40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • rnd
    2008 tavaszról volt szó, ami március-április-május-t jelent. A csillagászati tavasz pedig június 21-én ér véget Szóval van még idő...

[URL=http://uk.playstation.com/psp/news/articles/detail/item90335/See-the-world-with-PSP/]Ehun van-e a "hivatalos" "bejelentés" január nyócadikáról...[/URL]
  • gabxux
    Valakinek van info-ja a Go!Explore navigációs kütyüről, mert mindenhol csak augusztusi infok vannak, abban pedig jan-febr. megjelenést irkálnak. Azóta semmi...
  • toza #26660
    tapasztalataitok szerint mi az amit elengethetetlenul szukseges felpakolni vagany psp-ve szetapalasahoz a mocsok sok hw prog kozul?mi az amit igazan ki tudsz hasznalni,es van is ertelme?!? kosz...

• Grodyann
    Karajjj akármilyen kérdésed van írj nyugodtan én válaszolok rá, mert én is rohadt kíváncsi voltam mielőtt megvettem a psp-met. Írj bátran ha hülyék is a kérdések
  • karajjj
    köszi az infokat mindenkinek
  • NEOreg3
    mennyivel barátibb lett a MoH mérete miután töröltem a 600 megás padding fájlt:D
  • NEOreg3
    whoooha! sajátgépből másolva simán felment a memorystickre és el is indult a játék=)
  • Triple H
    Grodyann! gyere fel MSN-re hogy megbeszéljük a dolgokat!
  • Grodyann
    Ja amúgy tényleg vannak olyan bolondságok, de hát a hülyékből kell magad megszedni nem? Hát ha valaki tényleg annyira pénzes hogy nem néz utána tetű alaposan, hogy "mennyi az annyi", hát az meg is érdemli az ilyen hülyeségeket.

Amúgy ha van még itt MONSTER HUNTER-es! Nem tudjátok hogy hogyan lehet átadni cuccokat a haveroknak? Előre is köszi!
  • 5c0rp330n
    720*480-at nem visz sztem, az lehet a gond.
  • Sera26
    Csak keresni kell és talál az ember "jóárasított" PSP-t, főleg SLIM-et, boltból, bontatlanul, garival. Na de a poén az,hogy ennek ellenére vannak emberkék a hazai aukciós oldalakon, akik képesek 50.000 Ft-ot elkérni egy 2 éves FAT gépért, csak azért mert viszi az ISO-kat...Ja,meg mert van hozzá 100 db játék, persze nem UMD-n:)
  • SpeedXHUN
    ez sem rossz.
  • Sera26
    51.600-ért van SLIM, 2 GB karival és egy WRC játékkal.
  • plas
    *PMPmod
  • Sera26
    Én is Miskolc környéki vagy, de a media lett volna az utolsó ahol vettem volna a SLIM-emet.
    Nézz be a metropolba.Digitall.hu...
  • plas
    PSMPmod- ot tettem fel [PPA3xx] (érthetetlen japán betűkkel) Még a kezelésére csak-csak rájöttem, ellenben egy villámgyorsgyors loading felirat után nem játsza le a kiválasztott .pmp file-t. Egyszerűen visszalép a progi menüjébe... PMPmod-ot azért szerettem korábban, mert csak film mellé raktam az .srt-t és simán játszotta. Ja és persze full 720x480 felbontásban. [nem utolsó szempont! ;)]
    Konvertáláshoz 3GP konvertert használok.
  • Prince of Máté
    gamestorrents.com
  • mochee
    Honnan szeditek az ilyen jó kis 1 egész valamennyi gigás release-eket? Régen benn voltam Blackcats-en, de kib@sztak... nemtom miért. Azóta csak ilyen 3-400 megásokat találok a nyilvános torrentoldalakon.
  • karajjj
    köszönöm, értem a célzást
  • 5c0rp330n
    A hibásodás kérdésre: Ez nem xbox, nem microsoft. Ez Sony. Távol áll tőle a hiba fogalma :)
  • karajjj
    jó de én kazincbarcikán lakok, legközelebb miskolcon a media marktba tudok venni, meg a memória kártya vagy 6-7 ropi, az fw-t meg legolcsóbban 3-ért tom rárakatni :S tok meg olyan 2k
  • Prince of Máté
    Auchanban 40-ért vettem, és ingyen raktam rá CFW-t, memóriakártyám volt, tokot meg majd veszek, kemény 2k.
  • karajjj
    haver 47-ért vette, plusz memórikártya, meg tok, meg a butítás...
  • Prince of Máté
    40k -ba kerül újjonnan karaj.
  • karajjj
    sziasztok, haversrác nemrég újított egy slim-et és nagyon bejön nekem is, szóval most elgondolkoztam, hogy beszerzek egyet énis, de lenne előtte pár kérdésem hozzátok, mert nem olcsóság az 60 körüli összeg, amit rá kéne költeni... :S
    szóval: gyakran meghíbásodnak, meg mik a leggyakoribb hibák? meg lehet szokni az irányítást, vagy kicsit fura? és meddig bírja az aksi általában?
  • Prince of Máté
    Sztem hibás a memóriakártyád!
    Formázd meg előtte, és ha úgyse jó akkor lehet h hibás.
  • NEOreg3
    az 1.1 gigás psypsp-féle medal of honor heroes 2 nem fut tökéletesen 371m33-3-on. A menü tökéletesen bejön, de amikor tölteném be a pályát, akkor fekete kèpet kapok majd kikapcsolja magàt a gép. A memóriakarin 1.3 giga hely volt ám másolàs közben 80%-nál kapom a hibaüzenetet h megtelt a lemez de a képfájl már rajta volt a memorysticken és mint ìrtam jól is futott egészen a pálya betöltéséig. A prince of persia képfájlával is ez történt de azt végig tudtam játszani mert betöltötte a pályákat. Valami ötlet?
  • qB0B0p
    http://dl.qj.net/General-Apps/pg/12/fid/15357/catid/151 én ezt használom, a hangjegy gomb-bal tudsz képet lopni.
  • amdrula
    3.80 M33-2

