40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#26421 Egyesek úgy gondolják, hogy a hivatalos Skype azért megy csak az újabb PSP-n, mert több RAM-ja van.
A mikrofonra meg itt a válasz:
Katt
Ja, meg megy a SOCOM headsettel, meg a Go!Cam kamerával -
#26420 pályázol a lányára? :D
amugy kösz az infot :) -
#26419 komoly...én is 14 vok! -
#26418 37 leszek..2 lányom van, a nagyobbik 14 a kicsi 7 éves.. -
#26417 akkor ez nagyon király! hány éves vagy h lányod is van? -
amdrula #26416 Maximum write speed: 80 Mbit/s (High Speed PRO Duo)
Tehát max olyan 10000k/sec.
Az én Sandiskemre is 5000 körül másol.
(A fake High Speedesek nem High Speedesek, csak rá van írva...) -
#26415 tomi890125!
a 2db adapter volt 5430 ft biztosítással együtt Hong Kong-ból..(ebay)
rnd!
minden úgy működik ahogy kell..tehát mintha erdeti(v fake) sony kártya lenne benne, csak elöször a formázást kell megejteni egy pc-n -
rnd #26414 10 dollár ahogy nézem, postával... eBay-en Hong Kong-ból.... -
#26413 Ezt most nem értem...
A haverom 4 gigás Sony kártyájára 5-6 ezerrel másolja a cuccokat! :O
Saját szememmel láttam.
Akkor most a high speedes mennyivel másol?
-
rnd #26412 Öööö... és írni is tudja vagy csak olvasni? ((csak mert írtad hogy formázni nem)) Meg a fájlokat PC > USB > PSP > kártya rá lehet tenni?
Egyébként én is kerestem már hasnolót, csak nem találtam... SD sokkal ócsóbb... ^_^ -
#26411 mennyibe volt az adapter és honnan tudok rendelni? :) -
#26410 Hello!
A minap megérkezett Hong Kong-ból a Memory Stick Pro Duo - Micro SD Adapter.
Mivel alapos ember vagyok(vagyis annak tartanak) a bizti kedvéért rögtön 2db-ot rendeltem, mert ugye az ördög nem alszik és egy adapter az nem adapter.
íme az adapterek:
Majd elszaladtam és vettem 1 Micro SD kártyát (2GB) amiben volt + 2 átalakító(mini sd ill sd-re).
ez 4500ft volt.
Tudom hogy lehet olcsóbban is szerezni, de most csak próbaképpen vettem, és itt volt 1 percre tőlem.
sajnos nem rendelkeztem a hozzávaló olvasó szerkezettel így beszereztem azt is.(2600ft)
Már úgyis nyaggatott a lányom egy ilyenért..így volt rá okom hogy megvegyem :)
így felszerelkezvén nekiláttam, hogy munkára bírjam az adaptert benne a micro SD kártyával.
szerencsére a kártyaolvasó készülék rengeteg formátumot/gyártót támogat, így nem volt gond a kártya behelyezésével.
Reader csatlakoztat(usb-n)-> be a kártya ->kártyát formáz fat-ra ->kártya ki,psp-be berak ->gép indít ->kártyát látja, és felajánlja a formázást -> formázás indít ami hibaüzivel elszáll!! hoppá!!
na mégegyszer próbáljuk meg...
erdmény ugyanaz....hmmm itt valami gebasz van...előszedtem a másik adaptert hogy megnézzem nem-e a másik cucc a szar..szinte ugyanazt produkálták....na mondom itt más a bibi...
és igen!
a kártyát FAT32-re kell formázni és utána tökéletesen müxik a psp-ben!
FIGYELEM!
a Micro SD kártyát PSP-ben ne formázd meg!!!
1.nem tudja megcsinálni!(és veheted ki a psp-ből,rakhatod be a reader-be és win alatt formázhatod megint)
2.elbaszhatod a Micro SD kártyát!
A kártya sebessége elfogadható szinten van, pontosan a duplája a 2GB-os Fake MSPRODUO kártyának.
a PSP-be berakva kíváncsi voltam hogy milyen infot ír ki a kártyára.
ime:
Ez a megoldás igazából azoknak éri meg, akiknek olcsó és "gyors" kártyára van szükségük a PSP-be.
Mellesleg nem Fake csak más..
