40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Prince of Máté
    Oké, az lesz :P
  • qB0B0p
    várd meg a pontos leírást ha még nem csináltál ilyent
  • SpeedXHUN
    én ezt vettem a vaterán amit írsz,de még 1 ezressel dárgábban.
    Fake a kártya,de nagyon jó gyors:)
  • Prince of Máté
    Na most egy amatőr kérdés vki válaszoljon:
    3.71 M-33 van most a PSP-men, erre először fel kell rakni a sima 3.80-at (22 megás) aztán utána a CFW-t? (177kbájt)
  • Prince of Máté
    Köszi, közben én is megtaláltam!
    Innét is le lehet tölteni
  • rnd
    Dark AleX's CFW PSP 3.80 M33
  • Prince of Máté
    qB0B0p pls tudsz adni linket, mert én sehol sem találom!

Moche:
    igen a 4 gigás sony kártya 9ezerbe kerül jobb helyeken! (ami nem high speedes, csak hamisított)
    Ha DVD filmet konvertálsz PSP-re nem illegális, csak ha nem eredeti DVD-ről :)
  • mochee
    Vaterán nézegettem 4GB-os kártyát 8900 Ft-ért. Oda van írva, hogy eredeti Sony, holoemblémával, garanciával, high speed, nem akad rajta semmi...stb, csak kicsit olcsónak tűnik a 4Gb-hoz képest. Vagy csak lementek az árak?
    Szal szerintetek ez eredeti kártya lehet, nem átvágás?
  • mochee
    Hát a filmekből ha jó minőséget akar az ember akkor lehet 700-800 megát is csinálni (pl PSP movie creatorral), és akkor nagyon jól jön a 16 GB.

Szerintetek ha egy eredeti dvd-mről konvertálok psp-re filmet az legális? mer ebben az esetben nem ellentmondásos ha a sony kiad egy 16 GB-os kártyát. Amúgy meg memory stick pro duo-t másban nem lehet használni?
  • mochee
    Na én végigtoltam mind a kettőt, és vegyesek a tapasztalataim. Maga a játék felülnézetes hack'n'slash, semmi extra, végig kell gyakni magadat 6 chapter-en, miközben a legprimitívebb küldetéseket kapod. Menj ide, itt van egy monszta aki rettegésben tart minket és öld meg. Esteleg hozd el nekem ezt a tárgyat, ami szintén egy kemény szörnynél van itt meg itt. Ez megy mind a két játékban, az elejétől a végéig.
    Persze nem azt mondom hogy nem szórakoztam jól rajta, az első nemtommennyi órában. Aztán hihetetlen egyhangúvá vált és már csak azér mentem előre, hogy fejezzem be végre. Ha tartottam egy 2 nap pihenőt, utána megin jobban esett a gyilkolás.
    Amúgy fel tudja dobni a hangulatot, hogy néha hozzádáll valaki (a másodikban)és segít neked, a pályák is mindig máshogy néznek ki, valamint ha szintet lépsz, kifejleszthetsz egy csomó fincsi képességet, amit utána nagyon fogsz élvezni. Van mindig egy camp, ahol a havercsávók dekkolnak, itt el lehet adni a sok sz@rt amit összeszedtél.

Végülis ami nekem kellett volna egy jó történet, változatosság, NPC-k szanaszéjjel a világban akikkel lehet barátkozni, felpezsdítik a dolgokat.

Hát ennyi a véleményem, próbáld ki, játsz vele 3 órát, ugyanolyan lesz a többi is.
  • qB0B0p
    kint a 3.80 M33!!!
  • rnd
    Ez az ügy az elmúlt napokban annyit haladt előre, hogy az új M33 firm tartalmazni fogja a network update funkciót a gyári fw-hez hasonlóan és talán ez a késés (egyik) oka. Menübe bemász, van friss firm? van! telepít. És ekkor automatikusan letöltődik és települ. Persze wireless háló kelleni fog hozzá.
  • MaSzKa
    nekem újak mivel 1 hónapja még mindig nem jöttmeg a 4gb-os karim és azóta hanyagoltam a psp-t :-(
    digitalmix.hu-n rendeltem
  • Prince of Máté
    kössz a híreket, sokat megtudtam belőlük!
  • 5c0rp330n
    Köszi, tudunk róla, asszem még én írtam be:)
  • MaSzKa

