40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#26824 Szia!
Köszi meg van a teljes!:)
Arra lennék kiváncsi,hogy mit jelentenek a röviditések a gear-eknél.Pl. tech. auto. meg ilyesmi!Van módja szerintetek a fever idötartam hosszabbítására?Mert egyszerüen nem tudom emgcsinálni azokat a rohadt fever-es küldetéseket...amikor 3X kell egymás után használni a fevert,azaz 4X es bonuszt csinálni...lehetetlen,legalább is számomra!
Na jo,amugy remélem valaki érti is azt amit irok..!:)
zan -
#26823 Köszi a válaszokat mindenkinek! -
#26822 demo itt. -
#26821 Sziasztok!
Ismeri itt valaki a Dj Max Portable 2 cimü játékot? -
#26820 végülis... -
#26819 Akkor én kérek elnézést.:) -
#26818 Pandora nélkül is lehet rá tenni, csak azzal egyszerűbb. -
#26817 ja, csak nem jutott eszembe a pandora. -
Sera26 #26816 2-es válaszod hülyeség.
Bármelyikre lehet tenni ma már CFW-t. -
#26815 -.- -
#26814 héé ne lopd a szövegem :D -
#26813 1.Photo menüpontban a háttérnek választott képre 3szög, és Set as wallpaper
2.Az nem jó, rossz mert nem lehet rá CFW-t rakni
3.Igen áttudod, a PSP/Savedata mappában vannak a mentések
4.Settings/system/system info -
#26812 1. memorycardon belül a PICTURE mappába másold a képeket, majd a psp-n belül a photo menüpont alatt a memory stick-et kiválasztod. Kiválasztod a kívánt képet, nyomsz egy X-et, ha már teljes képernyőben van, akkor ott egy háromszöget, ott pedig set as wallpaper
2. alaplap az kb mind1, hogy milyen mivel pandora módszerrel már az összeset lehet downgrade-elni
3. igen, a mentéseid a memória kártyán belül a PSP/SAVEDATA mappában vannak
4. psp-n: settings-system settings-system information -
#26811 Na srácok, további hülye kérdések (átnéztem a FAQ-ot, de nem írtak semmit):
1. hogyan lehet háttérképet választanom? Csak annyi van a settingsben, hogy on vagy off
2. miért jó, ha TA-082-es a psp-m? Amúgy az, remélem, nem azt jelenti, hogy robban játék közben... :D
3. ha akarok nagyobb memkártyát, a régi mentéseimet át tudom másolni?
4. hol nézem meg a firmware verziót (nincs meg a doboz, használtan vettem)?
előre is köszi! ha még lesz valami, kérdezek tovább -
#26810 Nem, az "PANKRÁCIÓÓÓÓÓÓ! nem hol-mi bunyó..." :D
Amúgy utánanézte ennek a Heat the Soul-nak, teljesen korrektnek néz ki. -
#26809 Dragon ballz-hoz senkisem lehet öreg!
Próváld csak ki, nagy jó játék. -
#26808 nem verekedős stuff?:) -
#26807 WWE SMACKDOWN VS. RAW AZ PANKRÁCIÓÓÓÓÓÓ! nem hol-mi bunyó... -
#26806 DBZ-ért annyira nem rajongok (meg öreg is vagyok már hozzájuk... ;), de a többit csekkolom, kösz a tippeket! -
#26805 verekedős: DBZ Shin Budokai 1-2, Bleach Heat the Soul sorozat (csak japán nyelven tölthető le), WWE Smackdown vs RAW, -
#26804 jól láttam, hogy neked még nem válaszoltak?
ugye az ISO aldirektoriba másoltad be a játékot?
az fontos. -
#26803 Hopp, lett egy psp-m is... :)
Tudnátok mondani nekem jófajta:
1. horror játékokat (Silent Hill megvan, olyasmik jöhetnek főleg, ha vannak)
2. first person RPG-ket
3. Verekedős stuffokat, lehet 2D-s vagy 3D-s, mindegy (Tekken-t meg MK-t ismerem, ha van még valami hasonló, az érdekel).
Előre is köszi! -
#26802 Karajjj ez iszonyat jó lenne. Pribátban írd már meg az msn címed, az email címed, meg hogy melyik városban laksz -
#26800 TÉK! -
karajjj #26799 ha megveszem a psp-t, én szivesen beszállok játékot tesztelni...
pc-s játékkal meg filmmel már csináltam ilyet -
#26798 Ámen -
#26797 Na, még egy haverom kiszáltt a pspjatekok portál szerkesztéséből, mindegy semmit sem változott semmi. LESZ PORTÁL -
#26796 Kicsit fogd vissza magad, ha vágod a témát írd le egyszer érthetően és ne kapd fel a vizet pls -
#26795 töltsd felk akkor maxra 80% minimum -
#26794 javíthatatlan vagy. Példa: Van a szalámi darálnak bele körmöt és zsírt meg húst. Van a drága szalámi abba csak húst darálnak. Tetszik érteni? Valójában mind2ő szalámi, de mégsem egyforma, a lényege ugyanaz. A felépítése is ugyanaz, de néhány apróságban elétér, tehát nem pont ugyanaz. Amugy meg értelmetlen ezen tovább vitatkozni mert mind2őnknek igaza van. -
#26793 igen és az a lényeg!
Az kurvára mind1 hogy hogyna nyitogatod, a lényeg a lézere! -
#26792 de kulonbozik, csak a lezerfej ugyanaz benne.... -
#26791 töltsd fel maxra az akkut, dc adapter nem jo, a masik meg az, hogy tessek megtanulni olvasni es helyesen flashelni.... a hibakod azt jelzi, hogy nem megfelelo helyre van masolva az eredeti sony fw update... -
david13 #26790 ugy 50 % de rá van dugva az AC adapter -
#26789 felvan töltve maxra? -
david13 #26788 hello
mikor updatelni próbálom a psp-met 3.80 M33-5 re akkor bejön az a kezdetben sárgás kép mint játék inditása közben ez után kb 5 mp -el kiirja hogy::::. the game could not be started(80020148) mi a teendő?mi a hiba?
-
Gabosh #26787 hi!
Leguljab (3.80 M33-5) firmware van fent a psp n , a ps 1 es játék (resident evil 2 claire/leon) bele van másolva a Psp/Games könyvtárba , és amikor átmegyek az 1 ik ajton lefagy. Mind2 játék ugyan ott.
Nincs ötletetek hogy milett elrontva, vagy miért lehet? -
Tucky17 #26786 Vissza lehet konvertálni valami prg-vel a PBP-be konvertált PSX iso-kat? -
#26785 Hát az a gáz, hogyha belenagyítasz, akkor első ránézésre jó, de nagyon sok lemarad a képernyőről. Tényleg nagyon fontos az a két szél. Én simán hagyom 368*272-be, és nem zoomolok rá.
Geccoka:
Köszi, hogy segítettél, de miután már végső elkeseredettségemben, véres fejjel leültem a fórum elé, hogy beégessem magam egy ilyen kérdéssel, alap hogy megtaláltam 5 perc múlva
EMBEREK!!!
Már csak pár hét, és megnyílik a PsP Játékok portál, jó kis tesztelésekkel, amit a pspjatekok.uw.hu címen tudtok majd elérni, párhónap múlva pedig a pspjatekok.hu címen. Várunk mindenkit szeretettel! -
#26784 Ti a 4:3 arányú videókat milyen felbontásba szoktátok konvertálni?
368x272-be, vagy nagyobba és belenagyítva nézni a filmet?