PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Vannak különbségek, kb + félperces mûvelet, mindenképpen megéri.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

torrente
Igen, már kezdtem pedzegetni (a méretébõl adódóan is furcsának tûnt az update).
A leírás alapján szerintem fel tudom rakni az M33-at. És utána hogy kell majd updatelni? Illetve fontos? Milyen nagy különbségek vannak?

scorpeeon
Az elsp 2 pont korrekt, a 3. annyiban nem, hogy elõbb a 3.52 M33 kell és arra az update, nem hiába update neve 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

torrente
Egy kis segítséget szeretnék kérni 2.60-as gép downgradeléséhez. Így kell csinálni?
1. updatelem 2.71-re
2. a pirosan villogós egyszerû downgradelési módszerrel lebutítom 1.50-re (egy eredeti lemez nem kell hozzá)
3. feltelepítem a 3.52 M33-4 update-et. (491.8 k)
A downgrade-ig elég világos és egyszerû, ami igazából érdekel, az a vége. Egybõl lehet a 3.53 M33-4 update-et vagy elõször a sima 3.52 M33 kell és utána upgradelni? Ez a 4-es upgrade megbízható, nincsenek vele problémák?

Gomber
Képes vagy kiadni kemély 30 rongyot egy ÚJ psp-ért? vagy használtan?mert ugy már értem! a consoleCorner-ban vannak használt PSP-k! nézd meg!

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

igen
kisgabo
és arra szánsz max 30?

Nem kell elmagyaráznod, hogy hogy mûködik a psp, mert ez lenne a 4. amit veszek. memória sem kéne, csak maga a gép, a töltõ, fülhallgató, meg tok.
CaviaR
Szükséges alatt a memkártyát is érted? Mert azzal biztosan nem fogsz kapni 30ért, de még nélküle sem.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Az akksi és töltõn kívül a szükséges egyedül a memókártya, más nem kell hozzá. Letöltött játékokhoz elõször fel kell rá rakatni egy feltört firmwaret.
GPS vevõt lehet ugyan kapni, de nincs hozzá való térkép Mo-ra, szal itthon sok hasznát nem tudnád venni.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Hello mindenkinek!
PSP-t vennék, csak a szükséges eszközökkel, játékok nélkül, max 30k-ért!
Azonnal fizetek
Hello!Most fogok venni psp,és nem vok otthon a ps területén ugyh bocs ha hülyeségeket kérdezek!😊Szóval ha megveszek egy alapot akkor ahhoz a memoriakártyán kívül mi kell még?És ezt fel kel"töretni"hogy másolt játékok is menjenek rajta?És még az érdekelne hogy a GPS-vevõt hozzá nem lehet nálunk kapni még mert nem találtam sehol!Elõre is kösz!
kisgabo
vagy simán átmegy, vagy a vételár + postaköltségre megy a vám, aztán az áfa.

gazgoblin
Na úton van a slim PSP-m és érdekelne tapasztalat hogy milyen vámolásra számíthatok ha amicsiból rendeltem? Mondjuk ha dobnak rá 25%-ot akkor se lesz több 50 ezernél szóval...

amúgy ilyet rendeltem Daxter entertainment pack

Van benne Daxter játék meg egy 1GB-s memória kártya a PSP mellé.....

Pussz,
Goblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Gomber
de nem érzékeli! sztem hibás, na mindegy azért köszi

MaSzKa
nagyon szivesen megmutatom a régi PSP-met, és ha kell a gameBOY-omat is<#nyes>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Banyapapa
ahova az ISO-t kell (ISO mappa)

Gomber
NYUGI! nekem is 2 nap után jött meg! holnap délután számítsz az érkezésre, mert futár hozza! 😄

Gomber
hova rakjam a cso-t?

VLB
nembaj randizzatok csak, marhára érdekel hogy milyen a napon a cucc, mer ugye ds után a litenál jól megoldották a napon játszást , szal bizakodom

Lalikum

ColdFire
nem randitopik 😛

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Prypiat
Sziasztok!

#23396 #23397re nincs ötlete senkinek?

Üdv: Pripyat

skinnyman
3.40 OE-n nyilván hogy nem megy minden játék umd nélkül (bár sok azon is), mivel a noumd-je annak még nem olyan kiforrott. Egy 3.52M33.ban benne van a Sony NP9660 noumd mód, ami gyakorlatilag mindent visz.

Regards,

narumon
Bármilyen UMD lemez jó.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CaviaR
Lehetséges h 3.40-esen nem mennek, több olyat kellett már javítanom ami nem játszott le semmit. Javaslom rakd fel a 3.52-est, mert az biztosan visz mindent!

torrente
Aha, lehet. Viszont pár hete mutatta a haverom, hogy az õ gépén (3.40OE-A) nem indulnak el umd nélkül, esetleg csak hébe-hóba néhány játék. Ezért is tipródom.

