40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
Sera26 #26542 1.5-ös kernelhez (plugin) nem találtál valami megoldást?
Szerintem akkor is az lehet a baj... -
Dj Siegfried #26541 köszönöm, de sajna azt próbáltam legelőször. az sem akarja az igazat... ejnye...
2 ikont tesz ki: a snestyl (fekete alapon a 4 nintendo pötty)ikont plusz alá tesz még egy corrupted data ikont is :/
vmi nem stimmel...... -
rumos #26540 a Snes9xTYL 0.4.2-t próbáld, nekem megy azzal a fw-rel. -
#26539 #26521 ? senki? -
mochee #26538 Ja, kösz a válaszokat, csak most néztem meg a topicot. Ez a monster hunter freedom nagyon jól néz ki. Az Untold Legends-eket végigvittem, de unalmas volt egy idő után nagyon. A beszélgetősebb, sztorisabb RPG-ket bírom jobban.
Úgy néz ki az én játékom majd a Final Fantasy Crisis Core lesz, csak jelenjen már meg végre. Még márciusig kell várni asszem.
Addig veszek egy 4 GB-os high speed kártyát 9000-ért, ez a mostani iszonyat lassú, és szerintem benne van abban hogy néha kicsit megakad egy játék. -
Dj Siegfried #26537 Először is köszönöm! Igen kapott egy downgradet. Bemásoltam minden fájlt ahova kellett. Az ikon meg is jelenik a game opciónál. elindítom és a megjelenés előtt kiírja a ''CORRUPTED DATA'' üzenetet. :( -
david13 #26536 JEEEEEEE.Zsír Király!kössz a gyors infót: Sera26 -
#26535 jepp. -
Sera26 #26534 Igen.
Előreláthatólag 2008. február a hivatalos európai megjelenés.
Amúgy meg google a te barátod is...:) -
Sera26 #26533 A SNES emulátorhoz asszem muszáj az 1.5-ös kernel támogatás.A 3.71 M33-ban pedig alapból ez nincs,úgyhogy plugin formájában kell feltenni. -
david13 #26532 Csá a Pro Street megjelenik PSP-re ? -
#26531 Hm, de ki van kódolva igaz?
Ha igen, akkor nézd meg az emulatornál hogy hogyan kell instalálni, ha ez ok, akkor meg lehet hogy a FW nem passzol össze. Remélem sikerült segíteni -
Dj Siegfried #26530 Sziasztok! Tud valaki segíteni? Akadt 1 kis gondom. Sajna nem tudok 1 snes emulatort sem futtatni a psp-men. Állandóan azt löki, hogy corrupted data. Ez 1 phat and heavy gép 3.71 m33 -3 al... Nagyon köszönöm előre is a segítséget. HAVE A NICE DAY:) -
Matthew94 #26529 De a recovery menü még él! és evvel még vissza lehet hozni! :) csak nem tudom h. kell a 3.71 M33 -at újra flash-elni!
-
Sera26 #26528 Hát Pandora akksi és memkari segítségével. Más megoldás nincs.
Desperta Cementario, ilyet keress a pspfilez.extra.hu-n... -
Matthew94 #26527 javítás: *írtak olyat h. újra kellene flash-elnem a 3.71 M33-as CFW-t de nem tudom h. kell! Kérlek segítsetek! Köszi előre is! :) -
Matthew94 #26526 Hali!! valaki segít nekem pls??!?!?!!!! Az XMB menü nem jön be csak a recovery menü! kellene nekem egy 3.71 M33-as baackup !!! vagy valahogy segítsetek pls!!
Am próbáltam egy egyedi XMB témát felrakni csak nem jött össze! valaki elmondja h. tudom visszarakni pandora nélkül?? írtak olyat h. felül kellene írnom a 3.71 M33-as CFW-t de nem tudom h. kell! Kérlek segítsetek! Köszi előre is! :) -
#26525 A Kut-Ku a Freedom 2-ben már nekem is könnyű volt, elsőre ment csont nélkül. A 2-ben már erősebb fegyverekkel kezdesz, stb. Az 1-ben viszont 5-ödszörre sem ment az a Kut-Ku... Az a majom meg nem semmi :) Nekem nagyon felb@szta az agyamat és ad-hocban nemnagyon van kivel játszanom, infrastructure meg nincs. Állítólag jön a G változat, ott már lesz infrastructure. -
Sera26 #26524 Ez az un. Recovery menu.
Kapcsold ki a PSP-t úgy,hogy a Power gombot hosszan nyomod a kikapcsolás irányába,amíg le nem áll a gép. (ne csak egyszer fel,mert akkor csak "elalszik". Utána lenyomva tartod az "R" gombot (jobb ujjadnál,átlátszó), miközben bekapcsolod a Power gombbal. -
#26523 Na örülök hogy megtaláltad Darkon, ezt a menüt amúgy hol tudtad elérni, mert az a kölök aki nekem megcsinálta nem mondta el (tudod hacker titok címen ) -
#26522 Igazad van, az tényleg igaz, hogy rohadt nehéz, de abba nem gondolsz bele hogy egyedül játszol .
Kut-ku egyébként annyira nem gáz, tehát azt meg lehet nyúzni egyedül i, de a majmot rohadt nehéz. Én a majdmos küldetést tegnap csináltam meg a hverommal, és nem is volt olyan gáz ketten.
