PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
Életkor: 18-25 között
Neme: fiú

transzi? 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

kisgabo
lehet, hogy az....

dzsedi
2.5 Use No-UMD
Ezzel az opcóval lehetõvé válik az iso/cso file-ok UMD-Demo v. UMD-Játék lemez nélküli futtatása. Ennek több elõnye is van:
- egyrészt kíméli az UMD-meghajtó olvasó fejét
- gyorsabban tölti be a játékokat, mivel nem kell felpörgetni a lemezt
- kíméli az akksit, mivel játék közben nem kell az UMD-t használni
A No-UMD 100%-os kompatibilitása elõször az M33-as CFW 6-os patch-ével vált valóra.
A következõ No-UMD módok léteznek /M33 3.51 v7, ill. M33 3.52-es CFW esetén/:
- Normal - UMD Required (ha erre állítod, szükség van az UMD-Demo v. UMD-Játék lemezre. Tkpn. Ez ennek a kikapcsolt állapota)
- M33 Driver (az M33-as csapat saját drivere)
- S0NY NP9660 (a S0NY híres iso-loadere, hackelve, hogy mindent vigyen 😊, én ezt használom 😛)
- OE isofs Legacy (az elõzõ OE FW-eknél használt No-UMD mód, amit a biztonság kedvéért hagytak meg)
Fontos megjegyeznem, hogy a No-UMD módnak akadhatnak hátrányai is. Teszem azt: kifagy vele a játék vmelyik ponton.
Ha vmelyik móddal nem menne egy játék, próbáld ki a másik kettõvel.

forrás

csak h ne kopjon el a stewardesshívó😊

ColdFire
nah ez most geci lesz, de azt hittem egy ujabb lány a csapatban😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kata
Ha van valami elképzelés, vagy kép, amit viszont szeretnél látni rajta, taglald priviben. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Inferno
Sziasztoooooook ! 😄
Én is vettem ma psp ^^ !
szóval Kata te úgyis fel ajánlottad hogy csinálsz háttereket ^^, szval nekem kéne egy FF-es háttér 😛, köszike ^^ :* !

PS3/X360 user: Infernohun

Kata
Öregem nem azért, de ezt még én is azonnal megtaláltam még a gép könyvének kinyitása elõtt is. Azé remélem a levegõvétel meg az elemi létfunkciók mennek külsõ segítség nélkül... 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
A képernyõ alatt kis gombbal, amin egy képernyõ szimbólum van.

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
középen alul a PSP felirat mellett jobbra a kis gomb

skajwa
Köszi szépen mindenkinek! A configes lett jó! Még annyi, hogyan tudom állítani a fényerõt?

Kata
Napi kérdésre: Vice City Stories (mivel még csak ezt vettem meg, és még elleszek vele egy ideig) 😊

(De természetesen a jövõ márciusban megjelenõ FF VII Core Crisis 😛)

[/cserf][/fülünyúl]

scorpeeon
Dehhogy. Configuration/UMD Mode-ezt tedd M33 driverre vagy NP9660-ra.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Banyapapa
fogod hosszan kikapcsolod a psp-t (nyomod a gombot,mig le nem áll),ujraindit ugy hogy a R gombot nyomva tartod,HOPP!! recovery menü.

Most vagy azt a UMD modot állitsd be,vagy azt a kernel részt (vagymi is az) 1.50röl rakd át 3.60-ra

Napi kérdésre: Klonoa

Kata
Mégiscsak a stewardesshívó gomb marad a végén? 😄

Sajna én nem tudok segíteni, nem hekkelgetek. Még. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

skajwa
Lécci Írjátok le konkrétan mit állítsak! Nagyon fontos lenne, mert holnap utazom el!

skajwa
Run program at /PSP/Game/Recovery/EBOOT.pbt
Ezt kéne állítani?

öregharcsa
miközben a gép indít a jobb felsõ gomb nyomva tart..

http://pspfilez.extra.hu/

skajwa
Ezt olvastam a faqban is! De nem találom! Pontosan hogyan tudom átállítani?

scorpeeon
Recovery/noumd-vel lesz a baj sztem.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

skajwa
Nagyon gyors segítség kellene! Most jött meg a slimem! 3.60m33 fw van rajta! Nem indulnak a játékok, ezt írják ki: "The game could not be started (80020321)"
Formáztam a psp-vela kártyát és a cso fájlokat az ISO mappába másoltam!

scorpeeon
Közben most esik le, hogy a slim&fat lehet h arra utal, hogy mind2-höz jön 😊

Mail ment a megadott címre.

scorpeeon
"3.71M33 Released. It will be our last but one release."

