PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
A Saturn árait mondtam, ott kaptam. 576-nál nem volt, nem is tartanak.
Nekem egyelõre csak játékmentésnek kell a kártya, ahhoz meg asszem elég az 1 giga. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Néztem a ds-t is, mert vaciláltam melyik a jobb, de iszonyat gagyi gyerekjátékok vannak rá, meg a grafikája se valami ütõs.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
nem hinném hogy fogok egy jó darabig, meg sztem filmet se nézek rajta mostanában

[/cserf][/fülünyúl]

Banyapapa
DS-en is sima az ut a setét oldalnak,és még több játék is felkuszik egy 1gb-s memora<#buck>

kisgabo
a sotet oldal kevesbe rogos... 😊 mindenki raharap.

scorpeeon
A VCS jó választás volt, eléggé jó játék. 28k tényleg enyhén drága egy 2 gigásért. Valahol 15k-ért van 4 gigás Sandisk. De ameddig nem választod a sötét oldalt, nagy szükséged nem is lesz sokkal nagyobbra, hacsak nem akarod teljesen telepakolni videókkal/filmekkel/zenével/képekkel 😊 Hát igen, én is GBA-t láttam utoljára, mielõtt PSP-t vettem, és így hirtelen PS2 grafika a kézben eléggé furcsa, de hozzá lehet szokni 😊 Mozifilmet is feltölthetsz rá akár, ha vannak otthon DivX/DVD filmjeid, egy programmal át tudod konvertálni õket PSP-n lejátszható formátumra, a képminõség büntet, feliratot is rá lehet égetni. Régebben sorozatok részeit töltöttem rá, hogy utazás közben nézegessem õket (Lost, Prison Break), de túl sok idõ a konvertálás, meg kell a hely a játékra, ezért most csak pár videóklipp van az enyémen.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

kisgabo
yes, egy atkonvertalt film kb 400 mega. nekem 4 gigas karim van, eredeti sony.... es 12 ropi volt. 😊

van rajta 6 film, 3 jatek, mp3. igy fincsi. mondjuk, inkabb filmezek PSP-n mint jaccom.... jatekra a DS a kira.

ussetek ! 😊

ColdFire
elég lesz, ha még nem warezolsz, erre amugy is csak dvixet érdemes feltölteni, abbol is az mp4 tömörített verziot, egy 700Mb-s film olyan 250 lesz

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

macselek
Már megvan.

Kata
mármint mozifilm?

[/cserf][/fülünyúl]

Kandurex
videóra gondol

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kata
bocsi, de a második sort nem értem (mert nekem ezek újdonságok)

[/cserf][/fülünyúl]

kisgabo
2 gigas kari a sony shopban /tehat eredeti tutti/ 12k...

1 gigas keves lesz, ha vidio meg game is megy.

Kata
Igen, vettem egy feketét (az ezüstnek szemcsés festése volt mûanyag lakkal, olyan hatása volt, mint a gagyi búcsús kvarcjátékoknak). Megvettem hozzá elsõként a gta vice city storiest, meg egy 1 gigás sandisk memóriát (8K). 4 gigás nem volt, a 2 gigás 28K volt, így az irreális árkülönbség miatt ezt választottam. Nekem ez jó darabig úgyis elég lesz.
Az elsõ benyomásaim, hogy nincs benyomásom, mert elõször van ilyen ketyere a kezemben. Tetszik, tök ari, tök jó a grafika meg minden. Számomra ez is új, hogy ilyen grafikát tud, mert utoljára unokatesóm mezei gameboya volt a kezemben pár éve, és hát ahhoz ég és föld.
Szal tõlem összehasonlítást ne várjatok. Még szoknom kell az irányítását, a gombjait is, tök furi nekem pl. az a joystick szerû kar is rajta.

[/cserf][/fülünyúl]

macselek
Nem tudja valaki, hogy a worms open warfare 2ben, hogy kell megcsinálni azt a puzzlet amiben egy bárányt kell dobálni?

Prypiat
Azt meg tudjátok mondnani nekem,hogy a sony memory stick duo csomagolásai között mi a különbség? A mediában láttam 9999-ért 512-eset egy olyan csomagolásban amin egy psp volt és 7900-ért egy 1gb-ost ami "sima" csomagolásban volt.

Üdv: Pripyat

öregharcsa
asszem valamelyik..bust a move és ha minden igaz a burnout egyik része...ha jól emlékszem.... vagy csak olyan release-m van...

http://pspfilez.extra.hu/

scorpeeon
Annyira nem, sok helyen a sima base pack is annyi, vagy alig olcsóbb. Súlyra nem feleannyinak kéne lennie, elméletileg 2/3ada.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Banyapapa
akkor ugy elég drága a gép

Prypiat
Ja azt elfelejtettem,hogy az 576-nál egyenlõre csak base pack van és ehez még mem kártya sincs... <#wow3> Bár az a 32-mb-os az úgysem érne sokat. 😊

Prypiat
Sziasztok!

