PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

baggins
Baj van. Feltettem a 3.52 M33-at és nem hajlandó az ISO játékaimat elindítani. Mi több, felmásolom az ISO mappába és a PSP-n sem jelenik meg a játékoknál a fájl. Valaki segítsen, mert eret vágok magamon...

Én csak az új d-pad miatt gondolkodtam rajta, de inkább még kivárok. Ha a homebrew-k elkezdik kihasználni az extra belsõ memóriát, akkor talán...

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

scorpeeon
"I think this somehow bricked my slim.

I did everything, and up to pressing X to install.

and now it just sits on a black screen"
Azért ha Slim-em lenne, várnék még kicsit az update-el, nem akarok így járni 😊 De belegondolva igazából nem is biztos, hogy Slim-et vennék. 1.5 kernel alapból nincs benne, emiatt csomó progi nem fut rajta. (vki lehet h bele tudja tenni majd késõbb ezt a kernelt, de jelenleg nincs). Az infra hiánya sem túl jó, nem lehet így tv-t irányítani vele, az pedig olyan poén 😊 A minõségére is panaszkodnak páran, bár ez nemtom mennyire igaz. Viszont a súlyával és a vastagságságával pont nem volt gondom, nem amiatt nem fér bele a zsebembe, mert vastag, hanem mert széles, ezen pedig nem javítottak. A súlya meg tényleg teljesen mind1, tõlem lehetne fél kilós is, legalább izmosodik a karom mialatt játszok 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Mostmár nyugodtan lehet Slim-et venni ha minden igaz: feltörték pár nap alatt teljesen, kint van rá a CFW 😊 Én ha most vennék PSP-t, sztem olyat vennék ha nem drágább, csak párezerrel. De nem veszek most és nem is tervezem h veszek, tehát jó lesz nekem a sima is. Kijött amúgy a 3.70 fw (simához és slimhez is jó), remélhetõleg az M33 csapat már ráállt 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

narumon
No igen de ha mondjuk egy árban van az a telcsi ami massziroz meg vibrál azzal mint amelyik nem tud ilyet, akkor miért ne amazt vennéd. Lehet hogy késõbb mikor el akarod adni akkor majd jól jön. Persze ha tényleg nem lehet slimeket kapni akkor megveszem a simát, amúgy is tökolcsón adják õket, csak mivel azt mondták szept 8 igy úgy voltam vele hogy szeptemberben veszek egy slimet. Meméne. Egyébként meg aszondja a hivatalos marketing hülyités, hogy: gyorsabb töltés, tv kimenet, megnövelt akkumulátor kapacitás, vékonyabb tisztább szárazabb érzés.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

kisgabo
akkor? egy olyan funkció amivel eladhatóbb, de igazán felesleges.

mobiltelefonokban is van minden baromság, aztán csak szopacs van vele, vibri mód már régótan van, karácsonyra jön ki a zacsimaszírozós..

dzsedi
Új God of WAR CoO videó: link

Jöhetne már az a demó...

dzsedi
fw hírek
Világos:
új hivatalos 3.70 fw

Sötét:
slim custom 3.70 fw-vel...(természetesen az m33 csapat jóvoltából)
pspfanboy

A mûvelethez kell egy nem slim psp, Pandora Battery és Pandora memory stick és persze egy slim psp😊
Kockázatok és mellékhatások...

Mondjuk nekem még mindig 3.40 van és minden megy szépen...

narumon
Hát nem házimozinak kötném a tévére. Arra ott a házimozim 😄

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

kisgabo
akksi jobb... naja. tévére meg köthetsz 5000 forintos chili dvd olvasót.

macselek
aksi nem jobb.

narumon
Há me akksi jobb meg tévére lehet kötni. Nekem mondjuk ezért. Bár igazából inkább azért mert elméletileg ugyanannyiba kerül akkor meg miért ne?

kisgabo
f..nak slim? megint megy a parasztvakítás.

narumon
Én még sehol nem látok Slimet, mindenhol a sima van. Aszonták az majd csak karácsonykor lesz :o

akkor ezen a fw-n lehet iso játékot játszani?

