés időtartamát az UMD behelyezése.
  • qB0B0p
    Felejtsd már el a hulladék dolgot!!! Nem az azokkal való babrálásról szól a tömörítés! Mér vagy ilyen értetlen?!
  • rnd
    Így van. Felpörgeti, megnézi mi az. Ha nem teszel bele lemezt csak kinyitod/becsukod akkor is felpörög és ellenőriz, de nem talál semmit.
    Eldiskurálhatunk még hetekig hogy mennyivel többet fogyaszt így vagy úgy, de elenyésző a különbség. És mivel a műveletet lemezzel és nélküle is megcsinálja, a meghajtó ettől nem fog hamarabb tönkre menni...
  • rnd
    Ezt írom már nektek napok óta... inicializál, ha van benne lemez akkor is meg ha nincs akkor is... és ez kábé ugyanannyit fogyaszt...

De... asszem télleg én vagyok a hülye... hogy leálltam vitatkozni és nem hagytam rátok...
  • HAF Rigel
    nem fogja lejátszani szerintem de ellenörzi a lemezt gondolom én , mert eddog csak UMD lemez volt bent a gépbe .
  • rnd
    Másfelől nem én írtam hogy "beolvassa a lemezt" hanem te...
    Ha nem pont az UMD menün állsz akkor bizon lófaszt nem olvas be róla...
  • rnd
    Tehát ezek szerint, ha MP3-at hallgatok, és beteszek egy UMD-t akkor ha kell, ha nem LE FOGJA JÁTSZANI??? Viccesnek hangzik...