PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dunkey, nyugi nem te vagy bena, a slimhez kijott egy uj remote control. En most vettem az Amazon-rol.

PS3 ID: AlbiHUN

macselek
Jah, én is várom már.

scorpeeon
GoW demó eléggé jöhetne már. Szeptemberre ígérték és sehol nincsen még...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

macselek
<#vigyor1><#smile>

ColdFire
azt azért meghallgatnám 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

és a Morbit Up date-shez (vagyis a Slimhez) mit adnak a csomagban?

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

Kata

Te állatkínzó!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Sok junk játékot kiadnak, nem csak psp-re, de ds-en is láttam tobzódni hasonló kategóriát a top-játékok áraiban.

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
Hogy örüljetek😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Duci basic pack 40k (van ahol több), ez meg legolcsóbban 46ért kapható (46-50 között mozog az ára tudtommal).

ColdFire
a vicc hogy 12000Ft :o

ColdFire
ilyen sz.rt ki mernek adni pspre?

torrente
Van egy-két hibás "termék" a neten, amiket nem lehet elindítani.
A Recovery menüben állítsd át a cpu MHz-ét a legmagasabbra (333-ra)! Ez egyes játékoknál segít.

Jaja, lehet kapni, és kifogástalanul mûködik tört FW-vel is. (Mondom én, kevesebb, mint egy napos tapasztalattal 😄.)

ColdFire
Gunn új nevet alkotott 😊
Duci PSP😊

óóó... köszi! (picit le vagyok maradva) <#vigyor3> árban kb hol lehet? (és a duci?) ettõl a "csak egy kicsit bonyolultabb"-tól félek én egy kicsit, mert ameddig a duci-t figyelemmel kísértem...hát már a végefelé nekem sok volt a sok Custom FW..meg mit tudom én mik 😄 azóta meg elég sokat feljõdött a dolog...egy szóvel LE VAGYOK MARADVA, és F@@@sok picit, mert nem szeretném szétbarmolni

The kombucha mushroom people,Sitting around all day, Who can believe you, Who can believe you, Let your mother pray....

Prypiat
Már több mint egy hónapja lehet itthon kapni... 😊
Van már rá custom fw is csak kicsit bonyolultabb feltenni mint a "duci" változatra.

Üdv: Pripyat

hello! keresgéltem, de nem nagyon találtam infót a PSP Slimrõl! persze azokat megtaláltam h miben más, mint elõdje, de tudna valaki plusz infókat adni? mármint Nálunk mikor jelenik meg? (úgy tudom amcsiban már lehet kapni) és hogy ezen lehet-e "nem eredeti" játékokal játszani majd!? mert ha minden ok, akkor vennénk egyet-egyet a haverommal 😊 köszi elõre is a válaszokat!<#vigyor2><#bdead>

Köszi az eddigi segítséget, már kezdem kitapasztalni a dolgokat, de...
A Bust a move c. okosságot sehogy sem tudom mûködésre bírni, a Majesco logo után leáll a villogás a memstick leden, nem tölt tovább s fekete képernyõ a végtelenségig. Több iso-t is próbáltam már... Mármint több helyrõl. Lehet, hogy ua. az iso file mindegyik de más helyrõl, szal nem hinném, hogy az léenne mûködésképtelen, inkább én nem tok valamit. esetleg tudna valaki segíteni, hogy ilyenkor mivel érdemes próbálkozni?

CHEAPBOY
mennyi é?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
kurvajo a topic headerje!<#eljen>

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

macselek
Nekem is kéne😞

Na, senki nem tud vmi szótárprogit pspre? (ami megy 3.60 m33 fw alatt is)

ColdFire
nemtom, de meghivot elfogadok, mert már a 4. nickem lett kivágva 😄

tudom nem ide illik de blackcatsen ha megvan az 1.0 arányom de van visszamenõlegm olyan torrentem ami nincs rendesen visszatöltve (pl:0.5), attól még tölthetek mert nekem a faq nem volt túl világos..THX

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

lehet..

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Kövesdi A
régen jártam már ere de csak az szeretném meg kérdezni hogy lehet e már warezolni a psp slimre ?

MaSzKa
még 1 pixel van a pixel.hu :-)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Kata
Duci 😄DD Ez aranyos volt 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Gunn69
Sima "duci" eladó PSP nem kell senkinek?

Basszus, lehet jönni próbálkozni. Nem LEHET bedugni azt a kurva kábelt, ti meg itt "röhögtök". Mind1, simán a füles is jó, az úgy simán belemegy.

Más: Nem tudtok valami angol-magyar homebrew szótárprogit ami megy 3.60-on?

Gunn69
<#banplz>

De lehetek. Bármit csináltam, egyszerûen nem tudom bedugni. (hozzá adták, nem lehet inkompatibilitási probléma)

Igen, könyvek vannak róla, hogyan kell bedugni egy kábelt.
Ennyire láma te sem lehetsz...

PSN: berghold

torrente
Gondolkozni kéne, mielõtt kérdezel. <#kuss>

Na másik kérdés: van ilyen távirányítós cumó, amivel lehet filmbe, zenébe stb. belepörgetni. És van ennek a csatlakozója (egy jack meg egy akármi egyben). De sehogysem tudom bedugni egyszerûen. Van ennek valami technikája, vagy valamit nem tudok, amit kéne?

Na mûködik, csak leformáztam a PSP-t menübõl és betolta magának a könyvtárszerkezetet, aztán felmásoltam egy gémet és most mûûûûûkszik 😄!

A rohadt életbe. Mi az Isten baja lehet akkor? 😞(( Nem hiszem el.

scorpeeon
Pedig úgy kéne mennie... Gyökérben ISO mappa és oda mehetnek az ISO és CSO fileok.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Senki? 😞( Nemár. Játszani szeretnéék áááá 😄. (Ma lett meg a PSP.)

A gyökérbe csináljak egy ISO mappát és oda? Azt csináltam, de nem látta :S.

memory stick\iso mappába...

PSN: berghold

Na bocs a hülye kérdésért, de nem annyira találtam.

3.60 m33 fw-s slimen hova tegyem a .iso játékokat, hogy lássam is õket? Alapból nem volt semmi könyvtár, csak a "PSP". Csináltam egy VIDEO-t, oda beraktam videót, ment is. De hiába csináltam iso-t és toltam be a játékot, mert nem látja a PSP (ha rámegyek a Gamesnél a memory stickre azt írja, hogy there are no games).

torrente
A mûködõ pixelt miért is soroljuk ide?

gazgoblin
No ez így még mindig nem pontos...
3 féle pixel van:

halott
beragadt
mûködõ

(elfut)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

torrente
No, ez így nem pontos. 2 féle halott pixel van, az egyik csak be van ragadva, de kis szerencsével és progival kimozdítható és helyrehozható.

wordsworth
Dead pixel azér dead mer halott, ha fejbelõnek téged sem fogunk már visszahozni 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

a recovery-t megtaláltam, s be is tudtam állítani, most minden faxán megy kikapcsolás után is! 😊 kösse a helpet!
Valami dead pixel ellen esetleg?

kisgabo
mármint fekete alapon fehér pixel, szal dead pixel..

lehet segit...

S még valami: A FAQ-ban megtaláltam a Pixer progi linkjét (van 2 fehér pixelem), de nem tom, hogy hova másoljam be?