PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neme: fiú
transzi? 😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ezzel az opcóval lehetõvé válik az iso/cso file-ok UMD-Demo v. UMD-Játék lemez nélküli futtatása. Ennek több elõnye is van:
- egyrészt kíméli az UMD-meghajtó olvasó fejét
- gyorsabban tölti be a játékokat, mivel nem kell felpörgetni a lemezt
- kíméli az akksit, mivel játék közben nem kell az UMD-t használni
A No-UMD 100%-os kompatibilitása elõször az M33-as CFW 6-os patch-ével vált valóra.
A következõ No-UMD módok léteznek /M33 3.51 v7, ill. M33 3.52-es CFW esetén/:
- Normal - UMD Required (ha erre állítod, szükség van az UMD-Demo v. UMD-Játék lemezre. Tkpn. Ez ennek a kikapcsolt állapota)
- M33 Driver (az M33-as csapat saját drivere)
- S0NY NP9660 (a S0NY híres iso-loadere, hackelve, hogy mindent vigyen 😊, én ezt használom 😛)
- OE isofs Legacy (az elõzõ OE FW-eknél használt No-UMD mód, amit a biztonság kedvéért hagytak meg)
Fontos megjegyeznem, hogy a No-UMD módnak akadhatnak hátrányai is. Teszem azt: kifagy vele a játék vmelyik ponton.
Ha vmelyik móddal nem menne egy játék, próbáld ki a másik kettõvel.
forrás
csak h ne kopjon el a stewardesshívó😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
[/cserf][/fülünyúl]
Én is vettem ma psp ^^ !
szóval Kata te úgyis fel ajánlottad hogy csinálsz háttereket ^^, szval nekem kéne egy FF-es háttér 😛, köszike ^^ :* !
PS3/X360 user: Infernohun
[/cserf][/fülünyúl]
(De természetesen a jövõ márciusban megjelenõ FF VII Core Crisis 😛)
[/cserf][/fülünyúl]
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Most vagy azt a UMD modot állitsd be,vagy azt a kernel részt (vagymi is az) 1.50röl rakd át 3.60-ra
Napi kérdésre: Klonoa
Sajna én nem tudok segíteni, nem hekkelgetek. Még. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Formáztam a psp-vela kártyát és a cso fájlokat az ISO mappába másoltam!
Ez elszomorító viszont 😞
Amit sajnálok, az az 1.50 kernel hiánya (bár ez úgy tûnik, késõbb megoldódik), a pluginek unkompatibilitása (bár ez még a legkisebb baj), és ami végképp elvette tõle a kedvem az az, hogy csak Pandora-val lehet visszatenni 1.50-re. Tudom, hogy a Sony szemétkedett az új fw-ben és emiatt kényszerültek ilyen megoldásokra, de nem szokás egy új cfw-nek semmiben sem rosszabbnak lennie az elõzõknél, csak jobbnak. Én egyelõre várok vele, aztán ha kiforrottabb lesz, felteszem vszínûleg. DAX-on is csodálkozok, hogy egyszercsak felfedi, hogy õ valójában M33 😊
A leírásban szerepel amúgy egy "Slim&Fat" kifejezés, ez eléggé ellentmondásos 😊. Én Fat&Heavy-nek szoktam csak hívni, merthogy a másik neve Slim&Lite 😊
Zoli
[/cserf][/fülünyúl]
----------------------------------------------------
(aki nem hinné... m-33.narod.ru)
Változások a 3.71-es M33-as CFW-ben:
- 3.71-es FW
- VSH Menü most már nem a HOME gombra jelenik meg, hanem a SELECT-re. (ennél a FW-nél ugyanis sokkal hasznosabb, nem okoz összeakadást az XMB-ben a HOME-mal való kilépéssel)
- PSP Slim felhasználóknak: jobb memóriakezelés a homebrew programoknál
- Mindkét verzió 3.XX ipl-bõl bootol, és teljesen független az 1.50-es FW-tõl.
A fõ telepítõ nem fogja feltelepíteni az 1.50-es kernelt többé (1.50-es hombrew-k nem fognak futni, csak ha átkonvertálod)
Az 1.50-es kernel-kiegészítõ a 3.71 M33-as CFW-hez pár nap múlva jelenik majd meg, kizárólag a “Pufi PSP”-hez.
Megjegyzés: mivel a S0NY számos változtatást hajott végre a kernelben, jó pár plugin nem fog mûködni többé.
A PSP Slim&Fat-hez az Unbricker és a Pufi PSP-hez az 1.50-es kernel telepítõ pár nap múlva lát napvilágot… és ez lesz utolsó dolog tõle.
Telepítés menete & szükséges fájlok: http://em82.extra.hu/?p=193
üdv.:
eM
ui.: feltettem, de semmi újdonság a normál PSP-t használók számára. Plugin ill. témakompatibilitási problémák miatt még sztem ráér feltenni..
ui2.: 1.50-re visszarakni jelenleg csak Pandora-s módszerrel lehet...
ui3.: sorry, ha vkinek nem tetszik a Pufi-PSP kifejezés.. de azért dagadtnak mégsem lehet hívni.. 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Kedvenc helyem benne gyurásra,a Paris ramparts,sokan vannak,és sokat tehetek be.
Meg szerintem elég könnyü a játék,a FF Tactics nehezebb ennél ugy emlékszem(azt anno végig se vittem ugy idegesitett)
Érdemes gyurni mert a vége kemény,már a többi csatához képest.
Tegnap sikerült megszereznem a Final Fantasy VII - Advent Childrent dvd-n. Angol nyelv, magyar felirat, extrák, tök jó volt.
[/cserf][/fülünyúl]
vagy pár játékot ajánlani..
Én eddig pokereztem, fifa 07, snes emu Rocky stb...
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Privát ment
eladom a psp-met!
1 éves, 3.40oe, kijelzõ karcmentes, jó állapotban(vigyáztam rá). 2gb-os karival, umd-vel, könig gaming zipzáros keménytokkal, füles távirányíóval, dobozban, ha kell dvd-n adok hozzá játékokat.
csere wii-re, ds-re értékegyeztetéssel.
Lalikum