40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
toza #26864 alo!masnal is elofordul h emulatorok,ps1 jatekok meg par alkalmazas egyszeruen nem indul el?!?bealitasokkal lehet gond? vagy mi a problema?!gyakorlatilag minden mappaba beraktam mar,kernelt is valtogattam,szoval kb sok variacioval probalgatva is csak hiba kodokat kapok,3.8-5 van fent...de pl megaboy rohattul elindul,de nem tok jaccani mert lekapcsol inkabb mint h betoltene..
masnal is van ijen problema?!
mi a megoldas?!vane?! -
#26863 a hamis -
#26862 hogy lett volna drága mikor a legolcsóbb helyen vettem
!!!!10ÉV!!! garancia van rá érted mit jelent ez?
az eddig sajáttesztek szerint ÍRÁSteszt:
-hamis Sony Memory Stick Duo Pro High Speed 1800kb/s (fél év azt beszarik)
-eredeti Sony Memory Stick Duo Pro 5600kb/s (pspslim-hez németországba gyárilag ezt adják) 5év garancia
-eredeti Sandisk Ultra2 Memory Stick Duo Pro 9200kb/s 10év garancia
szóval nem kell nagy ész melyik is éri meg
ja és milyen lehet a eredeti Sandisk Memory Stick Duo Pro Extreme3 -
#26861 n3m n4gy d0l0g 4 H4X0R :D -
#26860 Nah a nevem leírása azért látom nem tökéletes még :)
gyakorold a cyberírást :) -
#26859 I. Szóval IWIW használat PSP browserrel:
1. Böngészőbeállítások (nálam ezek az alap beállítások)
XMB->Network->Internet Browser->Tools->Settings->View Settings:
Images:On
Animation: On
JavaScript: Off
Flash: Off
Conserve Memory: On
XMB->Network->Internet Browser->Tools->Settings->Cache Settings:
Cache Size: 2048 KB (ez a válsztható legmagasabb érték, ebbe kell elférnie a letöltendő site-nak, vagy ha tabbingolsz akkor site-oknak)
XMB->Network->Internet Browser->View->Text Size:
Small
XMB->Network->Internet Browser->View->Text Size:
Small
XMB->Network->Internet Browser->View->Encoding:
Hagyni defaulton. (egy-két magyar karakter sajna nem lesz az igazi az iwiw esetén)
Ja és itt megjegyezném, hogy ezen a részen állíts be bármilyen karakterkódolást, minden egyes oldalletöltésnél újra be kell állítani. Gyógyszert egyenlőre nem tudok.
XMB->Network->Internet Browser->View->Display Mode:
Just-Fit (ilyenkor bekényszeríti a honlapot a psp képszélességébe, de megpróbálja nem újra rendezni.)
2.
Ha beállítottál mindent, akkor a következőt írd az
XMB->Network->Internet Browser->File->Address Entry-be
iwiw.hu/mobile
II. Gmail:
1.
Fent részletezett alapbeállítások.
2.
Beírandó cím: gmail.com
Feltesz egy kérdést: Yes-re nyomni.
Aztán be lehet pötyögni jelszót meg a pwd-t.
Utána még két/három kérdésre Yes.
Megérkezik az ismerős felület. Egyszer egy beteg pillanatomban levelet is írtam.
III. Index:
1.
Alapbeállítások, kivéve:
Amikor a főoldalt töltjük, azelőtt az alábbiakat beállítani:
Normal (ilyenkor változtatás nélkül rakja be az oldalt nem tördel semmit, viszont jobra-balra is scrollozni kell)
Még ezen beállításnál is a főmenüt összekócolja, kis ügyességgel azonban el lehet érni a fő funkciókat.
Amikor már megérkezünk az olvasni kívánt tartalomhoz ott állítsuk vissza :
Just-Fit
Ha szeretnénk hosszú ő-t meg ű-t:
Minden oldal letöltés után:
XMB->Network->Internet Browser->View->Encoding:
Western (a legtöbb magyar oldalnál ezt kell használni minden ixelés után)
2.
