PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyedül a windóz az, amiért nem voltam és nem is leszek soha hajlandó pénzt kiadni. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A másik meg h kb 5%-kal tölt gyorsabban, ami nem éri meg az árkülönbözetet. A slim is annyit jelent h 3mm-rel lett vékonyabb, és sztem csúnyább lett.
Videokimenet meg csak dísznek van, olyan lesz mint a képe mint a sima PS-nek.
Ha egy forinttal sem lesz drágább valszeg váltok, de többet nem adnék érte csak mert újdonság.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
http://pspfilez.extra.hu/
barátomnak a friss gépén kijött 2 (ott is maradt),enyimén 1 honapja,legfelül 1 (bár ha nem fekete hátteret használnék,nem is vettem volna észre talán)
Esetleg játékot is ajánlhatnátok, mert nem ismerem õket, most egy lista alapján meg nem akarok kiguglizni 100 játékot. Amin pc-n játszom, és kedvelem a stílusát: Sims, GTA San Andreas, Sid Meier's Pirates!, Battle of Middle Earth 2 (Age of Empires stílusú). Ilyesmi jellegûeket keresnék PSP-re is.
[/cserf][/fülünyúl]
miért te már láttad??<#confused>#confused>
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Szerintetek PSP SLIM,vagy sima PSP.Melyiket vegyem?😊
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
1:A "halott" pixelek eléggé gyakoriak a PSP-n. Mivel tudtommal az új PSP-ben teljesen ugyanaz a kijelzõ lesz, mint a régiben, vszínûleg ugyanolyan arányban fordulnak majd ott is elõ. Sztem nem minden esetben javítható, van pl egy program ami váltogtja a piros-zöld-kék színeket sûrûn a kijelzõn azt ígérve h kijavítja a hibákat. Állítólag többeknek mûködött, de nekem nem. Van olyan PSP, amin nincs egyáltalán pixelhiba természetesen, kis mázli kell, hogy ilyet fogjál ki. De ezek a halott pixelek ne tántorítsanak el a PSP vételétõl, nálam is van 2 pixelhiba, játék közben abszolút nem látni (még ha közelrõl figyelem direkt, akkor sem). Egyedül videó közben venni észre ha sötét a videó. Egyáltalán nem zavaró, ott van mellette 480x272 (minusz 1-2) mûködõ gyönyörõ 16,77 millió színû pixel 😊
2: Pl gamespot.com, ign.com-on. A legjobb, ha beírod a játék nevét google-be, hozzáteszed a végére h "psp" és hogy "review", általában kidob egy jó kis tesztet róla (hacsak nem jelent még meg a játék, ebben az esetben a trailerjeit, kiadott screenshotokat, videókat nézegetheted)
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
én doom hoz hasonlo belsõ nézzetes lõvöldözõst vagy valami repülöst szeretnék eben a kategoriában tudtod ajánlani valamit ?
amugy szerintetek meik lehet jobb psp vagy DS ?
A másoik most akkor mi van énidáig aban a hitben éltem hogy a psp csak 2 gigáig kezeli a memoriát de olvasva a segitséget ott azt írja hogy 4 és 8 gigást is kezeli most akkor hogy van ez meik az igaz ?
amugy alapból milyen erõségü aksi jár a psp hez ?
az új psp megjelenéséröl pontos dátumot nem tudtok ?
Két kérdésem lenne (a többi dologhoz úgyis síkhülye vagyok, sose volt ilyen ketyerém):
1, Olvastam a világító, beragadt pixelekrõl. Ez mennyire gyakori, és mennyi idõ után jelentkezik? Van olyan gép, amit évekig elkerül, vagy elõ se fordul? Minden esetben javítható? A slim változatnál elõfordulhat, hogy javítottak ennek kialakulási valószínûségén?
2, Hol találok psp játékokról kicsit részletesebb leírást, tesztet, mint a pc-s játékokról?
[/cserf][/fülünyúl]
nyomja valaki a jeanne darc-ot?
Az a altois prairie pálya,ad valami bonust?
Mert elöször belestem, pár duci szörny,2 sárkányka,meg valami queen volt ott,2-3 lvl-el erösebbek,kis izzadás,de kampeca nekik.
De edzésnek nem rox,bementem mégeccer,kicsitt feljebb gyurva a tagokat,erre dejoo 3 sárki csak,de 12-18 lvl-el izmosabbakm mint én,és semmise fogta öket (megse karcoltam öket)
Bár nem kötelezö a rész szerintem,de mégis érdekel mi franc lehet ott😊
Segítségre lenne szükségem.
Psp-mem 3.51 m33-mas verzió van és nem tudom elindítani a medievil címû
játékot minden mást visz, csak ez nem indul.
Elõre is köszönöm a segítséget.
PSN: berghold
Slim PSP Hands-On
vékonyabb
könyebb
+32mb memó a gyorsabb töltéshez
jobban kiálló gombok
más UMD "tálca"
kisebb akksi, de kevesebbet is fogyaszt-> üzemidõ kb ugyanolyan.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
és kb menyibe lesz és miben lesz másab mint az elõdje ?
egy aksi kb menyibe kerül ?
tudnátok ajánlani valami helyet ahol viszonylag ólcson lehet be szerezni psp T ?
Jelenleg az összes FW-t lehet törni? ha jol emlexem 3.52 a legujabb? Ismerosom most venne psp-t csak nem tudok neki pontos infot adni. Köszi a helpet
PSP user n\' soon ps3 user too :)
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
#22907: Csak MPEG 4 AVC-t játszik le továbbra is (h.264)
azt hallottam egy ismerõsömtõl, hogy a "Demo Disc for PSP vol.1" is jó a lumines helyett a downgrade-eléshez. ez mekkora hülyeség vagy esetleg igaz?!
Ez esetleg azt jelenti, hogy le tudja játszani a releaselt xvid/divx avikat, vagy a kodek miatt továbbra is át kell tömizni csak nagyobb méretben lehet esetleg?