Jelenleg a 8 GB-os a legnagyobb kapacitású Memory Stick Pro Duo. Hivatalos bejelentés alapján viszont, márciusban jön a 16GB kapacitású, ~$300 kiskereskedelmi (Az USA-ban) árban kapható Memory Stick Pro Duo. Ez magyar pénzben kb 54.000Ft...
    Mivel a Sony természetesen nem támogatja a "másolt játékok futtatását", ez eső kérdésünk az lehetne, hogy minek kell ennyi hely a képeknek, zenéknek, filmeknek, és esetleg a pénzért letöltött PSX-es játékoknak? Biztos sokak pénzkidobásnak vélik, azonban a PSP társadalom 70-80%-a biztosan örül ennek a hírnek. Csak hát az ára elég borsos, azonban, szinte biztos, hogy ezekből a kártyákból is forgalomba kerülnek a "Hamis" darabok, jóval kedvezőbb áron.
  • MaSzKa
    Késik a 3.80m33 !

A QJ.net legfrissebb információi szerint késik a 3.80m33!
    Ma már mindenki izgatottan várta az új update kijöttét mégis egy kicsit várnunk kell!
    Mathieulh választ adott a késésre:
    ,, Információnk szerint néhány probléma maradt még az új cfw-ben és az M33-nak a minőség elengedhetetlen…”
    ,,Dark_Alex azért tartotta vissza az új updatet , hogy egy kicsit módosítson rajta!”

És ez a kicsi módosítás mi is lehetet? Egyenlőre még kérdés! A bennfentesek szerint a Teamnek elég néhány óra vagy maximum egy nap a hiba kijavítására.
    Az oldaluk nem jön be! Ez valószínűleg annak tudható be , hogy amint kijön a 3.80M33 Custom Firmware túlterhelődik az oldal. Így most próbálják felkészíteni rá a honlapot.
    Amint valami változás van egyből szólunk nektek
    Forrás: QJ.net
  • MaSzKa
    Várhatóan 2 hónap múlva fog megjelenni a 4.0-ás Official Firmware. Igaz, előtte még valószínűleg készítenek a Slim PSP-re egy másik OFW-t(talán 3.90?), ami tartalmazza a Skype-ot, de erről még nem szolgálhatunk bővebb információkkal. A 4.0 firmware-ről a következő derült ki: DivX kompatibilis lesz! Ezt a funkciót már PS3 platformokon is alkamazták a 2.10-es firmware kiadásánál, így várható volt, hogy egyszer a PSP-n is elérhető lesz.
    Bár, még nem lehetünk 100%-ig biztosak ebben, de reméljük, hogy Gamer Gal Sony cégnél dolgozó barátja igazat mondott.
  • MaSzKa
    Az IGN kapott egy üzenetet a GameStop-tól, amelyben az állt, hogy törölték a PSP-s Gran Turismo Mobile-t!
    A sony már eddig is sokat módosított a megjelenési dátumon, de vajon most tényleg törölték?
    Nos a sony még nem reagált erre a hírre, de reméljük nem törlik ezt az ígéretesnek tűnő játékot!
    [Beküldte Dacsi]

:-(((((((((((((((((888888
  • MaSzKa
    PSP 30GB-os hdd-vel
  • ToNyOcSkA
    gyor kornyeken hackel vki pspt?
  • rnd
    Már előző felvetésedre is írtam, de úgy látszik nem olvastad: az extra.hu/uw.hu eléggé komolytalanná teszi az egész dolgot (főleg úgy hogy nagy bevételekről és pénzosztásról írsz mellette, pesze ettől függetlenül lehet jó csak...) és igen óriási befektetés a .hu domain. Kisebb tárhellyel együtt úgy 2-3 ezer forintba fáj 1 évre.
  • Grodyann
    Amúgy igaz, ezt a SWAT-es hozzászólásomat nehogy komlyan vegyétek

