40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
rnd #27066 Valszeg én is megveszem ha kijön az iGo... most még sok értelme nincs program nélkül... -
#27065 Szerintem itt (még) senkinek sincs, nem egy elterjedt dolog meg a PSP nem is erre van kitalálva.
SZerintem érdemesebb egy külön GPS-t venni!
Youtubeon nézz róla videót, egyébként Coldfire fog venni :D -
#27064 Szeretném megkérdezni valaki probáta a Psp Gps , mert antennát láttam már és kiváncsi vagyok van valaki akinek mükszik , én szeretném GPSként használni a pspmet . -
tiger006 #27063 Lenne még egy kérdésem. Jelenleg egy 512-es kártyám van, de szeretnék venni egy nagyobbat. És engem az zavar, hogy a csapból is az folyik, hogy High Speed-es kártyát érdemes csak venni, mert azon nem szaggatnak a filmek és a játékok. Ez igaz? Tényleg szaggatnak a normál kártyán? Csak azért, mert az 512-esre is tettem fel nagyon-nagyon jó minőségű rövidfilmet, és egyáltalán nem szaggatott! Nyilván a másfél gigás játékokról még nem tudok nyilatkozni, de légyszi, tegyétek helyre bennem ezt a dolgot! Köszi szépen! Szép estét! -
tiger006 #27062 Köszönöm a segítséget mindekettőtöknek! :-) További szép napot! -
Coooper #27061 egy játékot várok, de azt már nagyon: GRAN TURISMO!!! -
#27060 Még mindíg fagynak bizonyos játékok. Valaki tud rá 'gyógyszert'? (MoHH2, ViceCityStories) Érdekes, hogy a CSO gamek nem fagynak... -
#27059 Magyarul: Főmenüben select --> Umd ISO mode --> És ott állítsd át (szerintem az M33 driverre, mert az a legjobb) a drivert. -
#27058 select és állítsd át az emulációs drivert -
tiger006 #27057 Helló!
Tegnapelőtt vettem egy PSP-t és lenne 2 kérdésem. Az egyik, hogy könnyen kimozdul az akksi, és akkor újra be kell illesztenem, hogy be tudjam kepcsolni a bépet. Van valaki, aki már oldott meg ilyen gondot? Mivel és hogyan kellene esetleg "kiékelni", hogy ez ne történjen meg?
A másik kérdésem pedig, hogy ha BOOT könyvtáras játékot indítok el, akkor az simán megy, de ha ISO-t, akkor nem (az ISO mappába teszem). Ezt a hibakódot kapom: 80020321. Megnéztem, ez ezt jelenti: No such device. De akkor most mi van? Nagyjából értem, hogy mi ez az üzenet, de akkor mi a teendőm? Kérlek titeket, ha tudtok, segítsetek! Előre is köszönöm!
Ja igen, a gépen 3.71 M33-2 -es firmware van. Helló! -
mochee #27056 Final fantasy Crisis Core és a Dungeon Explorer lesz a királyság! Minden márciusban jön ki. -
rnd #27055 Azért vicces a Sony hogy teaser-t rakott a 3.90-as firmbe Go!Messenger ftw -
Sera26 #27054 Nem tudom,mióta vannak,mert én már a második tulaja vagyok a gépnek,és már így kerültek hozzám.
Mindenesetre pixelhibaként lettek belekalkulálva az árba:))Így nagyon jól jártam:)
Őszintén szólva nekem nem tűnik úgy mintha meg akarnának szűnni... -
#27053 Vagy akkormár Crysis-el ugyanezt :)
Mellesleg GoW-al van kicsit jobb megoldás is: nemtom mennyire mondok újdonságot, de annak a játéknak létezik demója, amit te játszhatsz valósan :) -
ez cod4 widescreenel is megcsinálhatod, csak lockold le a gombokat, nyomogasd össze vissza őket, aztán majd suliba néznek egy nagyot :D -
amdrula #27051 3.80 M33-5 Nálam is nagyon frankó. Ma voltam egyetemen, kipróbáltam a netrádiót, zsír :D -
#27050 Nekem minden futott eddig és hivatalos irományban sem olvastam sehol h bármi gondja lenne az ISO/CSO futtatással. -
#27049 Valóban nagyon jó a netradio, meg az uj visual effect csak értelme nincs. :D 5ös update visszacseréli amit átraktak a 3-as updatebe ;) És a probléma vele, hogy nem fut rendesen minden iso/cso. -
#27048 Bugos? Pl? Tudtommal tökéletes, ami hibája volt, az már ki lett javítva az 5-ös update-ig, semmiben sem rosszabb tudtommal a 3.71-nél, ellenben több dologban jobb. -
#27047 Nincs kint, de várjuk akár csak a FFVII crisis core-t (eng) -
#27046 Töltéstel le ezt a videót, és rakjátok rá a PSP-re, tisztára olyan a feeling mintha te játszanál:P -
sz4bee #27045 És miota vannak neked?Azt is olvastam hogy azok egy idő után megjavulnak.Nekem ma jött ki egy pixel csomoszor lejátszottam a pixeljavitot de még semmi javulás... -
Sera26 #27044 Akkor nekem is elvileg beragadt pixeleim vannak.Csak mert ezek is olyan kékes-zöldes színűek,és tényleg nem látszanak mindig:) -
#27043 Én az miatt vettem :D -
#27042 Amibe elég vér folyik és mindekit szét lehet verni pajszerral, mindezt egy hello kittys környezetbe.... -
#27041 God of War, kb az ösztönzött a PSP megvételére:) -
#27040 Hát ez kérdés?
Hát persze hogy a -==God of War==- -t!
Meg még az NFS PS-t, kíváncsi vagyok milyen PSP-n ! -
#27039 <--------------- ÚJ TÉMA --------------->
Melyik játékot várod a legjobban? -
#27038 nem is tudtam h kint van a God of War...és ez teljesen az, mint az első rész PS2-n? -
sz4bee #27037 Én ugy tudom hogy az a halott ami fekete alapon világit.Nekem olyan kékes szinü ha jol látom és nem mindegyik szinnél lehet látni.Ha valaki tud valami jo megoldást az lécci irja le nekünk.köszi -
Sera26 #27036 Beragadt pixel javító? Tényleg van ilyen?
Amúgy meg honnan tudom,hogy melyik a beragadt pixel vagy melyik a ténylegesen meghalt pixel? -
sz4bee #27035 Olvasgattam a beragadt pixelekröl és letöltöttem egy javito videot ami állitolag megjavítja de sajnos nemtett vele semmi jot.Tud valaki mondani valami jo megoldást ami kijavitja a pixelt? (3.71 a verzio ha számit valamit) -
Sera26 #27034 Hát,ha nem is bugos, de van még mit javítani rajta:)
Hadd forrja ki magát még:) -
#27033 Az picit bugos még ;) -
#27032 ThX. Közben már frissítettem -
#27031 Akarod mondani 3.80 M33-5? :) -
Sera26 #27030 3.71 M33-4. Ez a tuti egyenlőre. -
#27029 Aha tudom, én pl a Gow2-t előrendeltem, és még pólót is kaptam :D -
#27028 Számomra kötelező. Haver ps2-jén végigtoltam. Überbefosás -
#27027 Én gondolkodom rajta, hogy megvegyem-e majd a GoW-t...