Amint hozzájutok egy 4GB-os Micro SD kártyához arról is leírom a tapasztalataimat.
-
#26409 lol:D
szegény maszka:D -
16GB, március, 300 dolcsi :) -
#26407 király! -
#26406 Tudnatok olyan boltot mondani ahol downgradeles-t vegeznek(BP) rendesen,megbizhatoan.
Elolvastam mar jopar oldalt a forumba de nem nagyon talaltam
Koszi -
#26405 A héten érkezik a karid:) -
#26404 1. és ma toltam vele 10 % nál tartok csak de vmi isteni hangulatú:) -
amdrula #26403 Értem én, de F meghajtó akkor sincs a PSP-n, tehát nem futhat onnan.
Mellesleg ezt így senki sem fogja neked megmondani...
Adhatok tippeket:
-töltsd fel az akksit :D
-formázd a memkarit és próbáld újra
-szedjél le másik GTA verziót
-vedd meg a GTA-t
-vegyél normális memory sticket
-vedd meg az én gépemet sokszoros áron, mert itt megy :D
-állíts be másik noumd-t -
#26402 de maga a PSP volt az F meghajtó...akkor elmondom újra: akkor a PSP-n az ISO mappába beletettem az ISO-t, és semmi sem történt! mi a baj? -
thebluesnote #26401 "According to various rumours, Sony will shortly announce (in a few regions of the world) some new software to allow you to make and receive phone calls with your PSP via wifi, which may or may not be based upon the popular Skype platform.
That's nice, but there are a few flaws:
It's not yet clear how much it will cost to obtain the software, to subscribe to the service, and to make calls
It's not likely to be available in all countries
It's rumoured to only run on the PSP Slim - what about all those loyal early-adopters?
It will probably only support a limited subset of possible voice platforms - e.g. maybe just Skype, which is notoriously bad at interoperating with other networks."
Olvass figyelmesebben. -
#26400 skype-ra írta -
#26399 "It's not likely to be available in all countries" -
thebluesnote #26398 SIP phone on PSP
Na, a homebrew-sok gyorsan összekalapáltak egy fat-en is működő alternatívát. -
rnd #26397 Mint ahogy azt a Youtube-on is irták, a jobb alsó sarokban látszik a DivX kodek logója az első 10 másodpercben, meg is próbálja a csóka eltakarni az ujjával... szimpla videót látszta a psp-n.... -
#26396 majd tesznek róla hogy ne csak azon legyen elérhető -
#26395 fake... de ha akarod, én elfuttatom neked rajta az uj unrealt is :D -
tiger006 #26394 Sziasztok!
Pár hete érdeklődtem, hogy a PSP-n szerintetek elfutna-e a Trackmania. Akkor egyértelműen azt mondtátok, hogy nem. Én elhiszem nektek (pláne azért, mert én abszolút kezdő vagyok), de akkor ez kamu, amit ma találtam?
http://www.youtube.com/watch?v=Vafks_vek-k
Engem elgondolkoztatott (még csak nem is szaggat!). Mi a véleményetek? Mert ha mégis valahogy meg lehet oldani, nekem fájna a fogam rá... ;-) Légyszi, válaszoljatok! Köszi! -
#26393 Friss:
Csak a Slim&Lite PSP-re lesz elérhető a hivatalos Skype szoftver.
Hivatalos Sony bejelentés itt
Ja, és január végén érkezik a firmware update. -
amdrula #26392 Mert a PSP-n nincs F meghajtó, és ezt a GTA tudja xD -
thebluesnote #26391 most próbálod elterelni a figyelmemet, de nem dőlök be ilyen trükknek. :) -
#26390 Ömm.. Milyen topicban is vagyunk? :) -
#26389 szerintetek miért van az, hogy a Medievil simán fut az F:\ISO-ból, a GTA LCS meg nem? semmi ötletem sincs! -
thebluesnote #26388 mondta valaki, hogy psp-s cod-ról van szó? :) -
#26387 Szerinted hány cod van psp-re? :) -
rnd #26386 Y's
Gurumin
Jeanne d'Arc -
thebluesnote #26385 hátha valakit érdekel
TYRIAN for PSP 0.9 -
#26384 Köszönjük hogy megosztottad :D
Akkor mindjárt lejön! Hány amúgy 1-2? -
#26383 akció!rpg.. -
#26382 cod 95% nál van és 150 el jön lol:D