PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egyelõre csak játékmentésnek kell a kártya, ahhoz meg asszem elég az 1 giga. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
van rajta 6 film, 3 jatek, mp3. igy fincsi. mondjuk, inkabb filmezek PSP-n mint jaccom.... jatekra a DS a kira.
ussetek ! 😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
1 gigas keves lesz, ha vidio meg game is megy.
Az elsõ benyomásaim, hogy nincs benyomásom, mert elõször van ilyen ketyere a kezemben. Tetszik, tök ari, tök jó a grafika meg minden. Számomra ez is új, hogy ilyen grafikát tud, mert utoljára unokatesóm mezei gameboya volt a kezemben pár éve, és hát ahhoz ég és föld.
Szal tõlem összehasonlítást ne várjatok. Még szoknom kell az irányítását, a gombjait is, tök furi nekem pl. az a joystick szerû kar is rajta.
[/cserf][/fülünyúl]
Üdv: Pripyat
http://pspfilez.extra.hu/
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Voltam ma az 576 boltban a westendben,psp slimet nézni. 😊
Tapasztalataim szerint súlyra feleakkora mint a "régi". Az ezüst színû volt a kezemben,de részemröl maradok a feketénél. 😊 A részletekbe nem megyek bele,mert azok úgyis látszódtak már a képeken. Bekapcsolni sajnos nem tudtam ugyhogy errõl nem tudok beszámolni.
Reméljük hamarosan lesz valami hír custom fw ügyben. Addig még mindenképpen várok a vásárlással.
http://pspfilez.extra.hu/
40millió/25 millió az 4 lenne? Ha matematikai alapismereteim nem csalnak, akkor 2szeres különbség sincs meg, alig több, mint másfélszeres. DS-en meg hol látsz olyan címeket, mint (hogy csak párat említsek) GTA, MGS, Crysis Core, Tekken, Ratchet And Clank, God of War? Ott van Super Paper Mario Kart Soccer Party 16, ez a színvonal dominál DS játékoknál...
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
A MIC-te MP3 konverteren keresztül, a touchscreen-t pedig infra ceruzával...<#idiota>#idiota>
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
psp-n sok emu van :-)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
mondjuk ds-en is van kari, megis 4* tobb ds fogy mint psp, talan jo jatekot is illene irni?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
de nekem a wrc jobban bejõn
ott jobb a fizika
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Azt hogy milyen módon sikerült ez neki azt nem árult el. De rebesgetnek olyat is, hogy Dark Alex segített neki.
DA ismét akcióban?????
Link
A sötét oldalon nem szoktak beszerzési problémák lenni, ha USA-ban kint van valami az már elérhetõ aznap 😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Innen vszínûleg tudsz szerezni. A Slim elméletileg hetedikén, vagyis holnap jelenik meg.
Lalikum
Lehet még kapni vhol a sid meier piratest? Nem láttam egyik magyar online shop kínálatában sem.
[/cserf][/fülünyúl]