40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#26783 Igen azt mondtam h az UMD olvasójuk nem különbözik.
bazdmeg nem tudsz szövegetértelmezni ? :| -
#26782 http://wi-fi.lap.hu/ -
#26781 Az a wifi-s routert hool lehet venni? -
#26780 otthoni net + wifi-s router -
#26779 Szaztok, lenne egy kérdésem: PSP-re, az internetet, hogy lehetne megoldani? Be kell valahova menni, és megrendelni, vagy venni kell valami kábelt hozzá? -
benco7 #26778 Hali!
Diagnózis:
Egy sony pspm van és umd olvasási hiba lehet,szal kerreg ha benne van a lemez..Ez kb mennyibe kerülne? És hol tudnám megcsináltatni? Előre is thx -
Geccoka #26777 Meg szerencse, hogy nemreg jatszom vele en is :D
Az elso faluban (Seahaven) van egy manus (Taclin) konyvvel a feje felett, ott lehet nala. -
#26776 Emberek!
Valaki segítsen! A Dungeon Siege (Throne of Agony)ban hogyan lehet fejleszteni a követőket (followers)? Egyszerűen már mindent megpróbáltam, de lehet hogy csak a tört játék bugos -
#26775 Remélem te is tudod, hogy hülyeséget mondtál. A benne lévő olvasófej ugyanaz, a többi nem. -
#26774 okosan -
mochee #26773 -
#26772 bazdmeg ilyen nickel szerinted ki fog segíteni? :) -
mochee #26771 Valamit rosszul csináltál. Ezer minden lehet. Firmware milyen? -
#26770 akit esetleg érdekel, váci úti tecsóban slim piano black 40khuf. -
zsido #26769 hello! én egy kezdö psp-s vagyok. töltöttem le egy csomo játékot, sok forumozás után rájöttem h mit kell csinálni, hova kell másolni. a baj csak az h felrakom a psp-re el foglalja a mem karin a helyet de mikor leveszem az usbről nem találom sehol a játékokat.ha valaki tudd segiteni elöre is köszi. email:[email protected] msn:[email protected] -
sz4bee #26768 Sztm nemrossz a fülem.Az elöfordulhat hogy az én psp-m valmi oknál fogva hibás,vagy valami baja van és attol hangosabban pörgeti a lemezt mint ahogy kellene azt? Utána néztem h egyáltalán létezik-e ilyen hiba és egy illetö ezt irta hogy: "milyen hangos amikor lemezt olvas (bár mondjuk ha még nem volt PSP a kezedbe nincs viszonyítási alapod)..." -
#26767 Én nemtom, hogy melyik a hangosabb, de annyi azért lehetséges, hogy attól, hogy ugyanolyan az UMD olvasójuk, még különbözhet a hanguk. Más a mechanizmusa a kettőnek, meg a borítás sem ugyanaz az anyag, ezek közrejátszhatnak. De tényleg nemtom, hogy hangosabb-e vmelyik és ha igen, melyik. -
#26766 akkor rossz a füled, mert az UMD olvasójuk nem különbözik. -
sz4bee #26765 Ja nekem is a GTA:VCS-nál pörög be elég erösen.De nemcsak loadingnál hanem játszás közbe bebe pörög pár másodpercre. -
#26764 Arra emlékszem, hogy GTA LCS-nél loadingnál tudott erősen kaparni, de utána már rendben volt. Azóta nem játszottam UMD-ről :) -
sz4bee #26763 Nekem is volt régebbi psp-m és én is ugy emlékszek h az nemvolt annyira hangos mint az uj psp.Elösször azt hittem h rosszul tettem be az UMD-t mert most kaptam...De akkor nemcsak nekem hangos -
#26762 Mindjárt írja valaki:
"Nekem fatem van és nem hangos"
Egyébként mindeninek hangos, de ha a játék hangerejét felrakod akkor nem lehet hallani. -
sz4bee #26761 Nekem van egy psp slim és elég hangosan pörgeti az UMD lemezt.Ez normális? -
Sera26 #26760 Dark Alex oldalán mondjuk. -
#26759 hol? -
#26758 hol? -
Sera26 #26757 Mindenképpen. Az 5-dik,mostani frissítésig nagyon sok mindent javítottak. -
#26756 Van valami értelme felrakni?
Nekem 3.80 M-33 alapom van. -
Sera26 #26755 Nincs valakinek feleslegben otthon a fiókban egy FAT alaplap?:)
Érdekelne... -
amdrula #26754 Műxik, végre a GTA is gyors (333MHz-n) :D -
#26753 380M33_5 kint. -
rnd #26752 Nekem csak eredeti van... -
#26751 sok sikert -
#26750 Sziasztok!
Na tudjátok már meséltem a hamarosan megnyíló honlapomról. Az egyik srác kilépett a tesztelésből, így most nagyon sok munkám lesz vele, szerintem nem nagyon fogok gyakran fórumozni, de leheth ogy majd pár dolgot azért néha bepötyögök. További jó fórumozást (már csak 5 hét és megnyitunk )
U.I.: már csinálom amegnyitó videónkat, majd belinkelem ide is! -
#26749 -
#26748 -
#26747 Majd szeretnék venni egy 8 gigás kártyá!
Szerintetek hol vegyem, és milyen márkájút?
Segítségét szeretném kérni, aki külföldről rendelte, (pl ebay,amazon) hogy mivel kell fizetni?
Bankkártyáról? -
#26746 ööö bocs..
-
#26745 -
Van itt olyan akinek 3 vagy tobb eredeti jateka is van nem csak a warez?