Ez elszomorító viszont 😞

scorpeeon
Én maximum párezret tudnék kiadni azért, hogy Lite-ra cseréljem, többet nekem nem ér. Az, hogy vékonyabb és könnyebb, az nekem nem sokat számít, ezekkel eddig nem volt bajom, ha annyira összenyomták volna, hogy a zsebembe beférne, akkor szempont lenne. A töltési idõ gyorsulása végülis jó dolog, de sok pénzt ez sem ér meg nekem. Jó lesz nekem a Fat&Heavy még, ha szinte ingyen le tudom cserélni, akkor esetleg lecserélem 😊

scorpeeon
Te itt is fent vagy? Jó tudni 😊
Amit sajnálok, az az 1.50 kernel hiánya (bár ez úgy tûnik, késõbb megoldódik), a pluginek unkompatibilitása (bár ez még a legkisebb baj), és ami végképp elvette tõle a kedvem az az, hogy csak Pandora-val lehet visszatenni 1.50-re. Tudom, hogy a Sony szemétkedett az új fw-ben és emiatt kényszerültek ilyen megoldásokra, de nem szokás egy új cfw-nek semmiben sem rosszabbnak lennie az elõzõknél, csak jobbnak. Én egyelõre várok vele, aztán ha kiforrottabb lesz, felteszem vszínûleg. DAX-on is csodálkozok, hogy egyszercsak felfedi, hogy õ valójában M33 😊
A leírásban szerepel amúgy egy "Slim&Fat" kifejezés, ez eléggé ellentmondásos 😊. Én Fat&Heavy-nek szoktam csak hívni, merthogy a másik neve Slim&Lite 😊

torrente
Helló! Hirdetek itt afórumban egy fekete színû psp-t 3.52-es M33 szoftverrel (ezzel futtathatóak a másolt játékok). Ezeket tudom hozzá adni: gyári doboz, aksi, töltõ, csuklópánt, szövettok, törlõkendõ, távirányítós fülhallgató, usb-kábel, 32MB-os és 2GB-os memóriakártya, 130 másolt játék 10 dvd-n, 3 eredeti film (Pókember 2, You got served, SWAT). Ez így együtt 55.000 Ft lenne. Képet tudok küldeni. Email: [email protected]
Zoli

Kata
Sztem jobb, csak sokaknak nincs rá pénze. A régit meg nehezen tudnák eladni, mert aki most vesz, már slimet vesz inkább.

[/cserf][/fülünyúl]

3.71 M33 CFW "Pufi-PSP"-re ill. PSP Slim&Lite-ra! M33=Dark_AleX!
----------------------------------------------------
(aki nem hinné... m-33.narod.ru)
Változások a 3.71-es M33-as CFW-ben:
- 3.71-es FW
- VSH Menü most már nem a HOME gombra jelenik meg, hanem a SELECT-re. (ennél a FW-nél ugyanis sokkal hasznosabb, nem okoz összeakadást az XMB-ben a HOME-mal való kilépéssel)
- PSP Slim felhasználóknak: jobb memóriakezelés a homebrew programoknál
- Mindkét verzió 3.XX ipl-bõl bootol, és teljesen független az 1.50-es FW-tõl.

A fõ telepítõ nem fogja feltelepíteni az 1.50-es kernelt többé (1.50-es hombrew-k nem fognak futni, csak ha átkonvertálod)
Az 1.50-es kernel-kiegészítõ a 3.71 M33-as CFW-hez pár nap múlva jelenik majd meg, kizárólag a “Pufi PSP”-hez.

Megjegyzés: mivel a S0NY számos változtatást hajott végre a kernelben, jó pár plugin nem fog mûködni többé.

A PSP Slim&Fat-hez az Unbricker és a Pufi PSP-hez az 1.50-es kernel telepítõ pár nap múlva lát napvilágot… és ez lesz utolsó dolog tõle.

Telepítés menete & szükséges fájlok: http://em82.extra.hu/?p=193

üdv.:
eM

ui.: feltettem, de semmi újdonság a normál PSP-t használók számára. Plugin ill. témakompatibilitási problémák miatt még sztem ráér feltenni..
ui2.: 1.50-re visszarakni jelenleg csak Pandora-s módszerrel lehet...
ui3.: sorry, ha vkinek nem tetszik a Pufi-PSP kifejezés.. de azért dagadtnak mégsem lehet hívni.. 😄

Voltan
Nem igazán. Cserélni nem feltétlenül éri meg, nem tud annyival többet.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

csum666
akinek sima pspje van nem akarja slimre cserélni?? nem jobb annyival?