Requeriments:
    3.80 M33

Instructions: Copy UPDATE folder to /PSP/GAME folder

This update fixes a couple of issues.

- Function scePowerGetClockFrequency/scePowerGetClockFrequencyInt was not resolved properly due to a
    confussion between the two nids applying to the same function. Fixed, this update is necessary
    for plugins and kernel homebrew reporting psp cpu speed.

- PSX EBOOT.PBP that have a icon of 80x80 pixels will not be replaced by Dracula icon in savedata.

Explanation of icon issue:
    In 3.80 pops, Sony has introduced a bug that causes a crash when the icon of the pbp is not 80x80,
    like those of psstore. To resolve the issue, M33 was replacing the icon in ram by the one with Dracuala image,
    what caused the side effect of ps1 save games having Dracula icon.

Now the behaviour in 3.80 M33-2 is to replace the icon in ram only if the one in the file is not 80x80.
  • mochee
    Tudom hogy nem ez volt a kérdés, de miért nem használsz PSP movie creatort? Annyira egyszerű, és gyors, és felirat is lesz, és dvd-ből is tud, nálam ez a tuti.

Egy gondom van vele, hogy a felbontás max 360x208-ra tudom betenni, és néha kicsit széthúzza a képet, de nem mindig.
  • Grodyann
    Á iszonyat jó vagy köszönöm, nagyon jó a progi beüzemeltem meg minden. Hálám kifejezhetetlen!

Egyébként leajátszó programot nem ismerek, még alig van egy hónapja hogy van PsP-m. Holnap biztos hogy kapsz majd rá választ a többiektől.
  • 5c0rp330n
    PMPmod-on kívül nem ismerek mást. Tuti h a legújabbal próbálod, az sem megy rajta?
  • plas
    #26606 esetleg vki...?
  • plas
    Kis utánjárás: lásd GYIK
  • Grodyann
    Hát ember, szerintem ez legyen az utolsó perobléma. Egyébként amikor írtam be gondoltam hogy talán le kellen e írni az egészet, de végül nem írtam le hogy ne koptassam az ujjaimat. Remélem nem szól be senki

Na de ettől függetlenül még mindig nem kaptam választ arra, hogy hogyan lehet PSP-ben screenshotot csinálni. Ez iszonyatosan érdekelne.
  • 5c0rp330n
    A címek nem egészen korrektek :)
    Underground Rivals
    Most Wanted 5-1-0
    Carbon Own The City
  • Grodyann
    Jézusom dehogyis, nem csak egy van.
    Most Wanted, Carbon, Rivals, és hamarosan jön a pro street is. Tehát inkább tájékozódni kellene mielőtt ilyen pofátlanságokat írsz be ide (viccelek)
    Amúgy én csak a Rivals-al játszottam, de tök jó, csak egy idő után unalmas. De megéri végigvinni, szerintem elég laza

Tessék itt van borító. Screenshotokat majd a honlapomon olvashatsz (már csak pár nap, és megnyílik!)
  • Brinn
    Burnout gyorsan unalmas lesz... Colinnal se találkoztam még, azt is letöltöm!:)

Nfs-ek? Több is van? Én csak a Undergroundrivalsról hallottam, ami szerintem a Gripshift játékélményét nem hozza... :)
  • Grodyann
    Na egyébként belevetődve a témába, engem is nagyon érdekelne hogy hogyan csinálta qB0B0p ezt a képet. Már utána néztem ennek a dolognak, de nem nagyon találtam normális leírást vagy ilyesmit. Tudnál adni nekünk linket, meg egy kis segítséget hogy mit meg hogy hogyan csináljunk? Szerintem mindenki hálás lesz

Amúgy ez szerintem nem igaz hogy csak szánalmas PSPs autós játékok vannak. Nézzük meg például a monster huntert (na jó nem leszek függő ). Burnout, Colin 05, nfs-ek miért rosszak?
  • Grodyann
    Emberek!

Már van egy jelntkező közületek a honlapra, egy srác írt nekem privátüzenetet, írta, hogy írjam meg itt is hogy felvettem msnre is tehát FELVETTEM

Ja meg még nagyon fontos információ, hogy:
    - Vip tag lettem
    - Megváltoztattam az avataromat! Aki csak így ismerne meg, ez volt a régi: