40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • toza #26864
    alo!masnal is elofordul h emulatorok,ps1 jatekok meg par alkalmazas egyszeruen nem indul el?!?bealitasokkal lehet gond? vagy mi a problema?!gyakorlatilag minden mappaba beraktam mar,kernelt is valtogattam,szoval kb sok variacioval probalgatva is csak hiba kodokat kapok,3.8-5 van fent...de pl megaboy rohattul elindul,de nem tok jaccani mert lekapcsol inkabb mint h betoltene..
    masnal is van ijen problema?!
    mi a megoldas?!vane?!
  • avengir
    a hamis
  • MaSzKa
    hogy lett volna drága mikor a legolcsóbb helyen vettem

!!!!10ÉV!!! garancia van rá érted mit jelent ez?

az eddig sajáttesztek szerint ÍRÁSteszt:
    -hamis Sony Memory Stick Duo Pro High Speed 1800kb/s (fél év azt beszarik)
    -eredeti Sony Memory Stick Duo Pro 5600kb/s (pspslim-hez németországba gyárilag ezt adják) 5év garancia
    -eredeti Sandisk Ultra2 Memory Stick Duo Pro 9200kb/s 10év garancia

szóval nem kell nagy ész melyik is éri meg

ja és milyen lehet a eredeti Sandisk Memory Stick Duo Pro Extreme3
  • ColdFire
    n3m n4gy d0l0g 4 H4X0R :D
  • 5c0rp330n
    Nah a nevem leírása azért látom nem tökéletes még :)
    gyakorold a cyberírást :)
  • zsolltikka
    I. Szóval IWIW használat PSP browserrel:

1. Böngészőbeállítások (nálam ezek az alap beállítások)
    XMB->Network->Internet Browser->Tools->Settings->View Settings:
    Images:On
    Animation: On
    JavaScript: Off
    Flash: Off
    Conserve Memory: On

XMB->Network->Internet Browser->Tools->Settings->Cache Settings:
    Cache Size: 2048 KB (ez a válsztható legmagasabb érték, ebbe kell elférnie a letöltendő site-nak, vagy ha tabbingolsz akkor site-oknak)

XMB->Network->Internet Browser->View->Text Size:
    Small

XMB->Network->Internet Browser->View->Text Size:
    Small

XMB->Network->Internet Browser->View->Encoding:
    Hagyni defaulton. (egy-két magyar karakter sajna nem lesz az igazi az iwiw esetén)
    Ja és itt megjegyezném, hogy ezen a részen állíts be bármilyen karakterkódolást, minden egyes oldalletöltésnél újra be kell állítani. Gyógyszert egyenlőre nem tudok.

XMB->Network->Internet Browser->View->Display Mode:
    Just-Fit (ilyenkor bekényszeríti a honlapot a psp képszélességébe, de megpróbálja nem újra rendezni.)

2.
    Ha beállítottál mindent, akkor a következőt írd az
    XMB->Network->Internet Browser->File->Address Entry-be

iwiw.hu/mobile

II. Gmail:
    1.
    Fent részletezett alapbeállítások.

2.
    Beírandó cím: gmail.com
    Feltesz egy kérdést: Yes-re nyomni.
    Aztán be lehet pötyögni jelszót meg a pwd-t.
    Utána még két/három kérdésre Yes.

Megérkezik az ismerős felület. Egyszer egy beteg pillanatomban levelet is írtam.

III. Index:
    1.
    Alapbeállítások, kivéve:
    Amikor a főoldalt töltjük, azelőtt az alábbiakat beállítani:
    Normal (ilyenkor változtatás nélkül rakja be az oldalt nem tördel semmit, viszont jobra-balra is scrollozni kell)
    Még ezen beállításnál is a főmenüt összekócolja, kis ügyességgel azonban el lehet érni a fő funkciókat.

Amikor már megérkezünk az olvasni kívánt tartalomhoz ott állítsuk vissza :
    Just-Fit

Ha szeretnénk hosszú ő-t meg ű-t:
    Minden oldal letöltés után:
    XMB->Network->Internet Browser->View->Encoding:
    Western (a legtöbb magyar oldalnál ezt kell használni minden ixelés után)
    2.
    Address entry: index.hu

IV. freemail:
    Ez a legnehezebb, mert sem a régi, sem az új nem megy. A koros-poros azért, mert ezötszáz frame van, szegény Netront agya meg ledobja a láncot. A csentó meg azért nem megy, mert "java full feature", és még a legkeményebb procival elátott asztali számítógépek is csuklanak tőle (külön téma hogy mérvanezígy).

