PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gomber
jaaaaaaaaa
én most azt hittem hogy a FAQOT linkelted be! bocsi és köszi!

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Banyapapa
elolvastad a topicot? (fejlécét is?)

végignézve itt a link a 1.5 firmhez tessék

Gomber
vagyis a NEM TA-082 höz van csak leírás!

Gomber
ez nem jó! itt ne lehet letölteni fw-t, meg a TA-082-höz csak leírás van!!!!!!!!

Banyapapa
ez nem jó?
de olvasd végig a topicot.

Banyapapa
ez van,de mégis olyan érzésem van hogy "jé ezt ismerem,ezt is ismerem,ö is ismerös,ezt is hallotam már" (csak máskép)😄

És visszavonom a slimpsp "fikát",olyan filmek,videok vannak benne hogy "tv-ért kiáltanak"

Gomber
kéne egy 2.71 es downgrader és egy 1.5 fw! ha tudsz adni egy linket ahonna letudnám tölteni nagyon hálás lennék!

Banyapapa
nem érteni kérdés:o

Crisis_Core_Final_Fantasy_VII_JPN_PSP-pSyPSP

Kezdõdikkezdõdikkezdõdik<#idiota>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

scorpeeon
Ha másfél éves, akkor már nem garis. Párezer ft sztem.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Jah, természetesen 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Gomber
#23183 köszi!!!!

macselek
Valami nagy gáz van a pspm analógjával. Legalább másfél éve megvan, ha nem több. Nos, elõször annyi volt, hogy monster hunter-ben néha meg-megmozdult magától. Késõbb már ott is kezdett magától futkározni. Nemrégiben viszont odáig fogozódott a dolog, hogy Dead head fred-ben már nem tudok megállni. Mondanom se kell így igen "kellemetlen" játszani. Sajnos nem egészen vagyok biztos benne, hogy még garis a gép. Szal' psp analógot cseréltetni/megcsináltatni kb. sztetek mennyibe fájna?:'(

Elírta. Japánra gondolt (szerintem).

macselek
Ezt én most nem értem: "De ez sajnos full angol, angol szöveg sincs benne, semmi."

scorpeeon

scorpeeon
Új Coded Arms is kint van, szeptember 18-án jönne elméletileg USA-ba 😊 Egy próbát megér.

scorpeeon
Jókor mondod, mert pont most jelent meg valóban 😊 De ez sajnos full angol, angol szöveg sincs benne, semmi. Szépen tele van pakolva: ISO-ban 1,7 giga. Pár fanatikus már tolja is és ki is találgatják, hogy melyik japán szöveg mire jó, de én sztem inkább megvárok egy angol változatot.

Októberben tényleg Loco Roco 2? Az ütni fog biztosan, az 1 nagyon állat volt. (Kata: a demóját szedd le sztem az 1-nek, biztosan tetszene neked 😊 )

narumon
Mennyire bonya megflashelni? Érdemes nekifognom (esetleg egy jó leirás hozzá) vagy csak szakavatott májsztró csinálja?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Gomber
hellosztok!
tudna nekem valaki adni egy 2.71-es nem TA-082 es alapú downgradelt és 1.5 fw linket?? elõre is köszi!a fórumban enm találtam ugyhogy léci ne írjátok azt hogy FAQ! na köszi elõreis!

tomy8614
a +32 megát umd cachenek használja, töltésidõben, aksihasználatban segít

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

"Plusszban,azt se értem,hogy a játék 13 jelenik meg,honnan tudták "leISOzni" 2 nappal elötte?"

A játékok nem varázsütésre jelennek meg a boltban, hanem le is kell szállítani, ami pár napot/hetet igénybe vesz. Ergo a megjelenési dátum elõtt már rég kész vannak, dobozzal, mindennel együtt. Innentõl csak meg kell várni, hogy lepottyanjon egy a futószalagról.

Ha költõi kérdés volt, akkor bocs'.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

MaSzKa
én akartam tenni kicsi telefon led-eket a Logitech átlátszó kemény tokba
ami ugy néz ki mint a szemüvegtartó

csak nem tudtam értelmesen megcsinálni azt hagytam

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

narumon
Ez nem fog jelentõs különbséget okozni?
"PSP Slim immár 64MB memóriával rendelkezik "

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Banyapapa
egyenlöre az😛

De még igy is marhajo,megint "kicsit ff7-zni" 😊 (csak másképpen)

Bár amcsi,vagy esetleg eu verziorol nem is látok semmit kiirva,pedig itt még a ntsc-pal bibelödésel se kell foglalkozni.

