PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én most azt hittem hogy a FAQOT linkelted be! bocsi és köszi!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
de olvasd végig a topicot.
És visszavonom a slimpsp "fikát",olyan filmek,videok vannak benne hogy "tv-ért kiáltanak"
Kezdõdikkezdõdikkezdõdik<#idiota>#idiota>
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Októberben tényleg Loco Roco 2? Az ütni fog biztosan, az 1 nagyon állat volt. (Kata: a demóját szedd le sztem az 1-nek, biztosan tetszene neked 😊 )
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
tudna nekem valaki adni egy 2.71-es nem TA-082 es alapú downgradelt és 1.5 fw linket?? elõre is köszi!a fórumban enm találtam ugyhogy léci ne írjátok azt hogy FAQ! na köszi elõreis!
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
A játékok nem varázsütésre jelennek meg a boltban, hanem le is kell szállítani, ami pár napot/hetet igénybe vesz. Ergo a megjelenési dátum elõtt már rég kész vannak, dobozzal, mindennel együtt. Innentõl csak meg kell várni, hogy lepottyanjon egy a futószalagról.
Ha költõi kérdés volt, akkor bocs'.
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
ami ugy néz ki mint a szemüvegtartó
csak nem tudtam értelmesen megcsinálni azt hagytam
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
"PSP Slim immár 64MB memóriával rendelkezik "
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
De még igy is marhajo,megint "kicsit ff7-zni" 😊 (csak másképpen)
Bár amcsi,vagy esetleg eu verziorol nem is látok semmit kiirva,pedig itt még a ntsc-pal bibelödésel se kell foglalkozni.
Amugy nem is tudtam,elvileg oktober loco rocooooooo2😊
Plusszban,azt se értem,hogy a játék 13 jelenik meg,honnan tudták "leISOzni" 2 nappal elötte?
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Egyébként ha kell vkinek, felrakom ide magát a hátteret, letöltésre.
[/cserf][/fülünyúl]
😊
(a jappó felirat csak azért, hogy az elrendezés látszódjon, ilyen screenshotot találtam psp ikonokról)
[/cserf][/fülünyúl]
Ezt most downgradelés nélkül vissza tudom egyébként pakolni rá azonnal?
[/cserf][/fülünyúl]
Amúgy nem lehet rossz, szídni nem is szídtam, csak sokkal nem jobb a simánál, ennyi. De mivel a sima is szinte tökéletes, ennek sem kell sokkal jobbnak lennie 😊
[/cserf][/fülünyúl]