Voltam ma az 576 boltban a westendben,psp slimet nézni. 😊
Tapasztalataim szerint súlyra feleakkora mint a "régi". Az ezüst színû volt a kezemben,de részemröl maradok a feketénél. 😊 A részletekbe nem megyek bele,mert azok úgyis látszódtak már a képeken. Bekapcsolni sajnos nem tudtam ugyhogy errõl nem tudok beszámolni.
Reméljük hamarosan lesz valami hír custom fw ügyben. Addig még mindenképpen várok a vásárlással.

scorpeeon
Igen, õ akar Slimet venni.

MaSzKa
kata?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

scorpeeon
Kata: Ma veszel Slimet? Ha vettél már, megoszthatnál tapasztalatokat róla, sokan kiváncsiak rá sztem.

scorpeeon
Pl? Ezekkel az új Noumd cuccokkal nálam még nem volt olyan ami ne insult volna 😊

öregharcsa
nagyon ritkán..de érdemes egyet kéznél tartani...van olyan játék ami nem indul anélkül de a többség igen...

http://pspfilez.extra.hu/

scorpeeon
"megis 4* tobb ds fogy mint psp, talan jo jatekot is illene irni?"

40millió/25 millió az 4 lenne? Ha matematikai alapismereteim nem csalnak, akkor 2szeres különbség sincs meg, alig több, mint másfélszeres. DS-en meg hol látsz olyan címeket, mint (hogy csak párat említsek) GTA, MGS, Crysis Core, Tekken, Ratchet And Clank, God of War? Ott van Super Paper Mario Kart Soccer Party 16, ez a színvonal dominál DS játékoknál...

Totis
Szerintem várj egy kicsit. Várd meg a tapasztalatokat.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Prypiat
Srácok ha sikerült feltörni a 3.60-as fw-s slim-et akkor ezek szerint bátran lehet venni slimet,lesz hozzá majd iso futtatási lehetõség?

kisgabo
LOL

Totis
A MIC-et és a touchscreen-t is emulálja...
A MIC-te MP3 konverteren keresztül, a touchscreen-t pedig infra ceruzával...<#idiota>

torrente
Ha 3.52 M33 firmware van a gépen és másolt játékokat akarok lejátszani, ahhoz kell még egy eredeti lemez (mondjuk a demó)?

MaSzKa
van psp-re nintendo DS emu beta :-)
psp-n sok emu van :-)

Totis
Kinek mi a jó...😊

kisgabo
sony utolso fegyvere a fw frissitgetes volt a stickes jatekosok ellen, jol beszopta.

mondjuk ds-en is van kari, megis 4* tobb ds fogy mint psp, talan jo jatekot is illene irni?

narumon
No van már Slim valahol?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

MaSzKa
ja fasza a grafika

de nekem a wrc jobban bejõn
ott jobb a fizika

A Sega Rally Revo igen jóra siekredett.

dzsedi
Ha már a sötét oldalnál tartunk.. Feltörték a psp slim-et, pontosabban a 3.60 as FW-t „dump”-olta Mathieulh (aka Math). A tettét bizonyítandó közzétett egy képernyõfotót a Slim flash0 könyvtáráról. (bõvebben lásd lent)
Azt hogy milyen módon sikerült ez neki azt nem árult el. De rebesgetnek olyat is, hogy Dark Alex segített neki.
DA ismét akcióban?????
Link

scorpeeon
Az is több, mint a semmi, máshol még rendelésre sincs kiírva 😊
A sötét oldalon nem szoktak beszerzési problémák lenni, ha USA-ban kint van valami az már elérhetõ aznap 😊

Kata
Köszi a linket, de ott se készleten van, csak rendelésre.

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
holnap azért bemegyek 576ba, megtekintem ezt a kis gépet😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

scorpeeon
Megnéztem pár oldalt, sok helyen valóban nicns, egy helyen viszont ki van téve: link
Innen vszínûleg tudsz szerezni. A Slim elméletileg hetedikén, vagyis holnap jelenik meg.

kisgabo
nocsak, nem 32000? valamelyik lehuzos azzal jott... <#schmoll2>

Kata
de csak holnap kerül az üzletekbe, én is megkérdeztem már

[/cserf][/fülünyúl]

VLB
még mindíg nem vett senki slimet? Mi felhívtuk sonyt, és azt mondták ebben a pillanatban jött meg a szállítmány(3óra körül) asszem 3 ezüst a tübbi fekete, szal lehet futni, és ugye 48000 a base pack, mi van benne azt nem tom, de hogy jó lenne lecserélni a régit azt tom.

Lalikum

Kata
A slim most 7-én jelenik meg nálunk?
Lehet még kapni vhol a sid meier piratest? Nem láttam egyik magyar online shop kínálatában sem.

[/cserf][/fülünyúl]

scorpeeon
Ha eleget adsz érte 😊

Gomber
valaki nem ad el 2 gb használt memó kártyát?

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

MaSzKa
ok