PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banyapapa
ha a srác amit hirdet télleg 1.50 fw van,azon mennek az iso-k (csak valamelyik bütykölt firmwaret kell ráteni,és ennyi ,lehetöleg valamelyik ujabbat)

skajwa
Már a felét elolvastam, de mennem kellett vissza dolgozni. Sztem azért nem olyan gyakran ismételt kérdést tettem fel. AMúgy mennyiért érdemes venni használtam alapgépet, tartozékokkal, 32-es karival?

én sejtettem nagyon is hogy ez nagyon nagy hülyeség csak mondom kikérem a ti véleményeteket mert ti legalább tudjátok köszi!amúgy egy srác mondta mert hogy õ ilyenekkel foglalkozik meg állítólag van boltja is ahol árul konzolokat
Lizardman
legtöbbször az ilyen emberek saját maguk találják ki az ilyeneket, csak oda irják, hogy "ugy hallottam" ... Ilyet ép eszü psp-röl kicsit konyito ember soha nem állit!

kisgabo
érdekelne, kitõl hallottad...

légyszi vki írja le hogy lehet e alap psp-t 3.50-rõl 3.60ra upgradelni ha pedig nem akkor még mindig egy jelentkezõt várok hogy a lumines-t kölcsönadja mivel az 576-ban nem volt és következõ héten nem is lesz =(
öregharcsa
fent a banner alatt QRVA NAGY PIROS BETÛVEL!!!!!!

http://pspfilez.extra.hu/

skajwa
Sziasztok! Ha veszek egy új psp-t, akkor ha rakok rá egy új firmware-t, vinni fogja az írt játékokat (tehát amiket letöltök)? Egy srác hírdet egyet, és azt írja 1,5-ös firm-je van és viszi az iso-kat. Eddig mindig azt olvasgattam, hogy a 3-as firm fölöttiek viszik csak. Lécci vki segítsen.

VLB
valóban.

ez egy fatláis baromság.

Lalikum

Sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogy hallottam olyat, bár sztem hülyeség csak kíváncsi vagyok, hogy ha psp-re vki feltesz egy firmware-t akkor után már nem játsza le az eredeti UMD-ket mert, hogy lebutítja állítólag a psp rendszerét, de ez ugye csak baromság?
Banyapapa
állandoan nemet mondanak a remake ff7-re a cégnél,igy max annyit tesz a felirat hogy innen indul az ff7

Kata
utóbbi

[/cserf][/fülünyúl]

scorpeeon
Azzal nyilván tisztában van mindenki, ami a kérdés, hogy ez egy új készülõ FF7 remake-re utal vagy csak annyit akar mondani, hogy innen következik az FF7, amit eddig is tudtunk.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Kata
Aszittem itt mindenki tisztában van vele, hogy az FFVII elõzményeirõl szól a Crisis Core. Már a trailer múvíkból levágtam. Itt még "Soldier" volt Cloude, és Sephiroth is.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Neked megvan a jappó verzió vagy mi?

Aerith? Nem csíptem, a bögyös Tifa volt a kedvencem a VII-bõl a hölgyek közül. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

3.50-es fw-t lehet downgrade-elni gta:lcs -vel, vagy csak a lumines jó?

Banyapapa
hm,most állok 5és fél oránál:o
még csak nemrég találkoztam aerith-el,nehogymá rapidszerelem legyen belöle😄

scorpeeon
7 óra alatt állítólag ledarálható egyszer. De sztem van benne sok-sok lehetõség, hogy ne lehessen hamar letenni 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Banyapapa
végigvitte 2cer?
nemá hogy ilyen rövid lenne?😞

amugy a gamefront.de-n vannak képek a vásárlokrol

Komolyan.

scorpeeon
Vki végigvitte a Crisis Core-t 2szer, és a második végigjátszás után egy titkos videó jött be, a végén ezzel a felirattal:

Vki szerint ez bizonyíték egy FF VII remake készítésére, vki szerint ezzel egyszerûen annyit akartak mondani, hogy ahola Crisi Core befejezõdött, onna folytatódik a jó rég óta létezõ FF VII. Majd kiderül 😊

sith7
Na, most komolyan...