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

csum666
loco roco nagyon komoly😄

VLB
0, zéró, nincs

Lalikum

Banyapapa
én mindig agyongyurom a srácokat elötte,jopár level feljebb,jo skillek,oszt pá😊
Kedvenc helyem benne gyurásra,a Paris ramparts,sokan vannak,és sokat tehetek be.

Meg szerintem elég könnyü a játék,a FF Tactics nehezebb ennél ugy emlékszem(azt anno végig se vittem ugy idegesitett)

scorpeeon
Akkor még jó messze vagyok 😊 Nálam 12-es Jeanne. Épp egy olyan pályán vagyok, ahol mindenkinek túl kell élnie és átjutni a túlpartra, 3szor próbáltam, de nem jött össze, teljesen el is ment a kedvem. Mindig akadt egy szerencsétlen gyenge láncszem, akit egyetlen csapással leöl az ellenfél aztán kezdhetem elõlrõl az egészet...

Banyapapa
Jeane 84lvl (mert a EXP bonus3 skill nála van) ,többiek (roger 51,Jean-71,Bertrand 66,Marcel-70,Rose-58,Richard-60,Beatrix 60),a ujrajáccást néztem meg,és igy állnak,akiket használok sürün.
Érdemes gyurni mert a vége kemény,már a többi csatához képest.

scorpeeon
Hanyas szintû volt Jeanne amikor végigvitted? Csak hogy kb tudjam, hogy hol tartok benne.

Banyapapa
jeanne dark (végigvittem,de még van plussz benne)

Kata
kár hogy olyan sokára jön ki 😞

Tegnap sikerült megszereznem a Final Fantasy VII - Advent Childrent dvd-n. Angol nyelv, magyar felirat, extrák, tök jó volt.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
sid meier's pirates, TDU kimaradt

[/cserf][/fülünyúl]

scorpeeon
fifa07-bõl nekem 2 meccs elég volt, hogy rájöjjek, hogy egy agyonbutított sz@r. PES gépen is jobb, de PSP-n sokkal-sokkal jobb, a PSP-s PES olyan, mint a PC-s. Rocky-t végigvittem egyszer és ennyi. GTA-t, Ratchet and Clank-ot nyomtam sokat. Monster Hunter-ben egy életet is el lehet tölteni, de azt még annyira sokat nem nyomtam. Burnout Dominatorban közel 100%ra megcsináltam mindent, 20-30 órát játszottam vele. Amúgy sok játékkal játszottam, egyre nem szálltam rá nagyon komolyan, egyszer végigviszem a jobbakat aztán otthagyom õket, kivéve a nagyon jókat.

csum666
Engem az érdekelne ki mivel játszik a legtöbbet.
vagy pár játékot ajánlani..

Én eddig pokereztem, fifa 07, snes emu Rocky stb...

scorpeeon
A Crisis Core megjelent, de még csak Japánul, angolul márciusban fog ha minden ugaz. Videóra: xvid4psp

macselek
De, már megjelent. Csak japán.

skajwa
És még vmi! Tudtok vmi jó progit, amivel át lehet méretezni a videókat psp-re?

skajwa
Köszi a segítséget! És szerintetek melyik final fantasy-t érdemes letölteni? Eddig csak ilyen gagyi 2d-set láttam (annyversary). A crisis core pedig még nem jelent meg.

kisgabo
ds-re.... <#vigyor1><#worship>

Hello!
Privát ment
Halott pixelekkel hogy áll?

VLB
csuhajj!!!

eladom a psp-met!

1 éves, 3.40oe, kijelzõ karcmentes, jó állapotban(vigyáztam rá). 2gb-os karival, umd-vel, könig gaming zipzáros keménytokkal, füles távirányíóval, dobozban, ha kell dvd-n adok hozzá játékokat.

csere wii-re, ds-re értékegyeztetéssel.

Lalikum

torrente
http://www.gamerankings.com/itemrankings/simpleratings.asp

Platform: psp
Limit results to: 200 (a 200 legjobb értékelésû játékot mutatja)
Minimum reviews/votes: (hány internetes értékelést kellett kapjon ahhoz, hogy a listán lehessen).