40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#26502 -
#26501 Egyébként sztem Yoda azért X-es, mert zöld és fehér mint a Box, Darth Vader meg fekete mint a PS3 -
#26500 Off:
Soul Calibur IV trailert látta már valaki? Benne lesz a játékban Darth Vader (ps3-on) és Yoda (X360)... loál
On:
Mennyivel jobb lenne, ha lenne psp változat is (lásd Tekken DR) és mi kaptuk volna a "kis" Yodát a "kis" gépünkre:)
X-re meg mehetne obi wan kenobi
-
#26499 nem , én nem törtem fel meg ilyenek . 2-3 progi van amit játszok (azt meg meg tudom venni eredetiben , pl 3990 moto gp) egy ps3 mellet tényeleg csak akkor használom ha megyek valahova. Meg zene halgatás , és a Gps miatt szereztem be ( vagyis kaptam a kedvesentől karácsonyra , mert beszéltem neki róla hogy ilyet szeretnék , bár én a pirosra gondoltam :) ) -
#26498 Köszi a részletes leírást majd kiprószálom holnap után akkor leszek olyna helyen ahol van wlan net!
köcc még 1x -
#26497 HA 3.80 akkor gondolom nem CFW ugye? -
#26496 nekem slim gépem van és a 3.80 rendszer , .
-Bekapcsol a gép
- wlan bekapcs.
- Network menüpontban
- Internet radio
- X gomb megnyomi
- about Internet radio
- X gomb megynomi
- Kiválasztod a beállitott kapcsolatból az éppen élő wifi kapcsolatot
-bejön az internet radio képernyője
2 választható menüpont about internet radio és az ADDING AN INTERNET RADIO PLAYER
- egér oda mozgat és x gomb nyomi
- Bejön az internet radio adding and internet radio player
- A képen aláhúzva Internet radio player 1
- lefelé gomb megnyomásával lentebb megtalálod a Add the player memory stick duo media gombot , x megnyomni
Bejön a license szerződés elfogadó oldal lent accept gombon nyomi
bejön a do you want to save this file
- Yes gomb x nyomi
- gomb nyomi save
save complet
ettől kezdve a rádio menüpontban lesz egy külön menü Internet radio player , ha azon is x gombot nyomsz akkor megy . -
Dj Siegfried #26495 sikerült végre nem gondoltam , hogy csak be kell másolni a game mappába..... ííííí... -
Dj Siegfried #26494 sziasztok! valaki meg tudná mondani, hogy hogyan játszhatok ps játékokkal psp-n? bocs, hogy csak így rákérdezek, de 2 napja nem jutok előre :( nagyon köszönöm. bye -
#26493 De hová tegyem??
Olyan kicsi helyek vannak hogy nem férne be semmi a kiálló műanyag mellé -
#26492 Igen nyomtam olvastam a leírást semmi ne mtörtént és egy idő után meg ujraindult vagy cask fekete kép és nekem kellett kilépni!
HAF Rigel - köszönöm a tartalmas leírásodat:) se verzio szám se hogy honna nszedjem le korrekt volt :)
de majd megoldom! -
#26491 belész a rádióba , 2 választás közül az alsóra kattinta töltöd le a progit
. internet radio player 1 , és letöltöd telepited , aztán már csak elinitod és megy , persze wlan kell -
#26490 megosztanád velem a progidat hátha azzal jó lesz !!!Köcc
meg egy kis kommentet hogy mit merre miért! -
#26489 selectet nyomtál psp tube elinditása után? -
#26488 én nekem mükszi a rádiós dolog , belépek van 2 progi is azt letöltöm és már megy is. ÉS van rajta minden féle csatorna -
#26487 azt tettem fel (youtub) és szart sem csinált!!!