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

CaviaR
felvágásból.. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

sith7
Oké, ne húzd fel magad , csak egy kérdés volt...
Peace <#vigyor2>

Csak akkor azt nem értem, hogy akinek van sima psp - je, az miért akar venni egy újat is mellé, ha egyszer mindkettõ ugyanazt tudja...

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

VLB
mér ne lehetne? sony ugyanúgy támogatja mind2 gépet, fogjátok már fel hogy a slim csak egy ráncfelvarott psp, nem pedig psp2!

Lalikum

sith7
sziasztok

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy amiket kiadnak a psp - hez, kamera, gps modul stb. az csak az újjal, vagy a régivel is mûködni fog, illetve tényleg annyi "csak" a különbség, hogy vékonyabb, tv - re köthetõ ?
Ugyanúgy lehet a régivel is netezni pl. ?

másik kérdés elõzõ még mindig él ha nincs erre jelentkezõ =D

szóval lenne-e valaki aki debrecen környékén lakik és van egy lumines umd-je kölcsönbe =)
Totis
Nem láttad még a Resident Mario DS-t??? 😊

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

na akkor új kérdés debrecen környékén van vkinek olcsón lumines umd-je =D

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

Banyapapa
katt itt fennt a "gyakran ismételt kérdésekre".

Ott meg a menüben a tartalomjegyzékre,ott meg psp hack-psp tuning programokal.
ott lesz a kiemeltek közt a downgrader 3.50

üdv mindenki! =)
kaptam egy új psp-t megnéztem 3.50-es fw van rajta hogy tudnám downgradelni (vagy feltenni rá a 3.52m33-as) fw-t? 2gb memory card van benne és fekete (ebbõl vonjátok le hogy milyen alaplap van benne =)) szal hogy tudnám rátenni a memócardra az fw-t? légyszi segítsetek
dzsedi
nekem is ezt produkálta ez a game, (mintha azt olvastam volna, h a Dead head frednek alapból ilyen béna az irányítása...) de más játéknál nem volt még hasonló para.

Kata
Egyébként ha vkinek kell psp-re háttér, kérésre csinálok tetszõleges témában.

[/cserf][/fülünyúl]

Banyapapa
ds-en jo volt az elsönek kiadott castlevania (még aza buzi rajzolgatos ökörségtöl függetlenül is).

és,és ennyi is😄

És még marhajo a ff3 kezdöfilmje,és utána koppantam.

scorpeeon
A Super Paper Mario Karty Soccer Party 9 szintû játékokról inkább nem mondok véleményt. Van rá 1-2 jó cím talán, de PSP-re sokkal-sokkal több. Illetve DS-re rengeteg cím van, de talán túl sok is, naponta dobják ki az igénytelenebbnél igénytelenebb játékokat rá.

Kata
Nekem a grafika fontos, a márió jellegû játékok meg nem bejövõsek. De majd kipróbálok egyet, hogy freestyle fikázhassam. <#hehe><#bee1>

[/cserf][/fülünyúl]

Gomber
kisgabo!
te ki vagy?? véletlenûl nem a www.pspcentral.try.hu egyikadminisztrátora, másnéven :www.psp_hun.extra.hu???????????????????????,

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
okés, köszi mindent! akkor most update--->2.80-ra, utána downgrader---1.50 re, utána custom fw rárakás!

kisgabo
érdemes lenne, kíváncsi lennék, ha a grafikát nem kezded el szidalmazni, magáról a játékokról mi lenne a vélemény.

Banyapapa
az TA-082,és TA-086-t akartam irni
ezt irja a leirás:"N00bz csapat már korábban elkezte a 2.80 downgrader elkészítését. Még 0okm elott. Ez a downgrader már szinte minden alaplapra jó (aki nem rendelkezik TA-079 vagy TA-081 -el annak nem kell elindítania az IDSTORAGECHENGE -t).Lényegében itt nincs sok változás. Hasonlóképpen muködik mint DAX 2.71 TA-082 downgradere csak ez már egy továbbfejlesztett IDSTORAGE kódot tartalmaz ,amely kompatibilis a TA-086 -os gépekkel is. Ezenkívül az usbhost-ot is rendbe hozza (tehát nem cseszi össze mint az elozo IDSTORAGECHANGE).

