PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gomber
oks! akkor megkeresem! köszi szépen!

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

skinnyman
#23301-> Itt azért látszik, hogy gyorsabb kicsit valóban 😊 De ilyen különbség vszínûleg a régi játékoknál nincs, csak amiket eleve úgy írnak meg, hogy a 64 megát is kihasználhassa töltési idõben.

Regards,

Kata
Semmi, iszonyú jó, csak itt szidják, dilemmáznak, tippelgetnek hogy nem is jobb vagy gyorsabb gondoltam segítek a döntésben. <#hehe>

[/cserf][/fülünyúl]

skinnyman
Slim & Lite vs Fat & Heavy
A kiejlzõjük még sem teljesen ugyanaz, ha szétszedi az ember. De sztem ugyanolyan a megjelenítése, csak vékonyabb.

Regards,

narumon
Na! Mesélj Kata mit tudsz mi törpént?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Kata
Ne vegyetek slimet, iszonyú szar, lassú meg minden...

[/cserf][/fülünyúl]

skinnyman
játékfüggõ, egy tetris akkor sem szaggat ha maxra tömöríted és 100MHz-en futtatod, míg a GTA ha tömörítve van, 333-on sem biztos, hogy teljesen folyamatos.

Regards,

Gomber
aha, köszi szépen! ti mit ajánlatok mennyire tömöritsek? mennyinél nem fog szaggatni, vagy ha fo nagyon minimálisan?
elõre is thx

Prypiat
A másik kérdésem is elég hülye lesz de azért felteszem. 😊
Szerintetek néhány hónapon belül lesz olyan megoldás slim-re is,hogy házilag önmagában lehet custom fw-t feltenni,hogy ugyanúgy lehessen rajta emulatorokat és iso-kat futtatni mint a "Fat and Heavy" 😊-n? Tehát,hogy a buheráláshoz ne kelljen mindenképpen egy "régi" psp is?

Üdv: Pripyat

Prypiat
Sziasztok!

Egy idióta kérdésem lesz most. 😊 A slim psp-ha jól tudom van tv out kimenet. Ez azt jelenti,hogyha itthon rádugom a tv-re akkor a tv-n keresztül tudok játszani vele? Hang is átmegy elvileg vagy csak a kép?

Üdv: Pripyat

skinnyman
Nem régi az. Fat and Heavy a tisztességes neve 😊 És nekem tetszik úgy ahogy van.

Regards,

kisgabo
jaja, 9 fokozatú CSO. de minél nagyobb a tömörítés, annál nagyobb lehet a szaggatás...

kisgabo
régi psp... mintha az elavult lenne..lál.

skinnyman
CSO

Regards,

skinnyman
slim-ben ugyanaz a kijelzõ teljes mértékben

Regards,

Gomber
nem tud valaki más módszerrõl amivel a ISO filét a legalább 2/3-ra csökkenti, kivéve a RIPKITET! elõre is thx!!!!!!!!

Gomber
ja bocs! azért nem volt semmi mert nem regiztem beE !nagyon faxa, köszi szépen!

VLB
filmnél nem látni.

Lalikum

Tudom hogy egyszerü a downgrade, de ha én mégsem szeretnék nekiállni akkor tudtok olyan cimet mondani ahol megcsinálják nekem?
elöre is köszi
wordsworth
hmm régi PSP-t még egyaltalan el lehet adni? mert akkor beneveznék egy slimre 😛 Ha egyaltalan megéri

PSP user n\' soon ps3 user too :)

öregharcsa
ja az emuk tényleg jók nagyon...viszont lehetne már egy igazi jó Amiga emu rá...ami van az csak pár játékkal megy és ott is szar a hang..<#szomoru1>

http://pspfilez.extra.hu/

Ennek a slimnek tuti nem jobb a válaszideje, mondjuk annyira nem vészes, bár még filmet nem néztem rajta... 😄

Most, meg még egy darabig csak 512-es kártyám van, nem sok játék van, ami ráfér, valami gagyi TR legend ripet toltam fel, ami az egyik résznél meghal és csak fekete képet mutat 😄.
Viszont snes emuval a Super Mario World király 😄

PSN: berghold

VLB
lcd miatt van, úgy hallottam hogy slimnél már jobb a válaszidõ, és nincs ilyen blur.

