40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • CaviaR
    Lol, pénzt akarsz kérni a tesztekért? :D Hát sok sikert, de ebből attól tartok nem fogtok meggazdagoni..
  • Prince of Máté
    Én innen szoktam:
    link
  • david13
    csá! honnan lehet témákat letölteni a pspre?
  • avengir
    Évi 2000 Ft, hogy ne .extra;.uw... stb honlapod legyen.
  • rnd
    Ha télleg komolyan gondolod az extra.hu/uw.hu-t felejtsd el.
    Ma már 2-3 ezer forint egy domain+közepes méretű tárhely _éves_ díja.
  • Grodyann
    HM-hm hm hm!

Na mint ígértem vissza is tértem (idézek magamtől: ,,Holnap fogják kikódolni a psp-met, tehát már alig várom, hogy kipróbálhassam a game-eket rajta, na meg az ebook olvasót. Na majd holnap írok, hogy mi lesz :)''), nagyon COOL a gép, amikor még megvettem nem hittem volna hogy ennyi mindent tud majd :)

Most 3.71 es van rajta (ki van lockolva). Remélem azért itt (új vagyok még) az nem olyan gáz hogy valaki kilockoltatja a PSP-jét ...
    Szerintem nagyon jó hogy tényleg akármit meg lehet hozzá szerezni és fél-egy óra alatt letöltheted.

Ja meg még valami tényleg! Haverommal fogunk csinálni egy PSP-játék tesztelgetős honlapot, amiből valszeg még egy kis zsebpénz is jönne be ha jól csináljuk (nem kell sokra számítani, de biztos hogy lesz). Valakinek nincs kedve esetleg tesztelgetni? Ha valaki jól tud írni, meg bizonyos szempontok alapján értékelni valamit, akkor írjon, legalább bővül a kör!

(Egyébként elég komolyra tervezzük a weblapot, és az első bevételek a domain-regisztrációra mennének rá, azaz hogy xy.hu -s honalpunk legyen, ne pedig 'xy.extra.hu' vagy 'xy.uw.hu'. Na írjatok, tök jófej társaság lenne!
  • zorrobomber
    Nem vennék mérget a márciusi premierre, kicsit csúszni fog az :)
  • Keti
    Sziasztok! Megpróbáltam regisztrálni a psp-t, de mit értenek biztonsági kód (security) kód alatt? A tipus szám megvan, a serial szám hosszú, ami kiemelt, még van egy date code az lenne az, szintén kiemelve? Köszi a segítséget!
  • SpeedXHUN
    na szép.....
  • NecroJoe
    Kérdés:

Auchanban még mindig 40k a PSP?
  • tomy8614
    menni fog 32-n is ;)
  • CaviaR
    Akkor lehet h nekem a rongy miatt lett tele hajszálkarccal a fogkrémes trükközés után.. :)
    Egyébként a felső lyukakat nedves fogkefével pillanatok alatt ki lehet tisztítani akármilyen beleszáradt szutykot.

(Kiváncsi vagyok mire lehet még használni a fogsejmet, szájvizet, fogmosópoharat, törölközőt és társait... :D )
  • narumon
    Húúú ezt már nagyon várom. Ezért nem vettem idén (izé tavaly) GPS-t :)
  • VLB
    xboxpárti vaggyok hehe, hát ez jó...
    az hogy zelda van a logómon nem zavar? :p

namind1, fogkrém télleg psp-re nem az igazi, de nem azért mer még karcosabb lesz tőle, épp ellenkezőleg, nagyon szépen eltünteti a karcokat, de nem időtálló, ugyanazok a karcok, 1hónap mulva, vagy első képernyőtörlés múlva előjönnek. másik gond hogy ha óvatlan vagy, bemegy a fogkrém a képernyő feletti kis lyukakba, amit onnan az életbe nemszedek ki(tapasztalat)

amúgy nemtom ti mit cisnáltok a psp-vel hogy ilyen karcos, én 2 éven keresztól szartam, nem vigyáztam rá, eccer se töröltem le a az előlapot, alig volt tokban(inkább simán kabátzseb) és mégse lett rajt egy nagy karc sem, csak szemmel alig láthó 10000 nanokarc amita kutya se szar le, hisz bekapcsolt kijelzőnél nem látod. amúgy haver psp-jén a nagy karcokat se láttam bekapcsolt állapotban.
  • zsolltikka
    Egyesek saccolnak egy 120 EUR körüli árat, azaz nálunk kb. 37kHUF (brutto). Ez az ár vlószínűleg a GPS modul és az UMD lemez együttes ára (kiindulva OEM régi igo árából és kint kapható GPS kütyü árából).

