40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Darkon
  • Prince of Máté
    Egyébként sztem Yoda azért X-es, mert zöld és fehér mint a Box, Darth Vader meg fekete mint a PS3
  • dzsedi
    Off:
    Soul Calibur IV trailert látta már valaki? Benne lesz a játékban Darth Vader (ps3-on) és Yoda (X360)... loál
    On:
    Mennyivel jobb lenne, ha lenne psp változat is (lásd Tekken DR) és mi kaptuk volna a "kis" Yodát a "kis" gépünkre:)
    X-re meg mehetne obi wan kenobi
  • HAF Rigel
    nem , én nem törtem fel meg ilyenek . 2-3 progi van amit játszok (azt meg meg tudom venni eredetiben , pl 3990 moto gp) egy ps3 mellet tényeleg csak akkor használom ha megyek valahova. Meg zene halgatás , és a Gps miatt szereztem be ( vagyis kaptam a kedvesentől karácsonyra , mert beszéltem neki róla hogy ilyet szeretnék , bár én a pirosra gondoltam :) )
  • Röfikapitány
    Köszi a részletes leírást majd kiprószálom holnap után akkor leszek olyna helyen ahol van wlan net!
    köcc még 1x
  • Prince of Máté
    HA 3.80 akkor gondolom nem CFW ugye?
  • HAF Rigel
    nekem slim gépem van és a 3.80 rendszer , .
    -Bekapcsol a gép
    - wlan bekapcs.
    - Network menüpontban
    - Internet radio
    - X gomb megnyomi
    - about Internet radio
    - X gomb megynomi
    - Kiválasztod a beállitott kapcsolatból az éppen élő wifi kapcsolatot
    -bejön az internet radio képernyője
    2 választható menüpont about internet radio és az ADDING AN INTERNET RADIO PLAYER
    - egér oda mozgat és x gomb nyomi
    - Bejön az internet radio adding and internet radio player
    - A képen aláhúzva Internet radio player 1
    - lefelé gomb megnyomásával lentebb megtalálod a Add the player memory stick duo media gombot , x megnyomni
    Bejön a license szerződés elfogadó oldal lent accept gombon nyomi
    bejön a do you want to save this file
    - Yes gomb x nyomi
    - gomb nyomi save
    save complet
    ettől kezdve a rádio menüpontban lesz egy külön menü Internet radio player , ha azon is x gombot nyomsz akkor megy .
  • Dj Siegfried
    sikerült végre nem gondoltam , hogy csak be kell másolni a game mappába..... ííííí...
  • Dj Siegfried
    sziasztok! valaki meg tudná mondani, hogy hogyan játszhatok ps játékokkal psp-n? bocs, hogy csak így rákérdezek, de 2 napja nem jutok előre :( nagyon köszönöm. bye
  • Prince of Máté
    De hová tegyem??
    Olyan kicsi helyek vannak hogy nem férne be semmi a kiálló műanyag mellé
  • Röfikapitány
    Igen nyomtam olvastam a leírást semmi ne mtörtént és egy idő után meg ujraindult vagy cask fekete kép és nekem kellett kilépni!