CaviaR
rosszul tudod, nem kell umd

torrente
3.40 OE-A vagy a feltört 3.52-es firmware esetén ha jól tudom, még mindig kell egy umd-lemez. Na most a kérdésem az az, hogy csak demó- és játék umd jó vagy film umd is megfelelõ?

MaSzKa
3.50-es sima psp-t át lehet alakítani pandora akkumlátorral lumines nélkül?

gta lcs 2.0 megvan

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

kisgabo
nagyon szivesen megmutatom a régi PSP-t, és ha kell, a DS-t is.

Kata
Mivel régi psp-t sose láttam, összehasonlítást nem tudok mondani. Tûzõ napon még nem játszottam vele, de nappali világosság mellett a szobában kitûnõ a fényereje. Egyébként 3 fokozatban lehet állítani a kijelzõ fényerejét. Ha akkutöltõre van kötve a ketyere, akkor van egy 4. fokozat is, ami még erõsebb. (nemtom a korábbi változatnál is így volt-e, azért írom le)

[/cserf][/fülünyúl]

skajwa
Már 2 napja megrendeltem a psp-t a consolecornerbõl és azóta is hozza a futár...<#boxer>

VLB
én úgyláttam hogy világossab is a kijelzõje a slimnek, bár ugye az új lcd-k majd vesztenek fényerejükbõl, szal kitudja. Engem inkább az érdekel hogy napon játszást megoldották-e, gondolom nem de azért megkérdem Katát, hogy milyen a szabad ég alatt psp slimezni? látni vmit vagy ugyanoylan szar mint a régi?

Lalikum

Gomber
de az enyém ORIGI! mert megnéztem a PSP-ben és azt írja hogy: Supported!
Mit csináljak a "cso" fájjal? csinálja neki egy mappát?

narumon
Ez nem jött be. Valami más ötlet?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Kata
slim?

[/cserf][/fülünyúl]

narumon
Kipróbálom akkor és leformázom.

Banyapapa
Hasonlo gondom volt,megjött a 2 gb-s memoria,ment 1 napig,oszt baja let a helyel,és formázni se engedte a psp-ben.
De mák hogy volt egy külön kártyaolvaso,az leformázta,és azota is okés a memo

narumon
Help! Olyan gondom van, hogy memorysticken ugye rajta vannak a gammák, de nagyrészük azt csinálja, hogy nem ment. Pl Lego SWII azt mondja, hogy nincs hely a kártyán (közben meg van) HP and Goblet blabla, az meg accessing memorystick és itt lefagy. És még sorolhatnám a játékokat. Viszont van amelyik hiba nélkül mûxik. Mi lehet a gigszer?

narumon
Jaaah már azt hittem hogy valamit elbénázott a sanyi 😊

Banyapapa
enyém is hologrammos,de nem origi,már a hátulján az angol szövegben is hiba van😄

skinnyman
"hologrammos, valódi japán termék"

ezt írják róla. ha ennyiért adják, 99%, hogy nem az. hologrammosnak lehet hologrammos, de nem valódi és nem japán.

Regards,

Gomber
beraktam egy cso fájlt az ISO-ba és nem megy!😞

Gomber
én a teszveszen vettem 6000 + posta költség, 2gb, hologrammos, valódi japán termék! még van a készletbõl 19 db ha 2 gb akarsz vennI! de 4gb is árúl! sztem megéri!

kisgabo
ami mûködik, azzal nincs, max a sebességével. végülis, a sony-ban is pl.samsung flash csipp van... csak a kialakitás minõsége, vezérlõcsip, nyák... a vége esetleg nem olyan lesz.

Kaplan
S a hamisítványok-kal van valami gond? Nagyon gányok?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

skinnyman
Sandisk 4 gigás Ultra II javasolt, Sony-akt hamisítják. a hologramm nem ér szart sem, tökéletesen le tudják hamisítani.

Regards,

kisgabo
hologram semmit nem jelent. vagy sandisk-et kell venni, vagy a sony shopban + párezerrel drágább, és 5 év a gari.

Gomber
Szerintem Sony Memory Stick Pro Duo-t vegyél, az a legjobb! de a 2gb sokan hamisítják! figyelj a hologrammos matricára a csomagolásán! Sok szerencsét!

Kaplan
A mai napon én is beléptem a PSP tulajok népes táborába 😊
Egy kérdésem lenne mlyen memory sticket ajánlotok, vegyek mindenképp SONY-t?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!