RAdionak adok még egy lehetőséget. -
#26486 nekem megy mind a 2. a radiot nehezebb használi elkell olvasni a readme-t
a youtube ból pedig a legújabb verzió kell,hogy azt hogy kell beüzemelni hát olvass vissza kb 1 heteírtam. -
#26485 hi!valakinek műxik a raido progi psp-n? nekem nem akar (természetesen netre vagyok csatlakozva)
vagy ez is olyan kamu mint a ypu tub os progi mert az sem akar műxeni a k...a istennek se!!!! -
#26484 Tegyél be alá vmit (papírlapot pl). Nálam phat-nél nincs ilyen jelenség. -
#26483 próbáld meg a réseket kitömni fogkrémmel:D -
#26482 Slimem van, és tök idegesítő mert kicsit lötyög az akksifedél!
SEMMIT sem csináltam vele, igaz hogy csak 1-2 mm-t mozog de zavaró!
Gondolom ezt sem lehet megoldani-.- -
#26481 Fat 3.71 M33 -
#26480 tegnap voltam auchanban de csak egy széttépett psp-s dobozt találtam, 40k-s akciót már nem nagyon :) -
#26479 de van én használtam is,de már a nevét nem tom kb 6-7 oldallal vissza megvan amit írtam róla:) -
#26478 Nekem ha küldtök egy psp-t szívesen írok game teszteket!! -
rnd #26477 -
rnd #26476 Én a rövid leírások helyett végigjátszásokat írnék...
persze nem sakkról vagy tetrisről -
#26475 http://www.psp-hacks.com/category/26
jó szemezgetést(remélem zeldához kell az emu:P ) -
#26474 ridge racer dettó. -
#26473 Jópofa ez a PSP játék kritika honlap, legalábbis az alap ötlet. De olvastam érdekes dolgokat :D
Például, aki a Silent Hill Origins cikket írta, az ziher, hogy nem ismer egyetlen Silent Hill játékot sem, de még nem is hallott róluk. Ez még nem baj, de még hasonlóval sem találkozott a cikk alapján, és a Survival Horror kifejezést hírből sem ismeri. Biztosra veszem, hogy a Resident Evil, és az Alone in the Dark sorozat is abszolút ismeretlen a számára. Ez főleg abból derül ki, hogy hiányolja a multiplayer módot, meg hogy szerinte túl sötét a játék. Hát LOÁL. És hasonló problémákat vettem észre más cikkekben is, bár ez volt a leg szembetűnőbb.
Ez önmagában nem baj, díjazom a lelkesedést, de nem ártana, ha pár "hozzáértő" ember is írna az oldalra... -
De itt mindenkinek van (vagy lesz :D) -
#26471 Kérlek titeket hogy ne hurrogjatok már le egyből, amikor azt sem tudjátok miről beszéltek. A tesztekért nem fogunk pénzt kérni, hanem a honlapon fogunk reklámokat kitenni -
#26470 -
#26469 Tegye fel a kezét akinek van psp-je, Coldfire meg összeszámolja.
-
#26468 Szerintem reklámot akarnak kitenni az oldalra, nemhiszem, hogy pénzt kérnének a tesztekért... -
#26467 10k szerintem egészen biztosan van. Ha tudnám a PS2 eladásokat, onnan egyszerűbb lenne megmondani. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy ahány PS2-t adtak el itthon, fele annyi PSP már talán lehet. -
#26466 Sziasztok, véletlen nincs psp NES emulátor ? Ha van honnan lehet le szedni ? Eőre is köszönöm ^^ ! -
#26465 lelkes psp game tesztelő arcok
psp érdekességek
sok sikert nekik
Grodyann: hajrá!
Azt hiszem, érdemes a hárombetűssel foglalkozni. Tényleg tud valaki valami adatot, hogy hány psp van üzemben itthon? Akár nagyságrendet? 1k? 10k? 100k? -
Sera26 #26464 Hello!
Adott egy Fat PSP, 3.71 M33-4-el.
Olyant csinál hogy nem hajlandó tölteni az akksit ha rádugom.
Töltő és akksi jó,mert másik gépben műxik.
A gépben mi hiba lehet?Full alaplap csere?
Volt már valakinek ilyen? -
#26463 OFF:
te...akarsz sokat keresni?
mert akkor elbújok