Tehát akinek még 2.71 fw TA-082 -es esetleg TA-086 os gépe van az jobban teszi ha updatel 2.80 -ra és onnan downgradel. A n00bz csapat már korábban is biztonságos programokat írt és talán ez a legbiztonságosabb downgrader ami valaha megjelent! Tehát ellenorzi ,ha egy nem lepatchelt gépet akarsz downgradelni ,ellezorzi az alaplapot is. Nincs szükséged mások firmware dumpjára. Elég csak a hivatalos Sony által kiadott 1.50 EBOOT.PBP. Majd ezt átnevezni UPDATE-PBP -re. "

Gomber
aha! köszi! és ez a két alaplap verió van: TA-082 és TA-082-086?

Kata
nem baj, rajzolok egyet magamnak <#idiota> vagy kölcsönkérem vkitõl

[/cserf][/fülünyúl]

kisgabo
naja, de neked nincs ds-ed. buktad. <#idiota>

Banyapapa
megne probáld a 2.71es gépedröl ezt inditani.

De ha véletleen elolvastad volna azt a topicot,ott irják (de lehet maga a down csomagban a faq irja),hogy akinek 2.71es gépe van,és esetleg ta-082-086 alaplapja,inkább updatelje fel 2.80-ra,és onnan használja ezt a downgrader cuccost.

Ahogy irják ez az adigi megjelent legtutibb butitás..

De tessék elolvasni mindent,mert egy rossz mozdulat,és kampec,illetve már csak a pandora okoság segithet

Gomber
szval töltsem le a 2.80 az downgradert? és jó lesz a 2.71 es hez?

Kata
A ds egy szar.

Én is leírtam a véleményem a te stílusodban, remélem szemléletes. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Banyapapa
hm,érdekes innen linkelni nem az igazi,már nekem is más jön be,mint amit akartam.

a lényeg,én a 2.80as fw-röl valo downgradet linkeltem be
ezt itt

Gomber
[/quote]"PSP - NEM Ta-082 alaplap + 2.71 S0NY FW ===> Katt ide " [/quote]rámentem és ezt írta: [/quote]"A downgrade folyamata a következõ:

1. Formázd le a kártyád és másold rá a letöltött FULLPACK-bõl az "MS_ROOT" mappa teljes tartalmát, tehát:

- a "DOWNDATER" mappát

- a "PSP" mappát

- és a "d.bin" fájlt

2. Tedd töltõre a PSP-t és minimum 50%-on legyen az akksi.

3. Menj a PHOTO menübe a PSP-n, itt most két dolog történhet:

Piros lesz a képernyõ

Ez esetben a downgrader elindult és teszi a dolgát. Várd meg, amíg végez. Ha végzett, lefagy a PSP. Itt újra

kell indítanod, és ha minden jól ment, most 1.50-es firmware-ed van.

Nem lesz piros a képernyõ

Ez azt jelzi, hogy a downgater program nem indult el, függetlenül attól, hogy a memóriakártya töltés LED-je

villog-e vagy sem. Ha nem piros a képernyõ, nyugodtan újraindíthatod a PSP-t. Ez amiatt van, hogy a

downgradeléshez szükséges TIFF instabil. Nem kell aggódni, csak indítsd újra a PSP-r és próbálkozz, amíg

piros nem lesz a képernyõ. A downgradelés SOHA nem áll le menet közben, vagy szakad félbe magától.

Mindig vagy végigmegy, vagy el sem indul. Az egész a szerencsén múlik: 10 indításból általában mindössze

egy sikeres.

Sok sikert!"[/quote]

[quote]Na és akkor itt leírja hogy hogy kell felteni meg minden hogy csomagoljam ki ezt meg azt :

"1. Formázd le a kártyád és másold rá a letöltött FULLPACK-bõl az "MS_ROOT" mappa teljes tartalmát."

És itt írja hogy tegyem át ebbõl a FULLPACKBÓL ezt meg azt , csak éppen azt nem írja hogy ezt honnan lehet letölteni!!!

kisgabo
és? leírhatom a véleményem gyökér? tán azért fórum.