Kérdés:

Először is megkérem a fórummoderátorokat, hogy ezt a hozzászólásomat ne vegyék reklámnak, mert nem annak szántam. Tehát:
    Lenne egy új honlap amit csinálnánk (<- na ezért nem reklám), PSP játékokat kellene benne tesztelni ([b]kérlek olvasd tovább[b]). Az elején bejövő pénzt arra fordítanánk, hogy .hu -s legyen a weboldal, aztán ha jön belőle annyi hogy szépen eltudjuk osztani akkor elosztjuk. A psp játékokat megadott szempontok szerint kellene tesztelni, tehát ha valaki nem tesztelt még, akkor is nyugodtan jöhet mert nagyon egyszerű lesz. Ha esetleg mégis elrontana valamit, akkor sem gáz, mert akkor a publikálásnál kijavítjuk. Ha úgy jön ide hogy nem tud még semmit de AKAR TUDNI, és már az ötödik tesztelése tök jó lesz akkor azt agyon dícsérjük majd, mert nekünk ilyen emberekre van szükségünk.
    A cím, ha majd lesz akkor pspjatekok.uw.hu lesz.
    Ha valaki szeretne jelentkezni akkor írjon itt, vagy írjon az email címemre ([email protected]).

Tényleg tök jó hangulat, no para, teljesen baráti alapon menne az egész. Aki egy kis zsebpénzen felüli keresetre számít, akkor ne jöjjön, mert nem tudunk neki sokat adni :(

Egyéb dolgok:
    - ha még suliba jársz, dolgozol vagy ilyesmi, és bekapsz egy kemény hetet / hónapot, amikor nem tudsz írni, akkor csak szólsz, és semmi gáz, más megcsinálja helyetted (van olyan a csapatban akinek mindig van ideje ), tehát ilyenre nem kell számítani, hogy lecseszünk, vagy csalódunk benned, mindenkivel megesik, valamikor többször is az ilyen:
    - ha ez a "kemény hét/hónap" eset akkor jön miután megkaptad a játék tesztelését, akkor sincs gáz
    - a konferencia beszélgetések pár naponta (ezt majd megbeszéljük hogy mikor) lennének, akinek nincs mikrofonja, azt is megoldjuk, mert akkor msnen üzen a többieknek beszélgetés közben.
    - néha lennének 'összeröffenések', pizzázások, persze a bejövő pénzből, ha olyan jóra megcsináljuk még a vonatjegyet is álljuk (<- na azért ez még odébb van
    - minél többen lennénk annál jobb, mert ha kimarad valaki akkor tudjuk helyette csinálni
    - 14 éves kor felett mindenki írhat, nekünk a tudás a fontos nem az hogy hány éves vagy

Tehát tényleg teljesen baráti lenne, és aki kezdő az is jöhet!

Na akkor várom a jelentkezőket (itt vagy [email protected]) remélem elég jónak hangzik, mert tényleg az!
  • 5c0rp330n
    Január végén jön a 4.0 asszem hivatalosan is.
  • Prince of Máté
    Márciusban tuti lesz egy nagy frissítés (nem 3.8x) ami vagy 3.90, vagy 4.00 lesz, ez fogja támogatni 16 gigás kártyát!
  • rnd
    Valszeg úgy ahogy az összes többi iGO-nál, ha szerzel hozzá licence fájlt, menni fog vele az összes térkép...
  • zsolltikka
    Két apróság:

Várhatóan a soron következő gyári fw frissítés (4.0?) nemcsak a Skype támogatást hozza magával, hanem immár hivatalosan is lesz DivX filmlejátszás. Azt még nem tudni, hogy milyen ezen belül is milyen kbs és felbontás lehetséges.

A másik apróság kicsit keserű. Sajnos a hivatalos európai verziós Go!Explore-ban a támogatott országok listája között nincs Mo. Hiába a magyarországi illetőségű fejlesztőcég...