• zsolltikka
    Március elején jön iGO8 a PSP-re.
    forrás

Vajon az iGO8 esetében is meglesz a 32MB RAM vs. 64MB RAM mizéria???
  • CaviaR
    Fogkrémmel tényleg lehet karctalanítani, ez már ősrégi dolog. :)
    Viszont PSP-re nem javasolnám, mert a nagy karcokat hiába hozza le, millió apró karc lesz tőle rajta amitől homályos lesz.

Van itthon egy szétharapott psp előlap, azon próbálgattam a polírozási technikákat. Alkohol, lakklemosó, nitrohigító erősen ellenjavallott, bútorápoló mehet. Egyébként a legpuhább pamut is felkarcolja, ami csak lámpafényél látszik, de akkor nagyon.
  • Smithie
    Komolyan,ez a hónap vicce lesz.Colgate-el a karcok ellen!
  • qB0B0p
    ja mer a legtöbb fogkrém alapanyaga mészkő vagy homok ami azé jól öszekarcoja majd sztem
  • 5c0rp330n
    Persze, csak Collgate-el lehet. Már látom is a jövő Colgate reklámját:
    "Itt az új Colgate! A legjobb PSP karctalanító! Mellesleg fogrém is."
  • SpeedXHUN
    Sztem csak ugrat életemben nem láttam még itt és amint látom xbox párti.....+ ha poliroznád még karcosabb lenne:D
  • NecroJoe
    Auchan nincs Debrecenben :( Tescoban is volt 40K-ért még ünnepek előtt, gondolom 2 nap alatt elkapkodták.
  • Smithie
    Vaterán is nézd meg,haverék onnan vették a gépest és no problémó!:)
  • Triple H
    ja és ha lehet, akkor csak colgate-tel?
  • Prince of Máté
    Auchan 40k, én ott vettem.
    Egyébként akkor fogkrémmel karctalanítani lehet?
  • NecroJoe
    Valaki tudna mondani olyan boltot ahol jó áron van slim? Mert ahol néztem:
    -MM 50K
    -EW 50K
    -Tescóban nincs
    -576 48K
    -Cora ?? (nem másztam ki a világ végére megnézni, viszont hirdetnek akciós (?) platinum Tekken-t 3990-ért)

PSPfilez-on hirdetnek 45ért újat okosítva, de nem tudom mennyire érdemes "távolról" venni a pixelhiba és a (gagyi) memóriakártya hibák miatt.
  • SpeedXHUN
    Nekem kedztekek óta rajta van a fólia az már elég karcos lett örülök hogy nema kijelző+ logitech tok mert a szövettok szinte alig ér vmit.
    Előlap cserével helyrehozható
  • VLB
    polír. sok sikert. amúgy tegyél rá kevés colgate fogkrémet(az eredeti régi féle fehér krém), dörzsöld bele ronggyal és kész(nemkamu)
  • Sera26
    Akkor mégegyszer, mert félreérthető volt az előző megfogalmazás.
    Slim Playstation 2-t cserélnék leharcolt Fat PSP-re. Csak ne legyen kijelzőtörött. Aki váltani akar hordozhatóról asztalira,keressen PÜ-ben.
  • NEOreg3
    azt sehogy
  • Triple H
    dehooogy! csak megjegyeztem!:D
  • Prince of Máté
    A minap észrevettem a kijelzőn egy kicsi karcot :/
    Ezt ki lehet valahogy javítani? :S
  • rnd
    Ettől még jó lehet Skype-al... azt amig nincs Skype nem tudhatjuk...
  • kisgabo
    priv.
  • tiger006
    :-(
    Pedig már kezdtem reménykedni...
    Köszi a felvilágosítást! Helló!
  • rnd
    Ez a mikrofon Talkman nevű nyelvoktató "játék" alaptartozéka...
  • Sera26
    Aki ezen felbuzdulva le akarja cserélni a FAT gépét SLIM-re, az dobjon egy PÜ-t. Keresek Fat PSP-t, lehet lestrapált is, csak a kijelző ne legyen törött. Mindenképp cserélném, a csere tárgya egy szinte teljesen új slim PS2.
  • avengir
    Én már annak is orulnek, ha legalabb annyira megtoltenek, mint 1 DVD-t.
  • qB0B0p
    Nem hülyeség mer nem tölthetik meg teljesen. Amúgy lehetett volna erre számítatni nem dísznek duplázott a Sony.
  • dzsedi
    Most olvastam hogy David Bishop, a Sony Pictures Home Entertainment elnöke azt nyilatkozta, hogy terveik szerint a blu-ray lemezeken forgalomba hozott filmeken gyárilag lesz psp másolat a filmről. Azaz ps3-ról direktbe lehet lementeni a filmet a lemezről konvertálás nélkül...szerintem ez jobban beválik majd mint az umd filmek. Főleg ha a Warner stúdió végül a Blu-Ray mellé áll.