PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunn69
Eladó egy nagyjából 1.5 éves de csak kb. 2 hónapot használt, kifogástalan, karcmentes állapotban levõ fekete PSP. Természetesen gyári tartozékokkal, dobozzal, töltõvel. Ezen felül adok hozzá két eredeti játékot (GTA: Liberty City Sotries, Ridge Racer), egy 2GB-os memory sticket és egy nyitható-zárható logitech mûanyag tokot, ha valaki az utcán játszana vele. A konzol crackelt, tehát memstickrõl akár másolt játék is játszható rajta. Az ár irányár. ÁRA:60k

eM82: nekem boltba a csávo törette fel és azt mondta ha baj vana töréssel akkor nyugottan vigyem vissza nos a garanciát nem csak én használhatom fel ha eladnám akkor a az uj vevö is használhatná de remélem erre nem kerül sor. halott pixel viszott nincs a kijelzö védöfoliával van ellátva amit rögtön vétel után ráraktam szoval igen szép.

fizzy
macselek
A 3.71 már pufira és slimre is megjelent, úgy hogy fognak még játékok ugyanúgy jönni pufira is neaggódj😊

gazgoblin
Bocs én azt hittem hogy az egy kijelentõ mondat...amúgy én se hinném (lásd 23578) de persze ahogy te is írtad "elképzelhetõ".

Tuti ami biztos vegyél ilyet is olyat is oszt jónapot <#eljen>

Goblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

wordsworth
Hmm, amit irtam pár commentel elõbb.., hogy a pufin fog-e minden game futni a késõbbiekben.. Mer ugye altalaban igényelnek a game-k egy bizony FW-t és az nem tom, hogy pufipsp-re ki jönnek-e majd ujabb fw-k? O.o

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Nekem eddig a GTA- jöttek be alegjobban... most kezdtem el a VCS-t is és nagyon tetszik😊 sajnos azonban azt hallottam hogy a Rockstar Leeds felhagy a PSP-re való fejlesztéssel :/ azért remélem egy másik csapat megcsinálja mondjuk a San Andreas Stories-t is😄 Amúgy ha valaki tud olcsón fülhallgatót a PSP-hez az dobjon egy PM-et légyszi mert kéne 1 nagyon! elõre is kösz
Gunn69
Sziasztok, ha van eladó PSP-m azt szabad ide beírni vagy reklám miatt tilos?

gazgoblin
Napi kérdésre:

Monster Hunter Freedom 2

Igaz hogy még csak 32 óra játékídõ van benne (sok embernek meg 200-220) de mostanában ezt fogom tolni szóval ez a jelenlegi kedvenc.

Kedvenc volt még ;P :

Valkyre Profile
Metal gear acid
Tekken dark resurrection
Tokobot

Remélem a héten megjön a slim psp-m is Amcsiból és akkor meglesem mennyivel tölti gyorsabban a MHF2 pályákat.

Goblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Fizzy:
bocs, hogy beleszólok, de olyan nincs, hogy "tört garanciás psp".
A garancia van eltörve?😄
Vagy downgrade-lt és CFW-rel rendelkezõ psp vagy pedig garanciás psp...
A kettõ nemigazán fér meg együt.. legalábbis legálisan.
Persze biztosan vannak olyan szervízek, ahol nem érdekli õket psp-n lévõ FW.

Egyébként kifejthetnéd, hogy hány hónap gari van még rá? Rajtad keresztül lehet-e érvényesíteni? ill. hogy "Halott" pixel van-e az LCD-n?

üdv.:
eM

ColdFire
ujra TOP10ben vagyunk, szval beszéljetek megállás nélkül 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Gomber
hellosztok! nem tudja valaki hogy a GTA LCS-hez van olyan cheat amivel halhatatlanságra tehetek szert? mert van egy durva rész és rohatt nehéz!
a páncél meg a többi cheat-ot megtaláltam! halhatatlanság kéne! elõre is köszi!

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

MaSzKa
köszönjük szépen mester<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

skajwa
Igazad volt, tényleg hosszúak voltak a fájlnevek! AMúgy nem vagyok ilyen idegbajos, csak már pénteken meg kellett volna érkeznie a psp-nek ésakkor a hétvégén szépen nyugiban mnident megcsináltam volna! Ma délután kaptam meg és holnap meg utazok el.... Szóval sürget az idõ, ezért akarok mindent egybõl! Tényleg nem akartam idegesítõ lenni szal bocsi!<#buck>

dzsedi
Már a demo GOW is kedvenc lenne ha közzétennék végre...

dzsedi
#23554 hozzászólásomnál találsz egy linket a forrás szó alatt a recovery beállításáról. Ha a cso-t látja akkor az iso-t is kéne (kivéve, ha rossz az iso). Több fájllal is próbáltad…Szal sok minden lehet. Az iso file neve nem túl hosszú, nem tartalmaz „.”-ot(az 1 kötelezõt kivéve😉? Nekem már volt, h azért nem ment valmi.
De elõször vegyél egy nagy levegõt, ne kapkodj, nézz meg és olvass el mindent türelmesen… (ezt nem bántásból írom, hidd el)

Voltan
😄DD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

scorpeeon
Akkor már inkább mégis rajta 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

skajwa
Leírná vki akinek mennek az iso játékok, hogy a recovery menüben a config-ban mire vannak a dolgok neki állítva? Már probáltam m33 driverrel is de azzal sem látja az isokat!

