PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csum666

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

csum666
nem mondtam hogy eredeti igazából tök midn1 milyen ha faxán jó😄

skinnyman
fake, vagyis hamisítvány, ettõl még lehet gyors

Regards,

CaviaR
hagyjad már.. 😄

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

csum666
hogy érted hogy fake? a képet én csináltam nekem ez van és a gta se szaggat vele szal nekem tökéletesen megfelel..

Gomber
JA MÁR TOM!!! bocsi ! UMD kell betenni!
😄😄😄

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
hellosztok! volna egy kis gondom! vetteme egy 2gb memo és ráraktam a GTA-at!(a kernel 3.52 van) és ezt írja ki: "The Game could not be started"
ez mi?

Gomber
nem, de azért köszi! én nekem JÁTÉK magyarosítás kell! nem emxékszek pedig nagyon jó oldal!

csum666
Grand_Theft_Auto_Liberty_City_Stories_v_3_USA_READNFO_PSP-Googlecus 1,16 GB és nem akad rajta

kisgabo
a stewardesst...

VLB
3,40 oe-n nekem megy

Lalikum

A Sega Rally Revo-nak melyik firmware kell? Nekem 3.51 M33 alatt nam fut.
Kata
nyomkodod a stewardesshívót <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

skajwa
Szia! Csak egy a baj! Nincs régi psp-m! A slimnek 1200-as akksija van. Ha veszek egy 2200-ast, akkor azt is rá tudom tenni? A 2200-as sztem sima psp-re való..

skinnyman
Nyugodtan vedd meg. Itt van minden tudnivaló.

Regards,

skajwa
De azért akarok venni, mert 10 óra a repülõ ú t és muszáj vmit csinálnom...

kisgabo
nem lehet, 100.

Kata
vegyél ott, lehet még olcsóbb is

[/cserf][/fülünyúl]

skajwa
Lenne vki szíves segíteni végre? Jövõ kedden repülök New Yorkba és még a héten kell szereznem psp-t!

kisgabo
ez héccentség, hogy fake cucc.

kisgabo
hol kell hogy szaggasson? <#confused>

jax
Srácok, nincs olyan progi amivel "le lehet fényképezni" azt ami épp a képen van és kimenteni?

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

VLB
A mi 4 gigás kariink is hamisak, de máshog néznek ki mint a tied, úgyhogy lécci tedd fel rá a full usa vice city-t és nézd meg hogy szaggat-e(giga felett legyen az iso mérete)

Lalikum

Banyapapa
Gomber
van egy tök jó honlap ahol psp játék magyarosítások vannak fenn! régebben voltam is ott de nem emlékszek a címére!! nem segítenétek ki?

ColdFire
ok

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

skinnyman
GoW-al együtt jönne ha ez minden igaz. Ejj, de messze van az még...

Regards,

skajwa
És honnan tudom letölteni a 3.60-as fw-hez szükséges kiegészítést? Tényleg annyi lesz h rámásolom a memokarira? Csak akkor akarok újat venni ha meg tudom csinálni a moddolást.

öregharcsa
okés...elhiszem neked hogy megy faszán, de többeknek nem igazán müxik úgy ahogy kellene...

http://pspfilez.extra.hu/

csum666
ezt az enyémrõl csináltam... de akkor hamis lényegtelen attól még megy faszán...

öregharcsa
igen lehet kapni de az nem igazi(mint a legtöbb kártyát ezt is hamisítják és a sony ebbõl nem adott ki high speed-es kártyát)...képet meg én is tudok berakni róla...

skajwa
a console sorner boltról vki tud vmit mondani? 46-ért van náluk zsír új slim.

csum666

csum666

VLB
think again.

Lalikum

csum666
Nekem sony memory stick pro duo high speed 4 gb os van és nem akadnak a játékok... és létezik..

aabyssx
Angol nyelvû Crisis Core még csak bejelentve sincs...

www.youtube.com/aabyssx

Banyapapa
Nem tudom mennyire megbizhatoak ezek az oldalak,de ezt irják.
gamestop
play asia

VLB
vannak játékok amikben alapból van infrastructure mod, ezekhez nem kell kai. xlinkkai csak akkor kell, ha olyan játékkal akarsz játsazni, amiben alapõbûl nincs internetes játék, csak ad-hoc.

Lalikum

Nemtom, de ma valszeg veszek egyet 😄, pedig lehet jobb 5let lenne gépet fejleszteni ennyibõl xD

PSN: berghold

skajwa
Szóval akkor csak bemásolom és telepíti magát? Érdemes megvenni a slimet 47-ért újan?

skinnyman
Downgrader nincs még rá csak M33 CFW. Így nincs is szükség downgraderre 😊

Regards,

skajwa
Elolvastam a faq-ot! Azt írtátok, h a slimnek 3.6-os firm-je van és még nincs downgrader hozzá. Azóta adtak már ki? Ha nem találok jót használtan, akkor újan már slimet szeretnék..

macselek
Nem, a régi a lassabb.

skajwa
A videón, ha jól olvastam, akkor a lassabb volt a slim, ugye?

öregharcsa
Sony 4gb-os kariban nincs High speed-es! azért lett ajánlva a sandisk..
a sony 4gb-os karin akadnak az iso játékok a sandisk-en meg nem...

Silius
Ezzel elvileg lehet:
http://www.teamxlink.co.uk/
csak kevés a játékos...

Sziasztok!
Szoktatok neten jáccani PSPvel?(lehet e egyáltalán?😄) HA igen akkor mivel mert akkkor megszervezhetnénk valamikorra sok embert jáccani(akár valahová: Meki, mammut, ha nincs net).

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Sziasztok! Eladó egy fél éves fekete színû psp dobozában, akksival és töltõvel. Van hozzá egy 2GB-os eredeti Sony memóriakártya is. Nagyon szép állapotban. Árban megegyezünk, írjatok privátot.
kisgabo
látható némi difi.... hány embert érint az umd töltési sebesség a fórumon? <#nyes>