HAF Rigel - köszönöm a tartalmas leírásodat:) se verzio szám se hogy honna nszedjem le korrekt volt :)
    de majd megoldom!
  • HAF Rigel
    belész a rádióba , 2 választás közül az alsóra kattinta töltöd le a progit
    . internet radio player 1 , és letöltöd telepited , aztán már csak elinitod és megy , persze wlan kell
  • Röfikapitány
    megosztanád velem a progidat hátha azzal jó lesz !!!Köcc
    meg egy kis kommentet hogy mit merre miért!
  • SpeedXHUN
    selectet nyomtál psp tube elinditása után?
  • HAF Rigel
    én nekem mükszi a rádiós dolog , belépek van 2 progi is azt letöltöm és már megy is. ÉS van rajta minden féle csatorna
  • Röfikapitány
    azt tettem fel (youtub) és szart sem csinált!!!
    RAdionak adok még egy lehetőséget.
  • SpeedXHUN
    nekem megy mind a 2. a radiot nehezebb használi elkell olvasni a readme-t
    a youtube ból pedig a legújabb verzió kell,hogy azt hogy kell beüzemelni hát olvass vissza kb 1 heteírtam.
  • Röfikapitány
    hi!valakinek műxik a raido progi psp-n? nekem nem akar (természetesen netre vagyok csatlakozva)
    vagy ez is olyan kamu mint a ypu tub os progi mert az sem akar műxeni a k...a istennek se!!!!
  • 5c0rp330n
    Tegyél be alá vmit (papírlapot pl). Nálam phat-nél nincs ilyen jelenség.
  • NEOreg3
    próbáld meg a réseket kitömni fogkrémmel:D
  • Prince of Máté
    Slimem van, és tök idegesítő mert kicsit lötyög az akksifedél!
    SEMMIT sem csináltam vele, igaz hogy csak 1-2 mm-t mozog de zavaró!
    Gondolom ezt sem lehet megoldani-.-
  • SpeedXHUN
    Fat 3.71 M33
  • zorrobomber
    tegnap voltam auchanban de csak egy széttépett psp-s dobozt találtam, 40k-s akciót már nem nagyon :)
  • SpeedXHUN
    de van én használtam is,de már a nevét nem tom kb 6-7 oldallal vissza megvan amit írtam róla:)
  • zorrobomber
    Nekem ha küldtök egy psp-t szívesen írok game teszteket!!
  • rnd
  • rnd
    Én a rövid leírások helyett végigjátszásokat írnék...
    persze nem sakkról vagy tetrisről
  • VLB
    http://www.psp-hacks.com/category/26

jó szemezgetést(remélem zeldához kell az emu:P )
  • VLB
    ridge racer dettó.
  • Voltan
    Jópofa ez a PSP játék kritika honlap, legalábbis az alap ötlet. De olvastam érdekes dolgokat :D
    Például, aki a Silent Hill Origins cikket írta, az ziher, hogy nem ismer egyetlen Silent Hill játékot sem, de még nem is hallott róluk. Ez még nem baj, de még hasonlóval sem találkozott a cikk alapján, és a Survival Horror kifejezést hírből sem ismeri. Biztosra veszem, hogy a Resident Evil, és az Alone in the Dark sorozat is abszolút ismeretlen a számára. Ez főleg abból derül ki, hogy hiányolja a multiplayer módot, meg hogy szerinte túl sötét a játék. Hát LOÁL. És hasonló problémákat vettem észre más cikkekben is, bár ez volt a leg szembetűnőbb.
    Ez önmagában nem baj, díjazom a lelkesedést, de nem ártana, ha pár "hozzáértő" ember is írna az oldalra...
  • Voltan

De itt mindenkinek van (vagy lesz :D)
  • Grodyann
    Kérlek titeket hogy ne hurrogjatok már le egyből, amikor azt sem tudjátok miről beszéltek. A tesztekért nem fogunk pénzt kérni, hanem a honlapon fogunk reklámokat kitenni
  • greg benz
  • zsolltikka
    Tegye fel a kezét akinek van psp-je, Coldfire meg összeszámolja.

• 5c0rp330n
    Szerintem reklámot akarnak kitenni az oldalra, nemhiszem, hogy pénzt kérnének a tesztekért...
  • 5c0rp330n
    10k szerintem egészen biztosan van. Ha tudnám a PS2 eladásokat, onnan egyszerűbb lenne megmondani. Ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy ahány PS2-t adtak el itthon, fele annyi PSP már talán lehet.
  • Inferno
    Sziasztok, véletlen nincs psp NES emulátor ? Ha van honnan lehet le szedni ? Eőre is köszönöm ^^ !
  • zsolltikka
    lelkes psp game tesztelő arcok

psp érdekességek

sok sikert nekik

Grodyann: hajrá!

Azt hiszem, érdemes a hárombetűssel foglalkozni. Tényleg tud valaki valami adatot, hogy hány psp van üzemben itthon? Akár nagyságrendet? 1k? 10k? 100k?
  • Sera26
    Hello!

Adott egy Fat PSP, 3.71 M33-4-el.
    Olyant csinál hogy nem hajlandó tölteni az akksit ha rádugom.
    Töltő és akksi jó,mert másik gépben műxik.
    A gépben mi hiba lehet?Full alaplap csere?
    Volt már valakinek ilyen?
  • BECKHAM7
    OFF:
    te...akarsz sokat keresni?

mert akkor elbújok