POÉN: Amikor a majommal küzdesz, és megfordul, akkor jobb futni. Hogy miért? :
Igen ez elég poén, sajnos beleküldi a babot a képedbe . De egy laza Deodorant-al, amit fel tudsz szedni az 'Item-Box'-ból, le lehet nyomni a szagát és akkor újra tudsz mindent csinálni.
Lényeg: a majdmot csapatmunkában kell lenyomni -
#26521 Sziasztok!
Syphon Filter-el játszik valaki? Elakadtam annál a küldetésnél ahol a szerelő csávóval a szervereket kell visszaállítani.. aztán jön 2 köcsög aki elkezd tüzelni rá,de nem tudok felmenni a tetőtérbe és fellőni sem igazán.. találtam egy gránátot a szekrényben,elvileg azt kell feldobni és azzal kinyírni őket? -
#26520 Valóban qrvajó játék, nem véletlenül ebből adtál el a legtöbb címet világszerte. Az 1-el is játszogattam, de ugyanazért hagytam abba azt is, mint a 2-t: Qrvanehéz. Az elején még lightosabb küldetések vannak, azok mennek. Aztán hirtelen gyakjak le valami nagyobb monstát (Kut-Ku az 1-ben, egy rózsaszín majom vagy mi a 2-ben-ez nagyon idegesítő volt), amit 10edszerre sem sikerült. Mindenféle csapdát raktam le, ütöttem-vágtam ahogy lehetett perceken keresztül de mintha meg se érezte volna és ha viszont ő talált el bármivel, a fele életemnek annyi is volt. És ha bármi jele is lett volna, hogy végre ki akar pusztulni, elmenekült, és feltöltötte az életét. Nekem ehhez nem volt türelmem... -
#26519 Kozbe megtalaltam selectet lenyomva a drivernek az m33-at kell kivalasztani. -
#26518 Igen valami ilyesmi lehet mert homebrew progi fut rajta szoval meg keresgelek meg hatha itt megvalaszolja valaki meg. Koszi -
#26517 :( én sajnos nem tudok ebben segíteni, a haverom kódolta ki. De akkor végül is a PSP működik nem? Miután megcsinálta nekem is mentek a játékok, és a haverom bütykölt vele valamit, ami után ment, de ezt 5 perc alatt megoldotta, és nem kellett hozzá letöltenie semmit. Valamit a PSP-n belül kell kikapcsolni, hogy menjenek a leszedett Game-ek, amik nem iso-k.
Ja igen, és ha nem isoban kapod meg a játékot akkor PSP/GAME mappába tedd bele a mappájával együtt (SCExxxx), mert akkor még jó hogy nem tudod elindítani. Remélem összejön, és tudtam valamiben segíteni -
#26516 EMBEREK!
Aki durva zúzós, értelmes (<-ész kell hozzá), lehetőségekben gazdag RPG-re vágyik, akkor Monster Hunter Freedom 2 ! Tetves jó, haverommal tegnap lenyomtunk vele 3 órát, és a teljes játékidő 400 óra multiban (most komolyan.. egyébként nincs az az ember aki végig viszi, ha mindennap játszanánk 4 órát, száz nap alatt lenne kész, és azért 4 óra nem kész perc főleg minden nap). De minden esetre ha megunjátok félúton, nem gáz, mert nincs története, csak háttérstory-ja. Nagyon izgi, és társaságban nagyon jó játszani.
Na sorry csak ennyi volt folytassátok -
#26515 Most downgradeltem 3.71M33-ra slim PSP-met azonban nem akar semmi indulni.
ISO mappaba bemasoltam a jatekot, miutan elinditom kiirja a szokasos 80xxxx-es uzenetet. Lehet a hamis memorys. az oka? Ti mit gondoltok?
-
#26514 Most downgradeltem 3.71M33-ra slim PSP-met azonban nem akar semmi indulni.
ISO mappaba bemasoltam a jatekot, miutan elinditom kiirja a szokasos 80xxxx-es uzenetet. Lehet a hamis memorys. az oka? T
-
amdrula #26513 Harvey Birdman Attorney at Law játék viccesnek tűnik, ébredés után kipróbálom majd, most kicsit késő van hozzá :D -
psp4ever #26512 Van párjáték http://www.pspisoz.com/ :D nem sok csak egypár -
rnd #26511 Gondolom gyári lemezről beszélsz... biztosan bepiszkolódott vagy karcos lett...
Egyébként nekem OFW van a gépemen, de már én is tudom hogy GTA-nál CSO=NO ISO=YES. -
psp4ever #26510 sziasztok psp én mért akad a gta libersity -
Sera26 #26509 Köszönöm! -
#26508 PSP -
#26507 igen -
Sera26 #26506 Hello!
Megtudja valaki mondani,hogy az új PSP Slim hálózati töltőjével a régi FAT psp-t lehet tölteni?Ugyanaz a kettő? -
#26505 Egyenlőre sehogy , de elöbb útobb lesz rá méghozzá az Igo 8 ha jol tudom . Gondolom lesz egy antenna set + program . De én úgy godolom mostmár kivárom , minthogy vegyek külön 50ezerért pna , vagy 80ezerért pdat -
#26504 GPS -t hogyan lehet használni? -
#26503 Szia ^^!Goal 3-hoz kellet az emu de a zeldát is szeretem snesen meg N64 anno végig nyomtam :),meg persze GC !