• rnd
    Nekem a második rész van meg és télleg eléggé egyhangú. Egyetlen mentsége hogy egy-egy "pálya" viszonylag rövid. Utána meg egy kis sztori van, hogy mit csinálj, hova menj, meg ilyesmi...

És... az én "must have" listám 27 darabos. Mondjuk én eredetiben szeretném őket...
  • SpeedXHUN
    Te beteg vagy:D:D
  • Grodyann
    Főnök behatolunk az ellenséges épületbe - mondta a katona a SWAT felirattal a golyóálló-mellényén és egy rugással beszakította az ajtót. A terem, amibe értek egy konyha volt. Semmi átlagon felüli nem volt a helyiségben, viszont amikor a szekrényeket kinyitották, psp játékdobozokat találtak benne : Daxter, God of War, Monster Hunter. A dobozokra a következő volt még tollal írva: Étvágyhozók. A dobozok üresek voltak, pontosabban csak a játékok nem voltak bennük, csak gabonapehely. A katona a földredobta a dobozokat, morgott valamit, majd intett, hogy folytatják a keresést, mikor a felső emeletről hangos ordítás hallatszott:
    - MEGÖLTEM KUT-KU-t!!
    A katonák felszaladtak a nyikorgó lépcsőn, és benyitottak a szobába, ahonnan a hang jött. Egy férfit pillantottak meg, aki a pspjét szorongatta, ami a hálózathoz volt csatlakoztatva. Az akkumulátor a szoba sarkába volt dobva. A férfi felnézett, ekkor lehetett látni a sötét szemeit, és hogy a homlokára a következő felirat volt írva: PLAY STATION PORTABLE.
    Ekkor a rendőrökre vetette magát, de azok gyorsabban voltak, egy a gyolóikkal véres cafatokká szaggatták. Így halt meg Grodyann, a PsP függő
    Grodyann Krónikák kilencedik kötet
  • 5c0rp330n
    Már keresnek :)
  • Grodyann
    Ű de gáz, pedig nagyon flashnek tűnt. Egyébként én úgy tudtam hogy az Untold Legends-ne csak egy része jelent meg PSP-re, de mindegy, haveromnak kiírtam most egy listát (mert neki 20mbites nete van ), és most leszed nekem vagy 25 PSP-s játékot. Remélem ezért a hozzászólásomért nem fog rámszállni az FBI.
  • rnd
    A PSP kézikönyvének 07 fejezete szól erről. Magyarul.
    Bár ott zene és videók szerepel, de minden mást ugyanúgy kell csak máshová...
  • rumos
    az .iso vagy .cso file-t tedd be az iso mappába és voilá.
  • rumos
    akkor vhogy rosszul raktad fel. nekem úgy van hogy a psp/game/snes9xTYL könyvtárban van az eboot.php + a progi alkönyvtárai.
  • brayen68
    Érdeklődnék, hogy psp memóriakártyára, hogy lehet játékot feltölteni, vagy valai tud-e magyar hasznáalti utasitást, mert nekem nincs
  • 5c0rp330n
    Én az első részével játszottam, 20-as szint körülig bittem, de annyira monoton volt, hogy félelmetes. Ugyanazok a szörnyek, ugyanaz a zene, ugyanaz minden, beleuntam.
  • Grodyann
    Hm!
    Az untold legends unalmas? Nem játszottam még vele, de nem tűnt rossznak. Amúgy a Dungeon Siege: Throne of Agony-val (hű de szépen leírtam)nem játszottál még? Nekem nagyon bejött (legalábbis az eleje, mert a haverom most a monster huntert erőlteti nagyon .
    Az untold legendsről írj pár dolgot, kíváncsi vagyok (még játékos véleményt nem hallgattam meg)
  • Grodyann
    Ne köszönd, ez egy fórum
    Akkor szerintem egyébként a progival van a baj, más már nem lehet
  • Dj Siegfried
    most találtam 1 ou snes 9x testo nevezetű emu-t 2008 jan 0x... nem régi :) na az végre elindult és megy is. most a deaduludt kajtatom, de az r13 os közül egy sem akar menni.....

találtam ''házi'' játékokat is....pl tyrian..... ezeket hogyan lehet elindítani?