40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#26702 Ez a legjobb 4 gigás kártya, High SPeedes!
Sonyból nincsen, csak hamisított ami nem High speedes csak rá van írva.
-
#26701 Szevasztok! Azt szeretném kérdezni mi a vélemyénetek a : SanDisk 4GB Memory Stick PRO DUO Ultra II kártyáról?? Van valakinek ilyen vagy esetleg van róla valami teszt a neten vagy stb.. ??? És hogy gyorsan másolja fel a dolgokat?? Előre is thx -
#26700 Talán hibás az ISO -
#26699 enyémen sincs, de vki válaszolna? -
Sera26 #26698 Az enyémen egy darab sincs.SLIM gép egyébként. -
karajjj #26697 tényleg annyira gyakori a pixelhiba? mert eddig szinte mindegyik psp-n láttam, ami a kezembe akadt :S -
#26696 Miért nem megy a GTA LCS? minden UMD ISO módot kipróbáltam, de egyikksel sem megy! mit tegyek? -
#26695 Mint leendő PSP tulaj kérdezném milyen arányban működik a NO-UMD funkció a CWF-kben, mert ahogy olvastam nem minden játék megy vele. -
#26694 lehet, hogy az lesz a megoldás.
csak bosszant, hogy van egy jogtiszta játék, és nem lehet használni. -
rnd #26693 Azt írtad CFW van. Tőccsél le ámerikai verziót, ahhoz nem kell. -
#26692 oké, meglesz!;) -
#26691 jaa oks:D nem olvastam oksa örülök,használd egészséggel -
#26690 megjött a kari? -
#26689 nem írtam, de Killzone lett megvéve, hogy legyen mivel kipróbálni:)
most az ragaszkodik a NAC-hoz.
ahogy látom, sok Killzone tulaj sír netszerte. -
#26688 és milyen javítások vannak a 3.80 óta? -
#26687 3.80 M33-4 kint van egy ideje amúgy. -
rnd #26686 Ehm... először furcsa volt hogy mi a rák az a Network Access Code, de már utánanéztem. Nekem OFW-s a PSP-m de sose kellet. És:
You only need a network access code if you have a European version of the game, because it takes you to the European servers. The North American version does not need one. -
#26685 igen, sikerült, és jköszi SpeedXHUN, hogy feladtad a kártyát, megkaptam! -
#26684 szevasztok!
FAQ-t elolvastam, szívből hálás vagyok megalkotójának. rengeteget segített, hogy a fiamnak karácsonyra vásárolt PSP-n, már CFW van, és mennek a játékok online is. a FAQ nélkül nem tartanék itt.
pontosan emiatt futottunk bele a következő problémába:
szükség lenne egy un "Network Access Code" -ra! ez bizonyos játékok online futtatásához kell.
sok google-ozás után már tudom, egy piros kártyán kellett volna benne lennie a PSP csomagban, szerintem mi nem kaptunk.
rengeteg emberkének ez a baja, de a megoldást sehol nem találtam, érdekes módon, aki azt állítja, hogy kapott új kódot, mind azt írja telefonált a helyi Sonynak.
hogy mi van? fejlődünk visszafelé?
szal, aki tud valami infot, kérem írjon, köszönettel veszek minden tanácsot.
közben azért írtam mailt a Sony Magyarországnak is :)
-
#26683 ja..pláne ha olvasnál néha FAQ-t is... -
mochee #26682 nyamm nyamm -
#26681 Na ez egy publikus üzenet!
Emberek, február végén fog megnyílni a pspjatekok.uw.hu (addig már pspjatekok.hu lesz). Majd várunk mindenkit szeretettel, nagyon jó kis designt csaptunk össze, jó tesztek lesznek meg jó közösség.
Ha van kedvetek majd nézzetek be, már csak egy hónap . Most büszkék lehettek magatokra mert nektek reklámozom először -
#26680 Kicsit odavágósak ezek a tanórák . Sikerült megcsinálni a burnout-ot? -
#26679 köszi, itt sokat lehet tanulni:D -
rnd #26678 home = otthon, brew = főzés/kotyvasztás, homebrew = házilag kotyvasztott
Általában azok a programok amit nem hivatalosan adnak ki (szoftvercégek). Legtöbbször felelősséget nem vállal értük senki, és ha az adott eszköz védelemmel rendelkezik akkor törni kell hogy futtathatók legyenek. stb. stb. -
#26677 hogyha így belegondolok... IGAZAD VAN MESTER! de mi az a homebrew? (nem akarok faq-t olvasni, szal ha nincs kedved elmagyarázni, akkor nem kell.) -
#26676 úgy értem, hogy nem magyarítok.. de azért nem ennyiből áll a homebrew ... Ha nem magamnak csinálnám, akkor, hogy adtam volna tanácsot ifjú padawan -
#26675 de hogy érted, azt, hogy te nem foglalkozol ilyesmivel? neked vki más csinálja meg az ilyesmit? -
#26674 okés mostmár mindegy, mert hát ahogy írtam megcsináltam.:D -
#26673 kösz a linket, meg is csináltam! -
#26672 Nézd... mint írtam én nem foglalkozom ilyesmivel. De a psphungary azért elég megbízható brigád. De mivel a sötét oldalra álltál be jobb, ha tudod mindent csak a saját felelőségedre csinálsz...és ezt minden rosszindulat nélkül írom -
#26671 és ez biztos jó 3.80 M33-ra? -
#26670 Itt
Bár nem tudom, minek kell magyarosítani az XMB-t (igaz, annak aki megcsinálja, legalább van benne kihívás)
Személy szerint arra a pár másodpercre, amíg elindítok egy zenét/játékot/filmet tökéletesen jó az angol. Legalább megtalálok mindent:)
-
#26669 *CFW-re... -
#26668 ezek közül vmelyik jó 3.80 M33-mas FW-re? -
#26667 Nem tudom mennyire függ SD/HD-ségtől de a TVre kirakott játékok elég otromba fekete kerettel jelennek meg. (Ezen nem segít a CFW?) -
#26666 Még1:
lnk -
#26665 Ugyan nem játék, de több mint a semmi -
#26664 Slim tulajoktól:Valaki tudna képet beilleszteni,hogy néz ki SD tv re felkötve 1 játék? -
#26663 jaja,csak kár hogy nincs value pack igy pár dolgot külön kell megvenni:((
én már láttam fat gépet 60k ért 1gb memoval és semmi mással