Address entry: index.hu
IV. freemail:
Ez a legnehezebb, mert sem a régi, sem az új nem megy. A koros-poros azért, mert ezötszáz frame van, szegény Netront agya meg ledobja a láncot. A csentó meg azért nem megy, mert "java full feature", és még a legkeményebb procival elátott asztali számítógépek is csuklanak tőle (külön téma hogy mérvanezígy).
V. Általános infók:
Kell internet hozzáférés (ki hinné) nyilvános hot spot, házi router. Érdemes titkosítottan. Az általam leírt dolgok 3.80-as official softra igazak, régebbivel vagy Lord DA-nál nemtom mi a stájsz.
A háromszöggel hozod elő a menüt, illetve tünteted el. Ha valamire úgy ixelsz, hogy hosszan nyomod, akkor új tab-on hozza be, Tabok száma max 3. Tabok közti váltás: Négyszög + bal/jobb "üveggomb" Görgetés: Négyszög+analóg stick fel-le-jobbra-balra. Ez simított, és nagyon jól lehet görgetni. Ugrálós megoldás is van a D-pad segítségével.
Gyakran előfordul nagy site-oknál, hogy a főmenüt berakja a cikk közepére, és semmilyen beállítással nem tüntethető el. Ilyenkor, vagy ha a cikk minden karakterét egymás alá tolja be a következőt tegyük (márha a portál támogatja, de általában van ilyen opció):
Kattintsunk a nyomtatási kép/nyomtatási elrendezés gombra.
Üdv:
Zsolt -
#26858 kössz. -
#26857 nehm -
#26856 sziasztok csak azt szeretném megkédezni hogy a 4gigás kártyától lasabb lessz-e a psp és akadnak vagy fagynak-e majd a játékok? -
#26855 5sc00rp30n küldtem privát üzit, csekk ;) -
#26854 Ja, a sebesség engem is érdekelne.
-
amdrula #26853 Grat, bár én tuti nem vártam volna rá ennyit :D
Azt mond majd el, hogy sima usbkábel+total commaderrel hány k-val másolsz rá. -
#26852 Ennyiért nem volt drága 4 gb?
Én nem tudom, hogy 4-eset vegyek-e vagy 8 gigásat. -
#26851 ja 10év gari van rá :D
16900Ft volt szállítással együtt
-
#26850 megjött az 1 hónapja digitalmix.hu-n rendelt Sandsik Ultra2 4Gb-osom :D
kb 3x kellett őket felhívni és lebaszni mire kihozták
majd beszámolok mit tud ha lesz rá időm -
#26849 nah, újra itt, új pspvel:) -
#26848 Nekem ezzel csak egy problémám van:
Én egy oldalt szeretnék megnézni a psp-men,az iwiw-et,de sajnos azt sem tudom,mert szét van esve a bejelentkezés gomb.Beirni be tudom a nevemet meg a jelszót is,de bejelentkezni nem tudok.Full screen böngészöt is letöltöttem,hátha azzal megy,de ugy tünik nem ez a baja,mert ugy is halott dolog...
Ha a cache-t 2048 ra állitom,akkor gyorsabb lesz a net?
Én kezdö psp-snek számitok,ugyhogy ha segitenél,hogy milyen oldalt hogyan állitsak be,akkor azt nagyon megköszönném!(Pl:freemail,iwiw,gmail,index,->már ha szükséges valamiféle beállitás valamelyikhez az ideális megkelenítés érdekében persze) -
#26847 Valaki erre nem td válaszolni,vagy egyáltalán nem ismeritek a játékot?
Dj Max Portable 2 -
#26846 OFF addig kaptok egy lock pick videót, most csináltam :D
-
#26845 nekem sem viccből kell a psp :D
várom már a gpst, motorra jó lesz:)
persze a játékok sem utolsóak :D -
#26844 Aham, az sem rossz. Viszont nálam a WLAN már alap, már itt elbukott az N70 :) -
#26843 motorozás közben zsebből ki, mire visszaértem, kb az 50. autó ment át rajta :D
most n70 van, elég jó, semmi gond nincs vele, nagy képernyő, sok progi, jóféle. -
#26842 Király :)
A telóddal mi van amúgy? Mostanában nézegetek telókat, egy E51 eléggé esélyes :) -
#26841 ha minden igaz holnap lesz pspm, köszönet dzsonesznek!:) -
david13 #26840 Hello
hallottatok a prometeusPro nevü progiról? iso,cso,dax formátumból lehet vele PBP -t csinálni én letöltöttem de nincs benne semmi se amit lehetne telepiteni itt van a prometeus progi -
#26839 m33 nál már nem kell UMD!(csak OE FW nél):) -
#26838 A PSP böngészőjével kapcsolatban:
Megoldás lehet a problémára, ha flash-t, java scriptet kikapcsoljuk, a conserve memoryt meg be. Nem redukálja annyira a képminőséget, viszont kell, hogy behozza kellő sebeséggel az oldalt. Fontos, hogy a cache-et 2048k-ra állítsuk.
