PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
I did everything, and up to pressing X to install.
and now it just sits on a black screen"
Azért ha Slim-em lenne, várnék még kicsit az update-el, nem akarok így járni 😊 De belegondolva igazából nem is biztos, hogy Slim-et vennék. 1.5 kernel alapból nincs benne, emiatt csomó progi nem fut rajta. (vki lehet h bele tudja tenni majd késõbb ezt a kernelt, de jelenleg nincs). Az infra hiánya sem túl jó, nem lehet így tv-t irányítani vele, az pedig olyan poén 😊 A minõségére is panaszkodnak páran, bár ez nemtom mennyire igaz. Viszont a súlyával és a vastagságságával pont nem volt gondom, nem amiatt nem fér bele a zsebembe, mert vastag, hanem mert széles, ezen pedig nem javítottak. A súlya meg tényleg teljesen mind1, tõlem lehetne fél kilós is, legalább izmosodik a karom mialatt játszok 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
mobiltelefonokban is van minden baromság, aztán csak szopacs van vele, vibri mód már régótan van, karácsonyra jön ki a zacsimaszírozós..
Világos:
új hivatalos 3.70 fw
Sötét:
slim custom 3.70 fw-vel...(természetesen az m33 csapat jóvoltából)
pspfanboy
A mûvelethez kell egy nem slim psp, Pandora Battery és Pandora memory stick és persze egy slim psp😊
Kockázatok és mellékhatások...
Mondjuk nekem még mindig 3.40 van és minden megy szépen...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hosszú a szöveg, inkább a topicot linkeltem.
Hmmm lehet én is veszek egy slimet nemsoká 😄
PSN: berghold
[/cserf][/fülünyúl]
söt!,lehetne valami szupi kiadás,pl: fémdobozban,plussz UMD mellékletel stbstb😄
(jeanne darc-al egyben,megis venném 😊
Vagyis hivatalosan a gyártó még nem erõsítette meg, hogy lesz, tehát elméletileg még az is lehet, hogy nem lesz. De az ilyen nagy nevek mindig meg szoktak jelenni angolul, legfeljebb pár hónappal késõbb, mert itt is biztosan vennék, mint a cukrot. A Monster Hunter 2. részénél is az volt, hogy csak a japán változat volt bejelentve, aztán amikor az elsõ nap elfogyott belõle csak Japánban félmillió (ezzel minden addigi rekordot megdöntve), pár nappal késõbb bejelentették, hogy érkezik az USA-ba/Európába is. Remélem ennél a játéknál is hasonló lesz a helyzet 😊
Addig is: itt van sok-sok videó a játékból, fõleg ingame intrók, illetve némelyik a harcrendszerbõl is mutat dolgokat, természetesen eredeti japán nyelven 😊
crisis core-ból meg 99,99% hogy lesz ENG verzió <#wave>#wave>
amúgy meg ajánlom neked is meg mindenkinek a Daxter címû gamét
pussz,
Goblin
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
[/cserf][/fülünyúl]
Nem válaszolt rá senki, bár lehet azért mert nincs hír róla, de lesz ebbõl angol verzió is?
[/cserf][/fülünyúl]
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
3.60 egyébként és elvileg a pandora aksis módszerrel mükszik meg jön a tört 3.60 is nemsokára.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
An internal error has occurred
(80410A0😎
ilyenkor most mivan ?plz help
\"If in doubt, flat out!\"
"3.60 M33 for PSP slim. Coming soon."
2008 Februárt is olvastam megjelenésnek, de valahogy a március hihetõbb
(Gamespot) Aki arra számított, hogy Kratos-t vendégül látja karácsonykor, közös bejglifalásra és karácsonyfa felgyújtásra, annak csalódnia kell. A játék az év végére tervezett megjelenés helyett március negyedikén érkezik csak, addig is az elvonási tüneteket lehet enyhíteni a szeptember végén debütáló demoval." - hardwired
😞...
Viszont sztem ez lesz az elsõ demó játék amit leszedek PSP-hez 😊
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Valaki tud nekem segíteni?
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!