PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: AlbiHUN
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
[/cserf][/fülünyúl]
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

A Recovery menüben állítsd át a cpu MHz-ét a legmagasabbra (333-ra)! Ez egyes játékoknál segít.
Duci PSP😊
The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....
Van már rá custom fw is csak kicsit bonyolultabb feltenni mint a "duci" változatra.
Üdv: Pripyat
A Bust a move c. okosságot sehogy sem tudom mûködésre bírni, a Majesco logo után leáll a villogás a memstick leden, nem tölt tovább s fekete képernyõ a végtelenségig. Több iso-t is próbáltam már... Mármint több helyrõl. Lehet, hogy ua. az iso file mindegyik de más helyrõl, szal nem hinném, hogy az léenne mûködésképtelen, inkább én nem tok valamit. esetleg tudna valaki segíteni, hogy ilyenkor mivel érdemes próbálkozni?
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Más: Nem tudtok valami angol-magyar homebrew szótárprogit ami megy 3.60-on?
Ennyire láma te sem lehetsz...
PSN: berghold
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
PSN: berghold
3.60 m33 fw-s slimen hova tegyem a .iso játékokat, hogy lássam is õket? Alapból nem volt semmi könyvtár, csak a "PSP". Csináltam egy VIDEO-t, oda beraktam videót, ment is. De hiába csináltam iso-t és toltam be a játékot, mert nem látja a PSP (ha rámegyek a Gamesnél a memory stickre azt írja, hogy there are no games).
3 féle pixel van:
halott
beragadt
mûködõ
(elfut)
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Valami dead pixel ellen esetleg?