Amennyiben az oldalnak kell a flash, vagy a js, úgy arra az időre kapcsoljuk be.
A legtöbb magyar oldalnál minden oldalbetöltés közben be kell állítani a karakterkészletet WESTERN-re a böngészőben.
Ebből is látszik, hogy a Psp netezéshez állandó böngészőbeállítgatás szükséges.
Egyébként elég korrekt web élményt nyújt. Az a fontos, hogy a mobiltelefonok/pda-k/régebbi internet tabletek böngészőjéből induljunk ki, ne a PC-s böngészőnagyágyúk élményét akarjuk a PSP-s NETFRONT browser-ével összehasonlítani.
Ha megismerjük az általunk böngészett site-ok viselkedését a psp-n, hamar megtanuljuk őket megfelelően beállítgatva használni. Lesznek oldalak, melyek teljesen használhatatlanok (flash7-8-9 site-ok, ajax nélkül halott weblapok), de azért a népszerű oldalak működnek. Pláne azok, melyek rendelkeznek mobilra optimalizált formával is (facebook, iwiw, gmail, flickr). Alapvetően hírek-blogok elolvasására kiváló.
-
#26837 Lehetséges. -
benco7 #26836 hi!Sajnos ezt sehol nem találtam, az oldalon..
UMD olvasó hibája van a psp-mnek, ezzel a hibával lehetséges a PSP feltörése és a tört játékok használata??!
Azért kérdezem, mert ugy tom kell h benne legyen egy umd miközben futtatom a tört game-eket.
Előre is köszi a választ!Üdv -
#26835 Eleinte hazsnáltam, de miután azt vettem észre, hogy némelyik oldalaknál kritikán alul belassul (percekig tölt egy oldalt), inkább nem erőltettem és elfogadtam, hogy nem netezésre van kitalálva a cucc. Opera meg nincs rá, mert a Sony nem támogatja a programokat rá... -
#26834 de, a nagyon nagy lapoknál(java)
sztem nincs megoldás:( -
#26833 Ti szoktatok netezni PSP-n?
Nektek nem szokta kijelezni, hogy kevés a memória, és kapcsoljam be a conserve memoryt?(tömörített képek)
Erre nincs más megoldás? -
rnd #26832 illetve... mostmár nem... ^_^ -
#26831 Még szerencse, hogy visszaolvastad az elmult 40 hozzászólást és úgy írtad ezt -
rnd #26830 Ráadásul hogy mit lehet és mit nem, nem is alaplap függő... -
david13 #26829 Kössz az infót .Azt hiszem megvan a hackerem :) -
#26828 Sztem kezd a FAQ elolvasásával. TA-082 alaplapokat lehetet pandora nélkül is cfwzni. A slimeket pandorazzad, ha nincs masik pspsd akkor nemi kézügyesség és átalakítod az akkudat szervíz akuvá stb, stb.... Ha ez tul bonyulult, mert lusta vagy olvasni vagy mert nem fogod fel a faq-t akkor keres vkit az aproneten a kozeledbe aki kb 2000 HUF ért megcsinálja. tehat apronet.hu es pspfilez ;) -
david13 #26827 De elöbbre Aveniger irta hogy pandora nélkül is lehet de azzal egyszerübb!akkor?most hogyan van?lehet vagy nem? -
rnd #26826 Sehogy? -
david13 #26825 Hello
Pandora nélkül hogy lehet rá tenni CFW-t?3.80FW slim psp