PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.youtube.com/aabyssx
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
"és akkor most downgradel-jem visza 1.5-re? :S:S:S:S"
"nem,leirást tessék elolvasni,az leir mindent frankon"
Amúgy meg azon a fórumon tényleg minden ilyen kérdésedre megtalálod a választ, nem véletlenül csinálták meg ilyen szépen összerendezetten magyar nyelven. Pontosan ezért csinálták meg, hogy az ilyen kérdések elkerülhetõek legyenek, amiket te folyamatosan kérdezgetsz itt.
Regards,
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
"idézet a FAQ-ból !
Recovery mód (3.XX FW visszabutítása 1.5-re) használata:
3.XX OE-FW-en Windows rendszeren:
0, PSP akksiját töltsük fel legalább 75%-ra.
1, Csatlakoztassuk a PSP-t a PC-hez USB-kábel segítségével.
2, JOBB KAR nyomvatartása mellett bekapcsoljuk a PSP-t. Bejön a Recovery mode (Visszahozó Mód).
3, Válasszuk ki a Toggle USB-t. (Ilyenkor megjelenik a Sajátgépben vagy a Total Commanderben egy új meghajtó).
4, Az új (PSP) meghajtó "gyökerébe" másoljuk be az alább letölthetõ Recovery pack tartalmát. /Normális esetben ezután a "Recovery" mappa a "PSP/GAME/" almappában kell helyetfoglaljon./
5, Másolás után menjünk rá megint a Toggle USB-re (kapcsolatot bontjuk vele).
6, A PSP Recovery menüjében ezután rá kell menni a Run program at PSP/GAME/Recovery/eBoot.pbp-re. A PSP ezután gyorsan újraindul, és megkezdõdik az 1.5-re való visszabutítás... Manuálisan restartolod ha kész a folyamat.
7, Erre utána mehet rá a 3.03OE-C, vagy amit akarsz"
amugy a pspfilez oldalon a topic cime -3.03 OEC-rõl vissza 1.50-re-
3.40oe-re akartál ujabbat,leirás nem csak 1.50 ir,ott van benne hogy "vagy ha SE/OE FW-t használsz"
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
én azt kérdeztem hogy ...na mindegy megoldom valahogy😄! köszi mindent!
ha legközelebb arrajársz akkor jól lesd meg
mert érdekelne engem
most akarok venni Sony 4GB-os High Speed-et apróneten 12eft+1eft
[/cserf][/fülünyúl]
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
? ft volt
mindegyik megjelent CFW-nek külön topicja van és az elején (1.hsz) ott a leírás + link a fileok-hoz...
nem véletlenül ajánlgatja mindenki azt az oldalt...ott minden össze van szedve egy helyre....
http://pspfilez.extra.hu/
Regards,
amivel fel lehet rakni Custom 3.5-re
Regards,
egy kérdésem lenne! nekem most 3.40 OE-a van a PSP-en! Na és az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám felrakni 3.50-re? Láttam a letöltéseknél egy olyat hogy Official PSP firmware onnan letöltöttem a 3.50-et és hát az lenne a kérdésem hogy még mi kell hozzá? valaki azt mondta hogy visza kell teni 1.5 re és onnan fel kell rakni 3.50-re ! ez igaz? és ha nem igaz akkor hogyan kell feltenni! azt már peóbáltam hogy beleraktam a Game-->Update mappába mappába a 3.50 es Official psp fw- fájlt, de úgy nem volt jó!
Kérlek mindkit hogy aki tudja a választ azt legyen szíves segíteni!
Elõre köszönöm!
és nem írtam hogy mivel adja....az új gépek nála 45e ft-ért mennek....ha kõ kártya hozzá azt is tud ocsóé...én már vettem tõle régebben ..igaz akkor még drágább volt a gép, de akkor is õ volt a legolcsóbb...és ráadásul nála legalább volt nem úgy mint a faca konzolboltokban....
Neten szoktatok jáccani psp-vel? ha igen akkor mivel?
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
"Kompatibilis-e a 4GB/8GB-os Memory Stick a PSP-vel?
A 3.0 v. a feletti FW-verzióval rendelkezõ PSP-k számára igen. Lehetõség szerint próbáld ki."
PSN: berghold
[/cserf][/fülünyúl]
min 1GB-os kell, de jó ha 2GB esetleg 4GB-os kártyád van..(bár az utóbbiból csak a Sandisk márkanéven futó memókártyát érdemes megvenni)
Ez neked nagyon jó, ha memkariról szeretnél játszani. Szükséged lesz egy .iso kiterjesztésû játékra (beszerzése tetszõleges😊 és ezt kell a memóriakari iso mappájába másolnod. Ennek indulnia kell.
SATA kártya telepítésében otthon vagy? <#vigyor3>#vigyor3>
Írhatsz privit is.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D