Amugy nem is tudtam,elvileg oktober loco rocooooooo2😊

Plusszban,azt se értem,hogy a játék 13 jelenik meg,honnan tudták "leISOzni" 2 nappal elötte?

narumon
Na megvettem ezt a nyüves PSPt. most megy az aksi formázás, majd holnap tesztelem 😊

Neked amúgy is csak azért van psp-d, hogy legyen jogalapod itt trollkodni.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

kisgabo
jah, kijön erre a nyomorult gépre valami, az is japán...

Banyapapa
feketecicán már van a ff7:cc

öregharcsa
most miért mondod ?? 😄

http://pspfilez.extra.hu/

Kata
...hogy azok milyen bénák, mi? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Kis crisis core stílust próbáltam finoman belecsempészni, de font-ot csak vmi sci-fi filmbõl találtam hozzá (nem akartam olvasható feliratokat). Ha megjelenik a crisis core, akkor kis bõvítéssel és átalakítással lehet belõle olyan témát csinálni.
Egyébként ha kell vkinek, felrakom ide magát a hátteret, letöltésre.

[/cserf][/fülünyúl]

öregharcsa
látnád az userbarokat amiket csinált....<#worship>

http://pspfilez.extra.hu/

scorpeeon
Ja hogy úgy 😊 Akkor viszont kifejezetten jó!
<#worship>

Kata
<#duhos2>

nem csak beállítottam, fotosoppban én csináltam

[/cserf][/fülünyúl]

scorpeeon
Nem rossz. Azt hittem, hogy valami ilyesmi stílust állítasz be:

😊

Kata
ilyen lett a háttér amit fabrikáltam:

(a jappó felirat csak azért, hogy az elrendezés látszódjon, ilyen screenshotot találtam psp ikonokról)

[/cserf][/fülünyúl]

baggins
OK, akkor megy vissza a 3.40 OE. Elég volt.
Ezt most downgradelés nélkül vissza tudom egyébként pakolni rá azonnal?

baggins
<#eljen><#hehe>

kisgabo
add fel. tele a bolt umd játékkal.

baggins
Fenn van. De komolyan, egyszerûen nem értem. Ha rossz helyre másolnám, akkor is megjelenítené. De jó helyen van, minden elindul, csak a CSO és az ISO nem. A Recoveryben már mindent átállítgattam, de sehogy sem mûködik. Ilyet még nem láttam.

scorpeeon
Persze. És amióta a Pandora aksi létezik, gyakorlatilag majdnem megölhetetlen egy PSP szoftveres úton 😊 De sztem nézd csak át a beállításokat, tegyél fel esetleg update-t hozzá (4-es a legújabb), mert a 3.52 M33-4 a legjobb egyértelmûen jelenleg.

baggins
Ha nagyon nem akar mûködni, simán visszatehetem rá a 3.40 OE-t?

Kata
Egyértelmû, hogy nincs sok különbség, vékonyabb, könnyebb, kicsit gyorsabb, oszt kész. Csak egyesek úgy tûnik mintha önigazolni szeretnének itt, hogy mert nekik mezei psp-jük van, akkor az jobb, ez meg szarabb. 😊 Pedig tökmind1, szinte ugyanolyanok. A törés is várható volt, mindent pillanatok alatt feltörnek már manapság.

[/cserf][/fülünyúl]

scorpeeon
Mert te még nem tudod, hogy milyen élmény PSP-vel TV-t irányítani 😊
Amúgy nem lehet rossz, szídni nem is szídtam, csak sokkal nem jobb a simánál, ennyi. De mivel a sima is szinte tökéletes, ennek sem kell sokkal jobbnak lennie 😊

scorpeeon
Vmi a Recovery-ben lehet elállítva, más nem jut eszembe.

Kata
nemtom mér fikázzátok a Slimet, én speciel tökre meg vagyok elégedve vele 😊

[/cserf][/fülünyúl]

baggins
Ja, és a vicc az, hoyg bekapscoltam a corrupt icon-okat és úgy sem jelenik meg semmi.

baggins
Tuti. System information: 3.52 M33. A vicc az, hogy minden fut rajta, képek, zenék, UMD játékok, de az ISO játékok nem. Vazz....folytatnám a MHF2-t, de nem tudom.

scorpeeon
Biztos, hogy 3.52 M33-at tettél fel és nem sima 3.52-t? 😊