Lalikum

Banyapapa
én csak a ff7-nél vettem ezt észre,más játéknál passz

öregharcsa
miért mit vártál?
saját erõböl (pénz,programok, idõ) fordítgatják a programokat...

http://pspfilez.extra.hu/

Voltan
Mondjuk egy könyv? Vagy az szóba se jöhet?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

VLB
akkor a te hamisítványod fasza, oylat nyugodtan vegyetek, de ezt kerüljétek: http://sky2k.com/shop/images/L10465834.jpg

Lalikum

Gomber
hát ott négy játékhoz találtam magyarisítást!😞

Gomber
oké megnézem! köszi szépen!

Nektek is van mozgás közben ilyen "blur"? Mert rájöttem, hogy azért zavaró ez, de ha mindenkinek van, akkor nem bánom :p

Tudom, de amúgy jó bele, majd kitömöm valamivel aztán jó lesz. 😄

Nekem ami fura az az, hogy a kijelzõ nem frissít valami gyorsan, ilyen csíkot húz a dolog, mint a régi monitorok 😄 (de szokható😛)

UMD nekem nem kellett bele, eddig 3 játékot próbáltam...

skinnyman
Jah, eléggé. 😊

Regards,

wordsworth
Jah már törték? 😄

skinnyman
Azt már lekésted 😊

Regards,

wordsworth
sztem amig nem törik slimet.. addig nem veszek 😄

skajwa
Ha moddolva van a firmware, akkor is lehet h kell betenni umd-t a játékokhoz, vagy ez most h van?

skinnyman
Nyilván nagy rá, mert fat psp-hez csinálják, slimhez még nincs 😊

Regards,

Vettem ma egy slim-et m33-as FW-vel+logitech tokkal, ami kicsit nagy rá 😄

ColdFire
amit adtak azon JÁTÉK MAGYAROSÍTÁS van... :c

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Gomber

PoisonChihuahua
PSP-hez lehet kapni bluetooth "jeladót" amivel a bluetooth-os fejhallgatókat lehet használni, persze azt külön kell megvenni...
Az is lehet, hogy olyat használt.

Itt a link
3.50-es fw-t lehet downgradelni gta:lcs -vel???
koszonom!

wordsworth
azért köszi a válaszokat 😞

Valószinûleg vezetékes volt, de ha jól tudom ennek csak az egyik oldalához csatlakozik a vezeték, és Te lehet hogy a másik oldalon álltál. Az igazság odaát volt😊 (bocs)

Viszont ezeknek a cuccoknak a jeladó része külön energíát igényel, tehát szerintem felejtõs azt is mobilizálni. Gondolj bele: legalább 2 ceruzaelemmel menne, az azért már elég csúnyán mutatna a PSP alján. Akkor inkább vezeték.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

skinnyman
Kifejezetten hozzá nem tudok ilyenrõl (ettõl függetlenül lehet h van) de mivel szabvány hangkimenete van, így nem kell kifejezetten hozzá készített ilyet venni, lehet akármilyet ami belemegy. Az is lehet, hogy a pólója alatt futott, azért hitted, hogy vezetéknélküli 😊 Biztosan létezik ilyen, de biztosan tölteni kell vele, meg hasonló bajok lehetnek vele.

Regards,

wordsworth
Hali, létezik PSP-hez valami olyan füles ami vezeték nélküli? mert ma reggel mentem 6os villamoson, gyerek fején egy fekete logitech fejhallgatü volt ilyen hátul elmenõs (remélem értitek, hogy értem 😄 )
És nem volt vezeték hozzá, de PSPrõl tolta, mert elõvette és hallottam mikor váltotta a zenéket..
Szal help plz 😛

Kata
köszi! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
ha jól emlékszem, az majd küldetés lesz 😉

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kata
Ha már vájcici sztoriz, nem emlékszik valaki, hogyan kell az összes épületet elfoglalni? Mindet elfoglaltam, kivéve egyet, ami a motoros bandáé, de nincs jármû a telken, amit szétlõve meg tudnám indítani az elfoglalását.

[/cserf][/fülünyúl]

Gomber
na nem tud senki PSP JÁTÉKOK MAGYAROSÍTÁS letöltéseket? valaki adna egy lin ket? bármilyen jó, csak legyen benne pPS magyarosítások! köszi!