V. Általános infók:

Kell internet hozzáférés (ki hinné) nyilvános hot spot, házi router. Érdemes titkosítottan. Az általam leírt dolgok 3.80-as official softra igazak, régebbivel vagy Lord DA-nál nemtom mi a stájsz.
    A háromszöggel hozod elő a menüt, illetve tünteted el. Ha valamire úgy ixelsz, hogy hosszan nyomod, akkor új tab-on hozza be, Tabok száma max 3. Tabok közti váltás: Négyszög + bal/jobb "üveggomb" Görgetés: Négyszög+analóg stick fel-le-jobbra-balra. Ez simított, és nagyon jól lehet görgetni. Ugrálós megoldás is van a D-pad segítségével.
    Gyakran előfordul nagy site-oknál, hogy a főmenüt berakja a cikk közepére, és semmilyen beállítással nem tüntethető el. Ilyenkor, vagy ha a cikk minden karakterét egymás alá tolja be a következőt tegyük (márha a portál támogatja, de általában van ilyen opció):
    Kattintsunk a nyomtatási kép/nyomtatási elrendezés gombra.

Üdv:

Zsolt
  • Kokesz02
    kössz.
  • Prince of Máté
    nehm
  • Kokesz02
    sziasztok csak azt szeretném megkédezni hogy a 4gigás kártyától lasabb lessz-e a psp és akadnak vagy fagynak-e majd a játékok?
  • ColdFire
    5sc00rp30n küldtem privát üzit, csekk ;)
  • Prince of Máté
    Ja, a sebesség engem is érdekelne.
  • amdrula
    Grat, bár én tuti nem vártam volna rá ennyit :D
    Azt mond majd el, hogy sima usbkábel+total commaderrel hány k-val másolsz rá.
  • Prince of Máté
    Ennyiért nem volt drága 4 gb?
    Én nem tudom, hogy 4-eset vegyek-e vagy 8 gigásat.
  • MaSzKa
    ja 10év gari van rá :D

16900Ft volt szállítással együtt

• MaSzKa
    megjött az 1 hónapja digitalmix.hu-n rendelt Sandsik Ultra2 4Gb-osom :D

kb 3x kellett őket felhívni és lebaszni mire kihozták

majd beszámolok mit tud ha lesz rá időm
  • ColdFire
    nah, újra itt, új pspvel:)
  • Zan
    Nekem ezzel csak egy problémám van:

Én egy oldalt szeretnék megnézni a psp-men,az iwiw-et,de sajnos azt sem tudom,mert szét van esve a bejelentkezés gomb.Beirni be tudom a nevemet meg a jelszót is,de bejelentkezni nem tudok.Full screen böngészöt is letöltöttem,hátha azzal megy,de ugy tünik nem ez a baja,mert ugy is halott dolog...

Ha a cache-t 2048 ra állitom,akkor gyorsabb lesz a net?

Én kezdö psp-snek számitok,ugyhogy ha segitenél,hogy milyen oldalt hogyan állitsak be,akkor azt nagyon megköszönném!(Pl:freemail,iwiw,gmail,index,->már ha szükséges valamiféle beállitás valamelyikhez az ideális megkelenítés érdekében persze)
  • Zan
    Valaki erre nem td válaszolni,vagy egyáltalán nem ismeritek a játékot?

Dj Max Portable 2
  • ColdFire
    OFF addig kaptok egy lock pick videót, most csináltam :D

• ColdFire
    nekem sem viccből kell a psp :D

várom már a gpst, motorra jó lesz:)

persze a játékok sem utolsóak :D
  • 5c0rp330n
    Aham, az sem rossz. Viszont nálam a WLAN már alap, már itt elbukott az N70 :)
  • ColdFire
    motorozás közben zsebből ki, mire visszaértem, kb az 50. autó ment át rajta :D

most n70 van, elég jó, semmi gond nincs vele, nagy képernyő, sok progi, jóféle.
  • 5c0rp330n
    Király :)
    A telóddal mi van amúgy? Mostanában nézegetek telókat, egy E51 eléggé esélyes :)
  • ColdFire
    ha minden igaz holnap lesz pspm, köszönet dzsonesznek!:)
  • david13
    Hello
    hallottatok a prometeusPro nevü progiról? iso,cso,dax formátumból lehet vele PBP -t csinálni én letöltöttem de nincs benne semmi se amit lehetne telepiteni itt van a prometeus progi
  • SpeedXHUN
    m33 nál már nem kell UMD!(csak OE FW nél):)
  • zsolltikka
    A PSP böngészőjével kapcsolatban:

Megoldás lehet a problémára, ha flash-t, java scriptet kikapcsoljuk, a conserve memoryt meg be. Nem redukálja annyira a képminőséget, viszont kell, hogy behozza kellő sebeséggel az oldalt. Fontos, hogy a cache-et 2048k-ra állítsuk.
    Amennyiben az oldalnak kell a flash, vagy a js, úgy arra az időre kapcsoljuk be.
    A legtöbb magyar oldalnál minden oldalbetöltés közben be kell állítani a karakterkészletet WESTERN-re a böngészőben.
    Ebből is látszik, hogy a Psp netezéshez állandó böngészőbeállítgatás szükséges.
    Egyébként elég korrekt web élményt nyújt. Az a fontos, hogy a mobiltelefonok/pda-k/régebbi internet tabletek böngészőjéből induljunk ki, ne a PC-s böngészőnagyágyúk élményét akarjuk a PSP-s NETFRONT browser-ével összehasonlítani.
    Ha megismerjük az általunk böngészett site-ok viselkedését a psp-n, hamar megtanuljuk őket megfelelően beállítgatva használni. Lesznek oldalak, melyek teljesen használhatatlanok (flash7-8-9 site-ok, ajax nélkül halott weblapok), de azért a népszerű oldalak működnek. Pláne azok, melyek rendelkeznek mobilra optimalizált formával is (facebook, iwiw, gmail, flickr). Alapvetően hírek-blogok elolvasására kiváló.

• avengir
    Lehetséges.
  • benco7
    hi!Sajnos ezt sehol nem találtam, az oldalon..
    UMD olvasó hibája van a psp-mnek, ezzel a hibával lehetséges a PSP feltörése és a tört játékok használata??!
    Azért kérdezem, mert ugy tom kell h benne legyen egy umd miközben futtatom a tört game-eket.
    Előre is köszi a választ!Üdv
  • 5c0rp330n
    Eleinte hazsnáltam, de miután azt vettem észre, hogy némelyik oldalaknál kritikán alul belassul (percekig tölt egy oldalt), inkább nem erőltettem és elfogadtam, hogy nem netezésre van kitalálva a cucc. Opera meg nincs rá, mert a Sony nem támogatja a programokat rá...
  • SpeedXHUN
    de, a nagyon nagy lapoknál(java)
    sztem nincs megoldás:(
  • Prince of Máté
    Ti szoktatok netezni PSP-n?
    Nektek nem szokta kijelezni, hogy kevés a memória, és kapcsoljam be a conserve memoryt?(tömörített képek)
    Erre nincs más megoldás?
  • rnd
    illetve... mostmár nem... ^_^
  • avengir
    Még szerencse, hogy visszaolvastad az elmult 40 hozzászólást és úgy írtad ezt
  • rnd
    Ráadásul hogy mit lehet és mit nem, nem is alaplap függő...
  • david13
    Kössz az infót .Azt hiszem megvan a hackerem :)
  • avengir
    Sztem kezd a FAQ elolvasásával. TA-082 alaplapokat lehetet pandora nélkül is cfwzni. A slimeket pandorazzad, ha nincs masik pspsd akkor nemi kézügyesség és átalakítod az akkudat szervíz akuvá stb, stb.... Ha ez tul bonyulult, mert lusta vagy olvasni vagy mert nem fogod fel a faq-t akkor keres vkit az aproneten a kozeledbe aki kb 2000 HUF ért megcsinálja. tehat apronet.hu es pspfilez ;)
  • david13
    De elöbbre Aveniger irta hogy pandora nélkül is lehet de azzal egyszerübb!akkor?most hogyan van?lehet vagy nem?
  • rnd
    Sehogy?
  • david13
    Hello
    Pandora nélkül hogy lehet rá tenni CFW-t?3.80FW slim psp