CaviaR
"nem rajta kéne kiélni magunkat"

Biztos van jobb ötleted. Na fog csak meg a bokádat kisangyalom...
😄

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

scorpeeon
Van ezért itt egy Jeanne d'Arc, ami megjárja, meg egy új Monster Hunter, csak BioShock-al szívesebben játszottam, majd fogok ezekkel is valamikor. A Parappa the rapper-el játszogattam még a nyáron, meg Crazy Taxi-val, de ezek igazából nem új játékok, csak régi klasszikusok PSP-re kiadva.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ColdFire
ez vicces, jelenleg nekem sincs, egy rakás fossal egyenlõ a felhozatal

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

scorpeeon
Ejnye, hagyjuk már békén. 😊 Csak azért, mert õ itt az egyetlen lány, nem rajta kéne kiélni magunkat. 😊

torrente
Nekem problémáim adódnak a levegõvétellel. Tudnál ebben segíteni?
"Baywatch" jeligével várom válaszod!

torrente
Ha mindenkinél futnak iso és cso kiterjesztésû játékok és csak a tiéden nem mûködik az iso, akkor vajon honnan tudnánk, hogy nálad miért nem mûködik?

scorpeeon
És ez még semmi, olyan is járt már itt, aki 2 hónap eltelte után jött rá, hogy az addig hangszórónak hitt bigyó rajta azt valójában egy analóg kar 😊

scorpeeon
Ejj, milyen pangás van itt 😊
Akkor már én is válaszolok a napi kérdésre: pillanatnyilag a BioShock a kedvenc játékom, de mivel PSP-s témában vagyunk, PSP-n a kedvencem jelenleg... Jelenleg nincs, de volt már sok. Ilyenek voltak csak hogy párat említsek a GTA-k, a Ratchet and Clank, a Crush, Burnout, Loco Roco, PES.

skajwa
vki plz

Sziasztok

Elado egy jo álapotu 3.4-es tört garanciás psp.
adok hozzá:
- védöfoliát
- alap tartozékokat
- Ridge Racer nevu játékot

Ár: 50.000 ft lehet kcisit sok de télleg nagyon jo állapotban van akit érdekel itt az email cimem: [email protected]
ColdFire
nemhinném😊

wordsworth
Amugy késõbbiek során, elképzelhetõ, hogy lesznek olyan gamek, amik csak Slimen futnak? :S mer akkor pláne beruházok egyre valahogy egyetem mellett 😄 (majd szendvicseket árulok aulában..)

PSP user n\' soon ps3 user too :)

skajwa
és annak mi lehet az oka h a játékoknál cak a cso kiterjesztésüt látja a psp? az iso-t nem. A faqban az van h az iso, cso dax fájlokat lejácca!

skajwa
ennél csak dvd-bõl lehet. Nekem avi-ból, wma-ból kéne átalakító!

kisgabo
xilisoft dvd to psp converter. nameg, erõgép...

skajwa
vmi linket a beállításairól tudnál küldeni? Vagy vki aki ért hozzá, vegyen fel msn-re! [email protected]

Banyapapa
nekem 1 az 1ben alakit😛

skajwa
és annak mi lehet az oka h a játékoknál cak a cso kiterjesztésüt látja a psp? az iso-t nem.

kisgabo
30 perc egy kétórás.

skajwa
Amúgy nektek meddig alakítja az xvid4psp a filmeket? Nekem már egy órája alakít egy 30perces filmet!

ColdFire
csak kopi sonym van, csórógyereknek evvan😊

Kata
vegyé egyet te is

lehetõleg sandisket 😄

[/cserf][/fülünyúl]

kisgabo
és az baj? <#nemtudom> van, aki szereti ám...

ColdFire

ColdFire
jaaa, a memoria😊

Kata
Már üdvözöltél a psp-sek táborában, kétszer is, de köszi. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
jajmár, nem kell mindenkinek elmondani😊
amugy üdv a klubban 😄

Kata
Ti meg egybõl meg akartátok dugni. Ej ej... <#ejnye1>

[/cserf][/fülünyúl]

kisgabo
a stílusod.

" szval nekem kéne egy FF-es háttér 😛, köszike ^^ :* ! "

Felraktam a 3.71-et simnán felment slimre, egy bajom van, hogy a DragonBall Z Shin Budokai cso fileom nem akar ezzel menni... (mindem más megy)
Mind1, majd veszek egy nagyobb karit, amire ráfér majd a nagyobb kiadás, aztán azzal gondolom nem lesz baj.

PSN: berghold

Inferno
Heee ? most miért tünök lánynak ?? Bocs nem fogtam fel,és hetero vagyok...de sztem témát zárjuk le !

PS3/X360 user: Infernohun

Inferno
Beszélhetek én is csúnyán 😛 :/...^^,de nem sértõdtembe 😛.

PS3/X360 user: Infernohun