M33 PSP Custom Firmware v3.6 RELEASED!!!@GT fórum
Hosszú a szöveg, inkább a topicot linkeltem.
Hmmm lehet én is veszek egy slimet nemsoká 😄

PSN: berghold

scorpeeon
Igen, az még egy könnyebb mûvelet. Komolyabb téma felrakásához cfw szükséges, ami engedélyezi a flash-re másolást (alapból ez le van tiltva), ilyen viszont még nincs Slim-re, szóval egyelõre a háttérnél jobban nem is tudnád tuningolni. Viszont az ígéretek szerint jön hamarosan cfw a Slim-hez. Kérdés persze még az is, hogy a sima PSP-re megcsinált témák mûködni fognak-e Lite alatt.

Kata
na én csak wallpapert akarok egyelõre cserélni, úgy láttam az menüben opció

[/cserf][/fülünyúl]

scorpeeon
Sokan babuskadják, nem te vagy az egyedüli 😊 Többen olyan szinten átmoddolják, hogy nem csak a háttér és az ikonok mások, de a hullámok is teljesen máshol vannak és máshogy mozognak, és a szövegek betûtípusa is teljesen más + még az angol szövegeket is át lehet írni magyarra. Van aki ezzel sem éri be, és beszerel például LED-eket az átlátszó gombokhoz, olyat is láttam már, aki beleszerelt egy második analóg kart. Szóval lehet tuningolni rendesen a cuccot 😊 Én személy szerint azért nem tuningoltam, mert egyrészt az alap kinézet is bejön, másrészt ezeket be kell flash-elni a memóriába (és flash-eléssel mindig megvan egy nagyon kis esély, hogy meghaljon a PSP, bár vszínû, hogy a Pandora aksival már feltámasztható az így pórul járt gép), és olyanról is hallotam, hogy a betütípus lecserélése miatt némely játékoknál olvashatatlan szövegek jelennek meg. De általában úgyis játszok/videót nézek/zenét hallgatok rajta, olyankor meg úgysem látszik a tuning 😊

Banyapapa
Hamár amcsi-ig eljut az mán jo is.
söt!,lehetne valami szupi kiadás,pl: fémdobozban,plussz UMD mellékletel stbstb😄
(jeanne darc-al egyben,megis venném 😊

scorpeeon
"Our friends in Japan are just exactly three days away from getting their hands on Crisis Core: Final Fantasy VII. We will really be honest with you now because we're pretty sure that we are all on the same boat - we're jealous of them because Square Enix has yet to confirm if the game will be available in English-speaking territories."

Vagyis hivatalosan a gyártó még nem erõsítette meg, hogy lesz, tehát elméletileg még az is lehet, hogy nem lesz. De az ilyen nagy nevek mindig meg szoktak jelenni angolul, legfeljebb pár hónappal késõbb, mert itt is biztosan vennék, mint a cukrot. A Monster Hunter 2. részénél is az volt, hogy csak a japán változat volt bejelentve, aztán amikor az elsõ nap elfogyott belõle csak Japánban félmillió (ezzel minden addigi rekordot megdöntve), pár nappal késõbb bejelentették, hogy érkezik az USA-ba/Európába is. Remélem ennél a játéknál is hasonló lesz a helyzet 😊
Addig is: itt van sok-sok videó a játékból, fõleg ingame intrók, illetve némelyik a harcrendszerbõl is mutat dolgokat, természetesen eredeti japán nyelven 😊

gazgoblin
egyáltalán nem...asszonynak most vettem loco roccos tokot <#bee1>

crisis core-ból meg 99,99% hogy lesz ENG verzió <#wave>

amúgy meg ajánlom neked is meg mindenkinek a Daxter címû gamét

pussz,

Goblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Kata
Láttam má neten, hogy lehet klassz témákat rakni psp-re. Bár flash-hez nem értek, de jó kis hátteret rittyentek a picurnak. 😊 (tök hülye vagyok, hogy babusgatom mi?)

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
crisis core pl.? 😊

Nem válaszolt rá senki, bár lehet azért mert nincs hír róla, de lesz ebbõl angol verzió is?

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
vmi mmorpg is jöhetne már 😛

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Mielõtt okosakat kérdezel, olvass vissza kicsit....

