PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
[/cserf][/fülünyúl]
Aerith? Nem csíptem, a bögyös Tifa volt a kedvencem a VII-bõl a hölgyek közül. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
még csak nemrég találkoztam aerith-el,nehogymá rapidszerelem legyen belöle😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
nemá hogy ilyen rövid lenne?😞
amugy a gamefront.de-n vannak képek a vásárlokrol
Vki szerint ez bizonyíték egy FF VII remake készítésére, vki szerint ezzel egyszerûen annyit akartak mondani, hogy ahola Crisi Core befejezõdött, onna folytatódik a jó rég óta létezõ FF VII. Majd kiderül 😊
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Peace <#vigyor2>#vigyor2>
Csak akkor azt nem értem, hogy akinek van sima psp - je, az miért akar venni egy újat is mellé, ha egyszer mindkettõ ugyanazt tudja...
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Lalikum
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy amiket kiadnak a psp - hez, kamera, gps modul stb. az csak az újjal, vagy a régivel is mûködni fog, illetve tényleg annyi "csak" a különbség, hogy vékonyabb, tv - re köthetõ ?
Ugyanúgy lehet a régivel is netezni pl. ?
szóval lenne-e valaki aki debrecen környékén lakik és van egy lumines umd-je kölcsönbe =)
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
Ott meg a menüben a tartalomjegyzékre,ott meg psp hack-psp tuning programokal.
ott lesz a kiemeltek közt a downgrader 3.50
kaptam egy új psp-t megnéztem 3.50-es fw van rajta hogy tudnám downgradelni (vagy feltenni rá a 3.52m33-as) fw-t? 2gb memory card van benne és fekete (ebbõl vonjátok le hogy milyen alaplap van benne =)) szal hogy tudnám rátenni a memócardra az fw-t? légyszi segítsetek
[/cserf][/fülünyúl]
és,és ennyi is😄
És még marhajo a ff3 kezdöfilmje,és utána koppantam.
[/cserf][/fülünyúl]
te ki vagy?? véletlenûl nem a www.pspcentral.try.hu egyikadminisztrátora, másnéven :www.psp_hun.extra.hu???????????????????????,
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
ezt irja a leirás:"N00bz csapat már korábban elkezte a 2.80 downgrader elkészítését. Még 0okm elott. Ez a downgrader már szinte minden alaplapra jó (aki nem rendelkezik TA-079 vagy TA-081 -el annak nem kell elindítania az IDSTORAGECHENGE -t).Lényegében itt nincs sok változás. Hasonlóképpen muködik mint DAX 2.71 TA-082 downgradere csak ez már egy továbbfejlesztett IDSTORAGE kódot tartalmaz ,amely kompatibilis a TA-086 -os gépekkel is. Ezenkívül az usbhost-ot is rendbe hozza (tehát nem cseszi össze mint az elozo IDSTORAGECHANGE).
Tehát akinek még 2.71 fw TA-082 -es esetleg TA-086 os gépe van az jobban teszi ha updatel 2.80 -ra és onnan downgradel. A n00bz csapat már korábban is biztonságos programokat írt és talán ez a legbiztonságosabb downgrader ami valaha megjelent! Tehát ellenorzi ,ha egy nem lepatchelt gépet akarsz downgradelni ,ellezorzi az alaplapot is. Nincs szükséged mások firmware dumpjára. Elég csak a hivatalos Sony által kiadott 1.50 EBOOT.PBP. Majd ezt átnevezni UPDATE-PBP -re. "
[/cserf][/fülünyúl]
De ha véletleen elolvastad volna azt a topicot,ott irják (de lehet maga a down csomagban a faq irja),hogy akinek 2.71es gépe van,és esetleg ta-082-086 alaplapja,inkább updatelje fel 2.80-ra,és onnan használja ezt a downgrader cuccost.
Ahogy irják ez az adigi megjelent legtutibb butitás..
De tessék elolvasni mindent,mert egy rossz mozdulat,és kampec,illetve már csak a pandora okoság segithet
Én is leírtam a véleményem a te stílusodban, remélem szemléletes. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
a lényeg,én a 2.80as fw-röl valo downgradet linkeltem be
ezt itt
1. Formázd le a kártyád és másold rá a letöltött FULLPACK-bõl az "MS_ROOT" mappa teljes tartalmát, tehát:
- a "DOWNDATER" mappát
- a "PSP" mappát
- és a "d.bin" fájlt
2. Tedd töltõre a PSP-t és minimum 50%-on legyen az akksi.
3. Menj a PHOTO menübe a PSP-n, itt most két dolog történhet:
Piros lesz a képernyõ
Ez esetben a downgrader elindult és teszi a dolgát. Várd meg, amíg végez. Ha végzett, lefagy a PSP. Itt újra
kell indítanod, és ha minden jól ment, most 1.50-es firmware-ed van.
Nem lesz piros a képernyõ
Ez azt jelzi, hogy a downgater program nem indult el, függetlenül attól, hogy a memóriakártya töltés LED-je
villog-e vagy sem. Ha nem piros a képernyõ, nyugodtan újraindíthatod a PSP-t. Ez amiatt van, hogy a
downgradeléshez szükséges TIFF instabil. Nem kell aggódni, csak indítsd újra a PSP-r és próbálkozz, amíg
piros nem lesz a képernyõ. A downgradelés SOHA nem áll le menet közben, vagy szakad félbe magától.
Mindig vagy végigmegy, vagy el sem indul. Az egész a szerencsén múlik: 10 indításból általában mindössze
egy sikeres.
Sok sikert!"[/quote]
[quote]Na és akkor itt leírja hogy hogy kell felteni meg minden hogy csomagoljam ki ezt meg azt :
"1. Formázd le a kártyád és másold rá a letöltött FULLPACK-bõl az "MS_ROOT" mappa teljes tartalmát."
És itt írja hogy tegyem át ebbõl a FULLPACKBÓL ezt meg azt , csak éppen azt nem írja hogy ezt honnan lehet letölteni!!!