40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • Prince of Máté
    Ez a legjobb 4 gigás kártya, High SPeedes!
    Sonyból nincsen, csak hamisított ami nem High speedes csak rá van írva.
  • Bedibeni
    Szevasztok! Azt szeretném kérdezni mi a vélemyénetek a : SanDisk 4GB Memory Stick PRO DUO Ultra II kártyáról?? Van valakinek ilyen vagy esetleg van róla valami teszt a neten vagy stb.. ??? És hogy gyorsan másolja fel a dolgokat?? Előre is thx
  • Prince of Máté
    Talán hibás az ISO
  • Triple H
    enyémen sincs, de vki válaszolna?
  • Sera26
    Az enyémen egy darab sincs.SLIM gép egyébként.
  • karajjj
    tényleg annyira gyakori a pixelhiba? mert eddig szinte mindegyik psp-n láttam, ami a kezembe akadt :S
  • Triple H
    Miért nem megy a GTA LCS? minden UMD ISO módot kipróbáltam, de egyikksel sem megy! mit tegyek?
  • NecroJoe
    Mint leendő PSP tulaj kérdezném milyen arányban működik a NO-UMD funkció a CWF-kben, mert ahogy olvastam nem minden játék megy vele.
  • impala
    lehet, hogy az lesz a megoldás.
    csak bosszant, hogy van egy jogtiszta játék, és nem lehet használni.
  • rnd
    Azt írtad CFW van. Tőccsél le ámerikai verziót, ahhoz nem kell.
  • Triple H
    oké, meglesz!;)
  • SpeedXHUN
    jaa oks:D nem olvastam oksa örülök,használd egészséggel
  • SpeedXHUN
    megjött a kari?
  • impala
    nem írtam, de Killzone lett megvéve, hogy legyen mivel kipróbálni:)
    most az ragaszkodik a NAC-hoz.
    ahogy látom, sok Killzone tulaj sír netszerte.
  • Triple H
    és milyen javítások vannak a 3.80 óta?
  • 5c0rp330n
    3.80 M33-4 kint van egy ideje amúgy.
  • rnd
    Ehm... először furcsa volt hogy mi a rák az a Network Access Code, de már utánanéztem. Nekem OFW-s a PSP-m de sose kellet. És:

You only need a network access code if you have a European version of the game, because it takes you to the European servers. The North American version does not need one.
  • Triple H
    igen, sikerült, és jköszi SpeedXHUN, hogy feladtad a kártyát, megkaptam!
  • impala
    szevasztok!
    FAQ-t elolvastam, szívből hálás vagyok megalkotójának. rengeteget segített, hogy a fiamnak karácsonyra vásárolt PSP-n, már CFW van, és mennek a játékok online is. a FAQ nélkül nem tartanék itt.

pontosan emiatt futottunk bele a következő problémába:
    szükség lenne egy un "Network Access Code" -ra! ez bizonyos játékok online futtatásához kell.
    sok google-ozás után már tudom, egy piros kártyán kellett volna benne lennie a PSP csomagban, szerintem mi nem kaptunk.
    rengeteg emberkének ez a baja, de a megoldást sehol nem találtam, érdekes módon, aki azt állítja, hogy kapott új kódot, mind azt írja telefonált a helyi Sonynak.
    hogy mi van? fejlődünk visszafelé?

szal, aki tud valami infot, kérem írjon, köszönettel veszek minden tanácsot.
    közben azért írtam mailt a Sony Magyarországnak is :)
  • öregharcsa
    ja..pláne ha olvasnál néha FAQ-t is...
  • mochee
    nyamm nyamm
  • Grodyann
    Na ez egy publikus üzenet!

Emberek, február végén fog megnyílni a pspjatekok.uw.hu (addig már pspjatekok.hu lesz). Majd várunk mindenkit szeretettel, nagyon jó kis designt csaptunk össze, jó tesztek lesznek meg jó közösség.
    Ha van kedvetek majd nézzetek be, már csak egy hónap . Most büszkék lehettek magatokra mert nektek reklámozom először
  • Grodyann
    Kicsit odavágósak ezek a tanórák . Sikerült megcsinálni a burnout-ot?
  • Triple H
    köszi, itt sokat lehet tanulni:D
  • rnd
    home = otthon, brew = főzés/kotyvasztás, homebrew = házilag kotyvasztott
    Általában azok a programok amit nem hivatalosan adnak ki (szoftvercégek). Legtöbbször felelősséget nem vállal értük senki, és ha az adott eszköz védelemmel rendelkezik akkor törni kell hogy futtathatók legyenek. stb. stb.
  • Triple H
    hogyha így belegondolok... IGAZAD VAN MESTER! de mi az a homebrew? (nem akarok faq-t olvasni, szal ha nincs kedved elmagyarázni, akkor nem kell.)
  • dzsedi
    úgy értem, hogy nem magyarítok.. de azért nem ennyiből áll a homebrew ... Ha nem magamnak csinálnám, akkor, hogy adtam volna tanácsot ifjú padawan
  • Triple H
    de hogy érted, azt, hogy te nem foglalkozol ilyesmivel? neked vki más csinálja meg az ilyesmit?
  • Triple H
    okés mostmár mindegy, mert hát ahogy írtam megcsináltam.:D
  • Triple H
    kösz a linket, meg is csináltam!
  • dzsedi
    Nézd... mint írtam én nem foglalkozom ilyesmivel. De a psphungary azért elég megbízható brigád. De mivel a sötét oldalra álltál be jobb, ha tudod mindent csak a saját felelőségedre csinálsz...és ezt minden rosszindulat nélkül írom
  • Triple H
    és ez biztos jó 3.80 M33-ra?
  • dzsedi
    Itt

Bár nem tudom, minek kell magyarosítani az XMB-t (igaz, annak aki megcsinálja, legalább van benne kihívás)
    Személy szerint arra a pár másodpercre, amíg elindítok egy zenét/játékot/filmet tökéletesen jó az angol. Legalább megtalálok mindent:)
  • Triple H
    *CFW-re...
  • Triple H
    ezek közül vmelyik jó 3.80 M33-mas FW-re?
  • NecroJoe
    Nem tudom mennyire függ SD/HD-ségtől de a TVre kirakott játékok elég otromba fekete kerettel jelennek meg. (Ezen nem segít a CFW?)
  • Prince of Máté
    Még1:
    lnk
  • Prince of Máté
    Ugyan nem játék, de több mint a semmi
  • SpeedXHUN
    Slim tulajoktól:Valaki tudna képet beilleszteni,hogy néz ki SD tv re felkötve 1 játék?
  • SpeedXHUN
    jaja,csak kár hogy nincs value pack igy pár dolgot külön kell megvenni:((
    én már láttam fat gépet 60k ért 1gb memoval és semmi mással