3.60 egyébként és elvileg a pandora aksis módszerrel mükszik meg jön a tört 3.60 is nemsokára.

scorpeeon
3.60. Mi az, hogy "azon már"? A simán is elindul minden játék, mértne indulna?

Banyapapa
elindul,ha megveszed
😄

A PSP Slimen hanyas FW van?? Azon már elindul minden játék? 😊

gazgoblin
Rezel Cross

Jöhetne lassan egy ENG verzió ugyanis jónak igérkezik

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

maffioso
a-a 😞

\"If in doubt, flat out!\"

scorpeeon
reset default settings talán segít...

maffioso
az a bajom h ha a wlant akarom használni akk kiirja ezt:
An internal error has occurred
(80410A0😎

ilyenkor most mivan ?plz help

\"If in doubt, flat out!\"

scorpeeon
Asszem ez bizakodásra adhat okot a Slimeseknek:
"3.60 M33 for PSP slim. Coming soon."

dzsedi
😊 nekem is ez lesz az elsõ 😊
2008 Februárt is olvastam megjelenésnek, de valahogy a március hihetõbb

scorpeeon
"Késik a God of War: Chains of Olympus

(Gamespot) Aki arra számított, hogy Kratos-t vendégül látja karácsonykor, közös bejglifalásra és karácsonyfa felgyújtásra, annak csalódnia kell. A játék az év végére tervezett megjelenés helyett március negyedikén érkezik csak, addig is az elvonási tüneteket lehet enyhíteni a szeptember végén debütáló demoval." - hardwired

😞...
Viszont sztem ez lesz az elsõ demó játék amit leszedek PSP-hez 😊

scorpeeon
Hát igen, itt azért más mint PC-n Ha gyorsan megnyomod azt a gombot, sztem sok idõt még nem vesztesz, tehát ehhez is hozzá lehet valamennyire szokni. Még mindig sokkal barátságosabb az irányítása, mint pl. egy fps-nek 😊

öregharcsa
majd belejössz..<#vigyor> csak szokni kell...

http://pspfilez.extra.hu/

Kata
na igen, csak ez annyi idõket elvesz, hogy addig fele életerõm le is lövik rólam, pc-n a lövöldözésben nagyon ász voltam, itt meg alig találok el vmit, és ez elkeserítõ 😊

[/cserf][/fülünyúl]

scorpeeon
Hivatalosan még semmi hír róla, de sztem bûn lenne egy ilyen játékot angolul nem kiadni. Talán hónapokkal a Japán után, rosszabb esetben mondjuk fél évvel.

scorpeeon
Úgyérted, hogy a kamera is forduljon utánad? Mert simán megfurdulni egy mozdulat az analóg karral 😊 Már régen játszottam vele utoljára, de ha jól emlékszem, valamelyik gombbal (talán L) beállítható a kamera alapállásba: mögéd.

Kata
Angol nyelvû változatról már van valami hír? Lesz egyáltalán?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Igen, célozni a legnehezebb, az automata célzás is mindig az ember elõtt lévõ legközelebbi célra áll, szóval az is kicsit nehézkes. Helyben meg lehet fordulni a karakterrel egyébként? Vagy mindig kis kört kell futni?

[/cserf][/fülünyúl]

3.51 M33- mas szoftvert hogyan lehet visszabutítani 1.5-re?
Banyapapa
ja

scorpeeon
Akkor vszínûleg más beállítással lehet gond a recovery-n belül. Anno én asszem 3.40 OE-n játszottam. Sztem tedd fel a 3.52 M33-4-et, ott még umd sem kell semmihez 😊

dunga
3.40 OE-A-m van. Minden játék megy, de a Burnout Dominator indításakor fekete képernyõt kapok. Kerestem már fórumokon hasonló problémákat, és írták, hogy 'use no umd'-t disable-re kell tenni. Arra tettem, de még mindig meg sem mozdul. 3 verziót szedtem le, eddig mind a 3 ezt produkálja.
Valaki tud nekem segíteni?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Gomber
és ha ez kész, akkor 1.5 fw lesz a psp-n?

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
köszi

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Banyapapa